چي شد؟ ورزش 3 بازي سيتي رو باز ميخواد پخش کنه؟
نمیدونم با چه مبلغ و دسنمزدی میشه جذبش کرد ولی صرف با رویس یا گوندوعانه بنظرمخبرگزاری های اسکای اسپرت فاکس و میرور اعلام کردن که اشنایدر در راه منچستره و حتی حاضر حقوقه کمتری دریافت کنه
سایت تریبال زده بود که مبلغ حدودی انتقالش 10 میلیون پونده و از طرفی اشنایدر حاضر شده از حقوق سالیانه اش 1 میلیون پوند کم کنه تا به یونایتد بپیونده. یعنی بجای 4 میلیون پوند، سالی 3 میلیون پوند بگیره. بنظر من که خرید خیلی خوبی هستش و قیمت و حقوقش هم منطقیه.نمیدونم با چه مبلغ و دسنمزدی میشه جذبش کرد ولی صرف با رویس یا گوندوعانه بنظرم
در اینکه بازیکن خوبیه که بحثی نیست معین جان ولی مدیران یونایتد 3 4 سال یکبار یه بازیکن تراز اول میخرن و با توجه به سن و سال اشنایدر بنظرم مشکل وسط زمین رو موقت حل می کنه ولی باز هرچی باشه خیلی بهتر از فلاینی هسایت تریبال زده بود که مبلغ حدودی انتقالش 10 میلیون پونده و از طرفی اشنایدر حاضر شده از حقوق سالیانه اش 1 میلیون پوند کم کنه تا به یونایتد بپیونده. یعنی بجای 4 میلیون پوند، سالی 3 میلیون پوند بگیره. بنظر من که خرید خیلی خوبی هستش و قیمت و حقوقش هم منطقیه.
فکر کنم امسال واسه مدیران یونایتد از اون تو بمیریها نیست. باید هزینه کنن و تیم مورد نظر مویس رو بسازن و خودشون هم این موضوع رو کاملا میدونن. از طرفی خرید اشنایدر تنها خرید خط هافبک یونایتد مطمءنا نیست. حالا باید ببینیم چی میشه.در اینکه بازیکن خوبیه که بحثی نیست معین جان ولی مدیران یونایتد 3 4 سال یکبار یه بازیکن تراز اول میخرن و با توجه به سن و سال اشنایدر بنظرم مشکل وسط زمین رو موقت حل می کنه ولی باز هرچی باشه خیلی بهتر از فلاینی ه![]()
نیمه دوم افت کردن
رونی هم امروز خوب بازی نکرده
گل هرناندز آفساید نبود بنطرم
شایدم من اشتباه میکنم درست ندیدم