سلام
نه
علتش؟؟؟
سلام
نه
علتش؟؟؟
علت اینکه شرایط معافیت کفالت یکیش اینه.
یگانه فرزند ذکور
سوال آیا اگر برادر یا برادران دیگر مشمول در محل سکونت پدر ۶۵ سال یا بیمار نباشند مثلا در خارج از کشور باشند باز می توان درخواست کفالت نمود؟
جواب : خیر- مشمول متقاضی میبایست تنها فرزند ذکور بالای ۱۸ سال باشد مگر آنکه برادر یا برادران صرفا به علت بیماری قادر به نگهداری از پدر نباشند.
کلا" هیچ راهی نداره به نظر شما؟
دوستان بنده سال 90 از ناحیه کتف چپ دچار دررفتگی شدم و عکسش هم موجوده فقط بیمارستانش تو نوشهر بود که نمیدونم مورد تایید نیروی انتظامی هست یا نه،بعد اون چند بار دستم تا استانه در رفتگی رفته ولی مراقب بود،الان کتف چپم شله یعنی حس میکنم غیر طبیعیه و 2 تا دکتر بیمارستان امام تهران هم گفتن نیاز و استادشون دکتر گیتی هم که پزشک معتمد هست تایید کردن که عمل میخواد(ولی چیزی در مورد معافی نمیگن به ادم) الان برام ام ار ای نوشتن که ببینن چه جوریه...حالا میخوام بدونم من که دانشجو هستم میتونم برای معافیت اقدام کنم؟؟چند نفر بهم گفتن بری پلیس +10 بگی دانشجو هستی و میخوای معافی اقدام کنی میشه،سوال بعد اینه که این مورد من جزو در رفتگی مکرر مفاصل بزرگ اعم از عمل شده و نشده میشه(بند 36 ماده 17) یکی از اون رزیدنت ها گفت اگر عمل کنید دیگه نمیتونی برای معافیت اقدام کنی!!!درست گفته؟چون توی قانون قشنگ نوشته شده که عمل شده و نشده و حتی نوشته قدیمی میخوام ببینم ایا ایشون درست گفته؟یا من عمل هم بکنم معاف میشم
یه وقتایی انقدر درد میگیره حتی سر کلاس جزوه نوشتنم برام سخت میشه یا 1 وقتایی موقع رانندگی به قدری درد میگیره تو صندلی به خودم میپیچم دکتر هم گفته بیشتر از 1.30 نباید رانندگی کنی موقع خوابم چند بار بیدار میشم الان به زور قرص سلکسیب یکم اروم شده
دست راستم هم شلی داره ولی نه مثل دست چپم
ممنون میشم راهنمایی کنید
بند17-دررفتگی مکرر و یا قدیمی و مادرزادی مفاصل بزرگ (مستند به 2 رادیوگرافی در حال دررفتگی در بیمارستانهای ن.م و یا مورد وثوق) عمل شده و نشده معاف دائم.
بند18-شلی لیگامانهای زانو و مچ پا و در رفتگی عادتی مفاصل که مانع تمرینات نظامی باشد خدمات غیررزمی
اصلا مورد من بند 18 میشه یا 17؟؟؟میتونم 1 بار دیگه هم کتفمو در بیارم ولی میترسم
دانشجو باشی نمی تونی معافیت پزشکی اقدام کنی
اصلا اگه اقدام کنم میتونم معافی بگیرم با این شرایط یا نه؟؟؟
پروسه معافیت 2 ماه طول می کشه !دوستان بیان اینجا جمع شین به من از پایه توضیح بدین
من درسم ماه پیش تموم شد میخوام اسفند اعزام شم
خب حالا سوال اینجاس
الان باید برم دفترچه بگیرم ؟
و تو این مدت هم واسه معافیت پزشکی عرق کف و دست و پا میخوام اقدام کنم هم واسه امریه
چی کارایی باید بکنم ؟
سوال دوم :
برای معافی کی معاینه ام میکنه ؟
دکتر غدد یا دکترای **** ؟
آخه مشکل من چیزیه که باید آزمایش گرفته بشه .میخوام ببینم اگه دکتر غدد تاییدم کنه دکترای **** ممکنه مخالفت کنن ؟
دوستان همانطور که در خبر ها آمده بنیاد شهید ملزم به پذیرش درصد جانبازی نیروی های مسلح مثل ارتش شده
با این حساب کسی که باباش 10 درصد از ارتش جانبازی داشته باشه و 21 ماه مدت منتطقه می تونه معاف شه
لینک خبر :
ایسنا - تعامل بنیاد شهید با ستاد نیروهای مسلح برای تعیین درصد جانبازی
حالا دوستان نظرشان را بگن و اینکه برای پیگیری معافیت چکار باید کرد؟
سلام دوستان
ازتون مشورت می خوام لطفا اگه اطلاع دارین بگین مممنونم
من تاریخ اعزامم 1 اسفند شد. چون می خوام زودتر تموم شه و بره می تونم درخواست بدم 1 دی شه که شاید موافقت کنن! ولی یه نکته که هست اینه میترسم پادگان های خوبشون پر شده باشه و منو که مازادم یه شهر داغون بندازن! دوستان سربازی رفته کسی اطلاعی داره این درخواست به نفعمه یا نه؟ به نظرتون چیکار کنم؟ ممنونم از همتون![]()
سلام
به نظر بنده اگه پارتی داری پیگیری کنه پادگان خوب بیفتی آره ، و الی می افتی نیروی انتظامی