• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
یه بنده خدایی گفت بانک سپه هم کوتاه مدت روز شمار 20 درصد میده ؟ کسی اطلاعی نداره ؟

white-hawk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،من حدود 2 تومن دارم.میشه پیشنهاد بدید ببینم کدوم بانک بیشترین سود رو برای 4 یا 5 ماه میده؟

Sent from my ST27i using Tapatalk

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
من سوال كردم از شعبه دوست عزيز نظر شخصى خودم رو نگفتم. شما هم مى تونيد از شعبه بفرماييد و سوال كنيد!

بهتر هم هست طرز صحیح صحبت کردن هم یاد بگیرید و در مورد چیزی که مطمئن نیستین اظهار نظر عجولانه نکنید ;)

خود بانک زنگ بزنی بپرسی مطمئن ترین و بهترین راهه .
اینجا به اندازه تعداد موای سرت جوابای متناقض وجود داره.

:lol:
به این طفلک میگی صحیح صحبت کردن یاد بگیره طرز صحبت منو ببینی چی میگی :D

ما مخلص شما هم هستیم هر جور دوست داری صحبت کن :blush:

لحن صحبت شما شاید برای خودتون و اطرافیانتون عادی باشه ولی در محیط بیرون این طرز صحبت کردن درست و محترمانه نیست.

دوست عزیز سپرده 22 درصد روز شمار سپرده کوتاه مدت عادی نیست که شما می گید روز شمار 22 درصد میده پس سالیانه باید بیشتر بده! این یک نوع سپرده ویژه با شرایط ویژه هست.

سپرده کوتاه مدت عادی بانک گردشگری سود 17 درصد میده و به نسبت این 17 درصد سود سالیانه اضافه میشه.

شما یک مقدار بیشتر دقت کنید و حتما برین از شعبه سوال کنید و حتما بیایین اینجا نتیجه رو اعلام کنید
[FONT=&quot]جناب [/FONT][FONT=&quot]cotgnx[/FONT] [FONT=&quot] طرز صحبت کردن من هیچ ایرادی فکر نمی کنم داشته باشه مشکل حساسیت بیش از حد و بهانه‌گیری شماست!. دیگه اینکه بانک دی و آینده هم روزشمار 19 درصد سود می دن و هنگامی که اینا هستن دیگه کسی برای روزشمار عادی طرف بانک گردشگری با سود 17 درصد نمی ره، بیشتر سئوال‌کننده های این تاپیک هم در مورد گردشگری، منظورشون شرایط و جزئیات همون سود روزشمار 22 درصد هست. منم تلویحا منظورم همون رقم و بطور مشخص سپرده یکساله 23.5 درصد این بانک بود. البته حداقل مبلغ لازم برای این سپرده .... تمام!!![/FONT]

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام

دوستان کدوم بانک بیش ترین سود یکساله رو میده؟ توی این تاپیک بیش تر در مورد سوده روز شمار صحبت شوده.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یکی درست حسابی بگه بیشترین سود سپرده کوتاه مدت عادی رو کدوم بانک میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آینده یا گردشگری؟؟؟؟؟؟؟

ویژه میژه نمیخوام باشه!

میخوام برای شروع 3 تومن بذارم!

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
چه بداخلاق!، صحبت کردن من چه ایرادی داره؟ خودتونو اصلاح کنین لطفا. در ضمن این واضحه که سود سپرده مدت‌دار چه تو بانکها چه تو موسسات معمولا باید بالاتر از سود روزشمار باشه! غیر از این باشه مردم مریض نیستن که پولشون رو تو بانک یکسال یا کمتر و بیشتر بلوکه کنن بعد سودش کمتر از روزشمار باشه ! شما حتما اشتباه شنیدین یا اون کارمند بانک اشتباه به عرضتون رسوندن!.

بله همین کار درسته!، ممنون!
حاج خانم
شما توجه كنيد دارين ميگين يكساله عادي نه با كف مبلغ حداقل..پس مسلما يكساله عادي كه شامل مبالغ كمتر از 10 م تومان ميشه،بايد كمتر از كوتاه مدت با كف مبلغ 10 متومان باشه..اون23%هم كه ميگين به احتمال زياد،براي كف مبلغ بيش از10 م تومان بايد باشه...

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
یکی درست حسابی بگه بیشترین سود سپرده کوتاه مدت عادی رو کدوم بانک میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آینده یا گردشگری؟؟؟؟؟؟؟

ویژه میژه نمیخوام باشه!

میخوام برای شروع 3 تومن بذارم!
بانک های آینده و دی. 19 درصد میدن. عضو شتاب هم هستن. حداقل موجودی هم برای بانک دی 50 هزار تومانه و برای بانک آینده هم 10 هزار تومانه
گردشگری هم برای اینکه 22 درصد بده باید حداقل 10 میل موجودی داشته باشی در غیر اینصورت 17 درصد میده.

white-hawk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،من حدود 2 تومن دارم.میشه پیشنهاد بدید ببینم کدوم بانک بیشترین سود رو برای 4 یا 5 ماه میده؟
بانک اقتصاد نوین و پارسیان چطوریه وضعیتش.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
بانک اقتصاد نوین و پارسیان چطوریه وضعیتش.

بانک دی 19 درصد روزشمار

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
اگه دنبال بانک هستید نه موسسه بانک دی و اینده به سپرده های روز شمار 19% سود میدند بانک گردشگری به سپرده ی بالای 10 میلیون 22% میده و بالاترین سود یکساله هم در بین بانک ها بانک گردشگری پرداخت میکنه که 23.5%

white-hawk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توی موسسات سود دهی چقدره؟من قصد خرید لپتاپ داشتم ولی به توصیه دوستان دست نگه داشتم حالا بدم هم نمیاد تو این مدت 5 ،6 ماهه یه مقداری پول هم بیاد رو حسابم:)

tayef

Registered User
لایک‌ها
17
امروز بانک گردشگری حساب باز کردم ۲۲درصد با حداقل موجودی ۱۰ تومن
اینم اونجا دیدم یاد تاپیک افتادم یه عکس گرفتم واسه شما ها
da9are7e.jpg

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
توی موسسات سود دهی چقدره؟من قصد خرید لپتاپ داشتم ولی به توصیه دوستان دست نگه داشتم حالا بدم هم نمیاد تو این مدت 5 ،6 ماهه یه مقداری پول هم بیاد رو حسابم:)

بیشترین سود رو موسسه ارمان 1 ساله 27% میده برای سپرده های بالای 30 میلیون فکر کنم و بعد از اون ثامن 1 ساله 25% میده و محدودیت سپرده گزاری نداره

white-hawk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
da9are7e.jpg

این کوتاه مدت ویژه 6ماهه چی جوریه؟

tayef

Registered User
لایک‌ها
17
این کوتاه مدت ویژه 6ماهه چی جوریه؟

من نپرسیدم ولی فکر کنم
حداقل موجودی نمی خواد ولی باید 3 ماه به پولت دست نزنی تا بتونی به سودش برسی نمی دونم سودشو هر ماه می دن یا نگه می دارند سر سه ماه می دهند

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
من نپرسیدم ولی فکر کنم
حداقل موجودی نمی خواد ولی باید 3 ماه به پولت دست نزنی تا بتونی به سودش برسی نمی دونم سودشو هر ماه می دن یا نگه می دارند سر سه ماه می دهند

آقا مبارک باشه میبخشید این ردیف 4 کوتاه مدت 2ماهست یا 3 ماهه؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
da9are7e.jpg

این 9 ماهه حداقل موجودی نمیخواد؟

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
دوستان من پول نیازم و فردا حساب سامانم می آد زیر 20 میلیون.
1 هفته مونده که سود این 20 م بریزن.حالا فردا بره زیر 20 دیگه سود بی سود؟کلا میسوزه؟
راهی هست که بشه حداقل سود این 22 روزو گرفت؟

بالا