SonyStyle
Registered User
به نقل از rf :از بين دستگاه های پخش DVD (منظورم DVD-Rom نیست) در حدود ۸۰-۷۰ هزار تومان کدوم مارک بهتر است؟ LG , Samsong , Sony , ...
در ضمن حتما قابليت پخش mp3 هم داشته باشد.
Samsung!!

ته راهنمایی بود مرگ خودم....

به نقل از rf :از بين دستگاه های پخش DVD (منظورم DVD-Rom نیست) در حدود ۸۰-۷۰ هزار تومان کدوم مارک بهتر است؟ LG , Samsong , Sony , ...
در ضمن حتما قابليت پخش mp3 هم داشته باشد.
به نقل از hessam.dev :حالا بیخیال سیا جان ...
نظرت راجع به این مدل چیه ( سونی ) : BRAVIA KDL-40S2000 - قیمت داری ؟ خودت چی پیشنهاد می کنی ؟
راستی یه سوال دارم ... هیچ ربطی هم به این تاپیک نداره ... از iMac راضی هستی ؟ از نظر نرم افزاری مشکلی نداری ؟از نظر سخت افزاری که نباید مشکل داشته باشی ...![]()
![]()
به نقل از javid_m :بودجه 1.500
واسه تی وی دارم و میخام بینه 30 تا 40 اینچ باشه مارکه خاصی هم سراغ ندارم یه چبزه خوب میخوام
به نقل از javid_m :بیشتر برای شبکه های داخلی و بعضی وقت ها هم اگر بشه به کامپیوتر وصل بشه واسه فیلم و بازی و در اینده دور رسیور که زیاد مهم نیست![]()
به نقل از javid_m :متشکرم در مورد پلاسما ها په نظری داری؟
به نقل از amir_amd :ممنون.
این lcd های سامسونگ مثل اینکه چیزای خوبی هستن.میگن سونی که قیمتش با همین کیفیت تقریبا 3 برابره چه چیز اضافه ای داره ؟
آیا crt داریم که 720p رو ساپورت کنه ؟
دیگه دارم پر رو میشم اما یه سووال دیگه :
بزرگترین تلوزیونی که تلوزیون ایران رو خوب نشون بده چی هست با چه مارکی (من سونی دوستم ضمنا) چ.ن حیفه با این lcd تلوزیون ایران رو دید.
به نقل از M654 :البته اگر کاربرد فقط واسه کامپیوتر و گیم باشه سامسونگ السیدیهای 1080P هم زده منتها این مدلی که سراغ دارم با تلویزیون ایران سازگار نیس--> http://www.samsung.com/Products/TV/LCDTV/LNS4095DXXAA.asp?page=Specifications
اینکه مشابهشرو سامسرویس زده باید از آقا سیامک بپرسید!
به نقل از X_Farhad :پست من چرا غیب شد![]()
آقا یه dvd player می خوام بگیرم، حدود 80-90 هزارتومن، می خوام مارک خوبی باشه و DivX و XviD رو حتماً بخونه، اگه زیرنویس های .srt رو هم بخونه که دیگه عالیه
معرفی می کنین پلیـــز؟!![]()
خوب جدیدا کانال های ایران با NTSC هم پخش می شوند.به نقل از M654 :طبق مشخصات سایت اصلی از PAL پشتیبانی نمیکنه
خوب پس مشگلی نیس...به نقل از gba :خوب جدیدا کانال های ایران با NTSC هم پخش می شوند.
چرا تا وقتی که سیگنال های ارسالی آنالوگ باشند کیفیت تصویر روی این تلویزیون های دیجیتال افتضاحهبه نقل از M654 :خوب پس مشگلی نیس...
اونکه پایشه ,یحتمل تا 10 سال آینده این مشکل هم رفع میشه...به نقل از gba :چرا تا وقتی که سیگنال های ارسالی آنالوگ باشند کیفیت تصویر روی این تلویزیون های دیجیتال افتضاحه![]()
فقط خوراک ماهواره و دی وی دیه:happy: