برای اثبات فقط اینو میتونم بگم که نماینده های سونی خودشون میگن که شهاب داره میزنه ولی کنترل کیفی بسیار بالائی شامل حال محصولات سونی میشه و خبر جدیدتر اینکه یکی از شرکتهای بسیار معتبر ایرانی قراره قسمتهای پلاستیک ( کابینت ) تلویزیون های سونی رو تولید کنه که باز هم وسواس خاص در داشتن کیفیت بالا خواسته طرف ( شرکت سونی ) بوده و این یکی دیگه از منبع موثق دستگیرم شده ! چون خود این بنده خدا توی اون شرکت مسئول فروش هستش
من که زیاد به کالاهای مونتاژ ایران اطمینان ندارم ! حالا بگذریم.....من تمام پست هارو خوندم ولی متوجه نشدم که چرا نباید تلویزیون Digital بگیریم .... و بهترین گزینه چیه .... جون هیچ جمع بندی از صحبتهای صاحب نظران نشده و هر کسی چیزی گفته ...کارشناسانه و غیر کارشناسانه !
ببین ۲تا تعریف برای تلویزیون سونی وجود داره!
۱. جلو تلویزیون مارک SONY وجود داره!
۲. این تلویزیون تحت نظارت شرکت سونی تو یکی از کارخونه های وابسته تولید شده!
این موردی که شما میگی، میشه مورد اول!
میتونم حدس بزنم شرکت بازرگانی ایران برای اینکه از زیر بار سنگین گمرک واردات فرار کنه دست به این مثلا ابتکار زده!
ولی مطمئن باشین روح شرکت سونی هم خبر نداره که دارن تو ایران تلویزیون سونی تولید میکنن!
و مطمئن باشین هرچقدر هم شرکت بازرگانی ایران بخواد کیفیت تو کارش بزاره، اون جنس Sony نخواهد بود! این از این!
اما جمع بندی شما از این ۱۶ صفحه تاپیک!!
واقعا جالبه! ما اینهمه توضیح دادیم، بعد شما فقط به این نتیجه رسیدین که دیجیتال نخریم!!
اونم بدون دلیل؟؟
اولا که من یکی که یادم نمیاد خودم یا کسی این جمله رو گفته باشه... تمام حرف این تاپیک اینه که تلویزیون مناسب شما وقتی معلوم میشه که شما بدونین استفاده تون از تلویزیون چیه!!
اینو من خودم بارها و بارها از کسایی که راهنمایی خواستن پرسیدم... و بر اساس جوابشون به یه تلویزیون مشخص رسیدیم!
در نتیجه شما اگه تاپیک رو به دقت بخونین و نمونه ای با نیازهای خودتون پیدا کنین، به راحتی میتونین بفهمین چه تلویزیونی مناسب حالتونه!
بازم میگم، تاپیک به اندازه کافی جامع هست! ولی اگه بازم فکر میکنین به نیاز شما جواب داده نشده، مورد خودتون رو مطرح کنین ببینیم چی میشه!
استفاده هاتون از تلویزیون به ترتیب الویت، و حداکثر بودجه ای که در نظر گرفتین رو بگین ... ۲۹ اینچ میخواستین دیگه، نه؟