• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
باور کن یادم رفته بود وگرنه دیگه پست نمیزدم.که رو 3000تا بمونه
:cool:

اکر میخواهی روی 3000 بمونی میتونی پست های چند صفحه قبل که دیگه به دردت نمیخوره رو پاک کنی ... :happy::lol:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اکر میخواهی روی 3000 بمونی میتونی پست های چند صفحه قبل که دیگه به دردت نمیخوره رو پاک کنی ... :happy::lol:
ما پستی یا نمیگذاریم یااگر گذاشتیم پاک نخواهیم کرد!یادت باشد!

اینا رو ولش کن
یکی بگه این چی میگه

Console.WriteLine(a1);
یعنی چاپ؟

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
ما پستی یا نمیگذاریم یااگر گذاشتیم پاک نخواهیم کرد!یادت باشد!

اینا رو ولش کن
یکی بگه این چی میگه

Console.WriteLine(a1);
یعنی چاپ؟

تو c# یعنی متغییر a1 رو چاپ کن ...

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
نمیشه من الگوریتم رو بگم شما بنویسی:lol:
ما که 10تا داریم اینم روش ولی خعلی ضایس روز تولدش رو بدی واسش باشه.همینو میخواستی بگم:cool:
اهراد اگه فردا قبول کنن.من به تو ایمان میارم:lol:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اهراد اگه فردا قبول کنن.من به تو ایمان میارم:lol:
تشهد یادت نره شرط ایمان اوردنه:lol:
الان یکم سرم خلوت شد به لطف ایثار وازخود گذشتگی های الکس:heart:
ببین تا هفته ششم-هفتم میشه کسی رو ثبت نام کرد ویا هرکاری کرد.شمارو اگه میواستن تمدید پروژه کنن باید تااون مدت تمدید میکردی.از طرفی اگه بخوان بگن این ترم هیچ وترم بعد باید تازه تمیدید پروزه کنی:eek: پس **** وظیفه میگه این ترم وسط چی شد.کلا خودشونم نمیتونن کاری کنن.
مگه بخوان به زورم شده یه پولی ازت بگیرن
از طرفی اگه برد خرابت رو هم میبردی پیش کرمدل وبرنامتم نشونش میدادی .اگه رابطه فقط استاد وشاگردی خالی نبود وانسانیت هم توش بود.میگفت نمرتو میدم بعدا بیا دفاع(گرچه داشتیم اساتیدی که این کارو کردن ودانشجو هم رفت و دیگه استاد شاگرد رو ندید:lol:)
من نظرم رو 65 درصد اینه که قبول میکنن .حتی استاد اگه ادم باشه میتونه بگه این زود تر اورده من یادم رفته نمرشو بدم
از همین جمله اخرم فردا حتما استفاده کن.البته ازکرمدل بعیده!

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
تشهد یادت نره شرط ایمان اوردنه:lol:
الان یکم سرم خلوت شد به لطف ایثار وازخود گذشتگی های الکس:heart:
ببین تا هفته ششم-هفتم میشه کسی رو ثبت نام کرد ویا هرکاری کرد.شمارو اگه میواستن تمدید پروژه کنن باید تااون مدت تمدید میکردی.از طرفی اگه بخوان بگن این ترم هیچ وترم بعد باید تازه تمیدید پروزه کنی:eek: پس **** وظیفه میگه این ترم وسط چی شد.کلا خودشونم نمیتونن کاری کنن.
مگه بخوان به زورم شده یه پولی ازت بگیرن
از طرفی اگه برد خرابت رو هم میبردی پیش کرمدل وبرنامتم نشونش میدادی .اگه رابطه فقط استاد وشاگردی خالی نبود وانسانیت هم توش بود.میگفت نمرتو میدم بعدا بیا دفاع(گرچه داشتیم اساتیدی که این کارو کردن ودانشجو هم رفت و دیگه استاد شاگرد رو ندید:lol:)
من نظرم رو 65 درصد اینه که قبول میکنن .حتی استاد اگه ادم باشه میتونه بگه این زود تر اورده من یادم رفته نمرشو بدم
از همین جمله اخرم فردا حتما استفاده کن.البته ازکرمدل بعیده!
اهراد من واقعا به حرفت رسیدم.اولا فکر میکردم کرمدل آدم خوبیه اما دیدم نه آدم نیست
هیچی هم بارش نیست.بهم گفت 2شنبه بیا.چون گزارش پروژه نیاوردی.یه داورم باید باشه
برگشته به من میگه چرا تو برنامه ات 6 ثانیه تاخیر گذاشتی.بهش میگم 6 ثانیه دقیق نیست تاخیر نرم افزاریه
من حالا مموندم چطور اینو حالیش کنم بخدا.این که سر از یه تاخیر در نمیاره چطور باید رجیسترهای آرم رو بهش توضیح بدم
این همه آدم باسواد تو این مملکت ریخته این آقا شده مدیر گروه

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
اهراد من واقعا به حرفت رسیدم.اولا فکر میکردم کرمدل آدم خوبیه اما دیدم نه آدم نیست
برگشته به من میگه چرا تو برنامه ات 6 ثانیه تاخیر گذاشتی.بهش میگم 6 ثانیه دقیق نیست تاخیر نرم افزاریه
من حالا مموندم چطور اینو حالیش کنم بخدا.این که سر از یه تاخیر در نمیاره چطور باید رجیسترهای آرم رو بهش توضیح بدم

حالا چرا ۶ ثانیه تاخیر گذاشته بودی؟؟:D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
خب من برگشتم ولی داغان شدیم امروز.
ببین من همیشه سعی کردم جانب انصاف رو رعایت کنم .شاید جمله ای میگم توش یکم اغراق باشه(خواستم به زبون عامیانه خودمون نزدیک باشه) اما واقعیتش درسته.
کرمدل همین جوریه که گفتی.حتی امروز میتونست پروژت رو تست کنه واز سخت افزار سوالاشو بپرسه ودوشنبه دیگه برد رو نیاری!اما کرمدل عاشق اینه که بگه بعدا
کی میگه امروز کسی نبوده؟اگه اشتباه نکنم داورت مجدی بود،که امروز هست.امیر ابادی هم هست.
واینم بگم هیچی حالیش نیست .یعنی اعتماد به نفس اینکه بتونه کاری رو بکنه نداره.
مثلا سر مدار
اصلا تمرین حل نمیکرد انقدر بهش فشار اوردن وبه رزاقیان رفتن گفتن.حالا اومده حل کنه.اولا تو خونه حل کرده حالا میخواد سرکلاس حل کنه از روبرگه که نوشته داره غلط غلوط حل میکنه!
گرچه من نمره خوبی گرفتم اما ازهمون ترم اول ازش بدم اومد!در عوض جباری شنیدم انلاین تمرین طراحی میکنه وخودشم حل میکنه.
واما معمولا کسی مدیر گروه میشه که سرش ازهمه خلوت باشه(یعنی بیرون دانشگاه کاری نداشته باشه جز تدریس:Dالبته کرمدل تو شرکتم کار میکنه)
............................
حالا چرا 6ثانیه تاخیر گذاشتی؟:Dخب تو برنامه نویسی معمولا یه خطی رو که یا نمیفهمن یا میفهمن ونکته داره رومیپرسن .

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
خب امروز به لطف زحمات الکس
67259139923192956944.gif
2تا مثبت گرفتیم.
یه هفته بعد روبگزرونیم هفته بعدش امتحان وتمام!:D
اما خیلی دوست دارم که یه بار سی رو واسه خودش بخونم نه واسه نمره.انشاالله بعد امتحانا ازتون راهنمایی میگیرم:)
.درپایان بگم که یک لایک طلایی تقدیم الکس عزیز میشه.
65824347473532839463.gif

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
67259139923192956944.gif
2تا مثبت گرفتیم.
اما خیلی دوست دارم که یه بار سی رو واسه خودش بخونم نه واسه نمره.انشاالله بعد امتحانا ازتون راهنمایی میگیرم:)
65824347473532839463.gif

این حرکتت منو گرفت چه برسه به الکس ... :happy::lol:

naz.bano0o

Registered User
لایک‌ها
445
سلام بروبچ ماشالله ببین چند ماه ما نبودیم بروبچ چه کردن؟؟؟؟؟؟ دمتون گرم فعالیتاتون رفته بالا
اینجا کسی پروژه با موحدی داشته؟ میخوام بدونم حتما باید دفاع کنیم؟ میخوام تا 20 آذر دفاع باید چی کارکنم پیش کی برم ؟؟؟؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
67259139923192956944.gif
2تا مثبت گرفتیم.
65824347473532839463.gif
خواهش می کنم کاری نکردم حالا درست بود ؟ همون چیزی بود که می خواست ؟دیروز توی کد تو کمکت کردم امروز خدا عوضشو بهم داد سر کلاس نظریه یه نمره گرفتم و یه مثبت .کلی هم جلوی استاد قیف و اینا اومدم و استاد رو هم ضایع کردم .بهم گفت برگه من رو باید اختصاصی تصحیح کنه جون الگوریتم هام پیچیدس و باید توجه ویزه بهم داشته باشه کلی هم تعریف و تمجید و اینام کرد:lol:

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
ببین من همیشه سعی کردم جانب انصاف رو رعایت کنم .شاید جمله ای میگم توش یکم اغراق باشه(خواستم به زبون عامیانه خودمون نزدیک باشه) اما واقعیتش درسته.
کرمدل همین جوریه که گفتی.حتی امروز میتونست پروژت رو تست کنه واز سخت افزار سوالاشو بپرسه ودوشنبه دیگه برد رو نیاری!اما کرمدل عاشق اینه که بگه بعدا
کی میگه امروز کسی نبوده؟اگه اشتباه نکنم داورت مجدی بود،که امروز هست.امیر ابادی هم هست.
مثلا سر مدار
اصلا تمرین حل نمیکرد انقدر بهش فشار اوردن وبه رزاقیان رفتن گفتن.حالا اومده حل کنه.اولا تو خونه حل کرده حالا میخواد سرکلاس حل کنه از روبرگه که نوشته داره غلط غلوط حل میکنه!
گرچه من نمره خوبی گرفتم اما ازهمون ترم اول ازش بدم اومد!در عوض جباری شنیدم انلاین تمرین طراحی میکنه وخودشم حل میکنه.
واما معمولا کسی مدیر گروه میشه که سرش ازهمه خلوت باشه(یعنی بیرون دانشگاه کاری نداشته باشه جز تدریس:Dالبته کرمدل تو شرکتم کار میکنه)
حالا چرا 6ثانیه تاخیر گذاشتی؟:Dخب تو برنامه نویسی معمولا یه خطی رو که یا نمیفهمن یا میفهمن ونکته داره رومیپرسن .
هیچی بلد نیست.باور کن درس مدار رو بدن به من تدریس کنن کاری میکنم همه 20 بشن.اما خوب مملکت ماست هر کی سرجاش نیست

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
مثلا سر مدار

البته باید بگم تمرینای آنلاینشو به همه ی روشها حل میکرد و n جواب مختلف واسه یه سوال میاورد.
این اواخرم تکیه میداد به تخته و دستم زیر چونه و میگفت حالم از این چیزایی که مینویسم داره بهم میخوره:eek:

naz.bano0o

Registered User
لایک‌ها
445
این یعنی a1 رو چاپ میکنه و کرسر رو میندازه خط پایین
به عبارتی:
a1
-

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
هیچی بلد نیست.باور کن درس مدار رو بدن به من تدریس کنن کاری میکنم همه 20 بشن.اما خوب مملکت ماست هر کی سرجاش نیست
یه بار با فتح ابادی داشتیم درباره تدریس استادا حرف میزدیم , از هرطرف محکوم شدم!
میگفت مشکل از خود شماس ! وقتی دنبال نمره میگردین , استادای اینجوری گیرتون میاد! وقتی همتون میرین با .... کلاس برمیدارین در حالی گزینه های دیگه ای هم دارین , پس حق ندارین بعدا پشتش بدوبیراه بگین که فلانی به من درست درس نداد! میگفت استادی که کارش درسته هیچ وقت نمیاد با نمره الکی دادن به دانشجو و پاس کردنش رو هوا , ارزش کار خودشو بیاره پایین.
حقی فام میگفت یه زمان منو مهرداد عابدی و جبه دار باهم تو تهران جنوب تدریس میکردیم و دانشجوهایی که از اینجا میرفتن بیرون از بچه های سراسری خیلی سرتر بودن. دلیلشم این بود که ما ازشون کاریو میخواستیم که از بچه های سراسری میخوایم و اونام مردونه کار میکردن و میرفتن بالا. ولی الان سر کلاس میپرسم سینوس 120 چند میشه 3تا جواب میشنوم! :دی میگفت احتمالا منم از این دانشگاه برم...!
یه جورایی از ماست که بر ماست;)

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
این حرکتت منو گرفت چه برسه به الکس ... :happy::lol:
په چی فکر کردی.میخوای یه چند تا تمرین مدار مجتمع هم بدم تو حل کنی؟لایک طلایی میدم ها!:lol:

خواهش می کنم کاری نکردم حالا درست بود ؟ همون چیزی بود که می خواست ؟دیروز توی کد تو کمکت کردم امروز خدا عوضشو بهم داد سر کلاس نظریه یه نمره گرفتم و یه مثبت .کلی هم جلوی استاد قیف و اینا اومدم و استاد رو هم ضایع کردم .بهم گفت برگه من رو باید اختصاصی تصحیح کنه جون الگوریتم هام پیچیدس و باید توجه ویزه بهم داشته باشه کلی هم تعریف و تمجید و اینام کرد:lol:
گفتم مهم نیست که واقعا درست درست باشه.اگه تا وسطاش بره نه مثبت میده نه منفی اما اگه ببینه بیشتر کار کردی +میده.
سوال اولی باید 60تا جمله روبعد از حساب جمع میزد که نامرد نگفته بود!البته خدا روشکر مال منو ندید ومتوجه نشد واون جایی که بعد محاسبه جمله سوم.جمله سوم رومیریختی تو متغییر دوم و جمله دوم رو میریختیم تو متغییر جمله اول رو نگاه انداخت و+ را بداد:lol:
سوال دومی هم هیشکی ننوشته بود.جزحاجیت(البته حاجی الکس منظور است)خب رفتیم پای تخته وتا تهش نوشتم .بعد گفت توضیح بده.مارو میگی:wacko:یکم در وری گفتم وبچه ها طبق معمول شروع کردن به چرت وپرت گفتن که پریدم وسط وگفتم باکامپیوت تست کردم جواب داده اومد تعداد for ها رو شمرد گفت زیاده و....
خودش دوباره نوشت بدون ارایه وتابع رندوم با 9تا فور!

گفتم مهم نیست درست 100درصدی باشه.یه نگاه بندازه مثبت رو میده
راستی اول نمیخواست مثبت روبده میگفت اول بنویس بعد مثبتت رو میدم،منم گفتم استاد یادت میره الان اگه ننوشته بودم درجا منفی رو داده بودی:lol:
خب خدارو شکر شمام امروز بی نصیب نموندی و+ مثبت رو گرفتی
.....................................
به خاطر گرفتن + الکس ومن(یعنی دوباره خود الکس)
فرزاد! یه درجه دیگه بهت ارفاق میکنم ولفظ اندک رو برمیدارم وبه فرزادتغییر میدم!فقط مثل مذاکرات،واسه چند وقته تا حسن نیتت رو ثابت کنی:lol:

naz.bano0o

Registered User
لایک‌ها
445
خدایی راس میگه خوب درس میده به من پروتئوس رو توضیج داد ....راضی ام ازت
مسعود پروژت رد دفاع کردی؟؟؟؟

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
1. په چی فکر کردی.میخوای یه چند تا تمرین مدار مجتمع هم بدم تو حل کنی؟لایک طلایی میدم ها!:lol:
.
.
.
2.
.....................................
به خاطر گرفتن + الکس ومن(یعنی دوباره خود الکس)
فرزاد! یه درجه دیگه بهت ارفاق میکنم ولفظ اندک رو برمیدارم وبه فرزادتغییر میدم!فقط مثل مذاکرات،واسه چند وقته تا حسن نیتت رو ثابت کنی:lol:
1. مگه بلدم ؟؟:blink:
مدار ها شبیه همون مدار هایی هستند که تو فیزیک دبیرستان هستند ؟ (شبیه یعنی حرفه ای شده اون ها)

2. در پوست خودم نمیگنجم ... :lol:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
باور کن به منم بدن یه کاری میکنم که همه 20بشن:lol:طوری که ترم بعدی سر انتخاب واحد کار به خون وخون ریزی بکشه.واسه برداشتن کلاس بامن.:D

البته باید بگم تمرینای آنلاینشو به همه ی روشها حل میکرد و n جواب مختلف واسه یه سوال میاورد.
این اواخرم تکیه میداد به تخته و دستم زیر چونه و میگفت حالم از این چیزایی که مینویسم داره بهم میخوره:eek:
خودت داری میگی انلاین.من باهاش کلاس نداشتم نمیتونم نظر آخر بدم.ولی انصافا ازچند تا سوالی که حل میکرد اینطوری میشد؟؟؟
اینم بگم دیکته ننوشته،غلط نداره(یا یه همچین چیزی:snitch:) بقیه اساتید بخوان همین کارو کنن،به نظرت چی میشه؟

بالا