• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شال گردن سبز و طلایی که مختص مخالفان گلیزرها هست فکر کنم بزودی به افتخار مویس یک رنگ جدید بهش اضافه بشه!! فقط کافیه کامنتهای طرفداران در پیج اصلی یونایتد در FB رو بخونیم.

من پلاکارد moyes go out رو هم دیدم. امروز ببازن واقعا منفجر میشن همه. من خودم الان کارد بزنی خونم در نمیاد.

همین زاها نیومده یه شوت به سمت دروازه زد که خب خوش شانس بود میتونست گل باشه. والنسیا رو هم داره میاره تو

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
شال گردن سبز و طلایی که مختص مخالفان گلیزرها هست فکر کنم بزودی به افتخار مویس یک رنگ جدید بهش اضافه بشه!! فقط کافیه کامنتهای طرفداران در پیج اصلی یونایتد در FB رو بخونیم.

یه لینک بدین ما هم بریم بخونیم

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
یه لینک بدین ما هم بریم بخونیم

فقط کافیه کامنت کاربران در زیر پستهای پیج اصلی رو بخونین. پیج اصلی هم که تو سرچ FB اولین گزینه میاد با بیش از 37 میلیون کاربر که پیج رو لایک کردن.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
تیم فقط تعویض داشت، تغییر تاکتیکی که نداشتیم،.درسته؟ یا من دارم اشتباه میکنم و تغییر تاکتیک هم داشتیم؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من که دیگه روم نمیشه چیزی بگم.
اینم سه گانه تاریخی مویس :(
دوستان هر چیزی بگن، تأکید میکنم، هرچیزی بگن حق دارن!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
هوادارا هم دارن ورزشگاه رو ترک میکنن. صبرشون تموم شده.

تیم هم تبدیل شده به زنگ تفریح... عملا هیچ تاکتیکی دیده نمیشه.

اینم افتخار اقای مویس. 3 بازی و فقط یک امتیاز.

متاسفم واقعا برای تیم. چی بود چی شد.

اقای مویس مرد باش و خودت برو.

با این وضعیت رتبه تیم در اخر فصل مطمئنا 2 رقمی خواهد بود. دسته پایینتر نریم یه موقع .... همه دارن از منچستر امتیاز میگیرن.

هوادارها همه داغون و ناراحت...

سر بابی چارلتون هم خیلی دمق و عصبی بود.

بخدا با این مربی تیم به جایی نمیرسه.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
زاهای پالاس کجا و زاهای یونایتد کجا!
پ.ن: گزارشگر بازی کیه؟؟؟ احساس میکنم طرفدار آرسنال هست، شاید هم اشتباه میکنم. درکل اینقدر که این ذوق کرده جالبه!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
فرگوسن واقعا بی نظیر بود اما واقعا بعضی وقتها اشتباهات خفنی هم داشت از جمله خرید چنتا بازیکن بیمصرف مثل اندرسونو البته بزرگترین اشتباه زندگیش اوردن مویس

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
واقعأ خیلی حالم خرابه...اقتدار یونایتد به فنا رفته
جوری شده وضعیتمون که وقتی تیمهای دیگه با ما بازی دارن از قبل روی 3 امتیاز بازی حساب می کنن.جهنم الدترافورد حالا واسه همه شده سواحل جزایر قناری و بالی!
این مردک گزارشگر هم کلی ذوق کرد آخر بازی بدتر اعصابمو داغون کرد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
زاهای پالاس کجا و زاهای یونایتد کجا!
پ.ن: گزارشگر بازی کیه؟؟؟ احساس میکنم طرفدار آرسنال هست، شاید هم اشتباه میکنم. درکل اینقدر که این ذوق کرده جالبه!

4 ماه طرف رو نیمکت نشین کرده. 90 دقیقه هم بازی بهش نداده چه توقعی ازش داری اخه ؟ ولی تو همون دقایقی که بود یه شوت زد به سمت دروازه حریف.

امیدوارم یه فکری بکنن. تیم داره نابود میشه.

مایک فیلان هم ناراحته.

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
بازی رو دیدم ، باختیم ، بدون هیچ بهانه ، باید قبول کرد که حقمون بود.

نیوکاسل خیلی بهتر بازی کرد.

مویس داره تمام رکوردها رو میشکنه !

امسال جزء کار تیم بشیم ، کار بزرگی کردیم.

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
خوب به نظر میاد واقعا این یکیم باختیم!!!!
قبول دارم موقعیت داشتیم بد شانس بود ولی زمان فرگوسن هم که همه توپا گل نمی شد!!!
همه ی دنیا با این بدشانسی ها کنارمیان...تازه خیلی از بدشانسی ناشی از خودتیمه.امادگی بدنی و روحی ... تاکتیک تکنیک بی تجربگی و ...
من خودم به شخصه یه حس خیلی بدی به مویس پیدا کردم از اولم نتونستم هضمش کنم اومدنشو اسمش و خودش کوچیک بودند واسه تیم...
هرکاری کرد کمک مربی ها را بیرون زاها بازی ندادنتیجه نگرفت اول فصل صبور بودم ولی این چند بازی اخرواقعا نمیشه بهونه بیاره...
مویس ادمش نیست با ما کار کنه... ادمش نیست مردش نیست....آه تيم پرقدرت ما کوجاست؟؟؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
داور لجن یه پنالتی رو برای منچستر نگرفت هر چند در کل خوشحال شدم که نگرفت چون تساوی با باخت دیگه فرقی نداره امیدوارم با فرو ریختن یه رکورد و حقارت دیگه مالکان و مسئولان باشگاه از خواب خرگوشی بلند بشن
زاها هم از والنسیا گندتر بود اگه والنسیا رو اسب بنامیم زاها رو میشه با ارفاق الاغ نامید فن پرسی هم بود و نبودش یکی بود اگه می رفت توی تماشاگرا می نشست و تیم رو تشویق می کرد موثرتر بود ویدیچ و اورا هم دیگه تموم شدن رافائل هم یکم عقب مانده ی ذهنی بنظر میاد
رونی و دخیا و یانوزای رو باید گذاشت کنار بقیه رو از دم از کارد فنی و سرمربی گرفته تا بازیکنهای ذخیره با جارو و خاک انداز جمع کرد ریخت توی سطل آشغال

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
چی بودیم و چی شدیم. تیم قهرمان رو تحویل دادیم و حالا امیدواریم تیممون در پایان فصل در نیمه اول جدول باشه. بازی با اورتون رو ندیدم ولی این بازی باز هم بدشانس بودیم؟! اگه این بهانه شانس نبود مویس میخواست بعد از هر بازی چی بگه؟! شما تو این بازی تغییر تاکتیک دیدین؟! چند هفته از لیگ میگذره؟ زمان کمی به مویس داده شده؟ چقدر دیگه باید بهش وقت داد که تغییر تاکتیک شاهد باشیم؟!
البته یادمون نره به قول گزارشگر بیش از حد خوشحال! یونایتد به لطف مویس رکوردهاش رو داره یکی پس از دیگری از دست میده!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
وست بروم 20 سال بود که تو اولد ترافورد نبرده بود که به همت اقای مویس برد

اورتون هم که فکر کنم سالهای زیادی بود نبرده بود اونم به همت اقای مویس برد (نمیدونم فکر کنم اونم 20 سال بود)

و اما اروز نیوکاسل ، نیوکاسل 41 ساله که تو اولد ترافورد برنده نشده ، امیدوارم امروز اقای مویس 3 گانه نزنه برای ما.

اگه امروز هم نبره در بهترین حالت از 9 امتیاز ممکن که 2 تا بازی اخیرش تو زمین خودمون بوده 2 امتیاز میگیریم و این یعنی فاجعه در اولدترافورد که اگه این ناکامی ها همینطور ادامه پیدا کنه تلخیش حتی از فاجعه مونیخ هم بیشتر میشه

خب اینم سه گانه تاریخی اقای مویس.

واقعا چه توجیهی برای این افتضاحات مویس هست ؟

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150

آرسنال به دنبال بیشتر کردن اختلاف با تیم دوم

.
.
.
.
.
منچستر به دنبال بیشتر کردن اختلاف با تیم بیستم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
داور لجن یه پنالتی رو برای منچستر نگرفت هر چند در کل خوشحال شدم که نگرفت چون تساوی با باخت دیگه فرقی نداره امیدوارم با فرو ریختن یه رکورد و حقارت دیگه مالکان و مسئولان باشگاه از خواب خرگوشی بلند بشن
زاها هم از والنسیا گندتر بود اگه والنسیا رو اسب بنامیم زاها رو میشه با ارفاق الاغ نامید فن پرسی هم بود و نبودش یکی بود اگه می رفت توی تماشاگرا می نشست و تیم رو تشویق می کرد موثرتر بود ویدیچ و اورا هم دیگه تموم شدن رافائل هم یکم عقب مانده ی ذهنی بنظر میاد
رونی و دخیا و یانوزای رو باید گذاشت کنار بقیه رو از دم از کارد فنی و سرمربی گرفته تا بازیکنهای ذخیره با جارو و خاک انداز جمع کرد ریخت توی سطل آشغال

بحث پنالتی به کنار..

تیم تو زمین خودش باید بزنه له بکنه حریف رو. خداییش ببین موقعیت های خطرناک اونا بیشتر بود. تک به تک شدن . ما اصلا تک به تک با دروازه بان اونها نشدیم. تملک توپ اونها بیشتر از ما بود.

ما همش دلخوش به ضد حمله هستیم. این که نشد ....

این بابا با این استراتژی هاش داره وجهه یونایتد رو خدشه دار میکنه. شدیم زنگ تفریح تیمها. دیگه هیچکس از یونایتد ترسی نداره. همه دارن مسخره میکنن تیم رو.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان. به پیر ، به پیغمبر. به مولا. این مرد کوچیکه برای این تیم.

برید بازی بایرن مونیخ و برمن رو ببینید. تو زمین برمن چطور بایرن میدان داری میکنه.

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
کلا مویس قابل دفاع نیست
ولی از بازی امروز حداقل مشخصه که بازیکن های یونایتد همگی افت محسوسی داشتند پس تنها تقصیر مویس نیست
امروز باید همه رو عوض می کرد چون یک بازیکن خوب نداشتیم
احتمالا از این به بعد مشکلات روانی هم بازیکن ها رو میگیره و از اونجا مویس مربی چندان بزرگی هم نیست توی جمع کردن همین ها هم گیر می کنه
ولی با توجه به اینکه خروجی تو تابستون نداشتیم تیم نباید به این روز می افتاد ولی خوب هیچ بازیکنی 50% ظرفیتشم بازی نمی کنه همه افتضاح هستند
نمیدونم چه جوری می خواد جمعش کنه :|

بالا