• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
اول از همه بگم هدف از این پست زیر سوال بردن عملکرد دوستان مدیریت نیست پس خدای نکرده اشتباه برداشت نشه کما اینکه خیلی وقتا هم به نوبه خودم تقدیر کردم و اگه نقاط ضعفی هم گفته باشم نقاط قوت رو هم حتما اشاره کردم
اما من هم با این حرف جناب فرامرز خیلی موافقم در تاپیک پرسپولیس خیلی راجع به استقلال بحث میشه بیشتر بحث ها هم شبیه به کل کل و بدگویی از تیم مقابله چیزی که من همیشه در تاپیک پرسپولیس دیدم و خیلی واسم جالبه و به ندرت در تاپیک استقلال دیدم اینه که چندتا از دوستان پرسپولیسی دوست دارن راجع استقلال بحث کنن اما حتی حاضر نیستن اسم درست استقلال رو بنویسن یا اسم رو جداگونه مینویسن یا میگن اون تیمه اسمشو نبر!!!
و یا پست هایی می بینیم که خیلی از دوستان مطمئنا نمیتونن تحمل کنن اگر تو تاپیک پرسپولیس جواب ندن میان تو تاپیک استقلال یه پست شبیه اون میذارن !!!
البته من این رو هم تایید میکنم که در تاپیک استقلال هم چنین مواردی بعضی وقتا پیش میاد اما فکر کنم همه قبول داشته باشن به اندازه اونجا نیست که شاید این مساله ریشه در ناکامی های پرسپولیس داشته باشه...
ختم کلام اینو بگم دوستان خیلی مودب و گلی هستن که تو تاپیک پرسپولیس فعالیت میکنن اما چندتا تقریبا نیو یوزر هستن که اگر پستاشونو مرور کنید میبینید به اندازه ای که راجع به پرسپولیس صحبت میکنن به استقلال نیش و کنایه میزنن به نظر من چه تو تاپیک پرسپولیس چه استقلال اگه با چنین یوزرهایی برخورد جدی تری بشه جو خیلی آرام تر خواهد بود

Last edited:

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
اول از همه بگم هدف از این پست زیر سوال بردن عملکرد دوستان مدیریت نیست پس خدای نکرده اشتباه برداشت نشه کما اینکه خیلی وقتا هم به نوبه خودم تقدیر کردم و اگه نقاط ضعفی هم گفته باشم نقاط قوت رو هم حتما اشاره کردم
اما من هم با این حرف جناب فرامرز خیلی موافقم در تاپیک پرسپولیس خیلی راجع به استقلال بحث میشه بیشتر بحث ها هم شبیه به کل کل و بدگویی از تیم مقابله چیزی که من همیشه در تاپیک پرسپولیس دیدم و خیلی واسم جالبه و به ندرت در تاپیک استقلال دیدم اینه که چندتا از دوستان پرسپولیسی دوست دارن راجع استقلال بحث کنن اما حتی حاضر نیستن اسم درست استقلال رو بنویسن یا اسم رو جداگونه مینویسن یا میگن اون تیمه اسمشو نبر!!!
و یا پست هایی می بینیم شاید امثال من که چند سال هست تو این فرمم و از این چیزا زیاد دیدم واسم مهم نباشه و جوابی ندم اما خیلی از دوستان مطمئنا نمیتونن تحمل کنن اگر تو تاپیک پرسپولیس جواب ندن میان تو تاپیک استقلال یه پست شبیه اون میذارن !!!
البته من این رو هم تایید میکنم که در تاپیک استقلال هم چنین مواردی بعضی وقتا پیش میاد اما فکر کنم همه قبول داشته باشن به اندازه اونجا نیست که شاید این مساله ریشه در ناکامی های پرسپولیس داشته باشه...
ختم کلام اینو بگم دوستان خیلی مودب و گلی هستن که تو تاپیک پرسپولیس فعالیت میکنن اما چندتا تقریبا نیو یوزر هستن که اگر پستاشونو مرور کنید میبینید به اندازه ای که راجع به پرسپولیس صحبت میکنن به استقلال نیش و کنایه میزنن به نظر من چه تو تاپیک پرسپولیس چه استقلال اگه با چنین یوزرهایی برخورد جدی تری بشه جو خیلی آرام تر خواهد بود
تائید میشه
اما کیه که گوش کنه ...حرف حساب منم یک ماه پیش همین بود که الکی منو یک ماه بن کردن
دیگه واسمون عادت شده
خداروشکر اقا فرزاد اومد...اینطوری خیال من یکی راحت تره...نسبت به اون روزای که تاپیک استقلال زیر ذربین قرمز ها بود اما تاپیک قرمز ها نه اونقد که فکرش رو بکنی.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
دوستان عزیز
راستش بعد از ماجرایی که دوستان استقلالی !! برام درست کردن اصلا دوست نداشتم وارد این مسائل بشم - کما اینکه به ظاهر هنوز خیلی از دوستان بنده رو استقلالی نمیدونن و وقتی اینجا نمینویسم هم از ترکش و تیکه و کنایه هاشون بی نصیب نیستم
در واقع شاید حدود 100 پست رو تو ماه گذشته فقط بنده از تاپیک پرسپولیس پاک کردم و تماما پستهایی بوده که مشکل داشته و همچنین دیگر همکاران به همین شکل( موکدا تکرار میکنم پستهای مشکل دار صرفا پاک شده یا ویرایش شدن)
از تایپک تیم خودمون هم پستهایی پاک کردم که شاید تعدادشون کمتر بوده به این دلیل که کمتر کل کل شده تو تاپیک استقلال
در واقع یه داستانی اینور پرده هست که دوستان ملاحظه میکنند و یه داستانی اونور پرده که بنده و هکاران میبینیم و ممکنه یه سری مسائل پیش بیاد که هر یک از طرفین دلخور بشن
-------------
دوست عزیز eror73 همونطور که در بالاتر علی عزیز ذکر کردن و در تاپیک مربوطه هم عنوان شد شما به دلیل اینکه دو سه بار همکارمون رو با لفظ نامناسبی صدا زدین بن شدین ولا غیر

---------------
در هر صورت از دوستان عزیز میخوام خواهشا مثل گذشته در صورت دیدن هر موردی بلافاصله ریپورت بدین
برای مثال خودم یه وقتایی ممکنه تا 15 ساعت پای سیستم باشم و پستها رو تک تک میخونم ولی برخی اوقات ممکنه حتی کمتر از یک ساعت وقت بشه و اجبارا فقط ریپورتها خونده میشه
خوشبختانه فرامرز عزیز هم فرمودن که پستهایی که ریپورت داده میشه در صورت وجود مشکل حتما پاک میشه و اگر کاربری تکرار کنه این قضیه رو تیم مدیریت بقیه رو در جریان میگذاره تا رخورد مقتضی صورت بگیره

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
شما بهتره همونطور که خودتون گفتین وارد این مسائل نشین
15 ساعت پای سیستم هستید و پستها رو میخونید ؟؟؟؟؟

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
نوشتن غلط اسامی، چه تیمها و چه افراد تخلفه و اصرار و تکرارش اخطار داره ... مورد رو با ذکر عنوان ریپورت کنید. بیش از این هم برای کسانی که چشم و گوششون رو از عمد بستن وقت و انرژی مصرف نمیکنیم. از این به بعد تیکه و طعنه به همکارانم رو هم تحمل نمیکنم. مدارا با انفعال تفاوت داره...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
امروز تولدت اقا فرزاد عزیزه
چرا هیچ خبری نیس :|
مث اینکه ما باید جشنو شروع کنیم
مبارک باشه فرزاد خان
85lfvrwffq16f5tuqqnl.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
1421320_967.jpg

درود و درود و هزاران درود کاپیتان

میلادت مبارک... امیدوارم تک تک آرزوهات دم دستت باشن تا هروقت اراده کردی بهشون برسی... اول سلامتی، بعد سلامتی و بعد آرامش برات آرزو دارم...

پاینده و سربلند باشی...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
از یاد آوری نوید عزیز ممنونم، تولد دوست و رفیق ارجمند و خوبم فرزاد رو خدمت خودش و خانواده محترمش تبریک می گم. ان شا الله 100 ساله بشی رفیق :)

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
کاپیتان فرزاد تولـــــــــدت مبارک
ایشالله 144 ساله شی

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
49755_view.jpg

مثل دوستان بلد نیستم جملات زیبا نثارت کنم مدیر استقلالی امـــــــــــــــــــا.............. تبریکات ما رو هم پذیرا باشید:D

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
کاپیتان تولدت مبارک.....;)
هر جا که هستی سلامت و تندرست باشی تاجی..

مایکی اون یک بی صاحاب رو هم 4 میکردی دیگه داداش:) ایشاا... 444 ساله شی:D

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
آقا فرزاد عزیز و گرامی
تولدتون مبارک!!!
با آرزوی تندرستی و شادکامی در کنار خانواده;)

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
آقا فرزاد تولدتون مبارک. امیدوارم همیشه دلتون شاد و لبتون خندون باشه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
loveshower.gif
دوباره میگم تولدت مبارکاقا فرزاد
999.gif
greenstars.gif
clap.gif

choir.gif
za2.gif
Laie_28.gif
123.gif
130fs358763.gif

cancan.gif
hexer.gif

dancegirl2.gif
2uge4p4.gif
bollywood1.gif
4hu5109.gif
کاپیتان تولدت مبارک.....;)
هر جا که هستی سلامت و تندرست باشی تاجی..

مایکی اون یک بی صاحاب رو هم 4 میکردی دیگه داداش:) ایشاا... 444 ساله شی:D
علی تو کلا هر تاپیکی که میرم بیا زیر پست من پست بزار واز پست من ایراد بگیر
میدونی چرا دیگه بالاتر از 100 نمیشیم ؟
چون الان ارزوی 100سالگی میکنیم ولی تو 70 سالگی بخاطر مشکلات وبیماری های زیاد از خدا میخایم که زودتر مارو بوکوشه :دی
خدایش خــــــدا هم گیر افتاده از دعاهای ما
خدایا مارو ببخش
balloons.gif
+++++++++++++++++++++
پ ن:اگه میتونستم پستمو ویرایش کنم اینارو تو پست قبلیم مگفتم ولی حیف که نمیشه:p

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
loveshower.gif
دوباره میگم تولدت مبارکاقا فرزاد
999.gif
greenstars.gif
clap.gif

choir.gif
za2.gif
Laie_28.gif
123.gif
130fs358763.gif

cancan.gif
hexer.gif

dancegirl2.gif
2uge4p4.gif
bollywood1.gif
4hu5109.gif

علی تو کلا هر تاپیکی که میرم بیا زیر پست من پست بزار واز پست من ایراد بگیر
میدونی چرا دیگه بالاتر از 100 نمیشیم ؟
چون الان ارزوی 100سالگی میکنیم ولی تو 70 سالگی بخاطر مشکلات وبیماری های زیاد از خدا میخایم که زودتر مارو بوکوشه :دی
خدایش خــــــدا هم گیر افتاده از دعاهای ما
خدایا مارو ببخش
balloons.gif
+++++++++++++++++++++
پ ن:اگه میتونستم پستمو ویرایش کنم اینارو تو پست قبلیم مگفتم ولی حیف که نمیشه:p

:p
نمیدونم چرا دوست دارم اذیتت کنم مایکی :D
الان دیگه حسش نیست ایراد بگیرم ایشاا... فردا:D

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
فرزاد عزیز تبریک
برات بهترین آرزوها رو دارم
همواره شاد - پیروز و سربلند باشی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

ممنون از تمام دوستان

این کامپیوتر درب و داغون محل کارم کلیک راست ماوسش هم جدیدا خراب شده و خلاصه وب گردی در شرایط سخته :دی
امشب به تفکیک از تمام دوستان که لطف کردند و تبریک گفتن تشکر میکنم

این فعلا علی الحساب بود :دی

پیروز و پاینده باشید ..

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود
تبریک بنده رو هم پذیرا باشید:دی
ایشاا... فرزاد جان 6666 ساله بشی:دی

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
جناب موری منو دعوت کردین اینجا برای بحث سوئتفاهم ناظمین در رابطه با تشخیص پستهای بی احترامی !! ولی اینجا به جای تاپیک وقایع ...باید اسمشو گذاشت تاپیک بحث بی نتیجه بین کاربرا و ناظما و نهایت تهدید به برخورد .......... یا تاپیک گشت ارشاد و ..... (censored) ......
بنابراین من در رابطه با موضوع مورد نظر با شما ......... "چون شما همه رو با یه چوب میزنید" ........ بحثی ندارم ............ فقط تقاضا دارم اگه زمانی خواستین منو بن کنید .....فقط با یه پیام به من اطلاع بدین خودم نمیام تو تاپیک ............ این بهتره تا من سلیقه ای دسترسیم به کل انجمن قطع بشه ........ به خاطر زحماتی که میکشید تشکر میکنم ..........................................

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
جناب موری منو دعوت کردین اینجا برای بحث سوئتفاهم ناظمین در رابطه با تشخیص پستهای بی احترامی !! ولی اینجا به جای تاپیک وقایع ...باید اسمشو گذاشت تاپیک بحث بی نتیجه بین کاربرا و ناظما و نهایت تهدید به برخورد .......... یا تاپیک گشت ارشاد و ..... (censored) ......
بنابراین من در رابطه با موضوع مورد نظر با شما ......... "چون شما همه رو با یه چوب میزنید" ........ بحثی ندارم ............ فقط تقاضا دارم اگه زمانی خواستین منو بن کنید .....فقط با یه پیام به من اطلاع بدین خودم نمیام تو تاپیک ............ این بهتره تا من سلیقه ای دسترسیم به کل انجمن قطع بشه ........ به خاطر زحماتی که میکشید تشکر میکنم ..........................................
داود جان بهتره به این بحثا پایان بدی به عنوان یه رفیق پرسپولیسی برامون خیلی عزیزی و جزو اعتبارات تاپیک پرسپولیسی ,دیگه خواهشی که ازت دارم اینه به این بحثا دامن نزنی خودتم میدونی فایده نداره دمت گرم

بالا