• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

علت اینکه شرایط معافیت کفالت یکیش اینه.
یگانه فرزند ذکور

سوال آیا اگر برادر یا برادران دیگر مشمول در محل سکونت پدر ۶۵ سال یا بیمار نباشند مثلا در خارج از کشور باشند باز می توان درخواست کفالت نمود؟
جواب : خیر- مشمول متقاضی می‌بایست تنها فرزند ذکور بالای ۱۸ سال باشد مگر آنکه برادر یا برادران صرفا به علت بیماری قادر به نگهداری از پدر نباشند.

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
علت اینکه شرایط معافیت کفالت یکیش اینه.
یگانه فرزند ذکور

سوال آیا اگر برادر یا برادران دیگر مشمول در محل سکونت پدر ۶۵ سال یا بیمار نباشند مثلا در خارج از کشور باشند باز می توان درخواست کفالت نمود؟
جواب : خیر- مشمول متقاضی می‌بایست تنها فرزند ذکور بالای ۱۸ سال باشد مگر آنکه برادر یا برادران صرفا به علت بیماری قادر به نگهداری از پدر نباشند.

کلا" هیچ راهی نداره به نظر شما؟

Shayan_Shomal

Registered User
لایک‌ها
371
سال 90 معافیت موارد خاص ( عقل ناقص :upsided::fez::guitar:)گرفتم.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
کلا" هیچ راهی نداره به نظر شما؟

قتل برادر

این هست ، نمی دونم چه قد جواب می ده
بری کل محل ، آخوند مسجد و هیئت امنا امضا بدن که برادرت نیست و خرج زندگی پای تو هست !

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
دوستان بنده سال 90 از ناحیه کتف چپ دچار دررفتگی شدم و عکسش هم موجوده فقط بیمارستانش تو نوشهر بود که نمیدونم مورد تایید نیروی انتظامی هست یا نه،بعد اون چند بار دستم تا استانه در رفتگی رفته ولی مراقب بود،الان کتف چپم شله یعنی حس میکنم غیر طبیعیه و 2 تا دکتر بیمارستان امام تهران هم گفتن نیاز و استادشون دکتر گیتی هم که پزشک معتمد هست تایید کردن که عمل میخواد(ولی چیزی در مورد معافی نمیگن به ادم) الان برام ام ار ای نوشتن که ببینن چه جوریه...حالا میخوام بدونم من که دانشجو هستم میتونم برای معافیت اقدام کنم؟؟چند نفر بهم گفتن بری پلیس +10 بگی دانشجو هستی و میخوای معافی اقدام کنی میشه،سوال بعد اینه که این مورد من جزو در رفتگی مکرر مفاصل بزرگ اعم از عمل شده و نشده میشه(بند 36 ماده 17) یکی از اون رزیدنت ها گفت اگر عمل کنید دیگه نمیتونی برای معافیت اقدام کنی!!!درست گفته؟چون توی قانون قشنگ نوشته شده که عمل شده و نشده و حتی نوشته قدیمی میخوام ببینم ایا ایشون درست گفته؟یا من عمل هم بکنم معاف میشم
یه وقتایی انقدر درد میگیره حتی سر کلاس جزوه نوشتنم برام سخت میشه یا 1 وقتایی موقع رانندگی به قدری درد میگیره تو صندلی به خودم میپیچم دکتر هم گفته بیشتر از 1.30 نباید رانندگی کنی موقع خوابم چند بار بیدار میشم الان به زور قرص سلکسیب یکم اروم شده
دست راستم هم شلی داره ولی نه مثل دست چپم

ممنون میشم راهنمایی کنید

بند17-دررفتگی مکرر و یا قدیمی و مادرزادی مفاصل بزرگ (مستند به 2 رادیوگرافی در حال دررفتگی در بیمارستانهای ن.م و یا مورد وثوق) عمل شده و نشده معاف دائم.
بند18-شلی لیگامانهای زانو و مچ پا و در رفتگی عادتی مفاصل که مانع تمرینات نظامی باشد خدمات غیررزمی
اصلا مورد من بند 18 میشه یا 17؟؟؟میتونم 1 بار دیگه هم کتفمو در بیارم ولی میترسم

Last edited:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوستان بنده سال 90 از ناحیه کتف چپ دچار دررفتگی شدم و عکسش هم موجوده فقط بیمارستانش تو نوشهر بود که نمیدونم مورد تایید نیروی انتظامی هست یا نه،بعد اون چند بار دستم تا استانه در رفتگی رفته ولی مراقب بود،الان کتف چپم شله یعنی حس میکنم غیر طبیعیه و 2 تا دکتر بیمارستان امام تهران هم گفتن نیاز و استادشون دکتر گیتی هم که پزشک معتمد هست تایید کردن که عمل میخواد(ولی چیزی در مورد معافی نمیگن به ادم) الان برام ام ار ای نوشتن که ببینن چه جوریه...حالا میخوام بدونم من که دانشجو هستم میتونم برای معافیت اقدام کنم؟؟چند نفر بهم گفتن بری پلیس +10 بگی دانشجو هستی و میخوای معافی اقدام کنی میشه،سوال بعد اینه که این مورد من جزو در رفتگی مکرر مفاصل بزرگ اعم از عمل شده و نشده میشه(بند 36 ماده 17) یکی از اون رزیدنت ها گفت اگر عمل کنید دیگه نمیتونی برای معافیت اقدام کنی!!!درست گفته؟چون توی قانون قشنگ نوشته شده که عمل شده و نشده و حتی نوشته قدیمی میخوام ببینم ایا ایشون درست گفته؟یا من عمل هم بکنم معاف میشم
یه وقتایی انقدر درد میگیره حتی سر کلاس جزوه نوشتنم برام سخت میشه یا 1 وقتایی موقع رانندگی به قدری درد میگیره تو صندلی به خودم میپیچم دکتر هم گفته بیشتر از 1.30 نباید رانندگی کنی موقع خوابم چند بار بیدار میشم الان به زور قرص سلکسیب یکم اروم شده
دست راستم هم شلی داره ولی نه مثل دست چپم

ممنون میشم راهنمایی کنید

بند17-دررفتگی مکرر و یا قدیمی و مادرزادی مفاصل بزرگ (مستند به 2 رادیوگرافی در حال دررفتگی در بیمارستانهای ن.م و یا مورد وثوق) عمل شده و نشده معاف دائم.
بند18-شلی لیگامانهای زانو و مچ پا و در رفتگی عادتی مفاصل که مانع تمرینات نظامی باشد خدمات غیررزمی
اصلا مورد من بند 18 میشه یا 17؟؟؟میتونم 1 بار دیگه هم کتفمو در بیارم ولی میترسم

دانشجو باشی نمی تونی معافیت پزشکی اقدام کنی

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
کمی در مورد امریه توضیح میدین؟
(مزایا و معایبش)

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان بیان اینجا جمع شین به من از پایه توضیح بدین
من درسم ماه پیش تموم شد میخوام اسفند اعزام شم
خب حالا سوال اینجاس
الان باید برم دفترچه بگیرم ؟
و تو این مدت هم واسه معافیت پزشکی عرق کف و دست و پا میخوام اقدام کنم هم واسه امریه
چی کارایی باید بکنم ؟

سوال دوم :
برای معافی کی معاینه ام میکنه ؟
دکتر غدد یا دکترای **** ؟
آخه مشکل من چیزیه که باید آزمایش گرفته بشه .میخوام ببینم اگه دکتر غدد تاییدم کنه دکترای **** ممکنه مخالفت کنن ؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوستان بیان اینجا جمع شین به من از پایه توضیح بدین
من درسم ماه پیش تموم شد میخوام اسفند اعزام شم
خب حالا سوال اینجاس
الان باید برم دفترچه بگیرم ؟
و تو این مدت هم واسه معافیت پزشکی عرق کف و دست و پا میخوام اقدام کنم هم واسه امریه
چی کارایی باید بکنم ؟

سوال دوم :
برای معافی کی معاینه ام میکنه ؟
دکتر غدد یا دکترای **** ؟
آخه مشکل من چیزیه که باید آزمایش گرفته بشه .میخوام ببینم اگه دکتر غدد تاییدم کنه دکترای **** ممکنه مخالفت کنن ؟
پروسه معافیت 2 ماه طول می کشه !
شما در حین همین معافیت اقدام کنی ، هرچقدر زودتر تمام کنی می تونی دنبال امریه هم در کنارش باشی
ولی نمی تونی معافیت اقدام کنی و مثلا جواب معافیتت بهمن بیاد و تازه وسط بهمن بیفتی دنبال امرین
امریه زمان بر هست
آزمایش غدد از شما می گیرن

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
دوستان من سال قبل برای معافیت پزشکی اقدام کردم که متاسفانه به معاف از رزم ختم شد! دیگه نرفتم اعتراض کنم یا پیگیری کنم...الان اگه بخوام دوباره از اول درخواست معافی بدم باید چیکار بکنم؟!!!

bestpars

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان همانطور که در خبر ها آمده بنیاد شهید ملزم به پذیرش درصد جانبازی نیروی های مسلح مثل ارتش شده
با این حساب کسی که باباش 10 درصد از ارتش جانبازی داشته باشه و 21 ماه مدت منتطقه می تونه معاف شه

لینک خبر :
ایسنا - تعامل بنیاد شهید با ستاد نیروهای مسلح برای تعیین درصد جانبازی

حالا دوستان نظرشان را بگن و اینکه برای پیگیری معافیت چکار باید کرد؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوستان همانطور که در خبر ها آمده بنیاد شهید ملزم به پذیرش درصد جانبازی نیروی های مسلح مثل ارتش شده
با این حساب کسی که باباش 10 درصد از ارتش جانبازی داشته باشه و 21 ماه مدت منتطقه می تونه معاف شه

لینک خبر :
ایسنا - تعامل بنیاد شهید با ستاد نیروهای مسلح برای تعیین درصد جانبازی

حالا دوستان نظرشان را بگن و اینکه برای پیگیری معافیت چکار باید کرد؟

سلام
بله انشاالله ، البته باید بپرسید ببینید بخشنامه شده براشون یا نه

sattar-b

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
براي بيماري استخوان (ژنوواروم) فاصله دو پا بايد چقدر باشه؟

كسي هست از اين طريق معافي گرفته باشه؟؟

توي بخش قوانين نوشته بايد فاصله دو قوزك 10 سانت باشه بيشتر از 10 سانت معاف كمتر از 10 سانت معاف از رزم
اما بيماري من قوزك به هم ميچسبه
زانو ها فاصله دارن
اين قانون ژنو والگومه
ممنون

Last edited:

sattar-b

Registered User
لایک‌ها
6
82696561891323974481.jpg

ali.doosti

Registered User
لایک‌ها
9,627
سلام دوستان
ازتون مشورت می خوام لطفا اگه اطلاع دارین بگین مممنونم
من تاریخ اعزامم 1 اسفند شد. چون می خوام زودتر تموم شه و بره می تونم درخواست بدم 1 دی شه که شاید موافقت کنن! ولی یه نکته که هست اینه میترسم پادگان های خوبشون پر شده باشه و منو که مازادم یه شهر داغون بندازن! دوستان سربازی رفته کسی اطلاعی داره این درخواست به نفعمه یا نه؟ به نظرتون چیکار کنم؟ ممنونم از همتون :)

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام دوستان
ازتون مشورت می خوام لطفا اگه اطلاع دارین بگین مممنونم
من تاریخ اعزامم 1 اسفند شد. چون می خوام زودتر تموم شه و بره می تونم درخواست بدم 1 دی شه که شاید موافقت کنن! ولی یه نکته که هست اینه میترسم پادگان های خوبشون پر شده باشه و منو که مازادم یه شهر داغون بندازن! دوستان سربازی رفته کسی اطلاعی داره این درخواست به نفعمه یا نه؟ به نظرتون چیکار کنم؟ ممنونم از همتون :)

سلام
به نظر بنده اگه پارتی داری پیگیری کنه پادگان خوب بیفتی آره ، و الی می افتی نیروی انتظامی

ali.doosti

Registered User
لایک‌ها
9,627
سلام
به نظر بنده اگه پارتی داری پیگیری کنه پادگان خوب بیفتی آره ، و الی می افتی نیروی انتظامی

خیلی ممنونم دوست عزیز...
به مدرکم مربوط نیست نه؟ من کارشناسی ارشدم و فکر کنم پادگان های خاصی اعزام میشم که البته نمی دونم کدومشونه! پس به نظر خودتون بمونم اسفند احتمال اینکه **** و ارتش بیفتم بهتره آره؟ مخصوصا هدفم تهرانه...

بالا