• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خاک تو سرشون کنن...
اینه پر طرفدارترین تیم دنیا؟ چرا نمیتونن مثه آدم موقعیت هارو گل کنن؟
واقعا غبطه میخورم به حال اینا:(

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150

محمدرضا احمدی:الان تماشاگرا دارن مویس حیا کن رهاکن سرمیدن

مازیار:دفاع منچستر،دفاع پیری است

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
ببینید به نظر من راهکار تعویض مربی نیست بلکه دو امر باید رخ بده اول اینکه باید کادر فنی کاملاً حمایت بشه که داره از سمت مدیران این اتفاق رخ میده و دوم این تیم به خوبی تقویت بشه چیزی که مشخصه در ژانویه اتفاقی بزرگ صورت نمیگیره چون همه میدونیم ژانویه وقت خرید بازیکن بزرگ نیست اول اینکه در لیگ قهرمانان دیگه به کارمون نمیاد و دوم اینکه خود بازیکنهای بزرگ و باشگاهاشون دست به اینکار نمیزنند....

مویس الان در ابتدای راهه مشخصاً فشار بسیار زیادی روشه و نمیشه با یک نیم فصل سریع نتیجه گیری کرد که به درد تیم نمیخوره ولی فراموش نشه که اون تیم قهرمان رو تحویل گرفته و به هیچ وجه نباید با اوایل فرگی مقایسه بشه و نتیجه گیری بشه
ما همه هوادار یونایتد هستیم ولی نباید این دفاع از مویس کورکورانه هم رخ بده ما در ایران هستیم و کاری ازمون ساخته نیست ولی دیشب عده ای از هوادارها اوتی رو ترک کردند فراموش نکنید فوتبال بسیار تغییر کرده و با سرعت نابود کننده ای قدرت ها در حال تغییر هستند من نگرانیم یک چیز هستم ما اگر 3-4 فصل نتیجه نگیریم اونوقت بازگشت به شرایط ایده آل خیلی سخت خواهد شد چون حامیان مالی زیادی رو از دست خواهیم داد از کانون توجهات خارج میشیم و طبیعتاً اون قدرت قبل رو نخواهیم داشت اینه که میگم باید مویس خودش رو در همین 2 سال ثابت کنه و حداقل نشون بده بعد از 2 سال که میشه به آینده این تیم امیدوار بود مگرنه خیلی نمیشه وقت صرفش کرد چون زمان مارو حذف خواهد کرد و باید به این نکته توجه بشه که زمان برای هیچ کس در هیچ نقطه ای از زمین نخواهد ایستاد......
متاسفانه هر کدام این باخت ها یک نکته منفی در کارنامه مربی جدیده و اون بردهای مقابل لورکوزن و سایر تیمها هم نکات مثبت ولی در انتهای فصل باید دید که مویس چه تیمی رو تحویل گرفته و چه تیمی رو ساخته و یا قصد ساخت چه تیمی رو داره نمیشه سفید و سیاه به قضیه نگاه کرد ون اساساً هیچ چیز در دنیا سیاه و سفید نیست مویس خوبیهای داره نتایج خوب هم گرفته ولی نتیجه بد هم کم نداشته حمایت ما یا عدم حمایت ما تاثیری بر روند تیم نخواهد داشت چون ما دسترسی به تیم نداریم ولی به عنوان یک هوادار خواهش میکنم وقتی تیم میبازه شروع به فحاشی نکنید و حرمت ها رو نشکنید من خیلی ناراحتم که این تیم میبازه و از مویس ناراضیم ولی بهش توهین نمیکنم مجموعه باشگاه توانایی دوباره به اوج رسیدن رو داره خوب این هم یک دوره ای هست و هواداری فقط روز خوش نیست ولی باید به نکات منفی هم در یک بستر آرام اشاره بشه...
مویس دیشب از باخت میترسید و با دو هافبک دفاعی شروع کرد تیم کوبنده نبود البته نبودن رابین هم کاملاً مشهود بود چون اگر بود یکی از موقعیت ها رو گل میکرد والنسیا فرار های بسیار خوبی داره ولی سانتر کردن بلد نیست و یانوزای مقداری مغرور شده و خیلی تکروی میکنه و در کار تیمی زیاد شرکت نمیکنه من فکر میکنم با برگشت رابین اوضاع بهتر خواهد شد ولی بد هم نیست که به چیچا هم وقت بیشتری بدیم در زمانی که ولبک نشون داده بازیکن دونده و خوبیه ولی گلزن خوبی نیست چیزی که باید یک مهاجم داشته باشه و خوب با توجه به سنش قابل حله اما ما باید به نبودکریک هم اشاره کنیم و اینکه فلینی متاسفانه نتونسته تو این مدت خودش رو جا بنداره....خط دفاعی هم که جای بحث نداره و افتش محسوسه و اما دخیا مثل همیشه خوب بود......
مجموعه اینها برداشت من از اتفاقات دیشب بود نه مویس رو باید به فحش بست و نه کس دیگه ای رو بعد از یک فصل باید دورنمای تیم دیده بشه و در موردش تصمیم گیری بشه ممکنه مویس بدرد ما نخوره ولی الان زوده برای قضاوت، ما ریسک کردیم منظور از ما اسطوره ما فرگیه که تصمیم گرفت مویس رو سرمربی تیم کرد حالا باید وایستیم ببینیم چی میشه حتی اگر این فصل 14 ام بشیم..... و هیچ جامی هم نگیریم......

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
تنها نکته ی خوب دیشب بازی بسیار عالی اسمالینگ تو دفاع بود همین دخیا هم خوب بود بقیه افتضاح

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بازی روز شنبه مقابل نیوکاسل هم قراره از شبکه ی 3 پخش زنده بشه! سومین بازی پیاپی که داره از منچستر پخش زنده می کنن انگار ضرغامی بد حال کرده از باختها و نتیجه نگرفتن های منچستر!
ولی انصافا هر چقدر که در نتیجه گیری فاجعه عمل کردیم حداقل در زمین تا اون حد فاجعه نبودیم

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
936f4e477cd717c817f2b3a02ef7514a.jpg

دیوید مویس پس از شکست در اولدترافورد در حالی که نمیتوانست غم و اندوه خود را پنهان کند در مصاحبه با MUTV، ابراز داشت:" من واقعاً احساس میکنم تیم برتر امشب بودیم، اما نیاز به مقداری خوش شانسی داشتیم و ما این را نداشتیم. ما مقداری موقعیت داشتیم و اگر از آنها استفاده میکردیم بازی به طرز چشمگیری تغییر میکرد.

ما از آنها استفاده نکردیم و در پایان شکست خوردیم. یکی دو فرصت بزرگ برای ما وجود داشت که به گل برسیم. اورتون همیشه یک تهدید است و در برابر ما به سرعت از هم باز میشدند و ضد حملات خطرناکی داشتند، اما من احساس میکردم ما میتوانیم آنان را غافلگیر کنیم، اما در پایان ما این کار را انجام ندادیم".
من خیلی ناامید شدم . ما به یک مقدار شانس نیاز داشتیم ولی آن را بدست نیاوردیم . فکر کنم دو بار توپ به تیرک خورد و هاوارد چند سیو خوب کرد . اورتون به فشار اوردن ادامه داد و نشان دادند که چه تیم خوبی هستند . روی گل خوب دفاع نکردیم . یک دقیقه قبل گل توپ را به راحتی از دست دادیم و همان منجر به گل شد پس خودمان مقصر هستیم .
موقعیت های خوبی داشتیم که اگر ان ها را گل کرده بودیم جریان به کلی عوض میشد ولی از ان ها استفاده نکردیم و در نهایت بازی را باختیم .
اورتون در کل بازی روی ضد حملات بسیار خطرناک بود . ان ها به خوبی باز می شدند.
من نمیدانم رابین کی برمیگره . ما چند هفته اس که داریم تلاش میکنیم که رابین را برگردانیم ولی هنوز اماده نیست . مشکل کشاله رانش است ولی چیز جدی نیست "

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
936f4e477cd717c817f2b3a02ef7514a.jpg

دیوید مویس پس از شکست در اولدترافورد در حالی که نمیتوانست غم و اندوه خود را پنهان کند در مصاحبه با MUTV، ابراز داشت:" من واقعاً احساس میکنم تیم برتر امشب بودیم، اما نیاز به مقداری خوش شانسی داشتیم و ما این را نداشتیم. ما مقداری موقعیت داشتیم و اگر از آنها استفاده میکردیم بازی به طرز چشمگیری تغییر میکرد.

ما از آنها استفاده نکردیم و در پایان شکست خوردیم. یکی دو فرصت بزرگ برای ما وجود داشت که به گل برسیم. اورتون همیشه یک تهدید است و در برابر ما به سرعت از هم باز میشدند و ضد حملات خطرناکی داشتند، اما من احساس میکردم ما میتوانیم آنان را غافلگیر کنیم، اما در پایان ما این کار را انجام ندادیم".
من خیلی ناامید شدم . ما به یک مقدار شانس نیاز داشتیم ولی آن را بدست نیاوردیم . فکر کنم دو بار توپ به تیرک خورد و هاوارد چند سیو خوب کرد . اورتون به فشار اوردن ادامه داد و نشان دادند که چه تیم خوبی هستند . روی گل خوب دفاع نکردیم . یک دقیقه قبل گل توپ را به راحتی از دست دادیم و همان منجر به گل شد پس خودمان مقصر هستیم .
موقعیت های خوبی داشتیم که اگر ان ها را گل کرده بودیم جریان به کلی عوض میشد ولی از ان ها استفاده نکردیم و در نهایت بازی را باختیم .
اورتون در کل بازی روی ضد حملات بسیار خطرناک بود . ان ها به خوبی باز می شدند.
من نمیدانم رابین کی برمیگره . ما چند هفته اس که داریم تلاش میکنیم که رابین را برگردانیم ولی هنوز اماده نیست . مشکل کشاله رانش است ولی چیز جدی نیست "
به امید باخت جلوی نیو کاسل چون زودتر این مرتیکرو بیرونش کنن نیوکاسل میزنه

Red_Devils

Registered User
لایک‌ها
436

واقعا برای شما متاسفم..از دیشب تا حالا پست دادید و فقط شعار های .... مینویسید.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
رونی با کارت زرد دیشب بازی برابر نیوکاسل رو از دست داد.

بدجوری نیاز به کریک و فن پرسی داریم! کل تیم چهار بازیکن خیلی خوب داره! دخیا، فن پرسی، کریک، رونی و تا حدودی کاگاوا...

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
واقعا برای شما متاسفم..از دیشب تا حالا پست دادید و فقط شعار های .... مینویسید.

شما هم زیاد دخالت نکن فوتبالتو تماشا کن زیاد داری دخالت میکنی

Red_Devils

Registered User
لایک‌ها
436
شما هم زیاد دخالت نکن فوتبالتو تماشا کن زیاد داری دخالت میکنی

من دخالت نکنم تا شما این حرف ها رو ادامه بدی؟؟یکی دیگه از تاپیک همسایه بیاد میگه هوادارای یونیاتد رو نگاه.
چند سالته شما؟؟

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
من دخالت نکنم تا شما این حرف ها رو ادامه بدی؟؟یکی دیگه از تاپیک همسایه بیاد میگه هوادارای یونیاتد رو نگاه.
چند سالته شما؟؟

عرض کردم زیاد داری کش میده این مساله رو منچستر ملک پدریت نیست که من به عنوان هوادار هر چی دلم بخواد میگم و مویس رو هر چی بخوام انتقاد میکنم حتی فحش هم میدم چون بیشتر باعث خنده و شوخی هوادارای رقیب شده ابروی منچستر رو بردهرکورد های منچستر رو به فنا داده فرگوسن باید جواب گوی این ادم باشه کاری که مویس با منچستر کرد هیتلر با دنیا نکرد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

البته این امیدواری شما هم به نظر از اون طرف بوم افتادنه. ما دوست داریم منچستر ببره چه با مویس چه بی مویس

اینکه من میگم مویس ترسو هست به این دلیله که اعتقاد دارم از نظر فنی مربی خوبیه اما این ترسش هم داره گند میزنه به اعتبار خودش هم به تیم هم به روحیه هواداران

بازیهایی که من از تیم مویس زمانیکه در اورتون بود دیدم بازیهای بدی نبود اما خب مربی فقط دانش فنی نیست. مربی باید روحیه جنگندگی داشته باشه. مثل مورینیو

من بعضی اخلاقهای مورینیو رو دوست ندارم. اما خب از نظر روحیه پیروزی طلبی واقعا یک مورد مثال زدنی هست. یا انتونیو کنته. تیم یووه رو ببینید این فصل بازیهای زیادی بوده که دقایق اخر بردن بازی رو.

یه حسرت دیگه : پل پوگبا بهترین بازیکن جوان اروپا شد

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
مهدی جان. ابزاری که پلگرینی داره درسته خیلی خوبه. اما فرق زیادی با فصل قبل سیتی که مانچو بود نداره. فقط یه نگردو اضافه شده که انصافا هم ازش خوب بازی میگیره.

من قبول دارم مهره های سیتی خوب هستند. اما منچستر با همین مهره ها فصل قبل با اون اختلاف امتیاز همه رو ضربه فنی کرد. حالا چه بلایی سرش اومده که جلو اورتون و وست بروم تو زمین خودی میبازیم ؟

من اولش که نظر نمیدادم و امیدوار بودم. اما با این بازیها من نظر مساعدی روی این مربی ندارم.

من مشکلم بیش از اونکه با تاکتیکهای این بابا باشه با ترسی هست که داره. از نظر من مویس یک مربی ترسو هست.

ما کلی عنصر تهاجمی داریم. زاها - نانی - چیچاریتو - عدنان حتی اندرسون

همه رو میذاره بیرون. گیگز و فلاینی رو میاره که دفاعی و کند هستند.

با زاها مشکل داره چرا پدر تیم رو داره در میاره. شما ببین تو این 2 3 بازی اخیر والنسیا یه دونه سانتر درست حسابی هم نداشته. پس اونجا قراره این بازیکن چه غلطی بکنه. مگه نباید سانتر درست بکنه ؟ چرا اورا این کار رو انجام میده اما والنسیا نه ؟
ناواس
يووتيچ
نگردو
فرنادينيو
دميكليس

ابنا تغيير نيست؟:)))

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
تیم ها میلیون ملیون خرج میکنن ما رفتیم جنگلی رو خریدیم هیچی نداره این بشر کاملا مهره ی سوخته

ولبک که اصلا شوت هست و من نمیدونم ای فنپرسی چرا مصدومیتش تموم نمیشه !!

رونی هم که خیلی توپ خراب کرد دیشب و از دوقدمی توپ رو گل نکرد

گیگز هم به نظر من رو به عفوله 40 سالش دیگه

کاگاوا داشت خوب بازی میکرد که اقای برگزیده تعویضش کرد

جانوزای هم که خدا نیست بتونه همه کار بکنه و شانس ما هاوارد دیشب شده بود اشمایکل

والنسیا یک سانتر درست نکرد و همش میکوبید به بازیکن های حریف

اسمالینگ دیشب عالی بازی کرد تو پست دفاعی میتون فیکس باشه

دخیا هم که حرف نداره

اما میرسیم به خط میانی که کلا تعطیل شده افتاده دست والنسیا و نانی و گیگز

نانی دیشب واقعا بد بود

راحت باید 4 تا 5 تا بازیکن تراز اول بگیریم که غیر ممکن هست گلیزر ها ریالی خرج کنن و مویس میره یکی میاره مثل فلینی

فرگی تایم شده مویس تایم همه هوادارا میرن فرگوسن دیشب واقعا میخواست گریه کنه به نظر من بهترین تصمیم اخراج مویس و برگشت فرگوسن برای

حداقل 2 سال هست که این تیمی که مویس نابود کرده رو ترمیم کنه فقط بلده بعد هر بازی بگه ما روز بهروز بهتر میشیم وقتی فاصله با ارسنال شد

20 امتیاز بعد همه میان میگن حمایت کنید از مویس یک کلام مویس اخراج ;)

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
البته این امیدواری شما هم به نظر از اون طرف بوم افتادنه. ما دوست داریم منچستر ببره چه با مویس چه بی مویس

اینکه من میگم مویس ترسو هست به این دلیله که اعتقاد دارم از نظر فنی مربی خوبیه اما این ترسش هم داره گند میزنه به اعتبار خودش هم به تیم هم به روحیه هواداران

بازیهایی که من از تیم مویس زمانیکه در اورتون بود دیدم بازیهای بدی نبود اما خب مربی فقط دانش فنی نیست. مربی باید روحیه جنگندگی داشته باشه. مثل مورینیو

من بعضی اخلاقهای مورینیو رو دوست ندارم. اما خب از نظر روحیه پیروزی طلبی واقعا یک مورد مثال زدنی هست. یا انتونیو کنته. تیم یووه رو ببینید این فصل بازیهای زیادی بوده که دقایق اخر بردن بازی رو.

یه حسرت دیگه : پل پوگبا بهترین بازیکن جوان اروپا شد
مویس نیمتونه به خدا نمیتونه به کی قسم نمیتونه بازیکن هم نمیخرن گلیزر ها چرا متوجه نیستین وقتی فاصله به 20 امتیاز برسه چی پوگبا هم اقای فرگوسن فیکس نشد و عاقبتش میشه مثل زاها

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
برات متاسفام.
بله اخر فصل هم ببینم همین حرف رو میزنی وای به حال منچستر که افتاده دست مویس

زمانی که فرگوسن اومد منچستر تیمش این بود ایا رونی داشت این همه بازیکن خوب داشت

چی کم داره مویس

البته شرمندم که این حرف رو میزنم از این به بعد نه من بلکه از دقیقه 80 به بعد تو الترافورد مویس بسیار مورد عنایت هوادارا قرار میگیره

رونی هم که 4 کارته شد و بازی بعد نیست کاش این گلیزر ها سهام یونایتد رو واگزار کنن

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
بله اخر فصل هم ببینم همین حرف رو میزنی وای به حال منچستر که افتاده دست مویس

زمانی که فرگوسن اومد منچستر تیمش این بود ایا رونی داشت این همه بازیکن خوب داشت

چی کم داره مویس

البته شرمندم که این حرف رو میزنم از این به بعد نه من بلکه از دقیقه 80 به بعد تو الترافورد مویس بسیار مورد عنایت هوادارا قرار میگیره

رونی هم که 4 کارته شد و بازی بعد نیست کاش این گلیزر ها سهام یونایتد رو واگزار کنن
اون شعارايي كه در مورد مويس نوشتي رو طرفداراي اورتون بعد گل ميخوندن...

بالا