• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
مویس باید مرد و مردونه بیاد و بگه "از من انتظار نداشته باشید 10 سال هم بهم وقت بدید من همینی هستم که الان هستم من فرگوسن نیستم" ..... استعفا

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
این عزیزانی که حمایت میکنن به نظر من یا منچستری نیستن یا بسیار بیتعصب هستن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینکه بازیکنا 50 درصد خودشون نیستند تقصیر هوادار نیست. تقصیر کادر فنیه. همه بازیکنا با هم افت کردن ؟ شاید تمرین دادن این بابا اشتباهه.

این بابا جای هیچ دفاعی نذاشته. ابروی تیم رو برده. شکست هامون در خانه داره جلو میزنه از شکست هامون در بیرون

تیم بدون تاکتیک ، تعداد موقعیت هایی که ایجاد شده رو ببینید اندازه انگشتان 2 دست هم نیست.

ایکاش مورینیو یا گواردیولا میومدن یا همین مایک فیلان یا گیگزی سرمربی میشدن. فرگوسن اخه این کی بود انتخاب کردی :(

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان. به پیر ، به پیغمبر. به مولا. این مرد کوچیکه برای این تیم.

برید بازی بایرن مونیخ و برمن رو ببینید. تو زمین برمن چطور بایرن میدان داری میکنه.

منم موافقم. اوایل میگفتم که حس خوبی نسبت به مویس ندارم و البته قبول داشتم که باید بهش وقت داد. ولی فکر کنم تا اینجای لیگ زمان کمی در اختیار مویس نبوده و ایشون نتونسته خودش رو ثابت کنه. تو فوتبال امروز هم نمیتونیم بگیم مدت طولانی در افت بودن اشکال نداره چون هم حامیان مالیمون رو از دست میدیم، هم بازیکنهای بزرگ دیگه تیممون نمیان و ...
بنظر منم مویس مرد این کار نیست و واسه این کار کوچیکه. تو اینهمه بازی چقدر تغییر تاکتیک و بازی زیبا دیدیم؟؟ لااقل اگه میبازیم ولی زیبا بازی کنیم دلمون نمیسوزه ولی حالا چی؟ نمیدونم چیزی به اسم استعفا هم واسه مربیان اروپایی مطرح هست یا نه!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
برید ببینید بایرن با اینکه روبن رو نداره. لام رو نداره داره چه بلایی سر برمن میاره.

همه میگفتن گواردیولا بیاد بایرن رو خراب میکنه و ....

وحشتناک شده تیمش. از اول میاد برای له کردن حریف.

2 تا گل هم زدن.

چرا گواردیولا رو نیاوردن اخه :(

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
نباید به مویس اجازه می دادن که دستیاران فرگوسن رو عوض کنه اومد یه سبک من درآوردی و بیگانه با هویت منچستر تزریق کرد تیم رو دچار مرگ مغزی کرد

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
دیدیم زاها حداقل فعلا حرفی برای گفتن نداشت. قابل توجه سینه چاکان زاها تو این تاپیک! شاید در آینده با بازی های بیشتر بهتر بشه ولی فعلا همینه.

در حال حاضر زمین و زمان دست به دست هم دادن تا نتیجه نگیریم. محرومیت، مصدومیت، برگردوندن توپ از روی خط با دست توسط آنیتا! و بدشانسی های دیگه.
برعکس اکثریت، من همچنان به مویس و این تیم اعتماد دارم. مطمئنم که بالاخره نوبت ما هم میشه. یه روزی میرسه که دیگه این همه اتفاق های بد همه با هم نمیفته.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دیدیم زاها حداقل فعلا حرفی برای گفتن نداشت. قابل توجه سینه چاکان زاها تو این تاپیک! شاید در آینده با بازی های بیشتر بهتر بشه ولی فعلا همینه.

در حال حاضر زمین و زمان دست به دست هم دادن تا نتیجه نگیریم. محرومیت، مصدومیت، برگردوندن توپ از روی خط با دست توسط آنیتا! و بدشانسی های دیگه.
برعکس اکثریت، من همچنان به مویس و این تیم اعتماد دارم. مطمئنم که بالاخره نوبت ما هم میشه. یه روزی میرسه که دیگه این همه اتفاق های بد همه با هم نمیفته.

امیر جان. 4 ماه طرف رو میخکوب کرده به نیمکت. تیمش که عقب افتاده این رو فرستاده که براش موثر باشه. خودتو بذار جای اون ببینم چیکار میتونی بکنی. والنسیا و نانی چیکار کردن ؟ همون یه شوتی که اون به سمت دروازه حریف زد رو اونا تونستن بزنن ؟

بدشانسی ؟ شاید اون پنالتی گرفته میشد بازی 1 1 میشد. اما تفکر یونایتد ایراد داره. تیم میاد مثلا 1 0 ببره. یا نبازه. این تیم مثل ببر بی دندون شده.

یاد کارتون فوتبالیستها افتادم. اون قضیه کاکرو یوگا که مربیش اومد گفت تو مثل یه ببر بی دندون شدی. این منچستر هم مثل یه شیر بی یال و کوپال شده.

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
والا آدم نمی دونه چی بگه ، از یک طرف تیم ما تیمی نیست که زرتی به زروت بخوره مربی رو عوض کنه ، خود فرگوسن هم سالهای اولش موفق نبود.

از طرف دیگه تیم خیلی بد کار میکنه ، بشخصه دلم می خواهد گردن مویس رو بشکنم ، خدا کنه تیم بهتر بشه.

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
تبریک به مویس

ac56930bfe271cab2.jpg

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
البته دوستان فراموش نکنیم علاوه بر رکوردهای یونایتد که یکی پس از دیگری دارن شکسته میشن، یادمون باشه اورتون چه تیمی شده با رفتن مویس و دستیاران و فلاینی!!
تیم قهرمان رو تحویل دادیم بدون خروجی تازه زاها رو هم به تیم اضافه کردیم. مویس هم یک هافبک صرفا قدبلند و گرون قیمت رو به این مجموعه اضافه کرده و نتیجش این شده!!
شما فکر میکنید واقعا با خرید بازیکن و دادن وقت بیشتر این تیم نتیجه میگیره؟؟ من که اینجوری فکر نمیکنم البته نظر دوستان عزیز هم محترم هست.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
برید ببینید بایرن با اینکه روبن رو نداره. لام رو نداره داره چه بلایی سر برمن میاره.

همه میگفتن گواردیولا بیاد بایرن رو خراب میکنه و ....

وحشتناک شده تیمش. از اول میاد برای له کردن حریف.

2 تا گل هم زدن.

چرا گواردیولا رو نیاوردن اخه :(

گواردیولا هم آدم بسیار ضعیفیه شخصیت شکننده ای داره من اعتقادی بهش ندارم گواردیولا الان داره نون بایرن هاینکس و مهره های خوبش رو می خوره
درست توی بارسلونا با مهره های طلایی موفق بود ولی 4 سال طول نکشیده به قدری از فوتبال زده شد که 1 سال کلا از دنیای حرفه ای مربیگری فرار کرد در حالی که موفقیتهای زیادی هم به دست آورده بود می تونست فرگوسن بارسلونا باشه و دهها سال در این تیم مربیگری کنه ولی به سرعت شونه خالی کرد
فرگوسن آدمی که در شکست و پیروزی همواره محکم پای تیمش ایستاد و هیچ وقت تزلزلی نشون نداد هیچ مربی برای جانشینیش وجود نداره مگر یکی از دستیاران یا دست پرورده های خودش که با تفکرات فرگوسنی آشنا باشن

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
ممنون سیر بزرگ با این انتخابت ملاکت چی بود واقعا چی دیدی تو مویس

26 سال ندیدیمت حالا میفهمیم چی بودی منچستر نابود شد
ac560c2137e689d11.jpg

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
دیدیم زاها حداقل فعلا حرفی برای گفتن نداشت. قابل توجه سینه چاکان زاها تو این تاپیک.
=============

واقعا موافقم

البته تقصیر خود فرگوسنه که مویس رو به باشگاه تحمیل کرد

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
ین مویس وی تراست

جا دارد یادی کنیم از شعد کامران و هومن (20):

تو خودت نمره بیستی تو خودت نمره بیستی

کسی مثل تو ندیدم توی قصم نشنیدم

نه قدیما و نه حالا هیشکی نیست اون قدو بالا (پایین:D)

کسی مثل تو بلد نیست رتبه هاش هشت باشه هم بیست

تو رکوردارو شکستی توی هر تو هر رتبه ای نشستی

تو خودت نمره بیستی تو مثل هیچ کسی نیستی

نه مثل هیچ کسی نیستی تو خودت استاد شکستی

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
ممنون سیر بزرگ با این انتخابت ملاکت چی بود واقعا چی دیدی تو مویس

26 سال ندیدیمت حالا میفهمیم چی بودی منچستر نابود شد
ac560c2137e689d11.jpg

خداییش ، الان تازه متوجه میشی فرگوسن با یک تیم متوسط چیکار می کرد! از کمترین امکانات نهایت استفاده رو میبرد.

خودمونیم فرگوسن اگر تیم هایی مثل رئال بود چیکار میکرد.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
امیر جان. 4 ماه طرف رو میخکوب کرده به نیمکت. تیمش که عقب افتاده این رو فرستاده که براش موثر باشه. خودتو بذار جای اون ببینم چیکار میتونی بکنی. والنسیا و نانی چیکار کردن ؟ همون یه شوتی که اون به سمت دروازه حریف زد رو اونا تونستن بزنن ؟
.

منم دقیقا همین رو میخواستم بگم. مگه چقدر به زاها میدون داده شده که حالا با 30 دقیقه بازی اونهم دقایقی که تیم عقبه بازیش رو ارزیابی کنیم؟! نانی امروز چه کار کرد؟ یا والنسیا از وقتی که وارد زمین شد؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گواردیولا هم آدم بسیار ضعیفیه شخصیت شکننده ای داره من اعتقادی بهش ندارم گواردیولا الان داره نون بایرن هاینکس و مهره های خوبش رو می خوره
درست توی بارسلونا با مهره های طلایی موفق بود ولی 4 سال طول نکشیده به قدری از فوتبال زده شد که 1 سال کلا از دنیای حرفه ای مربیگری فرار کرد در حالی که موفقیتهای زیادی هم به دست آورده بود می تونست فرگوسن بارسلونا باشه و دهها سال در این تیم مربیگری کنه ولی به سرعت شونه خالی کرد
فرگوسن آدمی که در شکست و پیروزی همواره محکم پای تیمش ایستاد و هیچ وقت تزلزلی نشون نداد هیچ مربی برای جانشینیش وجود نداره مگر یکی از دستیاران یا دست پرورده های خودش که با تفکرات فرگوسنی آشنا باشن

رفتنش از بارسا دلایل زیادی داشت که یکیش روسل بود که خود بارساییها هم باهاش مشکل دارن.

اما به نظر من خیلی بهتر از مویس بود.

به هر حال . به نظر من باید یه فکری بکنن. تیم واقعا در وضعیت بسیار بحرانی ای قرار داره.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
گزارشگر بازی سوتون و سیتی در شبکه ورزش:
ساوتهمپتون بدموقعی به سیتی خورده و شاید همه تیمهای جزیره آرزوشون باشه با منچستر یونایتد بازی کنن

بالا