چي كم داره ؟بله اخر فصل هم ببینم همین حرف رو میزنی وای به حال منچستر که افتاده دست مویس
زمانی که فرگوسن اومد منچستر تیمش این بود ایا رونی داشت این همه بازیکن خوب داشت
چی کم داره مویس
البته شرمندم که این حرف رو میزنم از این به بعد نه من بلکه از دقیقه 80 به بعد تو الترافورد مویس بسیار مورد عنایت هوادارا قرار میگیره
رونی هم که 4 کارته شد و بازی بعد نیست کاش این گلیزر ها سهام یونایتد رو واگزار کنن
عجب پس احتمالا هواردارای اورتون داشتن ورزشگاه رو ترک میکردن !!اون شعارايي كه در مورد مويس نوشتي رو طرفداراي اورتون بعد گل ميخوندن...
ناواس
يووتيچ
نگردو
فرنادينيو
دميكليس
ابنا تغيير نيست؟))
شما ناراحت نیستی از رتبه ی منچستر نمیگم همیشه قهرمان شیمچي كم داره ؟
چقدر متناقض حرف ميزني؟
٢تا پست بالاتر ببين چقدر نقطه ضعف گرفتي از يونايتد...
میخواست جلوی دخترش رو بگیرهبا یکی دو تا نتیجه خوشحال کننده دیگه اونایی که حرفای قشنگ قشنگ میزنن هم بر علیه مویس میشن!
United manager David Moyes is unsure when Robin van Persie will return to first-team action but says the Dutch striker's groin injury is not serious. "I don't know [when Robin will return]," he explained. "We've been trying to get him back for a few weeks but he is not ready yet. It's a sore groin injury and nothing desperately serious."
من واقعا نفهمیدم این مردک چی میگه! ادم انقدر بلاتکلیف!!!!؟
یعنی والنسیا اسب از زاها بهتره؟ امیدوارم زاها حداقل بدجور *** تا دلمون خنک بشه! دیگه دارم جوش میارم از دست کارای این !
مایک فیلان یه تار موش می ارزه به 100 تا این طرف! حالا هر چی میخواد گفته باشه
منم باشم ناراحت میشم فرگی راحت فیلان رو نادیده گرفت و این طرف رو جایگزین خودش کرد
مطمئنم فیلان مربی بود الان جزو 3 تای اول بودیم
حالا دارم نبود رابین رو احساس میکنم واقعا یه مهاجم تمام کنندست....
کسی میدونه فن پرسی که به بازی های میرسه ... اینطوری پیش بریم باید به فکر دسته دو باشیم![]()
به نظرم حرف خیلی بدیم نزده!Valencia made ZERO successful crosses vs Everton. He has made only 8 successful crosses in the PL this season
Moyes DOESN'T need trophies to keep the cash rolling in, reveals United chief
Manchester United executive vice-chairman Ed Woodward insists the club do not need to keep winning trophies to remain attractive to sponsors.
Speaking to fanzine ‘United We Stand’, in an interview conducted in October but published ahead of Wednesday’s shock 1-0 home defeat by Everton, Woodward outlined the reasons for his optimism....
'There’s still a lot of affinity with the club and interest,' he said.
'The reality is that you can’t always win.
'Take Liverpool. They still sell an incredible number of shirts and have the second biggest shirt deal in the Premier League.
'They have one of the biggest technical partner deals - and they haven’t won the league since 1990. And you can put the last bit underlined and in capitals.
'If we have a bad year we have the financial strength to change the team. We have so much deeper financial strength that instead of selling three players and buying three, we can do five
And that financial strength also means the naming rights to Old Trafford will never be sold.
'It’s important that Old Trafford is Old Trafford,' he said.
'The Glazers are actually very traditional in their views.
'People have asked us the question, asked us if we would consider (selling the naming rights). We won’t.'
:hmm: کم کم تو فکر اینم فوتبالو بذارم کنار با وجود این نخاله ها!
ناواس رو قبول دارم جا انداختم.
اما دمیکلیس خیلی بازیکن شاخی نیست. سوتی زیاد میده. تو بایرن هم بود مدافع خوبی نبود. فرنادینیو رو خیلی بازیکن شاخصی ندیدم. یووتیچ هم که اصلا بازیشو ندیدم.
به هر حال من امیدوارم نگران کادر فنی و مدیریت باشگاه تغییر بکنه. اینا قبول بکنن که تیم مشکل داره. این رتبه در شان یونایتد نیست.
عملكرد تيم رو توي بازي مقايسه كنيم با وست بروم كاملا معلوم ميشه اين چند بازي بد شانس هم بوديم...مساله بودن یا نبودن ون پرسی نیست. چون تو بازی با سوسیه داد هم پنالتی رو خراب کرد و هم دروازه خالی رو زد تو اوت.
متاسفانه از فرصت ها خوب استفاده نمی کنیم. بدشانسی هم میاریم. مثلا هاوارد ضربه سر اورا رو میگیره و تو برگشت ضربه ولبک میخوره به تیر! یا گل هایی که میخوریم. 1000 تا شوت دیگه هم ساندرو بزنه اونطوری گل نمیشه. یا دیشب اصلا لوکاکو توپ رو پاس نداد! بد شوت زد!
مساله بودن یا نبودن ون پرسی نیست. چون تو بازی با سوسیه داد هم پنالتی رو خراب کرد و هم دروازه خالی رو زد تو اوت.
متاسفانه از فرصت ها خوب استفاده نمی کنیم. بدشانسی هم میاریم. مثلا هاوارد ضربه سر اورا رو میگیره و تو برگشت ضربه ولبک میخوره به تیر! یا گل هایی که میخوریم. 1000 تا شوت دیگه هم ساندرو بزنه اونطوری گل نمیشه. یا دیشب اصلا لوکاکو توپ رو پاس نداد! بد شوت زد!
درسته فن پرسی شاید بعضی مواقع گلهارو خراب کنه... ولی نگاه کن بازی هایی که هستش چه تاثیری داره
و بازی هایی که نیستش چه تاثیری....
اگر کسی بخواد به خاطر این نتایج نسبتا ضعیف هواداری رو بزاره کنار بهتره که از همون اول هوادار یونایتد نشه.وضعیت تیم خیلی نگران کنندست از بین 15 هافبک برتر جهان هیچ کدوم از اونها منچستری نبودن
در واقع باید بگیم خط میانی تعطیل ... شوت ... بیخود و....
اگه تو نقل و انتقالات کاری نکنن سال دیگه رتبه دهم پرطرفدارترین تیم جهان رو بدست میاریم شایدم بیشتر![]()