• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
یه بار با فتح ابادی داشتیم درباره تدریس استادا حرف میزدیم , از هرطرف محکوم شدم!
میگفت مشکل از خود شماس ! وقتی دنبال نمره میگردین , استادای اینجوری گیرتون میاد! وقتی همتون میرین با .... کلاس برمیدارین در حالی گزینه های دیگه ای هم دارین , پس حق ندارین بعدا پشتش بدوبیراه بگین که فلانی به من درست درس نداد! میگفت استادی که کارش درسته هیچ وقت نمیاد با نمره الکی دادن به دانشجو و پاس کردنش رو هوا , ارزش کار خودشو بیاره پایین.
حقی فام میگفت یه زمان منو مهرداد عابدی و جبه دار باهم تو تهران جنوب تدریس میکردیم و دانشجوهایی که از اینجا میرفتن بیرون از بچه های سراسری خیلی سرتر بودن. دلیلشم این بود که ما ازشون کاریو میخواستیم که از بچه های سراسری میخوایم و اونام مردونه کار میکردن و میرفتن بالا. ولی الان سر کلاس میپرسم سینوس 120 چند میشه 3تا جواب میشنوم! :دی میگفت احتمالا منم از این دانشگاه برم...!
یه جورایی از ماست که بر ماست;)
شما باید سرکلاس پامیشدی ومیگفتی "استاد دستتون درد نکنه ولی من راضی نشدم"واز کلاس خارج میشدی:eek:
میگفتی نمیشه استادی باشه که هم خوب نمره بده وهم خوب درس بده!
میگفتی تا وقتی که در استخدام معدل رو از ادم میخوان.ماهم مجبوریم.
در واقع کسایی که مسول استخدام هستن و ازما سوال میپرسن کین؟میگفتی همین شماهایید دیگه(یعنی استاد)
الانم تفاوت معدلی که تو استخدام میخوان بین .5تا نهایتش1-1.5 هستش.
بهش میگفتی هر اویزونی رو اوردید اینجا ورو ما مثل موش ازمایشی تست کرد وخوب قوی شد گذاشت رفت!
الان تو الکتذونیک واقعا خیلی استادا ضعیف ان.هرچی استاد ساعتی هستش ورداشتن اوردن .به خاطر کاهش هزینه ها!

1. مگه بلدم ؟؟:blink:
مدار ها شبیه همون مدار هایی هستند که تو فیزیک دبیرستان هستند ؟ (شبیه یعنی حرفه ای شده اون ها)

2. در پوست خودم نمیگنجم ... :lol:
نچ.اگه اون بود مزاحم شما نمیشدم.لایک طلایی فقط ب چیزایی تعلق میگیره که من نتونم حل کنم.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
یه بار با فتح ابادی داشتیم درباره تدریس استادا حرف میزدیم , از هرطرف محکوم شدم!
میگفت مشکل از خود شماس ! وقتی دنبال نمره میگردین , استادای اینجوری گیرتون میاد! وقتی همتون میرین با .... کلاس برمیدارین در حالی گزینه های دیگه ای هم دارین , پس حق ندارین بعدا پشتش بدوبیراه بگین که فلانی به من درست درس نداد! میگفت استادی که کارش درسته هیچ وقت نمیاد با نمره الکی دادن به دانشجو و پاس کردنش رو هوا , ارزش کار خودشو بیاره پایین.
حقی فام میگفت یه زمان منو مهرداد عابدی و جبه دار باهم تو تهران جنوب تدریس میکردیم و دانشجوهایی که از اینجا میرفتن بیرون از بچه های سراسری خیلی سرتر بودن. دلیلشم این بود که ما ازشون کاریو میخواستیم که از بچه های سراسری میخوایم و اونام مردونه کار میکردن و میرفتن بالا. ولی الان سر کلاس میپرسم سینوس 120 چند میشه 3تا جواب میشنوم! :دی میگفت احتمالا منم از این دانشگاه برم...!
یه جورایی از ماست که بر ماست;)

به نظر من اون حالت دیگه وجود نداره ! الان انتخاب بین 2 تیپ استاده ! استادی که درس نمیده ولی تو نمره یا امتحان دست بازه این یک - دومی هم شخصی که نه درس درست میده نه نمره درست

حالا کدوم انتخابش بهتره؟

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
خدایی راس میگه خوب درس میده به من پروتئوس رو توضیج داد ....راضی ام ازت
مسعود پروژت رد دفاع کردی؟؟؟؟
سلام خوبی ازی چه خبر چیکارا میکنی؟
نه بابا دفاع نکردم اما از پس دفاعش برمیام.نگران پولشم.هیچی پول ندارم که باز بدم به دانشگاه هرچی داشتم دادم به کلاسای کنکور

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
من خودم اگه معدل کلم 12 بشه راضی ام با یه استاد بردارم که بارش باشه.
مثلا تو دانشگاه ما بزارم بگم کدوم استادا بارشونه واقعا عملی کار کردن و میدونن.

فرخی-حقی فام-امیرآبادی-رزاقیان-موسوی انزهایی-جباری-فتح آبادی

استاد بیسواد هم صیفوری

naz.bano0o

Registered User
لایک‌ها
445
به به یه برنامه نویس دیگه هم افتاد تو دام.نزارید در بره:lol:
اگه بلد باشم جواب گو هستم :)
سلام خوبی ازی چه خبر چیکارا میکنی؟
نه بابا دفاع نکردم اما از پس دفاعش برمیام.نگران پولشم.هیچی پول ندارم که باز بدم به دانشگاه هرچی داشتم دادم به کلاسای کنکور
سلام مرسی ایشالا که دفاع کنی تمومشه ...میبینم شمام ریس گروه تون مثل ما روانیه
خدا کنه این ترم به سلامتی تمومشه بچه ها دفاع کنن برن دیگه این استادا رو نبینیم

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

به نظر من اون حالت دیگه وجود نداره ! الان انتخاب بین 2 تیپ استاده ! استادی که درس نمیده ولی تو نمره یا امتحان دست بازه این یک - دومی هم شخصی که نه درس درست میده نه نمره درست

حالا کدوم انتخابش بهتره؟
فتح آبادی یه حرف دیگه ایم زد!
میگفت شمایی که داشجویی نباید چشمت به دهن استاد باشه ! میگفت این بحثایی که میکنین تو همه دانشگاها هست . هیچ استادی نمیاد هرچی میدونه رو سر کلاس بزاره تو دهن دانشجو . باید برین دنبال مطلب و از استادتون خارج از کلاس سوال کنین و اونم راهنماییتون کنه! میگفت تو هر رشته ای معدل از یه حدی بالاتر بیاد ینی تقلبیه و اعتبار نداره! مثلا وقتی یکی تو مدار 20 میگیره ینی هیچی نفهمیده! چون مدارو هیچ احدی نمیتونه تو تایم آزمون نمره کامل ازش بگیره مگر اینکه استاد آبکی سوال داده باشه. میگفت شماها باید دنبال رفرنسای معتبر باشین و آمارشو هم از استادای بروز دانشگاه بگیرین. مثلا نرو به یه استاد 60 ساله بگی من چه کتابی بخونم و اونم کتاب 40 سال پیشش که خودش خونده رو بهت معرفی کنه! گفت شماها نمیتونین و بلد نیستین از استاداتون استفاده کنین و مطمئنا بعدا تاسف میخورین. چون استادای بزرگ اینجا رو دیگه هیچ وقت نمیتونین گیر بیارین!
در کل میگفت اگه هدف داری برای کارت باید خودت پیگیرش باشی وگرنه بیخیالی طی کن.
این سوالیم که پرسیدی من گزینه اولو پیشنهاد میدم :دی

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اگه بلد باشم جواب گو هستم :)

سلام مرسی ایشالا که دفاع کنی تمومشه ...میبینم شمام ریس گروه تون مثل ما روانیه
خدا کنه این ترم به سلامتی تمومشه بچه ها دفاع کنن برن دیگه این استادا رو نبینیم
یکی از بچه های ما دفاع داشت میگفت استاد هیچی حالیش نبود منم همینجوری چرت و پرت ردیف میکردمو بهش تحویل میدادم! آخرم به خاطر غلط املایی + واحد نداشتن یکی از نمودارام پروژمو رد کرد :|

ویرایش: راستی علیک سلام :دی

naz.bano0o

Registered User
لایک‌ها
445
یکی از بچه های ما دفاع داشت میگفت استاد هیچی حالیش نبود منم همینجوری چرت و پرت ردیف میکردمو بهش تحویل میدادم! آخرم به خاطر غلط املایی + واحد نداشتن یکی از نمودارام پروژمو رد کرد :|

ویرایش: راستی علیک سلام :دی
سلام
چه خوب منم فک کنم همین طوری بشم :) دوستت با کی پروژه داشته؟ سخت افزاری بوده؟؟؟؟

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
خب امروز به لطف زحمات الکس
67259139923192956944.gif
2تا مثبت گرفتیم.
یه هفته بعد روبگزرونیم هفته بعدش امتحان وتمام!:D
اما خیلی دوست دارم که یه بار سی رو واسه خودش بخونم نه واسه نمره.انشاالله بعد امتحانا ازتون راهنمایی میگیرم:)
.درپایان بگم که یک لایک طلایی تقدیم الکس عزیز میشه.
65824347473532839463.gif
دم الکس گرم
اهراد ( احراد ) باعث خیر واسه منم شدی ؛ من سه شنبه بود فکر کنم اومدم برنامه رو شروع کنم به نوشتن ببینم میتونم حل کنم که دیدم ویژوال استودیو قاط زده ! کلا یه تحولی به کامپیوترم دادم بعد دیدم الکس برنامه رو نوشته ، دیگه بیخیال شدم ;)
پ.ن : بچه ها اگه زیاد اهل بازی نیستید ویندوز 8.1 بریزید جالبه :)

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
دم الکس گرم
اهراد ( احراد ) باعث خیر واسه منم شدی ؛ من سه شنبه بود فکر کنم اومدم برنامه رو شروع کنم به نوشتن ببینم میتونم حل کنم که دیدم ویژوال استودیو قاط زده ! کلا یه تحولی به کامپیوترم دادم بعد دیدم الکس برنامه رو نوشته ، دیگه بیخیال شدم ;)
پ.ن : بچه ها اگه زیاد اهل بازی نیستید ویندوز 8.1 بریزید جالبه :)
قربونت دادا .اصن مرام بچه های کامپیوت یه چیز دیگست .همه کار خودشونو ول کردن بیان کمک یکی دیگه .بچه های کامپیوت هیچ کسی رو از دیگری سر تر نمی بینن (چه نوشیدنی باز کردم برای خودمون
champis2.gif
)ولی توی بعضی رشته ها بعضی از دانشجوها جو یهودیت میگیردتشون و خودشون رو دانشجوی برتر می دونن:p. اهراد جان تو نخوای هم خیرت به دیگران می رسه:lol:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بچه ها باور کنید اگه میدونستم انقدر سبب خیر میشه پرسیدنم.از اول ترم تمام تمرینات وسوالاتام رو میدادم به شماها.که خیرش چند برابر بشه!:lol:

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
باور کن به منم بدن یه کاری میکنم که همه 20بشن:lol:طوری که ترم بعدی سر انتخاب واحد کار به خون وخون ریزی بکشه.واسه برداشتن کلاس بامن.:D

خودت داری میگی انلاین.من باهاش کلاس نداشتم نمیتونم نظر آخر بدم.ولی انصافا ازچند تا سوالی که حل میکرد اینطوری میشد؟؟؟
اینم بگم دیکته ننوشته،غلط نداره(یا یه همچین چیزی:snitch:) بقیه اساتید بخوان همین کارو کنن،به نظرت چی میشه؟

البنته این ترم دیگه مدار برنداشت این ترم اخری اینجوری شده بود چون همه میگفتن خیلی مسلطه
بقیه استادا اصن نمیخوان اینکارو بکنن من قبل از این یه استاد ریاضی (ناصر غفوری عدل)اینکارو میکرد که 90 درصد سوال غلط بود
نمونش این ترم طراحی الگوریتممون از روی کتاب اشتباه مینویسه:lol:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
فتح آبادی یه حرف دیگه ایم زد!
میگفت شمایی که داشجویی نباید چشمت به دهن استاد باشه ! میگفت این بحثایی که میکنین تو همه دانشگاها هست . هیچ استادی نمیاد هرچی میدونه رو سر کلاس بزاره تو دهن دانشجو . باید برین دنبال مطلب و از استادتون خارج از کلاس سوال کنین و اونم راهنماییتون کنه! میگفت تو هر رشته ای معدل از یه حدی بالاتر بیاد ینی تقلبیه و اعتبار نداره! مثلا وقتی یکی تو مدار 20 میگیره ینی هیچی نفهمیده! چون مدارو هیچ احدی نمیتونه تو تایم آزمون نمره کامل ازش بگیره مگر اینکه استاد آبکی سوال داده باشه. میگفت شماها باید دنبال رفرنسای معتبر باشین و آمارشو هم از استادای بروز دانشگاه بگیرین. مثلا نرو به یه استاد 60 ساله بگی من چه کتابی بخونم و اونم کتاب 40 سال پیشش که خودش خونده رو بهت معرفی کنه! گفت شماها نمیتونین و بلد نیستین از استاداتون استفاده کنین و مطمئنا بعدا تاسف میخورین. چون استادای بزرگ اینجا رو دیگه هیچ وقت نمیتونین گیر بیارین!
در کل میگفت اگه هدف داری برای کارت باید خودت پیگیرش باشی وگرنه بیخیالی طی کن.
این سوالیم که پرسیدی من گزینه اولو پیشنهاد میدم :دی

اون بز پلو خودش کلی ............... :دی! تمام فرمولاش من در اوردیه ! هرچی ازش میپرسی اینو از کجا بدست اوردیه یا نمیگه یا یه جوری با عاعاعا کردنش میپیچونه

ولی خدایی استادای برق تی جی خعلی ادعاشون میشه ! اکثر استادای جوون تازه وارد میگن اینو

پ.ن

یعنی خدا خفت کنه :دی اینهمه بز پلو برات سخرانی کرده بازم مورد اول رو میپسندی .....:lol:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
البنته این ترم دیگه مدار برنداشت این ترم اخری اینجوری شده بود چون همه میگفتن خیلی مسلطه
بقیه استادا اصن نمیخوان اینکارو بکنن من قبل از این یه استاد ریاضی (ناصر غفوری عدل)اینکارو میکرد که 90 درصد سوال غلط بود
نمونش این ترم طراحی الگوریتممون از روی کتاب اشتباه مینویسه:lol:
جباری مدار میگه .اما واسه ما ناپیوسته ها.اونم جبرانی.

Last edited:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

اون بز پلو خودش کلی ............... :دی! تمام فرمولاش من در اوردیه ! هرچی ازش میپرسی اینو از کجا بدست اوردیه یا نمیگه یا یه جوری با عاعاعا کردنش میپیچونه

ولی خدایی استادای برق تی جی خعلی ادعاشون میشه ! اکثر استادای جوون تازه وارد میگن اینو
همشونو بر من ببخش :دی

naz.bano0o

Registered User
لایک‌ها
445
دوستان واقعا کسی با موحدی پروژه نداشته؟؟؟؟؟؟؟ کمک ......

بالا