hessam.dev
کاربر تازه وارد
دوستان ببخشید ... DVD Player پایونیر هارد دیسک دار از کجا می تونم بخرم ...
من یه تلوزیون (ترجیحا سونی و ترجیحا crt اگز هم نشد lcd) می خوام که 720p رو ساپورت کنه و wide هم باشه.
اساتید بخصوص آقای SonyStyle راهنمایی کنید.
بودجت چقدره؟به نقل از amir_amd :بابا اینجا چقدر آدمو راهنمایی می کنند . آدم شرمنده میشه.
بودجت چقدره؟
samsung LA40M51Bبه نقل از amir_amd :سقف خاصی نداره و در درجه آخر اهمیته من برای وصل کردن 360 و بعدا PS3,Wii می خوام . سیستم تصویر حداقل 720P وسیستم صوتی هم مهمه ولی تصویر مهمتره تا 2 رو راحت می تونم هزینه کنم ولی بیشتر هم شد بشه.
من اطلاع چندانی ندارم ولی در حد کم میدونم که سیستمهای hi-fi سونی مدلهای FLسیستمهای مناسبی برای پخش هستند .تلویزیون هم که انواع مختلف داره ولی الان فعلا lcd و پلاسما به خاطر زیبایی ظاهری توجه خیلیها رو جلب کرده .اگه lcd بخواین سونی سری v که 40 اینچش در میاد 3.5 میلیون .و سامسونگ هم هست کف فکر میکنم قیمتش پایینتر باشه .اگه هم پلاسما خواستید پاناسونیک 40 اینچش در میاد 2.300 میلیون .به نقل از javid_m :سلام من میخام یک تلویزیون بخرم یه چیزه خوب و با کیفیت و یه سیستمه پخش سی دی و دی وی دی هم میخام کسی اینجا میتوونه به من کمک کنه و لطفا در مورد سینمای خانگی هم توضیح دهید در کل چیزی حدوده 3 میلیون هم بودجه دارم ممنون
به نقل از amir_amd :سقف خاصی نداره و در درجه آخر اهمیته من برای وصل کردن 360 و بعدا PS3,Wii می خوام . سیستم تصویر حداقل 720P وسیستم صوتی هم مهمه ولی تصویر مهمتره تا 2 رو راحت می تونم هزینه کنم ولی بیشتر هم شد بشه.
به نقل از javid_m :سلام من میخام یک تلویزیون بخرم یه چیزه خوب و با کیفیت و یه سیستمه پخش سی دی و دی وی دی هم میخام کسی اینجا میتوونه به من کمک کنه و لطفا در مورد سینمای خانگی هم توضیح دهید در کل چیزی حدوده 3 میلیون هم بودجه دارم ممنون