• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

Erfan1313

Registered User
لایک‌ها
65
قبل از اینکه مهلتش تموم بشه بفرست، البته اگه نمیخوای بری دانشگاه همین الان بفرستی بهتره، هر چی زودتر بری بهتره.
اگه سن پدرت 65 سال باشه یا از کار افتاده باشه میتونی معاف بشی در غیر اینصورت احتمال زیاد میوفتی شهر خودت

تو فکر دانشگاه که نیستم عجله ای هم برای رفتن ندارم.
پدر بنده هم سنش 65 نیست و از کار افتاده هم نیست.میگم حالا راهی هست که بشه غروبا اومد خونه؟

khamseh

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان در حال حاظر خدمت 21 ماهه یا 24 ماه هر کسی یه چیزی میگه

usb1100

Registered User
لایک‌ها
64
مطمئنید؟ اینجوری که خیلی بده
من رفتم پلیس +10 دفترچه گرفتم برای معافیت پزشکی برای ضعیفی چشمم البته هنوز فرماشو پر نکردم برم تحویل بدم. ولی دفترچه رو فقط برای معافیت گرفتم اصلا قصد خدمت رفتن ندارم
یعنی تا دفترچه نگیریم غیبت نمی خوریم؟
من چند ساله مشمولم و تازه میخوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم.
شماره چشمام روی هم 15 هست و طبق قانون باید معاف شم ولی اگه به احتمال ضعیف معاف نشدم چی میشه؟ اون موقع سرباز شناخته میشم یا مشمول؟
15 معافی که. ولی برای اطمینان از 10+ بپرس.
فک نکنم طوری بشه که دژبان بیفته دنبالت. ولی باز بپرس

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
مطمئنید؟ اینجوری که خیلی بده
من رفتم پلیس +10 دفترچه گرفتم برای معافیت پزشکی برای ضعیفی چشمم البته هنوز فرماشو پر نکردم برم تحویل بدم. ولی دفترچه رو فقط برای معافیت گرفتم اصلا قصد خدمت رفتن ندارم
یعنی تا دفترچه نگیریم غیبت نمی خوریم؟
من چند ساله مشمولم و تازه میخوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم.
شماره چشمام روی هم 15 هست و طبق قانون باید معاف شم ولی اگه به احتمال ضعیف معاف نشدم چی میشه؟ اون موقع سرباز شناخته میشم یا مشمول؟

یه چیز رو کلا برای همه توضیح بدم
دژبان فقط برای کسی می یاد که از محل خدمت فرار کرده باشه
شما با این شماره چشم 1 نفر دیگه رو هم جا داری معاف کنی

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
یه چیز رو کلا برای همه توضیح بدم
دژبان فقط برای کسی می یاد که از محل خدمت فرار کرده باشه
شما با این شماره چشم 1 نفر دیگه رو هم جا داری معاف کنی

من هفته پیش رفتم دانشگاه انصراف دادم و تو امور مشمولین دانشگاه اسممو زد تو کامپیوتر به عنوان لغو معافیت تحصیلی
بعدشم یه نامه دادن به عنوان پایان معافیت تحصیلی که فکر کنم همراه دفترچه باید بدم **** وظیفه
یعنی الان دیگه می تونم برای معافیت پزشکی اقدام کنم؟ مشکلی نیست از این لحاظ؟
آخه یکی از دوستان اینجا میگفت دو سه ماه طول می کشه روند لغو معافیت تحصیلی!

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
من هفته پیش رفتم دانشگاه انصراف دادم و تو امور مشمولین دانشگاه اسممو زد تو کامپیوتر به عنوان لغو معافیت تحصیلی
بعدشم یه نامه دادن به عنوان پایان معافیت تحصیلی که فکر کنم همراه دفترچه باید بدم **** وظیفه
یعنی الان دیگه می تونم برای معافیت پزشکی اقدام کنم؟ مشکلی نیست از این لحاظ؟
آخه یکی از دوستان اینجا میگفت دو سه ماه طول می کشه روند لغو معافیت تحصیلی!

نه ، همان موقع نامه رو ببری کافی هست
استرس به خودت اصلا راه نده
اینقدر نترس و جو نده به خودت
زود برو معافیت رو بگیر و برگرد دانشگاه ، راحت می تونی برگردی

ali.doosti

Registered User
لایک‌ها
9,627
سلام،

دوستانی که تو این یه ساله با اعزام و ... درگیر بودن، لطف می‌کنن بگن محتمل‌ترین زمان برای درخواست، که مطمئناً اعزام اسفند بیفته...کی هست؟

ممنون
من یه هفتس فرستادم اسفند افتادم
درخواست دادم دی شه هنوز جوابش نیومده!

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان من تازه درسمو تموم کردم و میخوام دفترچمو زود بفرستم اما تاییدیه تحصیلیم 3 هفته دیگه میاد
حالا من میتونم به جای آخرین مدرک تحصیلیم که 3 هفته دیگه میاد برم "واهی فراغت از تحصیل بگیرم ؟
چون یه بار گواهی فراغت از تحصیل گرفتم باز بهم میدن این گواهی رو؟

ali.doosti

Registered User
لایک‌ها
9,627
با درخواست من موافقت شد و تاریخ اعزامم 1 دی شد! امیدوارم از این کارم پشیمون نشمو جای بد نیفتم+اینکه همه جا تعریف از اسفنده ولی نمی تونستم بیکار بمونم!

sattar-b

Registered User
لایک‌ها
6
دوتا دكتر هم رفتم تا حالا فعلا خبري نبوده از كاهش دردش!
دكتر اولي گفت زانو هات غضروف هاش از بين رفته و مفاصل زانوت آسيب ديده:(
دومي گفت همونا را فقط يه كم درجه شا كم كرد!!!
و گفت زانو هات ايكسه:(
حالا نميدونم برم دانشگاه يا براي معافي اقدام كنم
كلا نميدونم!!!!!!!!!!!!!:(:wacko::worried:[/QUOTE]

دوستان كسي اين مورد رو داشته كه معاف شده باشه؟؟؟
لطفا يه راهنماييم كنيد

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
احتمال کاهش خدمت سربازان متاهل
تاریخ انتشار : شنبه ۹ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۲۳:۰۴
رئیس کمیسیون فرهنگی با اعلام احتمال کاهش ۳ ماه از خدمت سربازان متاهل ضمن اشاره به مخالفت ضمنی برخی از مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح با این پیشنهاد از استعلام نظر مقام معظم ***** پیرامون این موضوع خبر داد.

احمد سالک در گفت‌وگو با تسنیم، در واکنش به خبر احتمال کاهش مدت زمان خدمت سربازی برای سربازان متاهل در قالب طرح پیشنهادی جامع جمعیت و تعالی خانواده از سوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این موضوع یک پیشنهاد از سوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی است که در صورت تصویب و اجرایی شدن آن خدمت سربازان متاهل به مدت ۳ ماه کسر می‌شود.

وی با اعلام مخالفت ضمنی برخی از مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح با این پیشنهاد افزود: این پیشنهاد در حضور برخی از مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح در کمیسیون فرهنگی مطرح شد که آقایان معتقد بودند اجرایی شدن این موضوع به جذب نیرو و برخی موارد دیگر ضربه می‌زند. رئیس کمیسیون فرهنگی ادامه داد: لذا با توجه به نظر مسئولان ستادکل نیروهای مسلح قرار بر آن شد که پیرامون این مساله از مقام معظم ***** استعلامی صورت گیرد.

سالک با تاکید بر آنکه تا امروز هنوز هیچ استعلامی از مقام معظم ***** پیرامون این مساله صورت نگرفته است، گفت: نظر مقام معظم ***** برای ما حجت است و به محض روشن شدن پاسخ مقام معظم *****، اطلاع رسانی پیرامون آن انجام می‌شود.

usb1100

Registered User
لایک‌ها
64
احتمال کاهش خدمت سربازان متاهل
تاریخ انتشار : شنبه ۹ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۲۳:۰۴
رئیس کمیسیون فرهنگی با اعلام احتمال کاهش ۳ ماه از خدمت سربازان متاهل ضمن اشاره به مخالفت ضمنی برخی از مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح با این پیشنهاد از استعلام نظر مقام معظم ***** پیرامون این موضوع خبر داد.

احمد سالک در گفت‌وگو با تسنیم، در واکنش به خبر احتمال کاهش مدت زمان خدمت سربازی برای سربازان متاهل در قالب طرح پیشنهادی جامع جمعیت و تعالی خانواده از سوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این موضوع یک پیشنهاد از سوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی است که در صورت تصویب و اجرایی شدن آن خدمت سربازان متاهل به مدت ۳ ماه کسر می‌شود.

وی با اعلام مخالفت ضمنی برخی از مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح با این پیشنهاد افزود: این پیشنهاد در حضور برخی از مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح در کمیسیون فرهنگی مطرح شد که آقایان معتقد بودند اجرایی شدن این موضوع به جذب نیرو و برخی موارد دیگر ضربه می‌زند. رئیس کمیسیون فرهنگی ادامه داد: لذا با توجه به نظر مسئولان ستادکل نیروهای مسلح قرار بر آن شد که پیرامون این مساله از مقام معظم ***** استعلامی صورت گیرد.

سالک با تاکید بر آنکه تا امروز هنوز هیچ استعلامی از مقام معظم ***** پیرامون این مساله صورت نگرفته است، گفت: نظر مقام معظم ***** برای ما حجت است و به محض روشن شدن پاسخ مقام معظم *****، اطلاع رسانی پیرامون آن انجام می‌شود.
اینجوری آمار ازدواجهای سوری و به تناسب طلاق زیاد می شه.
به نظر من طرح خوبی نیست. البته سربازی هم خوب نیستا. باید یه فکر اساسی کنن.

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
سلام

من دانشجوی کارشناسی آی تی هستم و میخوام انصراف بدم برم سربازی

چه مراحلی رو باید طی کنم و چه مدارکی اماده کنم؟

اگه زود بجنبم اعزامم 10.19 میفته؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام

من دانشجوی کارشناسی آی تی هستم و میخوام انصراف بدم برم سربازی

چه مراحلی رو باید طی کنم و چه مدارکی اماده کنم؟

اگه زود بجنبم اعزامم 10.19 میفته؟

بزرگترین اشتباه عمرتو می کنی با دیپلم بری سربازی

khamseh

Registered User
لایک‌ها
52
گاهی وقتا ادما مجبور میشن اگاهانه کارای اشتباه انجام بدن..

به حرف هیچکس گوش نده بودن آدمایی که با لیسانس رفتن و ناراضی بودن و بودن هم آدمایی که با دیپلم رفتن و خدمت براشون راحت بوده
سربازی =فقط و فقط شانسه که کجا بیفتی و چه کاری رو قرار باشه انجام بدی

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
به حرف هیچکس گوش نده بودن آدمایی که با لیسانس رفتن و ناراضی بودن و بودن هم آدمایی که با دیپلم رفتن و خدمت براشون راحت بوده
سربازی =فقط و فقط شانسه که کجا بیفتی و چه کاری رو قرار باشه انجام بدی

متشکرم

بالا