به امید باخت جلوی نیو کاسل چون زودتر این مرتیکرو بیرونش کنن نیوکاسل میزنه![]()
دیوید مویس پس از شکست در اولدترافورد در حالی که نمیتوانست غم و اندوه خود را پنهان کند در مصاحبه با MUTV، ابراز داشت:" من واقعاً احساس میکنم تیم برتر امشب بودیم، اما نیاز به مقداری خوش شانسی داشتیم و ما این را نداشتیم. ما مقداری موقعیت داشتیم و اگر از آنها استفاده میکردیم بازی به طرز چشمگیری تغییر میکرد.
ما از آنها استفاده نکردیم و در پایان شکست خوردیم. یکی دو فرصت بزرگ برای ما وجود داشت که به گل برسیم. اورتون همیشه یک تهدید است و در برابر ما به سرعت از هم باز میشدند و ضد حملات خطرناکی داشتند، اما من احساس میکردم ما میتوانیم آنان را غافلگیر کنیم، اما در پایان ما این کار را انجام ندادیم".من خیلی ناامید شدم . ما به یک مقدار شانس نیاز داشتیم ولی آن را بدست نیاوردیم . فکر کنم دو بار توپ به تیرک خورد و هاوارد چند سیو خوب کرد . اورتون به فشار اوردن ادامه داد و نشان دادند که چه تیم خوبی هستند . روی گل خوب دفاع نکردیم . یک دقیقه قبل گل توپ را به راحتی از دست دادیم و همان منجر به گل شد پس خودمان مقصر هستیم .موقعیت های خوبی داشتیم که اگر ان ها را گل کرده بودیم جریان به کلی عوض میشد ولی از ان ها استفاده نکردیم و در نهایت بازی را باختیم . اورتون در کل بازی روی ضد حملات بسیار خطرناک بود . ان ها به خوبی باز می شدند.من نمیدانم رابین کی برمیگره . ما چند هفته اس که داریم تلاش میکنیم که رابین را برگردانیم ولی هنوز اماده نیست . مشکل کشاله رانش است ولی چیز جدی نیست "
به امید باخت جلوی نیو کاسل چون زودتر این مرتیکرو بیرونش کنن نیوکاسل میزنه
شما هم زیاد دخالت نکن فوتبالتو تماشا کن زیاد داری دخالت میکنیواقعا برای شما متاسفم..از دیشب تا حالا پست دادید و فقط شعار های .... مینویسید.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
شما هم زیاد دخالت نکن فوتبالتو تماشا کن زیاد داری دخالت میکنی
عرض کردم زیاد داری کش میده این مساله رو منچستر ملک پدریت نیست که من به عنوان هوادار هر چی دلم بخواد میگم و مویس رو هر چی بخوام انتقاد میکنم حتی فحش هم میدم چون بیشتر باعث خنده و شوخی هوادارای رقیب شده ابروی منچستر رو بردهرکورد های منچستر رو به فنا داده فرگوسن باید جواب گوی این ادم باشه کاری که مویس با منچستر کرد هیتلر با دنیا نکردمن دخالت نکنم تا شما این حرف ها رو ادامه بدی؟؟یکی دیگه از تاپیک همسایه بیاد میگه هوادارای یونیاتد رو نگاه.
چند سالته شما؟؟
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
ناواسمهدی جان. ابزاری که پلگرینی داره درسته خیلی خوبه. اما فرق زیادی با فصل قبل سیتی که مانچو بود نداره. فقط یه نگردو اضافه شده که انصافا هم ازش خوب بازی میگیره.
من قبول دارم مهره های سیتی خوب هستند. اما منچستر با همین مهره ها فصل قبل با اون اختلاف امتیاز همه رو ضربه فنی کرد. حالا چه بلایی سرش اومده که جلو اورتون و وست بروم تو زمین خودی میبازیم ؟
من اولش که نظر نمیدادم و امیدوار بودم. اما با این بازیها من نظر مساعدی روی این مربی ندارم.
من مشکلم بیش از اونکه با تاکتیکهای این بابا باشه با ترسی هست که داره. از نظر من مویس یک مربی ترسو هست.
ما کلی عنصر تهاجمی داریم. زاها - نانی - چیچاریتو - عدنان حتی اندرسون
همه رو میذاره بیرون. گیگز و فلاینی رو میاره که دفاعی و کند هستند.
با زاها مشکل داره چرا پدر تیم رو داره در میاره. شما ببین تو این 2 3 بازی اخیر والنسیا یه دونه سانتر درست حسابی هم نداشته. پس اونجا قراره این بازیکن چه غلطی بکنه. مگه نباید سانتر درست بکنه ؟ چرا اورا این کار رو انجام میده اما والنسیا نه ؟
مویس نیمتونه به خدا نمیتونه به کی قسم نمیتونه بازیکن هم نمیخرن گلیزر ها چرا متوجه نیستین وقتی فاصله به 20 امتیاز برسه چی پوگبا هم اقای فرگوسن فیکس نشد و عاقبتش میشه مثل زاهاالبته این امیدواری شما هم به نظر از اون طرف بوم افتادنه. ما دوست داریم منچستر ببره چه با مویس چه بی مویس
اینکه من میگم مویس ترسو هست به این دلیله که اعتقاد دارم از نظر فنی مربی خوبیه اما این ترسش هم داره گند میزنه به اعتبار خودش هم به تیم هم به روحیه هواداران
بازیهایی که من از تیم مویس زمانیکه در اورتون بود دیدم بازیهای بدی نبود اما خب مربی فقط دانش فنی نیست. مربی باید روحیه جنگندگی داشته باشه. مثل مورینیو
من بعضی اخلاقهای مورینیو رو دوست ندارم. اما خب از نظر روحیه پیروزی طلبی واقعا یک مورد مثال زدنی هست. یا انتونیو کنته. تیم یووه رو ببینید این فصل بازیهای زیادی بوده که دقایق اخر بردن بازی رو.
یه حسرت دیگه : پل پوگبا بهترین بازیکن جوان اروپا شد
بله اخر فصل هم ببینم همین حرف رو میزنی وای به حال منچستر که افتاده دست مویسبرات متاسفام.
اون شعارايي كه در مورد مويس نوشتي رو طرفداراي اورتون بعد گل ميخوندن...بله اخر فصل هم ببینم همین حرف رو میزنی وای به حال منچستر که افتاده دست مویس
زمانی که فرگوسن اومد منچستر تیمش این بود ایا رونی داشت این همه بازیکن خوب داشت
چی کم داره مویس
البته شرمندم که این حرف رو میزنم از این به بعد نه من بلکه از دقیقه 80 به بعد تو الترافورد مویس بسیار مورد عنایت هوادارا قرار میگیره
رونی هم که 4 کارته شد و بازی بعد نیست کاش این گلیزر ها سهام یونایتد رو واگزار کنن