• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
حاجي‌زاده: بازيکنان پول غذا و تاکسي ندارند

هافبک تيم فوتبال داماش گفت: قرار بود امروز به تهران بياييم و فردا تمرين سبکي در اين شهر انجام دهيم اما تا همين حالا که اين صحبت‌ها را انجام مي‌دهم هيچ صحبتي درباره حضورمان در تهران نمي‌شود.
00944914.jpg

ابوالفضل حاجي‌زاده در خصوص اينکه باشگاه داماش گيلان طي نامه‌اي اعلام کرده که مقابل استقلال حاضر نمي‌شود، گفت: ما ديشب در همين رابطه جلسه‌اي داشتيم. خود من از سال گذشته تا حالا فقط 40درصد از مبلغ قراردادم را گرفته‌ام. اينطور نه مي‌شود فوتبال بازي کرد و نه مي‌شود زندگي کرد. صبر بازيکنان تمام شده و خيلي از بچه‌ها حتي پول تاکسي هم ندارند که به تمرين بيايند. بعضي از بازيکنان که در خوابگاه هستند اگر در آنجا غذا نخورند حتي پول شام و نهارشان را هم ندارند.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: ما ديروز در مورد اين قضيه حرف زديم و تصميم گرفتيم تا اين شرايط حل نشود ديگر نه در تمرينات و نه در بازي‌ها حاضر نشويم. اين نظر کل تيم است و ما بازيکناني که ديشب در جلسه شرکت کرديم به نمايندگي از آنها اين صحبت‌ها را مطرح کرديم.

حاجي‌زاده درباره اينکه احتمال حضور اين تيم مقابل استقلال در روز سه‌شنبه چقدر است، اظهار داشت: من نمي‌دانم که پول مي‌رسد يا نه
اما فکر مي‌کنم درصد کمي وجود دارد که ما مقابل استقلال بازي مي‌کنيم. قرار بود امروز به تهران بياييم و فردا تمرين سبکي در اين شهر انجام دهيم اما تا همين حالا که اين صحبت‌ها را انجام مي‌دهم هيچ صحبتي درباره حضورمان در تهران وجود ندارد.

هافبک تيم فوتبال داماش با اظهار گله‌مندي از شرايط اين تيم در شهر رشت،‌ گفت: براي شهري مثل رشت که کارخانه‌هاي صنعتي زيادي دارد زشت است که تيم فوتبالش اينطور بي‌پول باشد. اين شهر تا دلتان بخواهد مسئول و نماينده دارد اما هيچکدامشان از داماش حمايت نمي‌کنند. حتماً اين تيم را نمي‌خواهند که به مشکلاتش رسيدگي نمي‌کنند.

وي ادامه داد: همين حالا از ما بازيکنان ماليات قرادادهايمان را مي‌خواهند، ما مگر پولي گرفتيم که ماليات بدهيم؟ مبلغ قرارداد بازيکنان ما نسبت به تيم‌هاي ديگر بسيار کم است و شايد بيشترين مبلغ قرارداد در حدود 350 تا 400ميليون باشد که همين پول را هم باشگاه ندارد که پرداخت کند.

حاجي‌زاده در ادامه در خصوص شرايط بد مالي داماش گفت: وضع مالي تيم بسيار خراب است
ما حتي لباس گرم نداريم که در اين هواي سرد بپوشيم. امکانات تيم ما کم نه بلکه افتضاح است حتي چمن ما مصنوعي است! اگر قرار است باشگاه‌ها اينگونه کار کنند خوب هر کس مي‌رود يک تيم تشکيل مي‌دهد و مي‌گويد پولش را بعداً مي‌دهم! تيم در ليگ برتر است اما براي آن هزينه نمي‌کنند و وقتي که به دسته پائين‌تر سقوط کرد بايد چهار برابر اين پول را براي ليگ برتر شدن داماش هزينه کنند.

پ ن:

اینا خیلی فقیرن دلم سوخت:(

بچه ها بشینیم دونگی پول بزاریم بدیم به اینا حداقل سر تمریناتشون حاضر شن:)

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خوب میشه اگه نیان!!! نه به خاطر امتیازش....چون داماش رو می بردیم در تهران....فقط به خاطر اینکه استراحت کنن بچه ها...

عابدینی : تیم‌های پایه‌ای داماش را هم منحل می‌کنم/ بازیکنان آزادند که بروند

امیر عابدینی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت: نامه‌ای که به سازمان لیگ ارسال کردیم در ارتباط با مشکلات مالی باشگاه بود اما دیگر بحث مشکلات مالی مطرح نیست، داماش به سوی نابودی پیش رفته است و تقریبا شرایطی برای ادامه حیات ندارد.

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان افزود: وقتی تیمی نمی‌تواند به تهران برود یعنی به فقر مطلق رسیده است و من دیگر بضاعت خرج کردن ندارم و شرایط مالی خوبی هم ندارم که بخواهم از جیب خودم برای باشگاه خرج کنم به همین دلیل عطای باشگاه داماش را به لقایش بخشیدم و از مدعیان حفاظت از این تیم می‌خواهم بیایند و آن را جمع کنند.

وی در ادامه در خصوص استعفا خود از این باشگاه گفت: استعفایم را 2 ماه پیش نوشته بودم و فردا وقتی به تهران بروم دیگر برای همیشه از حضور در اهالی فوتبال خداحافظی خواهم کرد، زیرا دیگر کاری از دستم ساخته نیست و در این چند ماه روزهای سختی را پشت سر گذاشتم.

عابدینی اظهار داشت: شب گذشته جلسه‌ای را با بازیکنان تیم داشتم و آنها مطالبی را مطرح کردند که واقعا تکان دهنده و ناامیدکننده بود؛ زمانی که بازیکن اخلاق تیم بگوید، پول کرایه خانه‌ام مانده است و هر آن احتمال تخلیه آن وجود دارد، بی انصافی است که حق را به بازیکن نداد بنابراین بازیکن آزاد است که با توجه به این شرایط از ادامه حضور در باشگاه منصرف شود به سراغ تیم دیگری برود و عرف هم می‌گوید بازیکنی که تا نیم فصل 30 درصد از قراردادش را دریافت نکرده است حق جداشدن از تیم را دارد.

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان در ادامه در خصوص تیم‌های پایه‌ای داماش تصریح کرد: تیم‌های پایه‌ای داماش که آتیه‌سازان این باشگاه هستند را منحل خواهم کرد و دیگر نمی‌گذارم به سفرهای استانی بروند.

وی افزود: علی نظرمحمدی، در هفته گذشته از بازار پول قرض کرد و تیم را به مشهد فرستاد؛ این رفتارها یک جور خودکشی است که من تحمل ماندن در این شرایط را ندارم.

عابدینی در ارتباط با شرایط تیم داماش برای بازی مقابل استقلال تهران خاطرنشان کرد:‌ تیم داماش به هیچ عنوان از نظر مالی و روحی شرایط حضور در بازی با استقلال را ندارد و همین الان هم امکانات مالی نداریم که به تهران برویم و این بازی را انجام دهیم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
حاجي‌زاده: بازيکنان پول غذا و تاکسي ندارند

هافبک تيم فوتبال داماش گفت: قرار بود امروز به تهران بياييم و فردا تمرين سبکي در اين شهر انجام دهيم اما تا همين حالا که اين صحبت‌ها را انجام مي‌دهم هيچ صحبتي درباره حضورمان در تهران نمي‌شود.
00944914.jpg

ابوالفضل حاجي‌زاده در خصوص اينکه باشگاه داماش گيلان طي نامه‌اي اعلام کرده که مقابل استقلال حاضر نمي‌شود، گفت: ما ديشب در همين رابطه جلسه‌اي داشتيم. خود من از سال گذشته تا حالا فقط 40درصد از مبلغ قراردادم را گرفته‌ام. اينطور نه مي‌شود فوتبال بازي کرد و نه مي‌شود زندگي کرد. صبر بازيکنان تمام شده و خيلي از بچه‌ها حتي پول تاکسي هم ندارند که به تمرين بيايند. بعضي از بازيکنان که در خوابگاه هستند اگر در آنجا غذا نخورند حتي پول شام و نهارشان را هم ندارند.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: ما ديروز در مورد اين قضيه حرف زديم و تصميم گرفتيم تا اين شرايط حل نشود ديگر نه در تمرينات و نه در بازي‌ها حاضر نشويم. اين نظر کل تيم است و ما بازيکناني که ديشب در جلسه شرکت کرديم به نمايندگي از آنها اين صحبت‌ها را مطرح کرديم.

حاجي‌زاده درباره اينکه احتمال حضور اين تيم مقابل استقلال در روز سه‌شنبه چقدر است، اظهار داشت: من نمي‌دانم که پول مي‌رسد يا نه
اما فکر مي‌کنم درصد کمي وجود دارد که ما مقابل استقلال بازي مي‌کنيم. قرار بود امروز به تهران بياييم و فردا تمرين سبکي در اين شهر انجام دهيم اما تا همين حالا که اين صحبت‌ها را انجام مي‌دهم هيچ صحبتي درباره حضورمان در تهران وجود ندارد.

هافبک تيم فوتبال داماش با اظهار گله‌مندي از شرايط اين تيم در شهر رشت،‌ گفت: براي شهري مثل رشت که کارخانه‌هاي صنعتي زيادي دارد زشت است که تيم فوتبالش اينطور بي‌پول باشد. اين شهر تا دلتان بخواهد مسئول و نماينده دارد اما هيچکدامشان از داماش حمايت نمي‌کنند. حتماً اين تيم را نمي‌خواهند که به مشکلاتش رسيدگي نمي‌کنند.

وي ادامه داد: همين حالا از ما بازيکنان ماليات قرادادهايمان را مي‌خواهند، ما مگر پولي گرفتيم که ماليات بدهيم؟ مبلغ قرارداد بازيکنان ما نسبت به تيم‌هاي ديگر بسيار کم است و شايد بيشترين مبلغ قرارداد در حدود 350 تا 400ميليون باشد که همين پول را هم باشگاه ندارد که پرداخت کند.

حاجي‌زاده در ادامه در خصوص شرايط بد مالي داماش گفت: وضع مالي تيم بسيار خراب است
ما حتي لباس گرم نداريم که در اين هواي سرد بپوشيم. امکانات تيم ما کم نه بلکه افتضاح است حتي چمن ما مصنوعي است! اگر قرار است باشگاه‌ها اينگونه کار کنند خوب هر کس مي‌رود يک تيم تشکيل مي‌دهد و مي‌گويد پولش را بعداً مي‌دهم! تيم در ليگ برتر است اما براي آن هزينه نمي‌کنند و وقتي که به دسته پائين‌تر سقوط کرد بايد چهار برابر اين پول را براي ليگ برتر شدن داماش هزينه کنند.

پ ن:

اینا خیلی فقیرن دلم سوخت:(

بچه ها بشینیم دونگی پول بزاریم بدیم به اینا حداقل سر تمریناتشون حاضر شن:)

من چند تا پلیور دارم تقریبا نو هست..اگه لباس گرم ندارن با کمال میل تقدیم میکنم بهشون!

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]اسامي داوران هفته بيستم ليگ برتر اعلام شد[/h]
[h=2] کميته داوران فدراسيون فوتبال اسامي داوران ديدارهاي هفته بيستم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه‌هاي کشور را اعلام کرد.[/h]
00024391.jpg

استقلال - داماش گيلان، ساعت 16:25، ورزشگاه آزادي

داور: عليرضا فغاني، کمک‌ها: حسن کامراني‌فر و عليرضا ايلدروم، داور چهارم: موعود بنيادي‌فر

ناظر داوري: حسين عسگري

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
برای پول تاکسیشون چه کنیم:(

دیگه همش که گردن ما نیست :دی

من که شک دارم بعضیا اجازه بدن به همین راحتی ما 3 امتیاز بگیریم! شاید تا آخرین دقایق کمک ها برسه!

یهو دیدی فردا شب فردوسی پور تا نصف شب پول جمع کرد اینا رو هر جور شده بفرسته تهران :دی

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
دیگه همش که گردن ما نیست :دی

من که شک دارم بعضیا اجازه بدن به همین راحتی ما 3 امتیاز بگیریم! شاید تا آخرین دقایق کمک ها برسه!

یهو دیدی فردا شب فردوسی پور تا نصف شب پول جمع کرد اینا رو هر جور شده بفرسته تهران :دی

:دی

بابا ثواب داره به خدا یه کمکی بکنیم:دی

فردوسی پور رو خوب اومدی حتما یه کاری میکنه این...

من که میگم 90٪ بازی انجام میشه اینا فقط میخوان مسئولان رو تو فشار بزار ....ولی اینا خیال کردن هنوز این مسئولین رو نشناختن :)

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
تاج: مصرانه برای برگزاری بازی استقلال - داماش تلاش می‌کنیم

مهدی تاج در گفت‌‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: داماش در این مدت مشکلات مالی زیادی داشته و در نامه‌ای به ما مشکلات خود را منعکس و حتی اعلام کرد به زودی این باشگاه منحل می‌شود. آنها به ما گفتند روز سه شنبه در بازی مقابل استقلال حاضر نمی‌شوند.

وی افزود: با این حال ما مصرانه به دنبال آن هستیم تا دیدار استقلال و داماش برگزار شود و تلاش خواهیم کرد مشکلات برطرف شده و تیم داماش بتواند برای انجام این بازی به تهران بیاید.

رئیس سازمان لیگ برتر فوتبال ایران تصریح کرد: در این باره با مسئولان مکاتبه و درخواست کردیم این مشکلات برطرف شود. داماش هواداران مخصوص خود در شهر رشت را دارد و باید به این باشگاه کمک شود تا مشکلات را پشت سر بگذارد و بتواند فعالیت کند.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
باز اين تيم رو به تهران هم برسونند با اين وضعيت يك تيم در مقابل ما حرفي براي گفتن ندارند

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
بروبچ برین سایت فارس نیوز!!این چه وضعشه؟؟؟

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
حداکثر زمانی که داماش برای رسوندن خودش به تهران داره واسه بازی چقدره؟؟؟؟

تا فردا بعدازظهر خبری نشه دیگه 100٪تمومه یا بازم میتونه خودشو برسونه؟؟؟؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
حداکثر زمانی که داماش برای رسوندن خودش به تهران داره واسه بازی چقدره؟؟؟؟

تا فردا بعدازظهر خبری نشه دیگه 100٪تمومه یا بازم میتونه خودشو برسونه؟؟؟؟

فقط کافیه تا شروع بازی خودشون رو برسونن استادیوم ..تا اون موقع فرصت دارن فکر کنم...

مهم اینه که تیم در زمین مسابقه حاضر بشه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
منتظری استقلال را به "السیلیه" قطر ترجیح می‌دهد/ تمجید فتح‌الله‌زاده از مدافع آبی‌ها

با توجه به جلسه امروز پژمان منتظری با علی فتح‌الله‌زاده احتمال ماندن مدافع آبی‌ها بیشتر شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در حالی که دیروز این شائبه قوت گرفت که پژمان منتظری با خداحافظی‌اش از بازیکنان استقلال راهی شرق آسیا و یکی از تیم‌های چینی خواهد شد اما امروز مدیرعامل استقلال اعلام کرد تیمی که مدافع آبی‌ها را مدنظر دارد، السیلیه قطر است. با این حال با توجه به حضور منتظری در دفتر فتح‌الله‌زاده و حضور قلعه‌نویی در این جلسه و صحبت‌های رد و بدل شده احتمال ماندن منتظری بیش از جدایی‌اش است و این چیزی است که سرمربی استقلال هم مدنظر دارد.

علی فتح‌الله‌زاده در گفت و گو با ایسنا، از پیشنهاد این تیم قطری به منتظری خبر داد و گفت: با وجود این که "السیلیه" قطر پیشنهاد خوبی به منتظری داده بود با او صحبت کردیم. با این حال این مذاکرات ادامه دارد و احتمالا منتظری تا پایان فصل در استقلال می‌ماند. منتظری بازیکن بزرگی است. او چه به لحاظ فنی و چه به لحاظ اخلاقی نمونه است و ما امید داریم که این بازیکن با ادامه حضورش در استقلال راه باقی مانده را در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا با پیراهن استقلال طی کند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کمک محمّد رویانیان به داماش برای بازی با استقلال

به گزارش پارس به نقل از مهر، در پی مشکلات مالی باشگاه داماش گیلان، مالک جدید باشگاه ملوان بندرانزلی و مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با امیر عابدینی تماس گرفتند تا از وضعیت این باشگاه کسب اطلاع کنند.
مشکلات مالی باشگاه داماش گیلان باعث لغو تمرینات دیروز و امروز این تیم لغو شده است. در این زمینه امیر عابدینی در نامه‌ای به سازمان لیگ اعلام کرد که تیم داماش به علت این مشکلات برای دیدار با استقلال به تهران سفر نمی‌کند.
عابدینی با تائید این مساله اظهار کرد: شرایط تیم داماش بحرانی است و تا این لحظه قصد سفر به تهران برای بازی با استقلال را نداریم، مگر اینکه مشکلات مالی برطرف شده و بازیکنان را برای سفر به تهران مجاب کنیم.
وی افزود: امروز محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، سیروس محجوب مالک باشگاه داماش، و مولایی رئیس اداره کل ورزش و جوانان استان با من تماس گرفتن و از وضعیت تیم جویا شدند اما مسئولان که باید به فکر حل مشکلات تیم باشند، تنها یک شماره به من دادند تا مدیرکل سیاسی تماس بگیرم.
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان در این خصوص اضافه کرد: قرار است بنده تا عصر امروز یکشنبه با ایشان تماس بگیریم تا به نحوی مشکلات را برطرف کند. در این شرایط باید گفت وضعیت داماش تا امشب مشخص می‌شود.
عابدینی در پایان گفت: در مورد اینکه مسئولان سازمان لیگ اعلام کرده‌اند اگر تیم برای بازی به تهران نیاید، با جریمه سنگینی مواجه می‌شود، گفت: شما که نمی‌توانید راهکار برای حل بحران تیم داماش ارائه کنید، لطفا نمک به زخم‌مان نپاشید

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
کمک محمّد رویانیان به داماش برای بازی با استقلال

به گزارش پارس به نقل از مهر، در پی مشکلات مالی باشگاه داماش گیلان، مالک جدید باشگاه ملوان بندرانزلی و مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با امیر عابدینی تماس گرفتند تا از وضعیت این باشگاه کسب اطلاع کنند.
مشکلات مالی باشگاه داماش گیلان باعث لغو تمرینات دیروز و امروز این تیم لغو شده است. در این زمینه امیر عابدینی در نامه‌ای به سازمان لیگ اعلام کرد که تیم داماش به علت این مشکلات برای دیدار با استقلال به تهران سفر نمی‌کند.
عابدینی با تائید این مساله اظهار کرد: شرایط تیم داماش بحرانی است و تا این لحظه قصد سفر به تهران برای بازی با استقلال را نداریم، مگر اینکه مشکلات مالی برطرف شده و بازیکنان را برای سفر به تهران مجاب کنیم.
وی افزود: امروز محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، سیروس محجوب مالک باشگاه داماش، و مولایی رئیس اداره کل ورزش و جوانان استان با من تماس گرفتن و از وضعیت تیم جویا شدند اما مسئولان که باید به فکر حل مشکلات تیم باشند، تنها یک شماره به من دادند تا مدیرکل سیاسی تماس بگیرم.
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان در این خصوص اضافه کرد: قرار است بنده تا عصر امروز یکشنبه با ایشان تماس بگیریم تا به نحوی مشکلات را برطرف کند. در این شرایط باید گفت وضعیت داماش تا امشب مشخص می‌شود.
عابدینی در پایان گفت: در مورد اینکه مسئولان سازمان لیگ اعلام کرده‌اند اگر تیم برای بازی به تهران نیاید، با جریمه سنگینی مواجه می‌شود، گفت: شما که نمی‌توانید راهکار برای حل بحران تیم داماش ارائه کنید، لطفا نمک به زخم‌مان نپاشید

هر کاری دلشون میخواد بکنند...خودشون رو به آب و آتیش بزنند تا داماش رو برسونند تهران....ولی داماش روز سه شنبه توی آزادی حرفی برای گفتن نداره...

بازی راحت خواهد بود)...ولی ای کاش استراحت میخورد به تیم:(

912

Registered User
لایک‌ها
472
عجب!!!!!!!!!

جالبه یعنی هیشکی عضو نیست

بروبچ بلیت بازی دربی که تو همین ماهه داره فروخته میشه برای حمایت از تیم حتما بیاید استادیوم البته زود باشینا بلیت اخراشه داره تموم میشه

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002

پایان بی نتیجه جلسه 3 ساعته مدیرعامل داماش با بازیکنان/تعیین تکلیف نهایی تا ظهر روز دوشنبه

جلسه سه ساعته مدیرعامل باشگاه داماش با بازیکنان این تیم نتیجه ای در پی نداشت.

به گزارش خبرنگار اوج،امیر عابدینی از ساعت 19:30 یکشنبه شب،نشستی را با جمعی از بازیکنان داماش برگزار کرد تا آنها را برای حضور در مسابقه روز سه شنبه مقابل استقلال متقاعد کند.
این جلسه که تا ساعت 22:30 ادامه داشت،در نهایت بدون نتیجه به پایان رسید.

علی سراوانی،مدیر روابط عمومی داماش،ضمن تایید این خبر به اوج عنوان کرد:در این جلسه مدیرعامل باشگاه با توجه به حساسیت بازی روز سه شنبه و نگاه ویژه هواداران داماش به این مسابقه،خواهان این مساله شد که بازیکنان به تهران بیایند اما جمع بندی در این خصوص صورت نگرفت.

وی در پاسخ به این پرسش که با توجه به این مساله،بازی داماش مقابل استقلال لغو خواهد شد یا نه گفت:قرار است بازیکنان در این باره بررسی بیشتری داشته باشند و پس از همفکری که با هم می کنند تا ظهر روز دوشنبه نظر نهایی شان را در این باره به ما اعلام کنند.در صورتیکه بازیکنان موافق باشند به تهران می آییم و در غیر این صورت این بحث منتفی خواهد شد.

سراوانی درباره اینکه بهروان،رییس کمیته برگزاری مسابقات لیگ برتر گفته است در صورتیکه داماش در مسابقه با استقلال حاضر نشود جریمه خواهد شد گفت:من از برخی اظهارات تعجب می کنم.اگر باشگاه داماش پول داشت،به جای پرداخت این جریمه ها،هتل رزرو می کرد تا بتواند به تهران بیاید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا