• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
مارتینز: فکر میکنم خوش شانس بودیم که پیروز از زمین خارج شدیم!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
با تمام احترامی که برای دوستان دارم
In Moyes we trust.
دلیل های خودمو هم دارم و الان حوصله تایپشو ندارم..
بیست شش سال با شش ماه نمیشه مقایسه کرد.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

خوبه پس من هنوز تنهای تنها نشدم!
خیلی از حرفهایی که دوستان زدن درستن، اما به عنوان یه هوادار حتی اگه قرار باشه برا موندن تو لیگ هم بجنگیم طرفدار یونایتد میمونم و از تیم حمایت میکنم، باز هم میگم، حرفای شما خیلیش درسته، اما من علیه تیمم جبهه نمیگیرم.
هرچی بخواد بشه، حرص میخورم از بازی، از بدشانسی، از بد بازی کردن حتی، اما بد و بیراه نمیگم به مربی تیمم، بازیکنای تیمم و به کل تیمم.
لطفاً کسی جواب این پست رو نده، فقط میخوام بگم من اینطوری طرفدار یونایتدم، شاید اشتباه باشه، اما برای من یونایتد خیلی بیشتر از ایناس

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
میگین پلگرینی ابزار کارش بهتر بوده ؟ بابا مویس که تیم قهرمان لیگ برتر رو تحویل گرفته.
اون فرگوسن بوده که تیم رو قهرمان کرده همین تیم رو بده دست پلگرینی عمرا بتونه کاری از پیش ببره

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
مویس هنوز هم به وقت نیاز داره..
شما بازی های هفته اول لیگ رو با این بازی مقایسه کنید.
هفته های اول میباختیم و بد بازی میکردیم..ولی الان باختیم ولی خوب بازی کردیم و بد شانسی تنها عامل باخت بود نه مویس.
تفکرات بعضی ها مثل ابراموویچ میمونه..هر روز که نمیشه سرمربی عوض کرد..
اگر موقعیت ها گل میشد بازم این حرفا رو میزدید؟؟
باورم نمیشه همچین هوادارایی داریم تو ایران.
دوست عزیز کاش شما قبول میکردی که کسی که چیزی در چنته داشته باشه از همون اول مشخص میشه در مورد بازیکن ها هم همینطور مثلا از همون بچگی مسی مشخص بوده که چی خواهد شد و کسی که هیچی حالیش نباشه هرگز به جایی نخواهد رسید اگر حتی به اندازه موهای سر من و شما بهش فرصت داده شه مثل وز براوون.الگری در میلان رو ببین شاید حتی یه روز یوونتوس رو ببره اما بعدش از ساسولو میبازه این عدم ثبات برمیگرده به احمق بودن مربی ما هرچه که بردیم 90 درصد روی خلاقیت وین رونی و بعضیاشم موقعیت شناسی فن پرسی بود احمقی که در فصل نقل و انتقالات دست روی فابرگاسی گذاشت که عشقش بارسا هست و از همون اول نتیجه معلوم بود بعدشم رونالدو ... حالا هم اینیستا اینا نشون میده یه مربی چکارست من بهت قول میدمده سال دیگه هم وقت بدنبهش همین بساطه وقتی در اورتون بود یه تیم فیزیکی درست کرده بود که با سانتر و فشار و زور گل میزدن اما اینجا نمیشه

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
بدون مایکل کریک منچستر چیزی به اسم خط هافبک نداره...

این ولبک چیه دیگه!!!؟؟؟ عدنان + کاگاوا + نانی باید پشت رونی بازی کنن.

Red_Devils

Registered User
لایک‌ها
436
دوست عزیز کاش شما قبول میکردی که کسی که چیزی در چنته داشته باشه از همون اول مشخص میشه در مورد بازیکن ها هم همینطور مثلا از همون بچگی مسی مشخص بوده که چی خواهد شد و کسی که هیچی حالیش نباشه هرگز به جایی نخواهد رسید اگر حتی به اندازه موهای سر من و شما بهش فرصت داده شه مثل وز براوون.الگری در میلان رو ببین شاید حتی یه روز یوونتوس رو ببره اما بعدش از ساسولو میبازه این عدم ثبات برمیگرده به احمق بودن مربی ما هرچه که بردیم 90 درصد روی خلاقیت وین رونی و بعضیاشم موقعیت شناسی فن پرسی بود احمقی که در فصل نقل و انتقالات دست روی فابرگاسی گذاشت که عشقش بارسا هست و از همون اول نتیجه معلوم بود بعدشم رونالدو ... حالا هم اینیستا اینا نشون میده یه مربی چکارست من بهت قول میدمده سال دیگه هم وقت بدنبهش همین بساطه وقتی در اورتون بود یه تیم فیزیکی درست کرده بود که با سانتر و فشار و زور گل میزدن اما اینجا نمیشه

همه میگن میلان..میلان..
بابا قضیه ی میلان زمین تا اسمون فرق داره..میلان که یک نفر یست و شش سال مربیش نبوده..
مثل ایین میمونه که شما بیست و شش سال تهران زندگی کنی بخوای بیایی شیراز..همون اول همه جای شیرازو که بلد نمیشی..زمان میبره..یک سال ..دو سال...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اون فرگوسن بوده که تیم رو قهرمان کرده همین تیم رو بده دست پلگرینی عمرا بتونه کاری از پیش ببره

اما از مویس بهتر نتیجه میگیره. شما بازیهای سیتی رو ببین از دقیقه اول میرن برای گل زدن.

من هم نمیخوام دست از هواداری یونایتد بردارم اما وقتی یه مربی در حد و اندازه تیم نیست نمیتونم خودم رو قانع کنم که نه شرایط بهتر میشه. هفته پیش همه میگفتن بازی با تاتنهام سخته. قبول.

این هفته تو زمین خودی باختیم به اورتون

دیگه مویس که باید اورتون رو بشناسه . خیر سرش 10 11 سال مربی اون تیم بوده.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
تنها راه نجات منچستر برگشت فرگوسنه حداقل برای یه مدت کوتاه هم شده از فاجعه جلوگیری کنن و برای آینده ای این تیم یه راه چاره اساسی پیدا کنن

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تنها راه نجات منچستر برگشت فرگوسنه حداقل برای یه مدت کوتاه هم شده از فاجعه جلوگیری کنن و برای آینده ای این تیم یه راه چاره اساسی پیدا کنن

نه فرگوسن و نه هیچ مربی پر افتخار دیگه ای حاضر نمیشه آخرین تصویرش برای هواداران تصویری نه چندان دلچسب باشه. فرگی میخواست با قهرمانی خداحافظی کنه که اینکار رو انجام داد.

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
ديويد مويس بالاخره با ارزوش رسيد و پيروزي اورتون در الدترافورد رو بعد از ٢٠ سال ديد.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
اما از مویس بهتر نتیجه میگیره. شما بازیهای سیتی رو ببین از دقیقه اول میرن برای گل زدن.

من هم نمیخوام دست از هواداری یونایتد بردارم اما وقتی یه مربی در حد و اندازه تیم نیست نمیتونم خودم رو قانع کنم که نه شرایط بهتر میشه. هفته پیش همه میگفتن بازی با تاتنهام سخته. قبول.

ما هی میگیم نباید جلو اورتون کاردیف همپتون و وست بروم امتیاز از دست می دادیم

پس لیورپول و سیتی و چلسی و تاتنهام چی؟! چه بلایی سر طرفدارا اومده که خودشونو باختن! یه زمانی که همین پارسال بود این تیما از یونایتد میترسیدن اما الان!!

انصافا ارسنال هم 20 دقیقه اخر شدید تحت فشار بودیم ارسنالی که تو این چند سال حداقل جلو ما حرفی برای گفتن نداشت!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

پلگرینی ابزارش رو داره به برکت شیوخ عرب سیتی یکی از ولخرج ترین تیمهاست من نمی گم این مویس از پلگرینی بهتره , پلگرینی در حد مقایسه با فرگوسن نیست
مویس تیم فرگوسن رو گرفت و من میگم فرگوسن مربی بود که از بازیکن ها بیشتر از حد توانشون کار مفید می کشید
الان این منچستر و این مهره ها توان حقیقی شون در همین حده نه منچستر سال قبل فرگوسن تیم رو بالاتر از توان واقعی بازیکنهاش قرار داده بود به عبارتی فرگوسن با همین تفنگ بادی سال پیش بر ژ3 و کلاش غلبه کرد

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
خبر فوری :

شعار هوادار های منچستریونایتد تو اولدترافورد بعد از گل اورتون
.
Man utd fans slogen

Sir Alex Ferguson are you watching moyes?are you watching moyes?are you watching moyes?are you watching moyes?are you watching moyes?are you watching moyes?

فرگی داری میبینی مویس چیکار کرده چه بلایی سرمون اورده؟

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
چرا زاها نیست؟!
چرا چیچا از اول نیست؟!
چرا فلینی که آماده نیست بازیه؟!
چرا گیگز 90 دقیقه تو زمینه!؟ خوب توانش رو دیگه نداره؟!
چرا دفاع اینقدر آسیب پذیره!؟
چرا یک هافبک و دفاع وسط درست درمون نداریم!؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یه زمانی می گفتن بیگ فور لیگ انگلیس که منچستر در صدرشون قرار داشت حالا با بیگ فور جدید آشنا بشید
1. آرسنال
2. چلسي
3. منچستر سیتی
4. لیورپول
...
...
9. منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چرا زاها نیست؟!
چرا چیچا از اول نیست؟!
چرا فلینی که آماده نیست بازیه؟!
چرا گیگز 90 دقیقه تو زمینه!؟ خوب توانش رو دیگه نداره؟!
چرا دفاع اینقدر آسیب پذیره!؟
چرا یک هافبک و دفاع وسط درست درمون نداریم!؟
من هی میخوام هیچی نگم نمیشه!
مگه والنسیا بد بازی کرد؟ یا مثلاً وقتی یانوزای اومد تو بد بود که میگی چرا زاها نیست؟!
شما رو نمی دونم اما بازی که من دیدم گیگز تا دقیقه 94 داشت میدوید و جنگنده بازی میکرد،
درباره فلایینی موافقم باهات، اصلاً خوب نبود،
نمیدونم جونز و اوانز مصدوم بودن یا محروم اما وجود جونز کامل لازم بود جلوی لوکاکو، رسماً ویدیچ رو له کرده بود

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
حداقل 4 خرید میخوایم. دفاع وسط، بک چپ، وینگر و هافبک وسط. باید قبول کنیم ستاره های سالهای قبلمون پا به سن گذاشتند. ویدیچ، اورا، فردیناند، کریک، فن پرسی، رونی، گیگز و والنسیا یا همشون بالای 30 سال هستند یا در آستانه رسیدن به این سن قرار دارند و همشون طی سالهای آتی به دوران افول میرسن.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پلگرینی ابزارش رو داره به برکت شیوخ عرب سیتی یکی از ولخرج ترین تیمهاست من نمی گم این مویس از پلگرینی بهتره , پلگرینی در حد مقایسه با فرگوسن نیست
مویس تیم فرگوسن رو گرفت و من میگم فرگوسن مربی بود که از بازیکن ها بیشتر از حد توانشون کار مفید می کشید
الان این منچستر و این مهره ها توان حقیقی شون در همین حده نه منچستر سال قبل فرگوسن تیم رو بالاتر از توان واقعی بازیکنهاش قرار داده بود به عبارتی فرگوسن با همین تفنگ بادی سال پیش بر ژ3 و کلاش غلبه کرد

مهدی جان. ابزاری که پلگرینی داره درسته خیلی خوبه. اما فرق زیادی با فصل قبل سیتی که مانچو بود نداره. فقط یه نگردو اضافه شده که انصافا هم ازش خوب بازی میگیره.

من قبول دارم مهره های سیتی خوب هستند. اما منچستر با همین مهره ها فصل قبل با اون اختلاف امتیاز همه رو ضربه فنی کرد. حالا چه بلایی سرش اومده که جلو اورتون و وست بروم تو زمین خودی میبازیم ؟

من اولش که نظر نمیدادم و امیدوار بودم. اما با این بازیها من نظر مساعدی روی این مربی ندارم.

من مشکلم بیش از اونکه با تاکتیکهای این بابا باشه با ترسی هست که داره. از نظر من مویس یک مربی ترسو هست.

ما کلی عنصر تهاجمی داریم. زاها - نانی - چیچاریتو - عدنان حتی اندرسون

همه رو میذاره بیرون. گیگز و فلاینی رو میاره که دفاعی و کند هستند.

با زاها مشکل داره چرا پدر تیم رو داره در میاره. شما ببین تو این 2 3 بازی اخیر والنسیا یه دونه سانتر درست حسابی هم نداشته. پس اونجا قراره این بازیکن چه غلطی بکنه. مگه نباید سانتر درست بکنه ؟ چرا اورا این کار رو انجام میده اما والنسیا نه ؟

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
من هی میخوام هیچی نگم نمیشه!
مگه والنسیا بد بازی کرد؟ یا مثلاً وقتی یانوزای اومد تو بد بود که میگی چرا زاها نیست؟!
شما رو نمی دونم اما بازی که من دیدم گیگز تا دقیقه 94 داشت میدوید و جنگنده بازی میکرد،
درباره فلایینی موافقم باهات، اصلاً خوب نبود،
نمیدونم جونز و اوانز مصدوم بودن یا محروم اما وجود جونز کامل لازم بود جلوی لوکاکو، رسماً ویدیچ رو له کرده بود
بازی رو مطمعنی دیدی والنسیا و جانوزای خوب بودن شاید من بازی رو اشتباه دیدم !!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
باتو جان برای ازمون و خطا که نیومده !! مربی وقتی داره میاد یه تیمی مثل منچستر باید همه چیز رو بسنجه.

منم بهم بگن که بیا منچستر خب دوست دارم که برم اما باید ببینم من که منچستر رو دوست دارم ایا میتونم کمک کنم به تیم. خب اگه قراره به تیم صدمه بزنم خب نمیرم و میذارم یه ادم بهتر بره.

فرگی خودش فهمیده چه اشتباهی کرده. ایکاش گیگز میشد سرمربیمون. یا اسکولز. یا خود مایک فیلان. بخدا بهتر نتیجه میگرفتیم.

قبول دارم ببین به نظر من نباید تیم رو الان با سال 86 مقایسه کرد این خطرناک ترین کار ممکنه چون نه جایگاه تیم قابل قیاسه و نه فوتبال ببینید من نمیگم به طور مستقیم مویس عوض بشه این دوستانی که میگن صبر کنید راه کارشون چیه اگر تیم 2-3 سال به همین منول در اواسط جدول باشه و با این رشد تیمهای دیگه عقب بمونه چه اتفاقی خواهد افتاد اتفاقی که برای لوزها رخ داد فرگی مربی بزرگی بوده 26 سال بوده و حالا رفته خوب ما فقط مویس رو آوردیم و هیچ چیز رو تغییر ندادیم در صورتی که خیلی چیزها باید بهتر بشه تا مویس بتونه مثل فرگی نتیجه بگیره و تازه اینکه مویس همیشه نشون داده که از باخت میترسه و این ترس به تیم القا شده یک سری میگند که صبر کنید اوکی منم دوست دارم تیم با مویس نتیجه بگیره ولی باید یک بارقه ای از امید رو هم ببینم 14 هفته گذشته و مدام بدتر شدیم و چیزی تغییر نکرده فقط ترس مویس با هر باخت از باخت بعدی بیشتر شده همین......

بالا