کلا بنده مخلف مودم های جیبی هستم.
تنها کاری که براشون مبین نت انجام داده جدیدا ...ارتفاع دکل ها را داره میاره پایین تا آنتن هاشون قوی تر بشن.
بهترین مودم رومیزی واسه هم مبین نت و هم ایرانسل چه مدلیه ؟ و چقدر قیمتشه ؟
خدمات غیر حضوری-تبدیل مودم
جناب آقای ذاکری-بندرعباس
وضعیت:انجام شد
سلام. دوست عزیز من یه مودم وایمکس دارم که بنام یکی از دوستانه. یه مدت هم استفاده میکردم. ولی الان نمیتونم ازش استفاده کنم. خودم احتمال میدم اکسپایر شده باشه.
از کجا میتونم مطمعن بشم این قضیه رو؟
اگه اکسپایر شده باشه، هزینه فعالسازی دوباره و اینکه بنام خود من بشه چقدره؟ به چه مدارکی نیاز هست؟
میتونم کلا بیخیال ایرانسل بشم و مستقیم به مبین تبدیلش کنم و هم فعال باشه و هم بنام خودم؟
ممنون
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
سلام در خصوص سوالتون>
1-expire شده یعنی چی؟ اکانتی که Expire شده میتونید وارد کنترل حساب اینترنتی وایمکس ایرانسل شده و صحت فعال بودن یا نبودن را بررسی کنید.یا با 707 تماس بگیرید علت کار نکردن را بپرسید.
میتونم براتون اکانت ایرانسل به نام خودتون ثبت کنم.
مدارک :
-کپی ملی پشت و رو اسکن با عمق 200dpi
-اسکن قبض با عمق 200dpi
در صورتیکه هم که بخواهید مستقیم تبدیل به مبین نت بشه محدودیتی نیست و میشه این کار را انجام داد.
در خصوص هزینه ها پیغام خصوصی ارسال شد.با تشکر
مجددا ارسال می کنم.09366359636ارسال نکردید. شماره تماستون رو هم پخ کنید عزیزم
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
کارشون درسته و به خوبی انجام میدن کارها رو . تشکر دارم ازشون
عزیز میشه تغیر مالکیت شناسه وطرح اشتراکی وایمکس مبین نت داد (یعنی مودم رو کلا به اسم خودت شخص کنید و توی مبین نت سابقه مودم قبلی و اشتراک قبلی وجود نداشته باشه و یه مودم تازه خریداری شده محسوب بشه) برای مودم های سازمانی مثلا مودم هایی که سازمان ها به اسم خودشون برای کارمنداشون میگیرن اگه امکان پذیر بود و مودم توی مبین نت به عنوان یه مودم تازه ثبت میشه لطف کنید بگید چه چیز هایی باید براتون ارسال کنم
سلام . مودم وایمکس ایرانسل مدل WIXFBR-105 قابل تبدیل به مبین نت هست ؟؟