roteal2007
Registered User
- نوشتهها
- 989
- لایکها
- 804
پراید یچیز دیگست
اینم از لامبورگینی , بلد نیستن یه خودروی ایمن بسازن که بعد از تصادف سرنشین آسیب نبینه. باید یه دوره ایمنی پیش کمپانی سایپا و خط تولید پراید بگذرونن تا بفهمن وقتی تصادف میشه ایمنی سرنشین یعنی چی !!
فک کنم منظورش این بوده دوتاشون کامل سوختن یکیشون در دست تعمیره چون عکس گویای چیز دیگه ایهیکی از خودروها به کلی در آتش سوخت و دو خودروی دیگر نیز با اطفای بموقع حریق توسط آتشنشانان با خسارات بسیاری در دست تعمیر قرار دارند.
اطلاعات دقیقی در مورد تفاوت شرکتیا ندارم ولی میدونم اینایی که توسط وارد کننده های متفرقه میاد هر کدومش یه جوریه. بعضیاش کروز کنترل فابریک داره بعضیاش نداره. مانیتور و سیستمهای صوتیشونم فرق میکنهتفاوت ورژنهای مختلفش تنها در کیسه هوا و گرمکن و راهنماشه؟
از نظر اینکه کدومش به نسبت قیمتش ارزشمند تر باشه نمیدونم ولی نظر من به مزدا 3 نزدیکتر است.به نظر دوستان خريد اين ماشين منطقي تره يا مزدا ٣ نيو و يا اي ٣٠ جديد ؟ چون تقريبا تو يه رنج قيمتن
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
دیگه نبود مطلع؟
اطلاعات دقیقی در مورد تفاوت شرکتیا ندارم ولی میدونم اینایی که توسط وارد کننده های متفرقه میاد هر کدومش یه جوریه. بعضیاش کروز کنترل فابریک داره بعضیاش نداره. مانیتور و سیستمهای صوتیشونم فرق میکنه
یه سریاشو میگن سفارش عمانه و فول ترین نوعه. نمیدونم والا. یخورده گیج کنندس
فقط هر چی خواستین بخرین چک کنین که آپشنای مورد نظرتونو داشته باشه. چون بعضی وقتا ماشین کم آپشنو به اسم فول آپشن و به قیمت فول آپشن میخوان بفروشن.
ولی در مورد اینایی که شرکتی و گارانتی دار هستن، میتونین با خود آسان موتور تماس بگیرید تا راهنماییتون کنن
از نظر اینکه کدومش به نسبت قیمتش ارزشمند تر باشه نمیدونم ولی نظر من به مزدا 3 نزدیکتر است.
![]()
ایربگ هر چی کمتر بهتربا آسان موتور تماس گرفتم تحویل 60 روزه 105 میلیونه که ظاهرا 6 کیسه هوا داره اما مونیتورش کوچکه و البته گارانتی
وارداتی ها 2 ایربگ با مونیتور بزرگ و بدون گارانتی و خوب به قیمت 88 تا 90 میلیون با بیمه و پلاک و تحویل هم آنی
اگه وارداتیا کروز کنترلشون اوکی باشه و گیر و گور نداشته باشه نظر من به نظر شما نزدیکتر استاختلاف قیمت 16 الی 17 میلیونی ارزش داره آدم به نبود گارانتی زیاد اهمیت نده
این مورد از روی عکسهاش کاملا مشخصه !:thumbsdowدید عقبشم که به کل تعطیله و جای چک و چونه نداره
دوست من یه ix 35 بدون گارانتی گرفته واقعا فرف 25 میلیونی با شرکتی هاش نداره گارانتی معمولا بازم تاکید دارم معمولا تو زمان نو بودن ماشین صفر استفاده خاصی نداره من الان آوانته دارم وماشین حدوده 100 تا راه رفته و تازه داره یه سری خورده خرج که زیادم مهم نیست رو دستم می زاره معمولا باسه گارانتی شرکت رو حساب کیفیت ماشین جوری ماشین رو گارانتی میکنه که تو اون زمان مجبور نشه هزینه خاصی بده
شما هم میتونی علاوه بر النترا به ماشین ها ی دست 2 زیادی مثل سوناتا سراتو هیوندا توسان اسپرتیچ و ... فکر کنی
این مورد از روی عکسهاش کاملا مشخصه !:thumbsdow
بهرحال پیشاپیش مبارک باشه هرچی که میخوای بخری![]()
امریکایی فقط دهه 70![]()