یه بنده خدایی گفت بانک سپه هم کوتاه مدت روز شمار 20 درصد میده ؟ کسی اطلاعی نداره ؟
من سوال كردم از شعبه دوست عزيز نظر شخصى خودم رو نگفتم. شما هم مى تونيد از شعبه بفرماييد و سوال كنيد!
بهتر هم هست طرز صحیح صحبت کردن هم یاد بگیرید و در مورد چیزی که مطمئن نیستین اظهار نظر عجولانه نکنید![]()
خود بانک زنگ بزنی بپرسی مطمئن ترین و بهترین راهه .
اینجا به اندازه تعداد موای سرت جوابای متناقض وجود داره.
:lol:
به این طفلک میگی صحیح صحبت کردن یاد بگیره طرز صحبت منو ببینی چی میگی![]()
[FONT="]جناب [/FONT][FONT="]cotgnx[/FONT] [FONT="] طرز صحبت کردن من هیچ ایرادی فکر نمی کنم داشته باشه مشکل حساسیت بیش از حد و بهانهگیری شماست!. دیگه اینکه بانک دی و آینده هم روزشمار 19 درصد سود می دن و هنگامی که اینا هستن دیگه کسی برای روزشمار عادی طرف بانک گردشگری با سود 17 درصد نمی ره، بیشتر سئوالکننده های این تاپیک هم در مورد گردشگری، منظورشون شرایط و جزئیات همون سود روزشمار 22 درصد هست. منم تلویحا منظورم همون رقم و بطور مشخص سپرده یکساله 23.5 درصد این بانک بود. البته حداقل مبلغ لازم برای این سپرده .... تمام!!![/FONT]ما مخلص شما هم هستیم هر جور دوست داری صحبت کن :blush:
لحن صحبت شما شاید برای خودتون و اطرافیانتون عادی باشه ولی در محیط بیرون این طرز صحبت کردن درست و محترمانه نیست.
دوست عزیز سپرده 22 درصد روز شمار سپرده کوتاه مدت عادی نیست که شما می گید روز شمار 22 درصد میده پس سالیانه باید بیشتر بده! این یک نوع سپرده ویژه با شرایط ویژه هست.
سپرده کوتاه مدت عادی بانک گردشگری سود 17 درصد میده و به نسبت این 17 درصد سود سالیانه اضافه میشه.
شما یک مقدار بیشتر دقت کنید و حتما برین از شعبه سوال کنید و حتما بیایین اینجا نتیجه رو اعلام کنید
یه بنده خدایی گفت بانک سپه هم کوتاه مدت روز شمار 20 درصد میده ؟ کسی اطلاعی نداره ؟
حاج خانمچه بداخلاق!، صحبت کردن من چه ایرادی داره؟ خودتونو اصلاح کنین لطفا. در ضمن این واضحه که سود سپرده مدتدار چه تو بانکها چه تو موسسات معمولا باید بالاتر از سود روزشمار باشه! غیر از این باشه مردم مریض نیستن که پولشون رو تو بانک یکسال یا کمتر و بیشتر بلوکه کنن بعد سودش کمتر از روزشمار باشه ! شما حتما اشتباه شنیدین یا اون کارمند بانک اشتباه به عرضتون رسوندن!.
بله همین کار درسته!، ممنون!
بانک های آینده و دی. 19 درصد میدن. عضو شتاب هم هستن. حداقل موجودی هم برای بانک دی 50 هزار تومانه و برای بانک آینده هم 10 هزار تومانهیکی درست حسابی بگه بیشترین سود سپرده کوتاه مدت عادی رو کدوم بانک میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آینده یا گردشگری؟؟؟؟؟؟؟
ویژه میژه نمیخوام باشه!
میخوام برای شروع 3 تومن بذارم!
سلام،من حدود 2 تومن دارم.میشه پیشنهاد بدید ببینم کدوم بانک بیشترین سود رو برای 4 یا 5 ماه میده؟
بانک اقتصاد نوین و پارسیان چطوریه وضعیتش.
Sent from my ST27i using Tapatalk
بیشترین سود رو موسسه ارمان 1 ساله 27% میده برای سپرده های بالای 30 میلیون فکر کنم و بعد از اون ثامن 1 ساله 25% میده و محدودیت سپرده گزاری ندارهتوی موسسات سود دهی چقدره؟من قصد خرید لپتاپ داشتم ولی به توصیه دوستان دست نگه داشتم حالا بدم هم نمیاد تو این مدت 5 ،6 ماهه یه مقداری پول هم بیاد رو حسابم
امروز بانک گردشگری حساب باز کردم ۲۲درصد با حداقل موجودی ۱۰ تومن
اینم اونجا دیدم یاد تاپیک افتادم یه عکس گرفتم واسه شما ها![]()
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
من نپرسیدم ولی فکر کنماین کوتاه مدت ویژه 6ماهه چی جوریه؟
من نپرسیدم ولی فکر کنم
حداقل موجودی نمی خواد ولی باید 3 ماه به پولت دست نزنی تا بتونی به سودش برسی نمی دونم سودشو هر ماه می دن یا نگه می دارند سر سه ماه می دهند
امروز بانک گردشگری حساب باز کردم ۲۲درصد با حداقل موجودی ۱۰ تومن
اینم اونجا دیدم یاد تاپیک افتادم یه عکس گرفتم واسه شما ها![]()
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk