e4lyas
Registered User
لحن حرف زدن فردوسی پور با افراد مختلف فرق میکنه به نظر منم این جور شوخی ها کار درستی نیست
یه اخلاق بدی هم که فردوسی پور داره اینه که سر صحنه های خطار با کارشناس داوری چونه میزنه ! خوب اگر از کارشناس بیشتر میفهمی بیا بشین کارشناسی کن یا اگر قبولش نداری چرا دعوتش کردی ؟!
بار آمموزشی برنامه هم خیلی ضعیفه بیشتر حاشیه داره
چه جور شوخی ای ؟ مگه خود بازیکنها صدا و تصویر رو ندیدند ؟ مگر هر دو به صورت زنده صحبت نمی کردند ؟ .. شاید حتی رفاقت داشت باشند ( مثل جمشیدی ) .. ولی چیزی که من میگم اینه که یک برنامه و عامل اون وقتی یک برنامه رو موفق میکنن عوامل مختلفی بر علیه اون پا میشه ///
همین باعث میشه که دوباره داور صحنه رو ببینه و بعضی وقتا هم به تصمیم خودش شک کنه و میبینه آره اشتباه گفته ..
چند بار خود شما صحنه ای رو دیدی که داور گفته نه و یا آره خطاست .. ولی نظر شما متفاوت بوده .. و یا نظرات داوران مختلف متفاوت باشه ..
بحث فهمیدن بیشتر و یا کمتر نیست .. بلکه میخواد مطمئن بشه که صحنه درست دیده شده .. .( نظر من )
اتفاقا کار فردوسی پور بیشتر مسخره کردن بود تا شوخی اگر هم قصد شوخی داشته در چنین برنامه ای جاش نبود
به نظر من شما مجددا برنامه رو نگاه کن .. شاید معنای شوخی و تمسخر از نظر شما چیز دیگه ای باشه ... و شاید شما علاقه مند و جز آن دسته از برنامه هایی هستید که شکل مجری گری اون به استاد شفیع بیشتر شبیه می باشد .. برنامه خشک و روتین ...
دوستان عزیز یک مجری موفق اومده حالا یک عامل هم میاد روی بورس همه می پرن ... هم فقط شما تفاوت گزارشگری هاشو در فوتبال نگاه بکنین .. چرا بهترین گزارشگره ؟ ( با توجه به نظر غالب مردم .. ) چون به لحن صمیمی مردم نزدیک هست و گاهی ممکنه نظرات شخصی در گزارش زیاد باشه اما همین نکته هم از نکات بارز مجزا کردن او نسبت به سایر هست ... ! ..
نه اینکه مجری ای باشه که وقتی خطا میشه تو دلش میگه نه خطا نبود و نمیدونم از ترس یا هر چیز صریح و سریع میگه واگذار میکنیم به کارشناس داوری ... و حداقل نظر خودش رو هم بیان نمیکنه(درست و یا غلط .. ) ...