• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اگر کسی بخواد به خاطر این نتایج نسبتا ضعیف هواداری رو بزاره کنار بهتره که از همون اول هوادار یونایتد نشه.
United Till Die.

اونکه بله
ولی صد در صد اگه به همین روال پیش بریم تعداد هوادار ها ریزش میکنه
باید منتظر بازگشت رابین باشیم و یکی دو تا هافبک طراح خوب تو نقل وانتقالات بگیریم

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
متاسفانه برای بازی فردا رونی رو نداریم. محرومه.
جونز میتونه بازی کنه. احتمالا زوج کلورلی - جونز رو میبینیم.
ون پرسی هم معلوم نیست میرسه یا نه.

با این حال فقط باید ببریم. هیچ نتیجه ای به جز برد خوب نیست.

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
متاسفانه برای بازی فردا رونی رو نداریم. محرومه.
جونز میتونه بازی کنه. احتمالا زوج کلورلی - جونز رو میبینیم.
ون پرسی هم معلوم نیست میرسه یا نه.

با این حال فقط باید ببریم. هیچ نتیجه ای به جز برد خوب نیست.
ولبک خدایی نکرده مصدوم نیست

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
کاش حداقل در نبود رونی فن پرسی برسه
خیلی بده تو الدترافورد به نیوکسل ببازیم

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
آدم شوکه میشه برخی مواقع پست هارو میخونه. چرا باید انتظار داشت یه مربی با به سری جوون بی تجربه ظرف چند ماه تو لیگ برتر شق القمر کنه. انصافا جز پست های بعضی بچه ها بقیه فقط نا امیدی بود و یاس.مویس با ترس کار میکنه و گاهی حس میشه در حد یونایتد نیست.اما هرچی باشه انتخاب رییسه.یعنی رییس بچه شو دست کسی میده که بهش اعتماد نداره؟ منچستر یونایتد یه تیم خاصه.تیمی با یک مربی در 27 سال.با تیم دیگه مقایسه نشه بهتره.به عنوان به هوادار فقط صبر میکنم تا روزی برسه که این منچستر با این مویس بشه تیمی که سر آلکس ساخت.شان منچستر به جایگاهش تو جدول نیست.به جایگاهی هست که تو دنیا و تو دل هوادارانش داره.ما تیمی هستیم با اعتبار تاریخی. ما یاد گرفتیم ابر قدرت باشیم. مطمئن باشید دوباره بر می گردیم به اون بالاها.فقط صبر و اعتماد لازمه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
چند وقت بود ، سرم شلوغ بود ، فوتبال ها رو دنبال نمی کردم ، خبر باخت منچستر رو دیدم خیلی ناراحت شدم :(

به امید روزهای بهتر.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
یونایتد تا حالا تو لیگ برتر به نیوکاسل در الدترافورد نباخته

احتمالا امروز مویس میخواد شادمون کنه و یه رکورد دیگه رو هم بشکونه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
وست بروم 20 سال بود که تو اولد ترافورد نبرده بود که به همت اقای مویس برد

اورتون هم که فکر کنم سالهای زیادی بود نبرده بود اونم به همت اقای مویس برد (نمیدونم فکر کنم اونم 20 سال بود)

و اما اروز نیوکاسل ، نیوکاسل 41 ساله که تو اولد ترافورد برنده نشده ، امیدوارم امروز اقای مویس 3 گانه نزنه برای ما.

اگه امروز هم نبره در بهترین حالت از 9 امتیاز ممکن که 2 تا بازی اخیرش تو زمین خودمون بوده 2 امتیاز میگیریم و این یعنی فاجعه در اولدترافورد که اگه این ناکامی ها همینطور ادامه پیدا کنه تلخیش حتی از فاجعه مونیخ هم بیشتر میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آدم شوکه میشه برخی مواقع پست هارو میخونه. چرا باید انتظار داشت یه مربی با به سری جوون بی تجربه ظرف چند ماه تو لیگ برتر شق القمر کنه. انصافا جز پست های بعضی بچه ها بقیه فقط نا امیدی بود و یاس.مویس با ترس کار میکنه و گاهی حس میشه در حد یونایتد نیست.اما هرچی باشه انتخاب رییسه.یعنی رییس بچه شو دست کسی میده که بهش اعتماد نداره؟ منچستر یونایتد یه تیم خاصه.تیمی با یک مربی در 27 سال.با تیم دیگه مقایسه نشه بهتره.به عنوان به هوادار فقط صبر میکنم تا روزی برسه که این منچستر با این مویس بشه تیمی که سر آلکس ساخت.شان منچستر به جایگاهش تو جدول نیست.به جایگاهی هست که تو دنیا و تو دل هوادارانش داره.ما تیمی هستیم با اعتبار تاریخی. ما یاد گرفتیم ابر قدرت باشیم. مطمئن باشید دوباره بر می گردیم به اون بالاها.فقط صبر و اعتماد لازمه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

به نظر من رئیس ایکاش ترتیبی اتخاذ میکرد که امسال فیلان حداقل یکسال در کنار مویس بمونن. من به شخصه فکر میکنم اگه گیگز رو سرمربی میکرد و فیلان هم پیشش میموند الان نتیجه بهتری گرفته بودیم.

رئیس خدا کنه نیست. اونم میتونه اشتباه کنه و به نظر من با این نتایج و نوع بازی ای که یونایتد میکنه میشه گفت رئیس اشتباه کرد یا عجله کرد. ایکاش مثلا تو سال اخر یکی رو میذاشت زیر دست خودش که بعد جانشینش بشه. کسی که زیر دست رئیس کار کرده و میدونه باید چیکار کنه.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
به نظر من رئیس ایکاش ترتیبی اتخاذ میکرد که امسال فیلان حداقل یکسال در کنار مویس بمونن. من به شخصه فکر میکنم اگه گیگز رو سرمربی میکرد و فیلان هم پیشش میموند الان نتیجه بهتری گرفته بودیم.

رئیس خدا کنه نیست. اونم میتونه اشتباه کنه و به نظر من با این نتایج و نوع بازی ای که یونایتد میکنه میشه گفت رئیس اشتباه کرد یا عجله کرد. ایکاش مثلا تو سال اخر یکی رو میذاشت زیر دست خودش که بعد جانشینش بشه. کسی که زیر دست رئیس کار کرده و میدونه باید چیکار کنه.

فیلان گفته بود توی پنج سال اخیر من تیمو میچرخوندم!!! یه مقدار بهش حق میدم که ناراحت باشه به هر حال علاوه بر مربی بازیکن تیم هم بوده ولی زیاده روی کرده

برای همین بعید میدونم رئیس برش گردونه
در ضمن کاندید مربی گری ویگان هم هست الان

Mike Phelan claims he was manager in everything but name during Sir Alex Ferguson's last five years at Manchester United | Mail Online

به نظر من فیلان از هر نظری از مویس بهتر بود !

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
وست بروم 20 سال بود که تو اولد ترافورد نبرده بود که به همت اقای مویس برد

اورتون هم که فکر کنم سالهای زیادی بود نبرده بود اونم به همت اقای مویس برد (نمیدونم فکر کنم اونم 20 سال بود)

و اما اروز نیوکاسل ، نیوکاسل 41 ساله که تو اولد ترافورد برنده نشده ، امیدوارم امروز اقای مویس 3 گانه نزنه برای ما.

اگه امروز هم نبره در بهترین حالت از 9 امتیاز ممکن که 2 تا بازی اخیرش تو زمین خودمون بوده 2 امتیاز میگیریم و این یعنی فاجعه در اولدترافورد که اگه این ناکامی ها همینطور ادامه پیدا کنه تلخیش حتی از فاجعه مونیخ هم بیشتر میشه

مهرداد جون این رکورهای حاشیه ای زیاد مهم نیست من بیشتر نگران این 2 تا رکوردمون هستم:
1. مدت حضور در لیگ قهرمانان
2.مقامی زیر 3 که تابحال در لیگ برتر نداشتیم
امیدوارم در پایان لیگ مقام زیر 3 نیاریم

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
MUFC XI vs Newcastle : De Gea, Rafael, Evans, Vidic, Evra, Nani, Jones, Cleverley, Januzaj, Chicharito, van Persie.

ترکیب که خوبه امیدوارم ببریم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهرداد جون این رکورهای حاشیه ای زیاد مهم نیست من بیشتر نگران این 2 تا رکوردمون هستم:
1. مدت حضور در لیگ قهرمانان
2.مقامی زیر 3 که تابحال در لیگ برتر نداشتیم
امیدوارم در پایان لیگ مقام زیر 3 نیاریم

دومی رو که مطمئن باش تحقق پیدا نمیکنه.
اولی هم به نظر من امسال تحقق پیدا نخواهد کرد.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
MUFC subs: Lindegaard, Ferdinand, Anderson, Valencia, Young, Zaha, Welbeck

زاها رو نیمکته!

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
Montazere moyes time hastam ta ie recorde jadid bezan badaz 40 sal bebazim

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من هنوزم میگم این مربی ترسو هست

شما ببین تو زمین خودی داریم بازی میکنیم. مالکیت توپ نیوکاسل از منچستر بیشتره.

موقعیتهایی هم که بدست اوردیم روی ضد حمله بوده. اونها باز هم تک به تک شدند با دخه آ

با این روند احتمالا گل میخوره تیم.

بالا