• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی خیلی ببخشید ولی من هنوز معنی phone edition بودن یا نبودن یک ppc رو نفهمیدم...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خیلی خیلی ببخشید ولی من هنوز معنی phone edition بودن یا نبودن یک ppc رو نفهمیدم...

یعنی سیم کارت جی اس ام می خوره یا نه
(به قول جمهوری ، موبایل هست یا نیست)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام بچه ها
کسی service center اتم یا نمایندگی فروش اتم رو توی دوبی میشناسه؟ من STYLUS اتمم گم شده از کجا میتونم تهیه کنم ؟ زووود فقط که تا یکشنبه فقط وقت دارم :eek:

چرا اونجا ، همین رمضانی خودمون هم داره ، یکی 5 تومن ، من دو تا خریدم ، البته بگم اصل نیست ولی عین اصلشه

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها من یه مشکل خیلی بزرگ برام پیش اومده!
من یه فولدر روی SD Card داشتم که تمامه عکسا و فیلمام توش بود ! بعد امروز یه فایل رو توش Move کردم بعد یهو همش رفت ! فولدرش خالی شد !
البته انقدر حجمش زیاده و نمیتونسته به این سرعت پاک بشه ولی به هر حال دیگه نیست ! منم این عکسا رو دیگه ندارم !
به یکی از این برنامه های Data Recovery هم تلاش کردم که برگردونمش ! هر چی از 4 ماه پیش پاک کرده بودم برگشت ولی اینا برنگشت ! فکر کنم که Cluster های اونو دیگه نمیشناسه !
کسی تا حالا به این مشکل خورده !؟ چیکارش میتونم بکنم ؟
اینم بگم که Sd Cardم Kingston یک گیگ هست
برسین به فریاد :(

مرسی
نیما

kamicg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشكل عوض كردن تم با هارد ریست درست شد ممنون از راهنمائی هاتون

mandani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
در ابتدا باید از تمامی دوستان این بخش تشکر کنم چون تبادل اطلاعات شما عزیزان بهترین کلاس آموزشی برای من بود ومنی که 3-4 روزی هست که یک g-smart خریدم هر بار که وارد این کلوپ شدم بدون اینکه متوجه زمان باشم ساعت ها به مطالعه مطالب ارائه شده مشغول شدم . در هر حال ... یه چنتا مشکل برام پیشومده که هرچی گشتم جوابی ندیدم (البته حتما دوستان مطرح کردن و من بی دقتی کردم :blush: )

1. معنی و ویژگی stereo Bluetooth چیه ؟
2. چجوری میشه محل ذخیره فایلهایی که با بلوتوث دریافت میکنم رو به مموری کارت تغییر بدم
3. چرا سرعت ارسال و بخصوص دریافت Bluetooth بسیار کمه و در برخی موارد کلا متوقف میشه ؟ و راه حل این مشکل چیه ؟ ( البته من در مقایسه با گوشی قبلیم 7710 این رو میگم که تا اونجا که من میدونم هردو Bluetooth 1.2 دارن )
4. برای افزایش storage memory رفتم تو رجیستری و تغیراتو ایجاد کردم و برنامه memmaid رو هم نسب کردم ولی نوار تغیراتش فیکسه و تغییر نمیکنه !!!

با تشکر
شاد باشید

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام دوستان
در ابتدا باید از تمامی دوستان این بخش تشکر کنم چون تبادل اطلاعات شما عزیزان بهترین کلاس آموزشی برای من بود ومنی که 3-4 روزی هست که یک g-smart خریدم هر بار که وارد این کلوپ شدم بدون اینکه متوجه زمان باشم ساعت ها به مطالعه مطالب ارائه شده مشغول شدم . در هر حال ... یه چنتا مشکل برام پیشومده که هرچی گشتم جوابی ندیدم (البته حتما دوستان مطرح کردن و من بی دقتی کردم :blush: )

2. چجوری میشه محل ذخیره فایلهایی که با بلوتوث دریافت میکنم رو به مموری کارت تغییر بدم
3. چرا سرعت ارسال و بخصوص دریافت Bluetooth بسیار کمه و در برخی موارد کلا متوقف میشه ؟ و راه حل این مشکل چیه ؟ ( البته من در مقایسه با گوشی قبلیم 7710 این رو میگم که تا اونجا که من میدونم هردو Bluetooth 1.2 دارن )
4. برای افزایش storage memory رفتم تو رجیستری و تغیراتو ایجاد کردم و برنامه memmaid رو هم نسب کردم ولی نوار تغیراتش فیکسه و تغییر نمیکنه !!!

با تشکر
شاد باشید

با اجازه دكتر:)

1-برا handfree هست عزيزم
2-فقط برنامه هست اونم ميتوني سرچ كني بچه ها گذاشتن اينجا
3-من به مشگل نخوردم تا بحال
4-اصلا به شما پيشنهاد همچين كاري رو نميدم به دوستان هم ميگم همچين كاري نكنن

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
سلام دوستان

با تشکر
شاد باشید

ماندني جان شما اين Giga رو چند و از كجا خريدي
چون احتمال زياد من امروز ميخوام اين Jamin رو بفروشم چون فكر ميكنم LCD مشكل داره....:(

(بروبچس همون قضيه از كاليبره درومدن رو كه يادتونه...)

Hamed_61

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من فکر کنم در مورد Pocket PC تنها چیزی که دارم فقط خودشه!!!!
من یک XDA II از O2 گرفتم با ویندوز 2003 آلمانی !

1- می شود که یک ویندوز انگلیسی براش پیدا کرد و جای آلمانی نصب کرد؟
2- نسخه ویندوز را می شود از 2003 به 2005 کرد؟
3- در یک موبایل XDA IIاما از کمپانی T-Mobile یکنسخه دیگری از ویندوز 2003 بود اما تمپ هاشون حداقل نشان می داد که با O2 یکی نیست! می شود ؟
3- اگر در بازار تهران بدهم ویندوز آن را عوض کنند بازهم کار می کنه ؟
4- ویندوز O2 یعنی فقط یک تمپ O2 ؟ یا چیزه دیگری هم دارد؟

kamicg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از هارد ریست یه هو صدای قطع میشه بعضی مواقع بایه بار سافت ریست درست میشه اما بعضی مواقع چند بار باید ریست کنم تا درست می شد
اما الان صداکلاً قطع شده
1. اگه دوباره هارد ریست کنم درست میشه
2. هارد ریست زیاد هیچ مشکلی ایجاد میکنه

Shark_slyer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به بخشید دوستان من می خواستم بدونم راهی برای اینکه بفهمیم وقتی با کسی تماس میگیریم پشت خطش هستیم یا نه وجود داره :(

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها توی SPB Tips & Tricks توی قسمت Tweak یه گزینه هست برای اینکه زمان اینستال برنامه روی مموری کارت مسیر رو بپرسه.
کسی میدونه که این کار هم مثل اون تغییری که توی رجیستری خودمون میدادیم اون نقطه رو جلوی اسم فولدر میذاره یا نه ؟!
کسی تاحالا ازش استفاده کرده ؟

مرسی
نیما

mandani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اجازه دكتر:)

1-برا handfree هست عزيزم
2-فقط برنامه هست اونم ميتوني سرچ كني بچه ها گذاشتن اينجا
3-من به مشگل نخوردم تا بحال
4-اصلا به شما پيشنهاد همچين كاري رو نميدم به دوستان هم ميگم همچين كاري نكنن

سلام دوستان
1. بابا خوب اونایی که بلوتوث stereo نیست هم handfree Bluetooth جواب میده من متوجه تفاوت نشدم !!!
2. اسم برنامه رو اگه خاطرتون هست لطفا بگید
3. مشکلو دوباره مطرح میکنم اگه جوابی به ذهنتون میرسه لطفا بگید
. چرا سرعت ارسال و بخصوص دریافت Bluetooth بسیار کمه و در برخی موارد کلا متوقف میشه ؟ و راه حل این مشکل چیه ؟
4. چشم:D ولی با مشکل کمبود storage memory چیکار کنیم ؟

در جواب اون دوستی که قیمت خریدمو پرسیده بود باید بگم چهاشنبه قبل 590 به همراه باتری و شارِژر اضافه و minisd 256mb و سایر لوازم جانبیش

با تشکر
خوش باشید دوستان

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها توی SPB Tips & Tricks توی قسمت Tweak یه گزینه هست برای اینکه زمان اینستال برنامه روی مموری کارت مسیر رو بپرسه.
کسی میدونه که این کار هم مثل اون تغییری که توی رجیستری خودمون میدادیم اون نقطه رو جلوی اسم فولدر میذاره یا نه ؟!
کسی تاحالا ازش استفاده کرده ؟

مرسی
نیما

بله همون كاره اما با مسير راحتر متاسفانه:(
من كه ميزارم بريزه تو اول مموريم اونايي هم كه كپ هست با كپ انيستالر نصب ميكنم:blink:

راستي اين مشكل نصب برنامه تو فولدر مموري تو 2005 هم هست؟؟؟؟؟:rolleyes:

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به بخشید دوستان من می خواستم بدونم راهی برای اینکه بفهمیم وقتی با کسی تماس میگیریم پشت خطش هستیم یا نه وجود داره :(

عزيز شما هم سوالي ميكني هااااا:blink:
خوب وقتي طرف جواب داد بپرس كه پشت خط رفتي يا جلو خط:p

ولي اگه ميخاي نپرسي خوب برو خوكيا بخر:wacko:

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله همون كاره اما با مسير راحتر متاسفانه:(
من كه ميزارم بريزه تو اول مموريم اونايي هم كه كپ هست با كپ انيستالر نصب ميكنم:blink:

راستي اين مشكل نصب برنامه تو فولدر مموري تو 2005 هم هست؟؟؟؟؟:rolleyes:

سلام
آقا پس این عملا بی استفادست دیگه !!
والا راجع به WM2005 که من اطلاعی ندارمو چون ماله من 2003 هست !
بازم ممنون :rolleyes:

نیما

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان به یک مشکل بزرگ برخورد کردم.
من خودم هدست بلوتوث ندارم ، ولی داشتم از مزایای ویندوز 5 برای دوستی می گفتم که گفت ، من هدست شو دارم ، می شه نشون بدی که چطوری می شه باهاش موزیک گوش کرد؟
من هم جاتون خالی حسابی کنف شدم.مشکل اینه که من هرچی گشتم ، جایی پیدا نکردم ، نه در جس جار و نه در ای تن ام550 ام ، که امکان فرستادن صداها به هدست بلوتوث داشته باشه ، فقط در موقعی که هدست پیدا می شه در بلوتوث ، می شه به عنوان هدست تلفن انتخابش کرد، و یک گزینه که wireless bluetooth headsetهست استریو ، غیر فعال هست.
می بایست یک برنامه ثالث نصب کنم؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
من خودم هدست بلوتوث ندارم ، ولی داشتم از مزایای ویندوز 5 برای دوستی می گفتم که گفت ، من هدست شو دارم ، می شه نشون بدی که چطوری می شه باهاش موزیک گوش کرد؟
من هم جاتون خالی حسابی کنف شدم.مشکل اینه که من هرچی گشتم ، جایی پیدا نکردم ، نه در جس جار و نه در ای تن ام550 ام ، که امکان فرستادن صداها به هدست بلوتوث داشته باشه ، فقط در موقعی که هدست پیدا می شه در بلوتوث ، می شه به عنوان هدست تلفن انتخابش کرد، و یک گزینه که wireless bluetooth headsetهست استریو ، غیر فعال هست.

با سلام
مشخص نکردی بلوتوث هدستت از این استریو 2 بانده هاست یا معمولیه مونو؟
من با استریو کار نکردم ولی تا اونجایی که می دونم تا دستگاه A2DP رو ساپورت نکنه اون هم بی مصرفه نهایتا صدای مونو بهت بده
اما تک باند های معمولیه مونو وقتی با دستگاه pair می شه و با دستگاه add ش می کنی هر وقت کسی زنگ بزنه یا بخوای زنگ بزنی یا از voice استفده کنی فعال می شه و تو مدار میاد
یه عکس هدفون کوچیک هم همون موقع می ذاره بالای نوار Task
باز هم اگه بد متوجه سئوالت شدم یه کم واضح تر توضیح بده مشکلت چیه
در ضمن خود هدست هم باید پروفیلی برای گوش دادن به موزیک رو داشته باشه
صرف WM5 بودن که ملاک نیست
من با یه برنامه جانبی تونسته بودم صدای مونوی mp3 رو تو هدستم گوش کنم (هیییییی یادش بخیر :rolleyes: )
برنامش رو هم تو فروم نرم افزار معرفی کرده بودم الان هم برنامه های مشابه با کاراییه بالاتر هم هست اگه ببینی
موفق باشید

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

با اجازه ی آقا امیر،
دکتر جون، اگه هدستتون ازین معمولی ها (مونو) هستش، باید برنامه ثالث نصب کنید، اسمش bt audio هست (اگه این فایلو دانلود کردین، اسمش کاراکتر های عربی داره، rename کنید تا بعداً به مشکل نخورین یه وقت;) ) باید اول هندزفریتون رو pair کنید و بعد این برنامه رو اجرا کنید (cf 2.0 می خواد درضمن)
ولی اگه stereo headset هستش، برنامه ی ثالث نمی خواد، فقط هندزفری رو add کنید (settings,connections,bluetooth,devices ) و بعد روی هندزفری که add کردین تپ و هولد کنید و بزنید set as wireless stereo ;)

راستی امیر آقا، حرف شما کاملاً منطقیه، ولی جالب اینکه توی Help خود wm5 اگه سرچ کنید a2dp اینو براتون می یاره:

Windows Mobile-based devices support a2dp, which is used by bluetooth-enabled stereo headsets

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان، کسی تاحالا سعی کرده این رام های wm5 توی xda developers رو روی دستگاه wm3ش بریزه؟ اگه نه، یه خورده مخاطره جویی بدنیست هاااا :d بخصوص که منفعتش هم کم نیست.. ;) :-؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا