• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

solder

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين هم يك تصوير از اين مدل

فایل های ضمیمه

• KVDB29M81.zip
    29.9 KB · نمایش ها: 53

sharifzadeh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من يک تلويزيون 21 اينچ ميخوام بگيرم. قيمتش هم در حدود 100000 تومان باشه. چي بگيرم و از کجا؟
لطفا اگر ميشه سريع جواب بديد چون يکمي عجله دارم.;)

خيلي ممنون

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
تلويزيون LCD با تلوزيون پلاسما چه فرقي داره و كدوم بهتره ؟
در ضمن پروجكشن چطوره ؟؟؟

newman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من میخواستم یه دستگاه DVD بگیرم ولی نه درمورد قیمتها چیزی میدونم و نه در مورد مدلها
میخواستم بدونم بهترین چیزی که با حدود 80000 میتونم بگیرم چی هست
اگه بشه MP4 هم ساپورت کنه و تصاویر هم نشون بده خیلی خوب میشه

newman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من میخواستم بدونم با حدود 80000 تومان (حالا یکم بیشتر یا کمتر) بهترین دستگاه DVD که میتونم بخرم چیه.
اگه mp4 و تصویر رو پشتیبانی کنه بهتره

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان سلام

يه تلويزيون پروجكشن خوب 43 اينچ مي خواستم .

اگه ميشه قيمت رو هم بنويسيد

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیا جون کجایی که باید همه این سوالات رو جواب بدی ... !!!؟؟؟ الهی مادر فدات شه ... :lol:

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از hessam.dev :
سیا جون کجایی که باید همه این سوالات رو جواب بدی ... !!!؟؟؟ الهی مادر فدات شه ... :lol:
واقعا!!
confused0072.gif
خب تو که بلتی راهشون بنداز دیگه!
biggrin.gif

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از pooyahacker :
دوستان سلام

يه تلويزيون پروجكشن خوب 43 اينچ مي خواستم .

اگه ميشه قيمت رو هم بنويسيد

Sony FX43
300.gif

قیمت فکر کنم حدود 1,400,000...زیاد مطمئن نیستم!
pain25.gif

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه من نه قیمت به روز دارم نه مدل های جدید رو میدونم ... شما مشاالله بازار رو عین کف دستت میشناسی ... ;)

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از hessam.dev :
آخه من نه قیمت به روز دارم نه مدل های جدید رو میدونم ... شما مشاالله بازار رو عین کف دستت میشناسی ... ;)

خدا خفت نکنه!
teef.gif
یجوری میگی انگار من صبح تا شب تو جمهوریم!‌
mpr.gif

خوبه حالا همیشه میگم قیمت ندارم!
confused0072.gif

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SonyStyle :
خدا خفت نکنه!
teef.gif
یجوری میگی انگار من صبح تا شب تو جمهوریم!‌
mpr.gif

خوبه حالا همیشه میگم قیمت ندارم!
confused0072.gif

:lol: :lol: ;)

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
به نقل از newman :
سلام
من میخواستم بدونم با حدود 80000 تومان (حالا یکم بیشتر یا کمتر) بهترین دستگاه DVD که میتونم بخرم چیه.
اگه mp4 و تصویر رو پشتیبانی کنه بهتره

متاسفانه در اين مورد به غير از يك يا دو تاپيك قديمي در بخش كامپيوتر - موضوعات متفرقه هيچ اطلاعاتي نمي توني پيدا كني.

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
من با LG تجربه های بسیار شیرین و مطبوعی در پخش همه جور DVD و فیلم DivX دارم. جالب اینکه هر کی دیده تصدیق می کنه که از سونی هم ظریف تر و زیبا تر هستند. البته به هیچ وجه ارزون نیستن. ولی بازم از سونی بهترن.

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
به نقل از sgwp :
متاسفانه در اين مورد به غير از يك يا دو تاپيك قديمي در بخش كامپيوتر - موضوعات متفرقه هيچ اطلاعاتي نمي توني پيدا كني.
تجربه شخصي خودم رو مي نويسم :
1-PANASONIC S 49
طبق اطلاعات سايت و دفترچه راهنما قابليت پخش همه فرمتها رو داره. FREE REGION هستش . خروجي 5.1 داره.امكانات تنظيم صوت و تصوير خوبي براي پخش DVD داره.DIVX وMP4 هم داره.
در زمان پخش بعضي dvd ها مشكل داشت كه نتونستم متوجه بشم از چيه. حداقل كنترل را روي vcd و mp3 داره . سيني قراردادن dvd هم شيشه ايه.
دو هفته پيش نمايندگيش نداشت و فكر مي كنم اگه باشه حدود 80 قيمتش باشه.

2-SAMSUNG 4646
تمام DVD هايي كه پاناسونيك مشكل داشت نمايش داد.
FREE REGION نيست.امكانات ضعيفي براي تنظيم صوت و تصوير داره.بيشتر به درد تكميل ست صوتي و تصويري ميخوره.
به گفته يكي از دوستان در PT مدلهاي 1818 و 4848 هم خوبندو ظاهرا" نمايندگيش UPDATE هم ميكنه.خروجي 5.1 نداره.
تنها فرقش با 1818 و 4848 كارت خوان بودن اونه.

3-TBCO
اين مدل نسبتا" قديمي و ناشناس خيلي خوب از كار دراومده.فقط يكي از DVD هايي كه من باهاش مشكل داشتم را نتوانست پخش كند.امكانات خوبي داره. روي VCD و MP3 اكولايزر داره.زوم قوي داره حتي 4/1 و 2/1. خروجي 5.1 داره.
DIVX نداره.ظاهر زمخت و. قديمي داره.
مدتها بود افت قيمت نداشت اما دو هفته پيش از پاساژ شركا براي دوستم خريدم 100 تومان. يكسال هم گارانتي داره.

4-PROLINK PRD 666
امكاناتش و عملكردش كاملا" شبيه TBCO هست فقط با ظاهري ظريفتر. تنها موردي كه برخوردم وقتي بود كه داشتم DVD ها را تست ميكردم. از بين حدود 40 DVD سه يا چهارتاي اونهارو با گير كردن در تصوير نمايش داد اما بعد از خاموش كردن دستگاه و روشن كردن اون بعد از مدت كوتاهي اونها رو هم بدون اشكال نمايش داد.DIVX وmp4 هم داره.مثل TBCO فقط يكي از Dvd هاي مشكل دار را نشان نداد.
شركت مهرگان ماشين آسيا كه نمايندگي PROLINK و زي سايبر رو داره اين مدل رو وارد كرده و يكسال گارانتي داره. قيمتش 52 تومان.

به غير از 4 مدل فوق دو مدل ديگه هم هست كه فقط تعريفشونو شنيدم:
JVC مدل NP10S
فيليپس مدل 5500

Parsa_321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفاً دوستان يه مقايسه تخصصي در مورد کيفيت تصوير يا امکانات ديگر اين دو مدل تلويزيون بکنيد.

Sony KV-DB29M81

Panasonic TX-29F355

جفتشون "29 و 100 هرتز هستند.

اولي حدود 700 هزارتومن و دومي 600 هزار تومنه.

جفتشون تک تيونر هستن ولي پاناسونيک يه ورودي AV رو به صورت تصوير در تصوير با يکي از شبکه هاي تلويزيون مي ده.

Panasonic زيباتره ( که اين مورد مسلماً سليقه ايه)

Sony نماي پشتش فاجعه است ( که اين مورد مسلماً سليقه بر نمي داره)

تو پاساژ شرکاء اونائي که از هر دو مدل داشتند به برتري پاناسونيک معتقد بودن ( که ممکنه دليلش سود بيشتر فروش Panasonic باشه )
کل مغازه دارهاي جمهوري هم حاضر نشدند که تعريف اون مدلي رو بکنند که نداشتند و همشون مي گفتن ايني که دارن بهتره.

Panasonic ييها معتقد بودند که حک شدن ساخته شده در مالزي پشت دستگاهشون دليل برتريشه
در صورتي که فروشندگان Sony مي گفتن دستگاهشون مونتاژ مالزيه و قطعاتش ساخت ژاپنه اگه بنويسند
ساخت مالزي ارزش دستگاهشونو مي يارن پايين و Panasonic چون قطعاتش هم ساخت مالزيه اين کارو مي کنه!!!

من نتونستم جفتشون رو کنار هم در حال پخش همزمان يه چيز پيدا کنم.
اصلاً Panasonic رو روشن فقط يه جا ديدم اونم با اينکه داشت از روي DVD پخش مي کرد،
انقدر تصويرش فاجعه بود که مسلماً به تنظيم نشدنش بر مي گشت چون يه مدل ديگش کنارش داشت عالي پخش مي کرد.

يه فروشنده Panasonic با روانشناسي پيشرفتش!!! از من پرسيد که نظر خودت چيه ؟ گفتم ما ايرانيهاي دائي جان ناپلئوني چشم باز کرديم از بچگي ديديم Sony گفت عاليه همونو بخر مبارکت باشه!!!
گفتم باشه اومدم برم بيرون گفت ولي اشتباه نکن Sony سه تا نوره دو تا رنگ Panasonic دو تا نوره سه تا رنگ!!! احتمالاً فکر کردن تخصصي تر از اين صحبت کنند من عوام نمي فهمم!
اگه مي شه متخصصان عزيز اين عبارت آقا رو هم برام تفسير کنيد که من هنوز تو عظمت کلامش موندم.

يه بحث ديگه هم همن چند صفحه پيش بود مبني بر اينکه اين مدل Sony از فنآوري درجه سه Sony استفاده کرده ولي Panasonic از بهترين قطعاتش بنابراين نبايد با هم مقايسشون کرد.
از اونجائي که کسي پاسخي به اين ادعا نداد ترديدم تو صحت اين مطلب خيلي زياد شد. اگه واقعيت داشته باشه که تکليف معلومه.

لطفاً راهنمائي کنيد تا از اين ترديد در بيام.​

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Parsa_321 :
لطفاً دوستان يه مقايسه تخصصي در مورد کيفيت تصوير يا امکانات ديگر اين دو مدل تلويزيون بکنيد.

Sony KV-DB29M81

Panasonic TX-29F355

جفتشون تک تيونر هستن ولي پاناسونيک يه ورودي AV رو به صورت تصوير در تصوير با يکي از شبکه هاي تلويزيون مي ده.

تو پاساژ شرکاء اونائي که از هر دو مدل داشتند به برتري پاناسونيک معتقد بودن ( که ممکنه دليلش سود بيشتر فروش Panasonic باشه )
کل مغازه دارهاي جمهوري هم حاضر نشدند که تعريف اون مدلي رو بکنند که نداشتند و همشون مي گفتن ايني که دارن بهتره.

Panasonic ييها معتقد بودند که حک شدن ساخته شده در مالزي پشت دستگاهشون دليل برتريشه
در صورتي که فروشندگان Sony مي گفتن دستگاهشون مونتاژ مالزيه و قطعاتش ساخت ژاپنه اگه بنويسند
ساخت مالزي ارزش دستگاهشونو مي يارن پايين و Panasonic چون قطعاتش هم ساخت مالزيه اين کارو مي کنه!!!

اصلاً Panasonic رو روشن فقط يه جا ديدم اونم با اينکه داشت از روي DVD پخش مي کرد،
انقدر تصويرش فاجعه بود که مسلماً به تنظيم نشدنش بر مي گشت چون يه مدل ديگش کنارش داشت عالي پخش مي کرد.

يه فروشنده Panasonic با روانشناسي پيشرفتش!!! از من پرسيد که نظر خودت چيه ؟ گفتم ما ايرانيهاي دائي جان ناپلئوني چشم باز کرديم از بچگي ديديم Sony گفت عاليه همونو بخر مبارکت باشه!!!
گفتم باشه اومدم برم بيرون گفت ولي اشتباه نکن Sony سه تا نوره دو تا رنگ Panasonic دو تا نوره سه تا رنگ!!! احتمالاً فکر کردن تخصصي تر از اين صحبت کنند من عوام نمي فهمم!
اگه مي شه متخصصان عزيز اين عبارت آقا رو هم برام تفسير کنيد که من هنوز تو عظمت کلامش موندم.

يه بحث ديگه هم همن چند صفحه پيش بود مبني بر اينکه اين مدل Sony از فنآوري درجه سه Sony استفاده کرده ولي Panasonic از بهترين قطعاتش بنابراين نبايد با هم مقايسشون کرد.
از اونجائي که کسي پاسخي به اين ادعا نداد ترديدم تو صحت اين مطلب خيلي زياد شد. اگه واقعيت داشته باشه که تکليف معلومه.

برو جفتشون رو روشن ببین، با یه Source خوب البته... بعد هرکدوم به چشم خودت بهتر اومد، همون رو بخر!
evil_grin.gif
اصلا هم کاری به حرفشون نداشته باش! خیلی چیزا میگن که نه سر داره، نه ته!
tooth.gif

من Sony رو پیشنهاد میدم بخاطر عمر بیشتر و تفکیک رنگ خیلی خیل بهتر!
298.gif
‌حالا باز خودت تا ندیدی چشم بسته خرید نکن... حتما جفتشون رو با تصویر درست حسابی ببین!
cleverman.gif

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Parsa_321 :

Sony KV-DB29M81

Panasonic TX-29F355

البته اون بحث چند صفحه پیش مربوط به TX-29P800 بود که قیمتش حدود 800 تومنه

بالا