خیلی خیلی ببخشید ولی من هنوز معنی phone edition بودن یا نبودن یک ppc رو نفهمیدم...
سلام بچه ها
کسی service center اتم یا نمایندگی فروش اتم رو توی دوبی میشناسه؟ من STYLUS اتمم گم شده از کجا میتونم تهیه کنم ؟ زووود فقط که تا یکشنبه فقط وقت دارم![]()
سلام دوستان
در ابتدا باید از تمامی دوستان این بخش تشکر کنم چون تبادل اطلاعات شما عزیزان بهترین کلاس آموزشی برای من بود ومنی که 3-4 روزی هست که یک g-smart خریدم هر بار که وارد این کلوپ شدم بدون اینکه متوجه زمان باشم ساعت ها به مطالعه مطالب ارائه شده مشغول شدم . در هر حال ... یه چنتا مشکل برام پیشومده که هرچی گشتم جوابی ندیدم (البته حتما دوستان مطرح کردن و من بی دقتی کردم :blush: )
1. معنی و ویژگی stereo Bluetooth چیه ؟
2. چجوری میشه محل ذخیره فایلهایی که با بلوتوث دریافت میکنم رو به مموری کارت تغییر بدم
3. چرا سرعت ارسال و بخصوص دریافت Bluetooth بسیار کمه و در برخی موارد کلا متوقف میشه ؟ و راه حل این مشکل چیه ؟ ( البته من در مقایسه با گوشی قبلیم 7710 این رو میگم که تا اونجا که من میدونم هردو Bluetooth 1.2 دارن )
4. برای افزایش storage memory رفتم تو رجیستری و تغیراتو ایجاد کردم و برنامه memmaid رو هم نسب کردم ولی نوار تغیراتش فیکسه و تغییر نمیکنه !!!
با تشکر
شاد باشید
سلام دوستان
در ابتدا باید از تمامی دوستان این بخش تشکر کنم چون تبادل اطلاعات شما عزیزان بهترین کلاس آموزشی برای من بود ومنی که 3-4 روزی هست که یک g-smart خریدم هر بار که وارد این کلوپ شدم بدون اینکه متوجه زمان باشم ساعت ها به مطالعه مطالب ارائه شده مشغول شدم . در هر حال ... یه چنتا مشکل برام پیشومده که هرچی گشتم جوابی ندیدم (البته حتما دوستان مطرح کردن و من بی دقتی کردم :blush: )
1. معنی و ویژگی stereo Bluetooth چیه ؟
2. چجوری میشه محل ذخیره فایلهایی که با بلوتوث دریافت میکنم رو به مموری کارت تغییر بدم
3. چرا سرعت ارسال و بخصوص دریافت Bluetooth بسیار کمه و در برخی موارد کلا متوقف میشه ؟ و راه حل این مشکل چیه ؟ ( البته من در مقایسه با گوشی قبلیم 7710 این رو میگم که تا اونجا که من میدونم هردو Bluetooth 1.2 دارن )
4. برای افزایش storage memory رفتم تو رجیستری و تغیراتو ایجاد کردم و برنامه memmaid رو هم نسب کردم ولی نوار تغیراتش فیکسه و تغییر نمیکنه !!!
با تشکر
شاد باشید
با اجازه دكتر![]()
1-برا handfree هست عزيزم
2-فقط برنامه هست اونم ميتوني سرچ كني بچه ها گذاشتن اينجا
3-من به مشگل نخوردم تا بحال
4-اصلا به شما پيشنهاد همچين كاري رو نميدم به دوستان هم ميگم همچين كاري نكنن
سلام
بچه ها توی SPB Tips & Tricks توی قسمت Tweak یه گزینه هست برای اینکه زمان اینستال برنامه روی مموری کارت مسیر رو بپرسه.
کسی میدونه که این کار هم مثل اون تغییری که توی رجیستری خودمون میدادیم اون نقطه رو جلوی اسم فولدر میذاره یا نه ؟!
کسی تاحالا ازش استفاده کرده ؟
مرسی
نیما
به بخشید دوستان من می خواستم بدونم راهی برای اینکه بفهمیم وقتی با کسی تماس میگیریم پشت خطش هستیم یا نه وجود داره![]()
بله همون كاره اما با مسير راحتر متاسفانه![]()
من كه ميزارم بريزه تو اول مموريم اونايي هم كه كپ هست با كپ انيستالر نصب ميكنم:blink:
راستي اين مشكل نصب برنامه تو فولدر مموري تو 2005 هم هست؟؟؟؟؟![]()
دوستان به یک مشکل بزرگ برخورد کردم.
من خودم هدست بلوتوث ندارم ، ولی داشتم از مزایای ویندوز 5 برای دوستی می گفتم که گفت ، من هدست شو دارم ، می شه نشون بدی که چطوری می شه باهاش موزیک گوش کرد؟
من هم جاتون خالی حسابی کنف شدم.مشکل اینه که من هرچی گشتم ، جایی پیدا نکردم ، نه در جس جار و نه در ای تن ام550 ام ، که امکان فرستادن صداها به هدست بلوتوث داشته باشه ، فقط در موقعی که هدست پیدا می شه در بلوتوث ، می شه به عنوان هدست تلفن انتخابش کرد، و یک گزینه که wireless bluetooth headsetهست استریو ، غیر فعال هست.
می بایست یک برنامه ثالث نصب کنم؟
دوستان به یک مشکل بزرگ برخورد کردم.
من خودم هدست بلوتوث ندارم ، ولی داشتم از مزایای ویندوز 5 برای دوستی می گفتم که گفت ، من هدست شو دارم ، می شه نشون بدی که چطوری می شه باهاش موزیک گوش کرد؟
من هم جاتون خالی حسابی کنف شدم.مشکل اینه که من هرچی گشتم ، جایی پیدا نکردم ، نه در جس جار و نه در ای تن ام550 ام ، که امکان فرستادن صداها به هدست بلوتوث داشته باشه ، فقط در موقعی که هدست پیدا می شه در بلوتوث ، می شه به عنوان هدست تلفن انتخابش کرد، و یک گزینه که wireless bluetooth headsetهست استریو ، غیر فعال هست.
می بایست یک برنامه ثالث نصب کنم؟