• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
جامعه ندر وبه بیابان مرو وگرنه هم تو سرما خورده وهم بنده سکته!
به نظرم این جوری بهتره
چون تو سی ما تابع رندوم داریم باید اول عدد رندوم روبگیریم مثلا از1تا26(انگلیسی 26 تاس دیگه!؟؟)بعد متناظر با اون عدد.حرف انگلیسیشو بخونیم. ونسبتش بدیم به خانه شماره یک.حالا که حرف خانه یک خوانده شد.برای پیدا کردن حرف بعدی.یه گلی به سر میگرم.تا اینجا چطور بود.

نمیشه تو این تابع از کد اسکی A که معادل یه عدده (یادم نیس چند بود؟) تا کد اسکی Z عدد انتخاب کنه؟تو سی شارپ اگه متغیرمون رو کاراکتر تعریف کنیم و این عدد رو بریزیم توش اخر سر موقع چاپ کاراکتر، معادلشو ینی اون حرف رو چاپ میکنه.( دوستان اشتباهه بگیدا).تو سی هم همچین امکانی هس؟
من میگم اول خونه ی 1 رو تصادفی انتخاب کنه بعد به همون روشی که گفتم خونه ی 5 و 9 رو پر کنه.بعد بیاد بقیه ی خونه ها رو رندوم پر کنه ولی با این شرط که مقدارشون مخالف مقدار خونه ی 1و5و9 باشه.میشه؟؟

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
اینم امشبی:wacko:
مشاهده پیوست 493089
اصلا نتونستم واسش فلو چارتی درارم.:(
بالاخره فلو چارت میخواهی یا برنامه به زبون c?
سه زبون c تو سطح کاری تو با هم فرقی ندارن
فقط صدا زدن هدر ها کمی متفواته که منم هیچی یادم نیست :دی

برا رندم هم تابعشو صدا بزنین

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822

ما صدا میزنیم...تابع جواب نمیده:D
یه کم فک کن یادت بیاد ببینیم چی ب چیه؟؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
دادا خط اخر برنامت منو درگیر کرده نوشته برنامه باید تمام این حالات را نشان دهد .برداشت من اینه که دیگه نیازی به رندوم نیست باید تمام حالات ممکن رو نشون بدی .چند هزار حالت می شه فکر کنم .منظورش از جمله اخر چیه ؟اگر رندوم باشه قضیه یه چیزه اگر این یکی چیزی که گفتم باشه یه چیز دیگست .

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
نمیشه تو این تابع از کد اسکی A که معادل یه عدده (یادم نیس چند بود؟) تا کد اسکی Z عدد انتخاب کنه؟تو سی شارپ اگه متغیرمون رو کاراکتر تعریف کنیم و این عدد رو بریزیم توش اخر سر موقع چاپ کاراکتر، معادلشو ینی اون حرف رو چاپ میکنه.( دوستان اشتباهه بگیدا).تو سی هم همچین امکانی هس؟
من میگم اول خونه ی 1 رو تصادفی انتخاب کنه بعد به همون روشی که گفتم خونه ی 5 و 9 رو پر کنه.بعد بیاد بقیه ی خونه ها رو رندوم پر کنه ولی با این شرط که مقدارشون مخالف مقدار خونه ی 1و5و9 باشه.میشه؟؟
اون دیگه الکی سخت میشه ومیفهمه دیگه من انجام ندارم
اینی که من میگم خیلی اسون شده ها
صدا زدن تابع رندوم ومحدود کردن اون به 26 ومطابق عدد خونده شده بره ازتو جدول معادل اون عدد ودوتای بعدیش،مقدار حرف روبرگردونه و بیاره وپشت سرهم قرار بده وچاپ!

فلوچارتشو که دراوردم،یکی سی اینو بنویسه من هیچی حالیم نی!

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دادا خط اخر برنامت منو درگیر کرده نوشته برنامه باید تمام این حالات را نشان دهد .برداشت من اینه که دیگه نیازی به رندوم نیست باید تمام حالات ممکن رو نشون بدی .چند هزار حالت می شه فکر کنم .منظورش از جمله اخر چیه ؟اگر رندوم باشه قضیه یه چیزه اگر این یکی چیزی که گفتم باشه یه چیز دیگست .
اگه شما فهمیدی به مام بگو.صبح اینو مینویسه وزرت میره تو راهرو حرف زدن اخر وقتم میاد میگه کی نوشت،مام که عین اواتار راکی همدیگرو میبینیم .اونم زرت شروع میکنه به منفی دادن وخداحافظ تا هفته بعد و whileتکراری:lol:تا وقتی ترم تموم شه!
شما به جمله اخرش فکر نکن اونا واسه تلافتی ازعمش گذاشته که عید بهش عیدی نداده.تا بچه ها بهرمندش سازند:D
شما فلو چارتی که من نوشتم رو شخم بزنی تمامه!

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
اگه شما فهمیدی به مام بگو.صبح اینو مینویسه وزرت میره تو راهرو حرف زدن اخر وقتم میاد میگه کی نوشت،مام که عین اواتار راکی همدیگرو میبینیم .اونم زرت شروع میکنه به منفی دادن وخداحافظ تا هفته بعد و whileتکراری:lol:تا وقتی ترم تموم شه!
شما به جمله اخرش فکر نکن اونا واسه تلافتی ازعمش گذاشته که عید بهش عیدی نداده.تا بچه ها بهرمندش سازند:D
شما فلو چارتی که من نوشتم رو شخم بزنی تمامه!
دادا الگوریتم و کوفت و اینا رو ول کن یه مثال برای من بزن که چی می خوای مثلا بگو اول اینو به صورت رندوم انتخاب می کنیم بعد اینجوری و ... اخر سر جدولم این شکلی می شه .الان مشکل چیه ؟ توی سی تابع عدد رندوم نداریم ؟یا مشکل جای دیگست ؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دادا الگوریتم و کوفت و اینا رو ول کن یه مثال برای من بزن که چی می خوای مثلا بگو اول اینو به صورت رندوم انتخاب می کنیم بعد اینجوری و ... اخر سر جدولم این شکلی می شه .الان مشکل چیه ؟ توی سی تابع عدد رندوم نداریم ؟یا مشکل جای دیگست ؟
الان من چی رو بگم؟
چرا تابع رندوم داریم.چون یادمه تو کدویژن که بر اساس سی هستش.تابعش هست
مثال بزنم.چشم
تابع رندوم برای ما مثلا عدد4 رو میده ما بگیم خب !
پس 4را برو از تو یه جا که تمام حروف رو مشخص کردیم درار .ببین عدد 4چیه؟میاد میگه Dهست.
بعد 4+1 رو میریم میخونیم
وبعد4+2 رو میریم میخونیم و....
...................................
حالا یه چیز دیگه هم یادم اومد این یه ماتریس3*3 هستش وحروف روی قطر اصلی(یادم نمیاد شایدم فرعی:D)باشه.اینم گفتم برای خودتون!چون من هیچ چیزی ازش یادم نمیاد که چکارش کنم!

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
الان من چی رو بگم؟
چرا تابع رندوم داریم.چون یادمه تو کدویژن که بر اساس سی هستش.تابعش هست
مثال بزنم.چشم
تابع رندوم برای ما مثلا عدد4 رو میده ما بگیم خب !
پس 4را برو از تو یه جا که تمام حروف رو مشخص کردیم درار .ببین عدد 4چیه؟میاد میگه Dهست.
بعد 4+1 رو میریم میخونیم
وبعد4+2 رو میریم میخونیم و....
...................................
حالا یه چیز دیگه هم یادم اومد این یه ماتریس3*3 هستش وحروف روی قطر اصلی(یادم نمیاد شایدم فرعی:D)باشه.اینم گفتم برای خودتون!چون من هیچ چیزی ازش یادم نمیاد که چکارش کنم!
دادا وقتی خونه اول رو به صورت رندوم در اوردی شد 4 .خونه 1و1 تو 4 شد دیگه .خونه 2و 2 می شه 5 .خونه 3و3 می شه 6 .حالا باید 6 تا خونه دیگه رو که مونده رو به صورت رندوم پر کنی .باید هر خونه ای که میاد با خونه های قطر اصلی چک بشه همچنین باید با بقیه خونه هایی که قبلا از 6 تا پرشده هم چک بشه تا تکراری نباشه .مثلا خونه 1و2 رندوم در میاری 8 .با 4 و 5 و6 مقایسه می کنی درسته .میای می بینی که از اون 6 تا خونه این اولیشه و در واقع با چیز دیگه ای مقایشه نمیشه .حالا خونه 1و3 رو پر می کنی مثلا میده 12 .با 4و 5و 6 مقاسه می کنی با با خونه 1و2 هم مقایسه می کنی در واقع با خونه که الان با رندوم پر ش کردیم شده بود 8 .البته اینا برای حالتی که تکرار مجاز نباشه .برنامه ای که نوشتی ننوشتی تکرار مجاز یا غیر مجاز یعنی توی خونه هات حق تکرار داری یا نه ؟مثلا 2 تا خونه هات b باشن .سوالت یه کوه مشکله .هزار جور میشه برداشت کرد .برای کی می خوای ؟من فعلا می رم تا فردا ببینم چی نوشتی .

Last edited:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دادا وقتی خونه اول رو به صورت رندوم در اوردی شد 4 .خونه 1و1 تو 4 شد دیگه .خونه 2و 2 می شه 5 .خونه 3و3 می شه 6 .حالا باید 6 تا خونه دیگه رو که مونده رو به صورت رندوم پر کنی .باید هر خونه ای که میاد با خونه های قطر اصلی چک بشه همچنین باید با بقیه خونه هایی که قبلا از 6 تا پرشده هم چک بشه تا تکراری نباشه .مثلا خونه 1و2 رندوم در میاری 8 .با 4 و 5 و6 مقایسه می کنی درسته .میای می بینی که از اون 6 تا خونه این اولیشه و در واقع با چیز دیگه ای مقایشه نمیشه .حالا خونه 1و3 رو پر می کنی مثلا میده 12 .با 4و 5و 6 مقاسه می کنی با با خونه 1و2 هم مقایسه می کنی در واقع با خونه که الان با رندوم پر ش کردیم شده بود 8 .البته اینا برای حالتی که تکرار مجاز نباشه .برنامه ای که نوشتی ننوشتی تکرار مجاز یا غیر مجاز یعنی توی خونه هات حق تکرار داری یا نه ؟مثلا 2 تا خونه هات b باشن .سوالت یه کوه مشکله .هزار جور میشه برداشت کرد .برای کی می خوای ؟من فعلا می رم تا فردا ببینم چی نوشتی .
الان که دارم فک میکنم حرف شما 100 درصد درسته.اون فلو چارتی هم که من گفتم بخوره تو کلم.(قبول دارم چرت پرت گفتم.:blush:)
باور کن هرچی استاد گفت تو عکس نوشتم
اما نباید تکراری داشته باشیم
واسه 4 شنبه.

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
الان که دارم فک میکنم حرف شما 100 درصد درسته.اون فلو چارتی هم که من گفتم بخوره تو کلم.(قبول دارم چرت پرت گفتم.:blush:)
باور کن هرچی استاد گفت تو عکس نوشتم
اما نباید تکراری داشته باشیم
واسه 4 شنبه.
دادا اینی که من گفتم با جمله اخر سوال در تضاده ولی چیزی که بچه ها می گن و شما می گی همین به نظر میاد .الگوریتمش رو به صورت حدودی من گفتم .الان می رم یونی تا 8 شب بعدم بیام نظریه تمرین دارم .باید اونا رو برای فردا حل کنم .برنامش رو با کمک بچه ها بنویس .شاید منم اومدم کمک .

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
سلامممم بچه ها یک سوال دارم.این پروژه گفتن تا آخر آبان وقت داره اگه فردا من ببرم.آیا اداره امتحانات میذاره استاد نمره شو وارد کنه؟؟؟

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
سلامممم بچه ها یک سوال دارم.این پروژه گفتن تا آخر آبان وقت داره اگه فردا من ببرم.آیا اداره امتحانات میذاره استاد نمره شو وارد کنه؟؟؟

اگر بگند نه نمی بری ؟؟؟
حالا بر فرضم بچه ها بگند نه شما باید ببری شاید واسه شما رو قبول کردند ...

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
اگر بگند نه نمی بری ؟؟؟
من سوال پرسیدم.یعنی دانشگاه انقد سگه که بخاطر 7 روز نمیذاره؟؟؟

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
من سوال پرسیدم.یعنی دانشگاه انقد سگه که بخاطر 7 روز نمیذاره؟؟؟

من نمیدونم میزاره یا نه ها ولی دانشگاه هر چقدرم لطیف باشه 7 رو خیلیه اگر قبول کرد بدون هوای دانشجو خیلی داشته ...
همچین گفتی 7 روز انگار 7 دقیقه هست ...

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دادا اینی که من گفتم با جمله اخر سوال در تضاده ولی چیزی که بچه ها می گن و شما می گی همین به نظر میاد .الگوریتمش رو به صورت حدودی من گفتم .الان می رم یونی تا 8 شب بعدم بیام نظریه تمرین دارم .باید اونا رو برای فردا حل کنم .برنامش رو با کمک بچه ها بنویس .شاید منم اومدم کمک .
من دیگه کلهم نا امید شدم ولش کن.وقتی برنامه رو من اصلا نمیتونم تصور کنم .چی چی بنویسم اصلا.
اگر بگند نه نمی بری ؟؟؟
ببین مسعودی این یه حرف خوب تو زندگیش زده باشه همینه.
واقعا فکر نکنم کسی مثل شما تو این حالت مونده باشه.ببر یا قبول میکنن یا نمیکنن.
اما اگه نظر منو میخوای ببر حله:cool:
اما امروز سوال میپرسی ولی میزاری دو هفته دیگه میبری.:Dالان چند روزه میگی جواب گرفتی پس چرا تاحالا نبردی؟؟؟

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
من دیگه کلهم نا امید شدم ولش کن.وقتی برنامه رو من اصلا نمیتونم تصور کنم .چی چی بنویسم اصلا.

ببین مسعودی این یه حرف خوب تو زندگیش زده باشه همینه.
واقعا فکر نکنم کسی مثل شما تو این حالت مونده باشه.ببر یا قبول میکنن یا نمیکنن.
اما اگه نظر منو میخوای ببر حله:cool:
اما امروز سوال میپرسی ولی میزاری دو هفته دیگه میبری.:Dالان چند روزه میگی جواب گرفتی پس چرا تاحالا نبردی؟؟؟

بخدا درگیرم.دارم برا کنکور ارشد میخونم.در هفته چند روز کلاس دارم
کرمدل بهم گفت من دفاع رو برات حل میکنم.اما اگه اداره امتحانات لیست نمره رو به من نداد روش حساب نکن
اگه قبول نکن خداییش زوره نزدیک 525 باید شهریه ثابت بدم

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010

اگر بگند نه نمی بری ؟؟؟

بخدا درگیرم.دارم برا کنکور ارشد میخونم.در هفته چند روز کلاس دارم
کرمدل بهم گفت من دفاع رو برات حل میکنم.اما اگه اداره امتحانات لیست نمره رو به من نداد روش حساب نکن
اگه قبول نکن خداییش زوره نزدیک 525 باید شهریه ثابت بدم
آهان من دیگه چی بگم!
به این چه میگن اخه؟؟؟؟!!
.بیا ببین چندتا دیپلم نگرفته داریم که واسه خوندن کنکور یه درسی رواز روی عمد میفتن تا بتونن واسه کنکور بخونن اخر دیپلم نگرفتن.در نتیجه کنکور هم پر!
مگه چند تا کلاس میری که نصف روز نمیتونی بیای ؟:wacko::D
به هرحال دیگه دانشگاه تایه جایی با ادم راه میاد.اما با ادم نمیدوهه
اما من نظرم اینه که قبول میکنن.

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
آهان من دیگه چی بگم!
به این چه میگن اخه؟؟؟؟!!
.بیا ببین چندتا دیپلم نگرفته داریم که واسه خوندن کنکور یه درسی رواز روی عمد میفتن تا بتونن واسه کنکور بخونن اخر دیپلم نگرفتن.در نتیجه کنکور هم پر!
مگه چند تا کلاس میری که نصف روز نمیتونی بیای ؟:wacko::D
به هرحال دیگه دانشگاه تایه جایی با ادم راه میاد.اما با ادم نمیدوهه
اما من نظرم اینه که قبول میکنن.
کلاس مدار و کنترل میرم

بالا