با تمام احترامی که برای دوستان دارم
In Moyes we trust.
دلیل های خودمو هم دارم و الان حوصله تایپشو ندارم..
بیست شش سال با شش ماه نمیشه مقایسه کرد.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
اون فرگوسن بوده که تیم رو قهرمان کرده همین تیم رو بده دست پلگرینی عمرا بتونه کاری از پیش ببرهمیگین پلگرینی ابزار کارش بهتر بوده ؟ بابا مویس که تیم قهرمان لیگ برتر رو تحویل گرفته.
دوست عزیز کاش شما قبول میکردی که کسی که چیزی در چنته داشته باشه از همون اول مشخص میشه در مورد بازیکن ها هم همینطور مثلا از همون بچگی مسی مشخص بوده که چی خواهد شد و کسی که هیچی حالیش نباشه هرگز به جایی نخواهد رسید اگر حتی به اندازه موهای سر من و شما بهش فرصت داده شه مثل وز براوون.الگری در میلان رو ببین شاید حتی یه روز یوونتوس رو ببره اما بعدش از ساسولو میبازه این عدم ثبات برمیگرده به احمق بودن مربی ما هرچه که بردیم 90 درصد روی خلاقیت وین رونی و بعضیاشم موقعیت شناسی فن پرسی بود احمقی که در فصل نقل و انتقالات دست روی فابرگاسی گذاشت که عشقش بارسا هست و از همون اول نتیجه معلوم بود بعدشم رونالدو ... حالا هم اینیستا اینا نشون میده یه مربی چکارست من بهت قول میدمده سال دیگه هم وقت بدنبهش همین بساطه وقتی در اورتون بود یه تیم فیزیکی درست کرده بود که با سانتر و فشار و زور گل میزدن اما اینجا نمیشهمویس هنوز هم به وقت نیاز داره..
شما بازی های هفته اول لیگ رو با این بازی مقایسه کنید.
هفته های اول میباختیم و بد بازی میکردیم..ولی الان باختیم ولی خوب بازی کردیم و بد شانسی تنها عامل باخت بود نه مویس.
تفکرات بعضی ها مثل ابراموویچ میمونه..هر روز که نمیشه سرمربی عوض کرد..
اگر موقعیت ها گل میشد بازم این حرفا رو میزدید؟؟
باورم نمیشه همچین هوادارایی داریم تو ایران.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
دوست عزیز کاش شما قبول میکردی که کسی که چیزی در چنته داشته باشه از همون اول مشخص میشه در مورد بازیکن ها هم همینطور مثلا از همون بچگی مسی مشخص بوده که چی خواهد شد و کسی که هیچی حالیش نباشه هرگز به جایی نخواهد رسید اگر حتی به اندازه موهای سر من و شما بهش فرصت داده شه مثل وز براوون.الگری در میلان رو ببین شاید حتی یه روز یوونتوس رو ببره اما بعدش از ساسولو میبازه این عدم ثبات برمیگرده به احمق بودن مربی ما هرچه که بردیم 90 درصد روی خلاقیت وین رونی و بعضیاشم موقعیت شناسی فن پرسی بود احمقی که در فصل نقل و انتقالات دست روی فابرگاسی گذاشت که عشقش بارسا هست و از همون اول نتیجه معلوم بود بعدشم رونالدو ... حالا هم اینیستا اینا نشون میده یه مربی چکارست من بهت قول میدمده سال دیگه هم وقت بدنبهش همین بساطه وقتی در اورتون بود یه تیم فیزیکی درست کرده بود که با سانتر و فشار و زور گل میزدن اما اینجا نمیشه
اون فرگوسن بوده که تیم رو قهرمان کرده همین تیم رو بده دست پلگرینی عمرا بتونه کاری از پیش ببره
تنها راه نجات منچستر برگشت فرگوسنه حداقل برای یه مدت کوتاه هم شده از فاجعه جلوگیری کنن و برای آینده ای این تیم یه راه چاره اساسی پیدا کنن
اما از مویس بهتر نتیجه میگیره. شما بازیهای سیتی رو ببین از دقیقه اول میرن برای گل زدن.
من هم نمیخوام دست از هواداری یونایتد بردارم اما وقتی یه مربی در حد و اندازه تیم نیست نمیتونم خودم رو قانع کنم که نه شرایط بهتر میشه. هفته پیش همه میگفتن بازی با تاتنهام سخته. قبول.
این هفته تو زمین خودی باختیم به اورتون
دیگه مویس که باید اورتون رو بشناسه . خیر سرش 10 11 سال مربی اون تیم بوده.
پلگرینی ابزارش رو داره به برکت شیوخ عرب سیتی یکی از ولخرج ترین تیمهاست من نمی گم این مویس از پلگرینی بهتره , پلگرینی در حد مقایسه با فرگوسن نیستاما از مویس بهتر نتیجه میگیره. شما بازیهای سیتی رو ببین از دقیقه اول میرن برای گل زدن.
من هم نمیخوام دست از هواداری یونایتد بردارم اما وقتی یه مربی در حد و اندازه تیم نیست نمیتونم خودم رو قانع کنم که نه شرایط بهتر میشه. هفته پیش همه میگفتن بازی با تاتنهام سخته. قبول.
این هفته تو زمین خودی باختیم به اورتون
دیگه مویس که باید اورتون رو بشناسه . خیر سرش 10 11 سال مربی اون تیم بوده.
من هی میخوام هیچی نگم نمیشه!چرا زاها نیست؟!
چرا چیچا از اول نیست؟!
چرا فلینی که آماده نیست بازیه؟!
چرا گیگز 90 دقیقه تو زمینه!؟ خوب توانش رو دیگه نداره؟!
چرا دفاع اینقدر آسیب پذیره!؟
چرا یک هافبک و دفاع وسط درست درمون نداریم!؟
پلگرینی ابزارش رو داره به برکت شیوخ عرب سیتی یکی از ولخرج ترین تیمهاست من نمی گم این مویس از پلگرینی بهتره , پلگرینی در حد مقایسه با فرگوسن نیست
مویس تیم فرگوسن رو گرفت و من میگم فرگوسن مربی بود که از بازیکن ها بیشتر از حد توانشون کار مفید می کشید
الان این منچستر و این مهره ها توان حقیقی شون در همین حده نه منچستر سال قبل فرگوسن تیم رو بالاتر از توان واقعی بازیکنهاش قرار داده بود به عبارتی فرگوسن با همین تفنگ بادی سال پیش بر ژ3 و کلاش غلبه کرد
بازی رو مطمعنی دیدی والنسیا و جانوزای خوب بودن شاید من بازی رو اشتباه دیدم !!من هی میخوام هیچی نگم نمیشه!
مگه والنسیا بد بازی کرد؟ یا مثلاً وقتی یانوزای اومد تو بد بود که میگی چرا زاها نیست؟!
شما رو نمی دونم اما بازی که من دیدم گیگز تا دقیقه 94 داشت میدوید و جنگنده بازی میکرد،
درباره فلایینی موافقم باهات، اصلاً خوب نبود،
نمیدونم جونز و اوانز مصدوم بودن یا محروم اما وجود جونز کامل لازم بود جلوی لوکاکو، رسماً ویدیچ رو له کرده بود
باتو جان برای ازمون و خطا که نیومده !! مربی وقتی داره میاد یه تیمی مثل منچستر باید همه چیز رو بسنجه.
منم بهم بگن که بیا منچستر خب دوست دارم که برم اما باید ببینم من که منچستر رو دوست دارم ایا میتونم کمک کنم به تیم. خب اگه قراره به تیم صدمه بزنم خب نمیرم و میذارم یه ادم بهتر بره.
فرگی خودش فهمیده چه اشتباهی کرده. ایکاش گیگز میشد سرمربیمون. یا اسکولز. یا خود مایک فیلان. بخدا بهتر نتیجه میگرفتیم.