Mehdiwol
Registered User
مویس باید مرد و مردونه بیاد و بگه "از من انتظار نداشته باشید 10 سال هم بهم وقت بدید من همینی هستم که الان هستم من فرگوسن نیستم" ..... استعفا
دوستان. به پیر ، به پیغمبر. به مولا. این مرد کوچیکه برای این تیم.
برید بازی بایرن مونیخ و برمن رو ببینید. تو زمین برمن چطور بایرن میدان داری میکنه.
دیدیم زاها حداقل فعلا حرفی برای گفتن نداشت. قابل توجه سینه چاکان زاها تو این تاپیک! شاید در آینده با بازی های بیشتر بهتر بشه ولی فعلا همینه.
در حال حاضر زمین و زمان دست به دست هم دادن تا نتیجه نگیریم. محرومیت، مصدومیت، برگردوندن توپ از روی خط با دست توسط آنیتا! و بدشانسی های دیگه.
برعکس اکثریت، من همچنان به مویس و این تیم اعتماد دارم. مطمئنم که بالاخره نوبت ما هم میشه. یه روزی میرسه که دیگه این همه اتفاق های بد همه با هم نمیفته.
برید ببینید بایرن با اینکه روبن رو نداره. لام رو نداره داره چه بلایی سر برمن میاره.
همه میگفتن گواردیولا بیاد بایرن رو خراب میکنه و ....
وحشتناک شده تیمش. از اول میاد برای له کردن حریف.
2 تا گل هم زدن.
چرا گواردیولا رو نیاوردن اخه![]()
=============دیدیم زاها حداقل فعلا حرفی برای گفتن نداشت. قابل توجه سینه چاکان زاها تو این تاپیک.
ممنون سیر بزرگ با این انتخابت ملاکت چی بود واقعا چی دیدی تو مویس
26 سال ندیدیمت حالا میفهمیم چی بودی منچستر نابود شد
![]()
امیر جان. 4 ماه طرف رو میخکوب کرده به نیمکت. تیمش که عقب افتاده این رو فرستاده که براش موثر باشه. خودتو بذار جای اون ببینم چیکار میتونی بکنی. والنسیا و نانی چیکار کردن ؟ همون یه شوتی که اون به سمت دروازه حریف زد رو اونا تونستن بزنن ؟
.
گواردیولا هم آدم بسیار ضعیفیه شخصیت شکننده ای داره من اعتقادی بهش ندارم گواردیولا الان داره نون بایرن هاینکس و مهره های خوبش رو می خوره
درست توی بارسلونا با مهره های طلایی موفق بود ولی 4 سال طول نکشیده به قدری از فوتبال زده شد که 1 سال کلا از دنیای حرفه ای مربیگری فرار کرد در حالی که موفقیتهای زیادی هم به دست آورده بود می تونست فرگوسن بارسلونا باشه و دهها سال در این تیم مربیگری کنه ولی به سرعت شونه خالی کرد
فرگوسن آدمی که در شکست و پیروزی همواره محکم پای تیمش ایستاد و هیچ وقت تزلزلی نشون نداد هیچ مربی برای جانشینیش وجود نداره مگر یکی از دستیاران یا دست پرورده های خودش که با تفکرات فرگوسنی آشنا باشن