• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش خاطرات مودم وایمکس ایرانسل به مودم وایمکس مبین نت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138

کلا بنده مخلف مودم های جیبی هستم.
تنها کاری که براشون مبین نت انجام داده جدیدا ...ارتفاع دکل ها را داره میاره پایین تا آنتن هاشون قوی تر بشن.

بهترین مودم رومیزی واسه هم مبین نت و هم ایرانسل چه مدلیه ؟ و چقدر قیمتشه ؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
بهترین مودم رومیزی واسه هم مبین نت و هم ایرانسل چه مدلیه ؟ و چقدر قیمتشه ؟

با توجه به اطلاعات دریافتی.بهترین مودم Fmm130 است.مبین نت هم از این هفته مودم های سفید رنگ Fmm130 را جایگزین مودم Bm632w می کند.بدین ترتیب آمار خرابی مودم های شرکتی بدلیل کیفیت بهتر Fmm130 بشکل قابل توجهی پایین میاید.

فروش شرکتی fmm130 ایرانسل 220
فروش همکار الان بنده دارم 195
------------------------------------------------
مبین نت هم 234 تومان مودم خام بدون طرح می باشد.

کلیه مودمهای مبین نت با تخفیف 6% به همشهریان اهوازی فروخته میشود.

Last edited:

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
سلام. دوست عزیز من یه مودم وایمکس دارم که بنام یکی از دوستانه. یه مدت هم استفاده میکردم. ولی الان نمیتونم ازش استفاده کنم. خودم احتمال میدم اکسپایر شده باشه.
از کجا میتونم مطمعن بشم این قضیه رو؟
اگه اکسپایر شده باشه، هزینه فعالسازی دوباره و اینکه بنام خود من بشه چقدره؟ به چه مدارکی نیاز هست؟

میتونم کلا بیخیال ایرانسل بشم و مستقیم به مبین تبدیلش کنم و هم فعال باشه و هم بنام خودم؟
ممنون
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

HamedPC

Registered User
لایک‌ها
3

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام. دوست عزیز من یه مودم وایمکس دارم که بنام یکی از دوستانه. یه مدت هم استفاده میکردم. ولی الان نمیتونم ازش استفاده کنم. خودم احتمال میدم اکسپایر شده باشه.
از کجا میتونم مطمعن بشم این قضیه رو؟
اگه اکسپایر شده باشه، هزینه فعالسازی دوباره و اینکه بنام خود من بشه چقدره؟ به چه مدارکی نیاز هست؟

میتونم کلا بیخیال ایرانسل بشم و مستقیم به مبین تبدیلش کنم و هم فعال باشه و هم بنام خودم؟
ممنون

سلام در خصوص سوالتون>
1-expire شده یعنی چی؟ اکانتی که Expire شده میتونید وارد کنترل حساب اینترنتی وایمکس ایرانسل شده و صحت فعال بودن یا نبودن را بررسی کنید.یا با 707 تماس بگیرید علت کار نکردن را بپرسید.
میتونم براتون اکانت ایرانسل به نام خودتون ثبت کنم.
مدارک :
-کپی ملی پشت و رو اسکن با عمق 200dpi
-اسکن قبض با عمق 200dpi

در صورتیکه هم که بخواهید مستقیم تبدیل به مبین نت بشه محدودیتی نیست و میشه این کار را انجام داد.
در خصوص هزینه ها پیغام خصوصی ارسال شد.با تشکر

Last edited:

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
سلام در خصوص سوالتون>
1-expire شده یعنی چی؟ اکانتی که Expire شده میتونید وارد کنترل حساب اینترنتی وایمکس ایرانسل شده و صحت فعال بودن یا نبودن را بررسی کنید.یا با 707 تماس بگیرید علت کار نکردن را بپرسید.
میتونم براتون اکانت ایرانسل به نام خودتون ثبت کنم.
مدارک :
-کپی ملی پشت و رو اسکن با عمق 200dpi
-اسکن قبض با عمق 200dpi

در صورتیکه هم که بخواهید مستقیم تبدیل به مبین نت بشه محدودیتی نیست و میشه این کار را انجام داد.
در خصوص هزینه ها پیغام خصوصی ارسال شد.با تشکر

ارسال نکردید. شماره تماستون رو هم پخ کنید عزیزم

Milad.Alef

Registered User
لایک‌ها
111
سلام . مودم وایمکس ایرانسل مدل WIXFBR-105 قابل تبدیل به مبین نت هست ؟؟

oq454

Registered User
لایک‌ها
65
عزیز میشه تغیر مالکیت شناسه وطرح اشتراکی وایمکس مبین نت داد (یعنی مودم رو کلا به اسم خودت شخص کنید و توی مبین نت سابقه مودم قبلی و اشتراک قبلی وجود نداشته باشه و یه مودم تازه خریداری شده محسوب بشه) برای مودم های سازمانی مثلا مودم هایی که سازمان ها به اسم خودشون برای کارمنداشون میگیرن اگه امکان پذیر بود و مودم توی مبین نت به عنوان یه مودم تازه ثبت میشه لطف کنید بگید چه چیز هایی باید براتون ارسال کنم

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
عزیز میشه تغیر مالکیت شناسه وطرح اشتراکی وایمکس مبین نت داد (یعنی مودم رو کلا به اسم خودت شخص کنید و توی مبین نت سابقه مودم قبلی و اشتراک قبلی وجود نداشته باشه و یه مودم تازه خریداری شده محسوب بشه) برای مودم های سازمانی مثلا مودم هایی که سازمان ها به اسم خودشون برای کارمنداشون میگیرن اگه امکان پذیر بود و مودم توی مبین نت به عنوان یه مودم تازه ثبت میشه لطف کنید بگید چه چیز هایی باید براتون ارسال کنم

با سلام در پیغام خصوصی به شما پاسخ داده شد.با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا