• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان ببخشید ... DVD Player پایونیر هارد دیسک دار از کجا می تونم بخرم ...

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
اقایون همگی شرمنده!!
cry2.gif
من روحم هم خبر نداشت اینجا پست خورده!!
291.gif
الان هم شانسی دیدم!
pain25.gif
نمیدونم انگار از Subscribeاش شوت شدم بیرون!!
confused0072.gif

تا فردا همه رو جواب میدم!!
character0144.gif

چه حالا جو گرفت منو!
283.gif
انگار همه منتظر من بودن!!
punish2.gif

rf

Registered User
لایک‌ها
5
از بين دستگاه های پخش DVD (منظورم DVD-Rom نیست) در حدود ۸۰-۷۰ هزار تومان کدوم مارک بهتر است؟ LG , Samsong , Sony , ...
در ضمن حتما قابليت پخش mp3 هم داشته باشد.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام .
هرچي ميگيري سعي كن چيزي باشه كه MPEG4 Playback كنه اين LG كه ها كه هست ميدونم اينطوريه ولي سونيها فكر نكنم ببين Mpeg4 playback كردن صرفا به اين معنا نيست كه Divx بخونه اونايي كه Mpeg4 playback ميكنه مشتقات Mpeg4 فرمتهاي ديگهاي مثل Xvid هم ميخونه اون LG رو كه مدلش يادم رفته يكمي از دوستانم داره و خيلي چيزه خوبيه خيليم ازش راضيه .

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثل اینکه تا ما اومدیم یه dvd player بخریم داره این blueray و HD-DVD میاد تو بازار؟؟؟؟؟؟ عجب وضعیتی شده ؟!!
یه چیزی که میخری یهویی میبینی اه اه اه 4 ماه بعدش دیگه به درد نمیخوره!!!!!خوب کارشونو بلدند این کمپانیها!!

amir_amd

Registered User
لایک‌ها
4
blu-ray حداقل یک سالی طول میکشه تا بتونی ببینیش . برو یه DVD بگیر یه سالی زندگی کن.

amir_amd

Registered User
لایک‌ها
4
من یه تلوزیون (ترجیحا سونی و ترجیحا crt اگز هم نشد lcd) می خوام که 720p رو ساپورت کنه و wide هم باشه.
اساتید بخصوص آقای SonyStyle راهنمایی کنید.

بابا اینجا چقدر آدمو راهنمایی می کنند . آدم شرمنده میشه.

amir_amd

Registered User
لایک‌ها
4
بودجت چقدره؟

سقف خاصی نداره و در درجه آخر اهمیته من برای وصل کردن 360 و بعدا PS3,Wii می خوام . سیستم تصویر حداقل 720P وسیستم صوتی هم مهمه ولی تصویر مهمتره تا 2 رو راحت می تونم هزینه کنم ولی بیشتر هم شد بشه.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از amir_amd :
سقف خاصی نداره و در درجه آخر اهمیته من برای وصل کردن 360 و بعدا PS3,Wii می خوام . سیستم تصویر حداقل 720P وسیستم صوتی هم مهمه ولی تصویر مهمتره تا 2 رو راحت می تونم هزینه کنم ولی بیشتر هم شد بشه.
samsung LA40M51B

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
منم یه سونی SW293M81 گرفتم 460 البته میزشم 95 جمعا 555

از همه دوستانی که راهنمایی کردن ممنونم

javid_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من میخام یک تلویزیون بخرم یه چیزه خوب و با کیفیت و یه سیستمه پخش سی دی و دی وی دی هم میخام کسی اینجا میتوونه به من کمک کنه و لطفا در مورد سینمای خانگی هم توضیح دهید در کل چیزی حدوده 3 میلیون هم بودجه دارم ممنون

javid_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من میخام یک تلویزیون بخرم یه چیزه خوب و با کیفیت و یه سیستمه پخش سی دی و دی وی دی هم میخام کسی اینجا میتوونه به من کمک کنه و لطفا در مورد سینمای خانگی هم توضیح دهید در کل چیزی حدوده 3 میلیون هم بودجه دارم ممنون

javid_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی میتوونه به من جوابه فوری بده

javid_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی اینجا هست من که دارم نا امید میشم

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از javid_m :
من اطلاع چندانی ندارم ولی در حد کم میدونم که سیستمهای hi-fi سونی مدلهای FLسیستمهای مناسبی برای پخش هستند .تلویزیون هم که انواع مختلف داره ولی الان فعلا lcd و پلاسما به خاطر زیبایی ظاهری توجه خیلیها رو جلب کرده .اگه lcd بخواین سونی سری v که 40 اینچش در میاد 3.5 میلیون .و سامسونگ هم هست کف فکر میکنم قیمتش پایینتر باشه .اگه هم پلاسما خواستید پاناسونیک 40 اینچش در میاد 2.300 میلیون .

javid_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمایی تون میشه کمی هم در مورد سینما های خانگی توضیح بدین یه چیز مقرون به صرفه

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از amir_amd :

1. Samsung R71 40inch = 2,600,000
2. Samsung R71 32inch = 1,550,000

اگه بودجه ات رسید، اولی! نرسید، دومی! جفتشون هم 720p هستن!
305.gif

سیستم صوتی رو هم جدا بگو چقدر میخوای هزینه کنی!‌
biggrin.gif
ولی همینجوری میگم Sony DZ-720 بگی!‌ قیمت هم حدود ۴۰۰ تومن...
tooth.gif

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از javid_m :

۱.بودجه ؟
biggrin.gif

۲. موارد استفاده؟؟ یعنی بیشتر باهاش چی میبینی؟
jump1%5B1%5D.gif

۳.Brand خاصی میخوای؟
balloony.gif

بالا