• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

crazyfire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ! دوستان !

من دو تا برنامه لازم دارم يكي منشي تلفني كه وقتي سرچ كردم به اين صفحه رسيدم كه چهار تا تاپيك هست كه يكيش 250 صفحه تا الان و يكي ديگه 50 صفحه است !!! موافقيد كه كار خيلي زمانبريه كه 300 صفحه رو گشتن !!:(

در هر صورت اگه كسي مي دونه تو كدوم صفحات اين دو تا مورد 1 - منشي تلفني 2- ضبط مكالمات تلفني هست ممنون مبشم منم در جريان بگذاره !!

قبلاً از شما تشكر ميكنم !

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
منشی برای این دستگاه ها موجود نیست...به همین راحتی!!

Amma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها یک چیز فوق العاده عجیب :
من برنامه رو نصب کردم ، اولش هم عالی پیش رفت، بعد فارسی رو هم نصب کردم ، باز هم عالی بود ، تازه یک کی بورد رنگی خوشگل انگلیسی هم بهتون می ده ، ولی شاخ در آوردم وقتی دیدم که دستگاهم نوشته no serviceبعد اول فکر کردم باز همون مشکلی که مدت ها پیش برایش پیش اومد و باعث تعویض مین بورد دستگاه شد ، برگشته ، خلاصه نمی دونید چه کارها که با دستگاه بیچاره نکردم ، دیگه ناامید که شدم ، تازه یادم اومد ، چرا اگر نو سرویس هست ، چراغ چشمک زن سبز می زنه ، خلاصه فهمیدم تقصیر این برنامه لعنتی ست. البته نمی دونم پک فارسی اش مقصره یا دیگری ، ولی به هر حال واقعا مسخره س.
حالا نتایج تحقیقات بیشتر رو به سمع و نظر شما می رسونم.

سلام دکتر جان. سکینه گفتی و کردی کبابم.... همین مشکل برای جاسجار ینده هم پیش اومد مضافا بر اینکه دیگه هیج فونت انگلیسی هم روی دستگاه نشون نمیداد خلاصه تمام راهها برای ربستور بسته بود چون چیزی به اسم تکست دیگه قابل رویت نبود. هارد ریست همان و.... البته هنوز فارسی ساز و نصب نکرده بودم امیدوارم اینجور مشکلات براتون پیش نیاد.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام دکتر جان. سکینه گفتی و کردی کبابم.... همین مشکل برای جاسجار ینده هم پیش اومد مضافا بر اینکه دیگه هیج فونت انگلیسی هم روی دستگاه نشون نمیداد خلاصه تمام راهها برای ربستور بسته بود چون چیزی به اسم تکست دیگه قابل رویت نبود. هارد ریست همان و.... البته هنوز فارسی ساز و نصب نکرده بودم امیدوارم اینجور مشکلات براتون پیش نیاد.

قربان موقع دانلود از این لینک توجه کرده بودین که باید برای جس جار یه نسخه جداگانه بردارید؟ یا همون که برای بقیه بود شما برداشتین؟

Amma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
منم نتونستم رجيستر شم ميشه توضيح بدی چه جوری ميشه رجيستر شد:(

از برنامه wm5torage استفاده کن واقعا عالی هست کم حجم و عالی ..نتونستی پیدا کنی بگو واشت e-mail کنم

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
mojtaba2741
مشکل اس ام اس من از پنج شنبه گذشته شروع شد،من اواخر این هفته یه هارد ریست می کنم و این بار دیگه wisbar نصب نمی کنم،انشاله که حل می شه و نتیجه رو اواخر این هفته می گم،فکر می کنم مشکل شما هم بعد از آپگرید رامتون به ویندوز موبایل 5 اتفاق افتاده،درسته؟
من از 2 بار فقط ويندوز 5 رو نصب كردم اما خيلي خيلي وقته كه 2003 رو روش نصب كردم
اين مشكل از ويندوز 5 نيست

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از tael :
استادان گرامی

بنده نه تنها اسکین ویستا بلکه هیچکدام از اسکین های مخصوص Windows Media Player را نمی توانم نصب کنم.

راست ميگه منم نميتونم نصب كنم:(
-----------------------------------------------------------
پوشه اسكين هاي مديا پلير رو توي شاخه /my device/program files/windows media player
كپي كنيد. برنامه ويندوز مديا پلير رو اجرا كنيد-به صفحه اصلي برنامه(صفحه پلير) بريد و menu بزنيد.به قسمت options بريد- بعد از اون به قسمتSkins بريد. اونجا ميتونيد انتخواب كنيد.
------------------------------------------------------------
:happy: sia999us از شما بعيده ها :D
3 بار تا حالا توضيح دادن بچه ها :D
پوشه دمز ويسا يا هر كدوم از اوناهايي كه من گذاشتم رو بعد ا آنزيپ كردن كپي بكنيد توي مثلا
Storage card /wisbar advensed/theme يا هر جاي ديگه my device/ theme /:D بعد به برنامه ويزبار ادونسيد رو اجرا ميكنيد .اينشا الله كه قسمتSetting رو ميدونيد كجاست. وارد ستينگ كه شديد .روي كليد Customize سمت :D چپ delete كليك ميكنيد.import theme رو ميزنيد. ادرس دمز رو با استفاده از فلشي كه شمت راست هست انتخواب ميكنيم. يادتون كه نرفته كجا كپي كرديد
Storage card /wisbar advensed/theme يا هر جاي ديگه my device/ theme /:D
توي theme كه رفتيد توي چند تا پوشه اي كه ممكن هست وجود داشته باشه بريد و فايلي رو كه نشون ميده تائيد كنيد. همه برنامه رو ok كنيد. همين.

lover1

Guest
لایک‌ها
0
Pocket PC Best Software Awards 2006

اينهم کلکسیونی از تمام بازی ها و برنامه های منتخب سال 2006
قیمت این مجموعه 3,400$ دلار میباشد
This page contains all 2006 Smartphone and Pocket PC nominees, finalists, and winners...

2yvqxiu.jpg

47i3jup.gif

fahne_kl.gif
اطلاعات بيشتر در سايت اصلي و لیست تمام برنامه ها و بازی ها
کد:
http://www.pocketpcmag.com/awards/nominees_wandf_2005.asp

حجم
کد:
4 x 97,657 kB + 1 x 53,592 kB
download.gif

داونلود download
کد:
http://share.gulli.com/dl/files/2079339449
http://share.gulli.com/dl/files/439227165 
http://share.gulli.com/dl/files/1618266457
http://share.gulli.com/dl/files/1785403583
http://share.gulli.com/dl/files/1269165220

یا

کد:
http://www.oxyshare.com/get/1779093910453d22a5243969.97048639/ppcbsa2k6.rar.html

info_new.gif
پس از داونلود از پسورد
کد:
l3onard0d@v1ncitook2daystofinish
براي فايل rar استفاده کنيد

aminsamizadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين مشكل اس ام اس كه دو بار ميگيد ميفرسته رو من 1 ساله كه دارم. حتي شده گوشي من تا 11 بار اس ام اس تكراري ميفرسته.:wacko: :blush:
هر فرومي هم كه بگيد گشتم چند جا در موردش سوال شده بود اما پاسخ ها درست نبود .

سلام،
اگه میشه لیست برنامه های نصب شده روی دستگاهتون رو بگید تا ببینیم مشکل از کجاست...;)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام،
اگه میشه لیست برنامه های نصب شده روی دستگاهتون رو بگید تا ببینیم مشکل از کجاست...;)
مشكل يا از من هست :D :D :D يا از خود گوشي آخه بعد از هارد ريست هم امتحان كردم چند بار اس ام س ميفرسته
خيلي عجيبه اما باور كردني هست :p :blush:
در ضمن اگه فكر ميكنيد اثرات برنامه ها بعد از هارد ريست و تعويض رام روي گوشي ميمونه 51 برنامه هست اسم هاشو ببرم:happy: :wacko: :f34r:

Gentle_Man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به اساتید محترم . دیکشنری WordBook - Speaking English Dictionary 3.6 کامل و کرک شده تقدیم میشود.
توضیح اینکه یک فایل 12 مگی به اسم WordBook3.6.exe هست که 5 قسمت شده است.بعد از دانلود هر 5 قسمت انها را در یک فولدر قرار داده و بعد با استفاده از winrar باز کنید. در ضمن یک پسورد هم میخواد که www.ce4arab.com هست.

مشاهده پیوست 6746

قسمت اول
قسمت دوم
قسمت سوم
قسمت چهارم
قسمت پنجم

در ضمن با ویندوز موبایل 5 هم کاملا سازگازه. امیدوارم استفاده ببرید.:rolleyes:

سلام این لینکها به سایت ce4arab میروند بعد چه باید کرد؟

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
-----------------------------------------------------------
پوشه اسكين هاي مديا پلير رو توي شاخه /my device/program files/windows media player
كپي كنيد. برنامه ويندوز مديا پلير رو اجرا كنيد-به صفحه اصلي برنامه(صفحه پلير) بريد و menu بزنيد.به قسمت options بريد- بعد از اون به قسمتSkins بريد. اونجا ميتونيد انتخواب كنيد.
:happy: sia999us از شما بعيده ها :D
.

اتفاقا خودم هم به خودم شك كردم :D اما دقيقا همين كارا رو ميكنم و لي توي قسمت Skins جز ديفالتش چيز ديگه نمياد:D

lover1

Guest
لایک‌ها
0
دوستان در مورد پست قبلم Pocket PC Best Software Awards 2006
شاید بخواهید بصورت یک جا کل فایل را از oxyshare داونلود کنید تا تیکه تیکه از gulli ( البته سرعت سرور oxyshare برای داونلود پایینتر هست) به هر حال در تالار های دیگر بعضی از دوستان نحوه داونلود کردن از oxyshare.com را نمیدانستند oxyshare کمی پیچیده تر هست اما 433 مگابایت کل این مجموعه روش آپلود شده است
info_new.gif
روش داونلود از oxyshare :
در همان لینک http://www.oxyshare.com/get/1779093910453d22a5243969.97048639/ppcbsa2k6.rar.html

پایین صفحه آخرین سطر یکسری تبلیغات به رنگ آبی میباشد اما اون سمت راستی برای داونلود هست

که به صورت زیر نوشته شده نوشته

Fast and Extreme
Size of file: 433.8MB
Downloads: 571 times

روی Fast and Extreme کلیک کنید و منتظر بمانید تا به صفحه جدید بروید
بالای صفحه نوشته DOWNLOAD: ppcbsa2k6.rar
بمدت 30 ثانیه منتظر بمانید و باز در پایین صفحه در قسمت سمت چپ لینک داونلود را بشما میدهد
Click to download: ppcbsa2k6.rar
که روی آن کلیک کنید تا داونلود آغاز گردد

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان در مورد پست قبلم Pocket PC Best Software Awards 2006
شاید بخواهید بصورت یک جا کل فایل را از oxyshare داونلود کنید تا تیکه تیکه از gulli ( البته سرعت سرور oxyshare برای داونلود پایینتر هست) به هر حال در تالار های دیگر بعضی از دوستان نحوه داونلود کردن از oxyshare.com را نمیدانستند oxyshare کمی پیچیده تر هست اما 433 مگابایت کل این مجموعه روش آپلود شده است
info_new.gif
روش داونلود از oxyshare :
در همان لینک http://www.oxyshare.com/get/1779093910453d22a5243969.97048639/ppcbsa2k6.rar.html

پایین صفحه آخرین سطر یکسری تبلیغات به رنگ آبی میباشد اما اون سمت راستی برای داونلود هست

که به صورت زیر نوشته شده نوشته

Fast and Extreme
Size of file: 433.8MB
Downloads: 571 times

روی Fast and Extreme کلیک کنید و منتظر بمانید تا به صفحه جدید بروید
بالای صفحه نوشته DOWNLOAD: ppcbsa2k6.rar
بمدت 30 ثانیه منتظر بمانید و باز در پایین صفحه در قسمت سمت چپ لینک داونلود را بشما میدهد
Click to download: ppcbsa2k6.rar
که روی آن کلیک کنید تا داونلود آغاز گردد

این برنامه ها همه کرک شده هستن؟
73.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
433y102.jpg

24.gif

دوستان کسی Firewall برای پاکت پی سی سراغ نداره؟؟؟؟

بالا