• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
دوستان عزیز ahrad.alexp2.rookie وبقیه (یادم رفت کیا بودن)سر یه سوال چرا عین پت و مت به میپیچین بابا بیخیال :devil:چرا اینقر خودتونو اذیت میکنین
الکس در ضمن رو هیچ سوالی رو من حساب نکن دارم انرژی ذخیره میکنم برای امتحانات

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
دوستان عزیز ahrad.alexp2.rookie وبقیه (یادم رفت کیا بودن)سر یه سوال چرا عین پت و مت به میپیچین بابا بیخیال :devil:چرا اینقر خودتونو اذیت میکنین
:blink: شما بلدی حل کن خوو!!...ب خدا ناراحت نمیشیماا:D
من دیگه کلهم نا امید شدم ولش کن.وقتی برنامه رو من اصلا نمیتونم تصور کنم .چی چی بنویسم اصلا.
ینی چی بیخیال؟؟الگوریتمشو داشتی خوب میرفتی.پس ینی فهمیدی (میگم فهمیدی بگو خب!!)حالا سوال مشکل داره بالاخره یه چیزی رو مبنا بگیر برای خودت بعد روی اون فرض مسئله رو حل کن.البته به نظر من وقتی تو سوال نگفته ینی تکرار مجازه دیگه!مگراینکه استاد شفاهی تاکید کرده باشه!یا اینی که مشخص نکرده "همه ی حالات را نشان دهد " ینی همه ی حالات جاگذاری اون 3 تا خونه ی رو قطر یا همه ی خونه ها، تو بیا همه ی حالات اون 3 تا روی قطرو بنویس...بهتر از منصرف شدنه که!از ساده ترین حالت شروع کن بعد پیچش بده:eek: (این جمله اخر ب شدت مفهومیه حوصله توضیح ندارم!!)
اینجا نظر من به نظر الکس نزدیک تره!:rolleyes: ینی ازهمون اول بیا خونه ی اول رو a بگیر پس خونه ی 5و9 هم مقدارشون معلوم میشه.حالا بیا 6 تا خونه ی دیگه رو تصادفی انتخاب کن.این میشه 1 حالت.اوکی؟ حالت دوم چی میشه؟...میای خونه ی اول رو b میگیری =>خونه 5و9 معلوم میشن.اون 6 تای دیگه هم مث قبلی رندوم پرشون کن.همین طوری خونه اول رو خودت انتخاب میکنی تا به x میرسی و قطر xyz آخرین حالته.دیگه حالت بعدی نمیتونه بعدش بیاد.همینی که گفتمو میتونی ب C بنویسیش؟؟
امیدوارم بدتر گیج نشده باشی!جدی اگه نفمیدی بگو من طاقتشو دارم!:hmm::D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
الکس در ضمن رو هیچ سوالی رو من حساب نکن دارم انرژی ذخیره میکنم برای امتحانات
انشاالله همین سوال تو امتحانت بیاد ونتونی حل کنی.:Dفردا باید حداقل 2-3تا منفی بگیرم.به جز اون چندتا قبلی که دارم.

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
:blink: شما بلدی حل کن خوو!!...ب خدا ناراحت نمیشیماا:D

ینی چی بیخیال؟؟الگوریتمشو داشتی خوب میرفتی.پس ینی فهمیدی (میگم فهمیدی بگو خب!!)حالا سوال مشکل داره بالاخره یه چیزی رو مبنا بگیر برای خودت بعد روی اون فرض مسئله رو حل کن.البته به نظر من وقتی تو سوال نگفته ینی تکرار مجازه دیگه!مگراینکه استاد شفاهی تاکید کرده باشه!یا اینی که مشخص نکرده "همه ی حالات را نشان دهد " ینی همه ی حالات جاگذاری اون 3 تا خونه ی رو قطر یا همه ی خونه ها، تو بیا همه ی حالات اون 3 تا روی قطرو بنویس...بهتر از منصرف شدنه که!از ساده ترین حالت شروع کن بعد پیچش بده:eek: (این جمله اخر ب شدت مفهومیه حوصله توضیح ندارم!!)
اینجا نظر من به نظر الکس نزدیک تره!:rolleyes: ینی ازهمون اول بیا خونه ی اول رو a بگیر پس خونه ی 5و9 هم مقدارشون معلوم میشه.حالا بیا 6 تا خونه ی دیگه رو تصادفی انتخاب کن.این میشه 1 حالت.اوکی؟ حالت دوم چی میشه؟...میای خونه ی اول رو b میگیری =>خونه 5و9 معلوم میشن.اون 6 تای دیگه هم مث قبلی رندوم پرشون کن.همین طوری خونه اول رو خودت انتخاب میکنی تا به x میرسی و قطر xyz آخرین حالته.دیگه حالت بعدی نمیتونه بعدش بیاد.همینی که گفتمو میتونی ب C بنویسیش؟؟
امیدوارم بدتر گیج نشده باشی!جدی اگه نفمیدی بگو من طاقتشو دارم!:hmm::D
واسه شما راحته ها!اگه بلد بودم که اینجا نبودم وانقدر منفی نداشتم که!
یادتونه گفتم من از برنامه نویسی خوشم نمیاد.یادتونه!
شما راحت میگید اینو بریز اونجا بعد اینو با اون فلان کن .اگه ای نبودو....من اصلا هیچ دیدی ندارم که ازکجا شروع کنم!
این نکته هم بگم که برنامه نویسیc خوندم اونم دوسال پیش.اون موقع استاد گفت هر وقت دستوری بلد نبودید فارسیشو بنویسید.
اینم بگم بالاترین نمره کلاس رو من گرفتم:lol:

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
واسه شما راحته ها!اگه بلد بودم که اینجا نبودم وانقدر منفی نداشتم که!
یادتونه گفتم من از برنامه نویسی خوشم نمیاد.یادتونه!
شما راحت میگید اینو بریز اونجا بعد اینو با اون فلان کن .اگه ای نبودو....من اصلا هیچ دیدی ندارم که ازکجا شروع کنم!
این نکته هم بگم که برنامه نویسیc خوندم اونم دوسال پیش.اون موقع استاد گفت هر وقت دستوری بلد نبودید فارسیشو بنویسید.
اینم بگم بالاترین نمره کلاس رو من گرفتم:lol:
بعله یادمه:hmm:...الان من به این صحبتا کار ندارم!به من بگو توضیح منو تو پست بالا متوجه شدی یا نهههه؟؟؟

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
فردا دیگه حتما برو.نزاری دوهفته دیگه بری.
قبول میکنن چون هیچ کار دیگه ای نمیتونن انجام بدن.(انالیز داره ولی فعلا حالم ندارم بگم.)
جان من آنالیزشم بگو

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
فردا دیگه حتما برو.نزاری دوهفته دیگه بری.
قبول میکنن چون هیچ کار دیگه ای نمیتونن انجام بدن.(انالیز داره ولی فعلا حالم ندارم بگم.)
من اومدم :cool:.دادا یه نمونه رندوم توی سی بنویس .بلدی توی بازه خاص رندوم بگیری ؟ یا نه رندوم بازه نداره توی سی .اگر نداره نمی دونی منفی هم می ده یا نه ؟هر اطلاعاتی در مورد رندوم تو سی داری بگو

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بعله یادمه:hmm:...الان من به این صحبتا کار ندارم!به من بگو توضیح منو تو پست بالا متوجه شدی یا نهههه؟؟؟
بله.اما اون دیگه رندم نیست!یعنی من میتونم تو خونه aچی هستش ومثلا بعد 5بار چه چیزی توش قرار میگیره
باید خونه 1رو رندم کنیم.پش بندش خونه 5و9 معلوم میشه.حالا بقیه خونه ها جوری رندوم پر شن که تواین سه تا خونه نباشن.

جان من آنالیزشم بگو
اخه کجارو دیدی یه ماه مونده به امتحانا بیان ازیارو شهریه ترم و...بگیرن.صبح منتظرم بیایی ها(از طرف کرمdl)

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
بله.اما اون دیگه رندم نیست!یعنی من میتونم تو خونه aچی هستش ومثلا بعد 5بار چه چیزی توش قرار میگیره
باید خونه 1رو رندم کنیم.پش بندش خونه 5و9 معلوم میشه.حالا بقیه خونه ها جوری رندوم پر شن که تواین سه تا خونه نباشن.

اخه کجارو دیدی یه ماه مونده به امتحانا بیان ازیارو شهریه ترم و...بگیرن.صبح منتظرم بیایی ها(از طرف کرمdl)
:thumbsup:3000 هزار تایی شدی تبریک می گم:thumbsup:

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

دمت گرم 25 تا رو زود زدی ها ...
تبریک ...

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
من اومدم :cool:.دادا یه نمونه رندوم توی سی بنویس .بلدی توی بازه خاص رندوم بگیری ؟ یا نه رندوم بازه نداره توی سی .اگر نداره نمی دونی منفی هم می ده یا نه ؟هر اطلاعاتی در مورد رندوم تو سی داری بگو
خوش اومدی
ببین کل دستوراتش شبیه کد ویژنه
تابعrand()تولید عدد تصادفی بین0تا32767الگوشم:int rand(void)

تابع srand()برای تعیید عددی(seed)که اعداد تصادفی از ان توسط تابع rand()تولید میشود به کار میرود.بصورت زیر
void srand(int seed)

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
1.این بند از نوشته بدلیل پاره ای مشکلات ویرایش میشود
2.ahrad آدمی که هر دفعه داره منفی میگیره سر میشه دیگه مثل تو بالا پایین نمیپره آخه وقتی دستورای زبون c رو بلد نیستی چه توقعی داری اینا دارن الگوریتمو میگن خودت باید بتونی بنویسی بخدا ما خودمون سر ساختمون داده استاده یه بار c مینویسه یه بار ++c اسگلمون کرده :lol:ماهم همینجوری نیگا میکنیم

Last edited:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
خوش اومدی
ببین کل دستوراتش شبیه کد ویژنه
تابعrand()تولید عدد تصادفی بین0تا32767الگوشم:int rand(void)

تابع srand()برای تعیید عددی(seed)که اعداد تصادفی از ان توسط تابع rand()تولید میشود به کار میرود.بصورت زیر
void srand(int seed)
رند رو فهمیدم .اس رند چی کار می کنه ؟می شه یه مثال بزنی ؟بلدی ؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
1.این بند از نوشته بدلیل پاره ای مشکلات ویرایش میشود
2.ahrad آدمی که هر دفعه داره منفی میگیره سر میشه دیگه مثل تو بالا پایین نمیپره آخه وقتی دستورای زبون c رو بلد نیستی چه توقعی داری اینا دارن الگوریتمو میگن خودت باید بتونی بنویسی بخدا ما خودمون سر ساختمون داده استاده یه بار c مینویسه یه بار ++c اسگلمون کرده :lol:ماهم همینجوری نیگا میکنیم
نمیشه من الگوریتم رو بگم شما بنویسی:lol:
ما که 10تا داریم اینم روش ولی خعلی ضایس روز تولدش رو بدی واسش باشه.همینو میخواستی بگم:cool:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
رند رو فهمیدم .اس رند چی کار می کنه ؟می شه یه مثال بزنی ؟بلدی ؟
ما تاحالا بااینا اخه اصلا کار نکردیم.نمیدونم به چه کاری میاد.
من تو خود درس اصول میکرو کامپیوتر پروژم تولید کد رندوم بود با کد ویزن بدون استفاده ازاین تابع ها!
اما با سی رندوم کار نکردم
نگاه جلویsrandنوشته:برای تعیین عددی که تابع رندوم تولید کرده هستش.
نظرم اینه که تابع رندوم عدد رو تولید میکنه.اس رند عدد رو میگیره.

بالا