من این حستو دوست دارم.سوال بعدی هم نیاز به توضیح داره .حالا که میبینم مشتاقی اونو هم فردا واست میزارم.غصه نخور:lol:نه احه با فرزاد بحث سوال و جواب شد یه حسی بهم دست داد که الان نیازه گفتم کار امروز را به فردا نینداز ممکنه فردا نیاز داشته باشه چون هر کی سوال داشته از من می زاره روز اخر می پرسه گفتم شاید تو هم اینجوری شدی .اون یکی برنامه رو هم اگر خواستی پخ کن یه نگاه بهش می ندازم ضرر نداره .البته اگر چیزیه که من شاید بلد باشم یعنی همین سوال برنامه نویسی و اینجورچیزاست .
منم برم .که روز مزخرفی درپیشه!من فعلا می رم .تا فردا روزی گند را اغاز کنم .یه دوران دلم به سوتی های استاد خوش بود اونم دیگه ترسیده .خیلی هوای خودشو داره .جو فان کلاس داره از بین می ره .
سلام دوستان
یه سوال !نمیدونم بچه ها میخواستن سر به سرم بزارن یا واقعا همچین چیزی وجود داره گفتم اینجا بپرسم دوستان پیشکسوت جواب بدن!
اینکه همه ی رشته ها باید واحد جوشکاری و یه چند تاواحد دیگه رو به صورت اجباری بگذرونن واقعیه یا خالی بندیه؟؟
اخه رشته ی کامپیوتر چه ربطی به جوش کاری داره!
بدبختی جو بروبچ طوری بود شوخی رو از جدی تشخیص ندادم :blink:الان واقعا موندم تو خماری!
سلام دوستان
یه سوال !نمیدونم بچه ها میخواستن سر به سرم بزارن یا واقعا همچین چیزی وجود داره گفتم اینجا بپرسم دوستان پیشکسوت جواب بدن!
اینکه همه ی رشته ها باید واحد جوشکاری و یه چند تاواحد دیگه رو به صورت اجباری بگذرونن واقعیه یا خالی بندیه؟؟
بدبختی جو بروبچ طوری بود شوخی رو از جدی تشخیص ندادم :blink:الان واقعا موندم تو خماری!
واحد جوشکاری تخصصی یا کارگاه عمومی؟
کارگاه عمومی رو همه ی رشته ها دارن حتی ما کامپیوتی های عزیز پس پاس کردنش اجباریه و بسیار سرگرم کننده!ینی به ما که خیلی خوش گذشت!!امیدوارم شما هم برداشتی لحظات شاد و مفرحی رو سپری کنی توش کار با چوب و کار با فلز و جوشکاری هست که برای ما چون استاد تخصصسش جوشکاری بود مارو بقیه کارگاها نبرد(میگفت بقیه ش الکیه!!مهم همینه!) ولی به 125 نوع مختلف جوشکاری یادمون داد:blink:...ولی اون واحد جوش تخصصی رو فک کنم فقط یه سری رشته ها داشته باشن مث صنایع.
پ.ن:
یه نصیحت دوستانه... اگه ازهمین الان بخوای به این فک کنی که تک تک درسایی که میخونی یا واحدایی که پاس میکنی به چه دردت میخوره یا چه ربطی به رشتت داره یا... از همین الان بیا با هم بریم امور دانشجویی واسه کارای انصراف!!:blink: چون به شدت واحدای مزخرف و بی ربط زیاده که خود استاد هم هنوز توجیه نشده که چرا باید اینو درس بده چه برسه به دانشجو!! البته درسای کاربردی و خوب هم داریم که واقعا من از نشستن سر کلاسشون لذت میبرم و بار علمی ادمو افزایش میدن!ولی گفتم اگه از الان بخوای انقد ریزبین باشی ممکنه اذیت شی!
با آرزوی موفقیت روزافزون واس همه ی ترم یکیای عزیز![]()
واحد جوشکاری تخصصی یا کارگاه عمومی؟
کارگاه عمومی رو همه ی رشته ها دارن حتی ما کامپیوتی های عزیزپس پاس کردنش اجباریه و بسیار سرگرم کننده!ینی به ما که خیلی خوش گذشت!!امیدوارم شما هم برداشتی لحظات شاد و مفرحی رو سپری کنی
توش کار با چوب و کار با فلز و جوشکاری هست که برای ما چون استاد تخصصسش جوشکاری بود مارو بقیه کارگاها نبرد(میگفت بقیه ش الکیه!!مهم همینه!) ولی به 125 نوع مختلف جوشکاری یادمون داد:blink:...ولی اون واحد جوش تخصصی رو فک کنم فقط یه سری رشته ها داشته باشن مث صنایع.
پ.ن:
یه نصیحت دوستانه... اگه ازهمین الان بخوای به این فک کنی که تک تک درسایی که میخونی یا واحدایی که پاس میکنی به چه دردت میخوره یا چه ربطی به رشتت داره یا... از همین الان بیا با هم بریم امور دانشجویی واسه کارای انصراف!!:blink: چون به شدت واحدای مزخرف و بی ربط زیاده که خود استاد هم هنوز توجیه نشده که چرا باید اینو درس بده چه برسه به دانشجو!! البته درسای کاربردی و خوب هم داریم که واقعا من از نشستن سر کلاسشون لذت میبرم و بار علمی ادمو افزایش میدن!ولی گفتم اگه از الان بخوای انقد ریزبین باشی ممکنه اذیت شی!
با آرزوی موفقیت روزافزون واس همه ی ترم یکیای عزیز![]()
به فرض باشه , الان یعنی ناراحتی؟
اینکه خعلی خوبه ! باید ذوق کنی![]()
من چون دیر اومدم زیاد توی بحث شرکت نمی کنم فقط بگم اینجور چیزا جزو مهارت های عمومیه که هر مردی باید بدونه و چون زنا هی حقوق مساوی می خواستن برای اونام گذاشتن تا از این حقشون لذت ببرنسلام دوستان
من چون دیر اومدم زیاد توی بحث شرکت نمی کنم فقط بگم اینجور چیزا جزو مهارت های عمومیه که هر مردی باید بدونه و چون زنا هی حقوق مساوی می خواستن برای اونام گذاشتن تا از این حقشون لذت ببرن:lol:برین با حقتون حال کنید .بعد بگید مساوات نیست .
بزار لو بدم کیا می تونن حل کنن نپیچونن .دیوید می تونه mne021 و روکی هم می تونن .اگر اینا نبودن منم شاید تونستم .خب من برگشتم بادست پر!
مهسا از خداتم باشه من اتفاقا چند روزی بودش میخواستم مسله کارگاه جوش واینا رو بریزم رو میز که یادم میرفت!الان یادم انداختید که بزارمش در دستور کار!
وقتی اومدی رشته فنی ومثلا مهندسی:lol:باید فکر اینجاهشم میکردی اما اگه گلیم وقالی وفرش بافی دوست داری تحسینت میکنم!میخواد پابه پای اقاشون در خرج خونه سهیم باشه
.............
راکی شما خودتو به من نیشان بده!چندتاکار دارم.قبول میکنی یاسرت شلوغه؟:blink:پروفیلم کار میکنی؟:lol:
....................
خب واسه امشبم میخوام بهتون یه برنامه بدم که انجام بدید ها.کسی فرار نکنه.دیشب زحمتش گردن الکس:heart: افتاده بود.
مشکل اصلی مهندسای ایرانی اینه که قدرت طراحیشون پایینه و ضریب خطاشون خیلی بالاس. این برنامه ها خلاقیت برنامه نویسو میبره بالا!الان بر فرض اینو شما یاد گرفتی بنویسی به چه درد رشته الکترونیک میخوره ؟
بزار لو بدم کیا می تونن حل کنن نپیچونن .دیوید می تونه mne021 و روکی هم می تونن .اگر اینا نبودن منم شاید تونستم .
الان چرا همه میگید از خدام باشه!هان؟خب نمیخوام عجبا! خب پس من زودتر بحث رو کشیدم وسط! نه بابا همچین هدف های والایی ندارم من!خب من برگشتم بادست پر!مهسا از خداتم باشه من اتفاقا چند روزی بودش میخواستم مسله کارگاه جوش واینا رو بریزم رو میز که یادم میرفت!الان یادم انداختید که بزارمش در دستور کار! وقتی اومدی رشته فنی ومثلا مهندسی:lol:باید فکر اینجاهشم میکردی اما اگه گلیم وقالی وفرش بافی دوست داری تحسینت میکنم!
میخواد پابه پای اقاشون در خرج خونه سهیم باشه .............
الان کی گفته جوش کاری کردن دخترا یعنی ایجاد مساوات بین زن و مرد؟! اصلا اینو قبول ندارم!!! حالا بی خیال!دارم کم کم این واحد ها رو انالیز میکنم و هضمشون میکنم!مهم این بود که دارم کم کم هضمش میکنم! راستی این کارگاه های عمومی ای که گذاشتن همین جوشکاری اینائه دیگه؟من چون دیر اومدم زیاد توی بحث شرکت نمی کنم فقط بگم اینجور چیزا جزو مهارت های عمومیه که هر مردی باید بدونه و چون زنا هی حقوق مساوی می خواستن برای اونام گذاشتن تا از این حقشون لذت ببرن:lol:برین با حقتون حال کنید .بعد بگید مساوات نیست .
اوف خیلی حالت می شه که .وسطی ها از ab c شروع می شن تا x y z توی هر کدوم این حالات باید 6 تا از بقیه انتخاب بشه اونا رو با 6 حالت ممکن توی بقیه خونه ها بزاره بعد یه 6 تای دیگه انتخاب بشه تا همه 6 تایی ها رو بشه حساب کرد بعد این کارو برای بقیه حالات وسطی ها تکرار کنه .من الان جامه می درم و به بیابان می روم
ینی شانس اوردی ترم یکی هستی و مجوز انجام این حرکات رو داری .وگرنه یا خودم رو دار می زدم یا شما رو .من بحث طنز می گم شما میری بر اساس منطق روش بحث می کنی .از روکی یاد بگیر دختره ترم بالایی رو ببین سریع طنز قضیه رو گرفت .شانس اوردی اینجا دختراش مثل پسراش فعال نیستن وگرنه به عاقبت فرزاد دچار می شدی .و لقب اندک ترم می گرفتی .الان چرا همه میگید از خدام باشه!هان؟خب نمیخوام عجبا! خب پس من زودتر بحث رو کشیدم وسط! نه بابا همچین هدف های والایی ندارم من! الان کی گفته جوش کاری کردن دخترا یعنی ایجاد مساوات بین زن و مرد؟! اصلا اینو قبول ندارم!!! حالا بی خیال!دارم کم کم این واحد ها رو انالیز میکنم و هضمشون میکنم!مهم این بود که دارم کم کم هضمش میکنم! راستی این کارگاه های عمومی ای که گذاشتن همین جوشکاری اینائه دیگه؟
درو ببند نزار کسی خارج بشهبزار لو بدم کیا می تونن حل کنن نپیچونن .دیوید می تونه mne021 و روکی هم می تونن .اگر اینا نبودن منم شاید تونستم .
به درد من که هیچ.بدرد هیچ کی نمیخوره:lol:الان بر فرض اینو شما یاد گرفتی بنویسی به چه درد رشته الکترونیک میخوره ؟
بابا این واسه از میکرو هستش.انقدر تومیکرو قسمت هست که تاحالا کار نکردیم!واونجا تا دلت بخواد مغزت وا میشه.مشکل اصلی مهندسای ایرانی اینه که قدرت طراحیشون پایینه و ضریب خطاشون خیلی بالاس. این برنامه ها خلاقیت برنامه نویسو میبره بالا!
باریک الله دست به قلم شید:lol:فقط اینو به سی بنویسید وگرنه فک نکنم بتونم برش گردونم به سیتعریف ارایه و ارایه دوبعدی تو c با سی شارپ فرق داره؟ اگه نه که به نظرم سخت نیس! ینی کد اسکی خونه ی 2و2 باید یکی بیشتر از خونه ی 1و1 باشه.به همین ترتیب کد اسکی (محتوای ارایه ها)خونه ی 3و3 یکی بیشتر از 2و2 (یا 2 تا بیشتر از 1و1) باشه.ن؟
فقط مساله ای که هست انتخاب رندوم حروف و جاگذاریشون تو ارایه س.که تو c نمیدونم چ جوریه؟!
اگه میشد من حاظر بودم جات برم سر کلاسالان چرا همه میگید از خدام باشه!هان؟خب نمیخوام عجبا! خب پس من زودتر بحث رو کشیدم وسط! نه بابا همچین هدف های والایی ندارم من! الان کی گفته جوش کاری کردن دخترا یعنی ایجاد مساوات بین زن و مرد؟! اصلا اینو قبول ندارم!!! حالا بی خیال!دارم کم کم این واحد ها رو انالیز میکنم و هضمشون میکنم!مهم این بود که دارم کم کم هضمش میکنم! راستی این کارگاه های عمومی ای که گذاشتن همین جوشکاری اینائه دیگه؟
جامعه ندر وبه بیابان مرو وگرنه هم تو سرما خورده وهم بنده سکته!اوف خیلی حالت می شه که .وسطی ها از ab c شروع می شن تا x y z توی هر کدوم این حالات باید 6 تا از بقیه انتخاب بشه اونا رو با 6 حالت ممکن توی بقیه خونه ها بزاره بعد یه 6 تای دیگه انتخاب بشه تا همه 6 تایی ها رو بشه حساب کرد بعد این کارو برای بقیه حالات وسطی ها تکرار کنه .من الان جامه می درم و به بیابان می روم