• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
نه بابا ته تهش میندازن دیگه استرس ایجاد نکنید ما با امید به همین نامه هاست میریم سر جلسه :D

اینم استرس واقعی:
میری دانشگاه سر جلسه امتحان
بچه ها هیچ کی و نمیبینی
میبینی کسای دیگه نشستن.
صندلیتو چک میکنی میبینی درسته
ورقه ها رو میدن
سوالا رو میبینی میگی اینا چین.
از شانست مسئول میاد همون لحظه ازت امضا میگیره میره.
بعد از چند دقیقه میفهمی درسو اشتباه خوندی
استرس میگیری دنبال امداد غیبی میگردی
یک امداد غیبی سنگین نازل میشه شروع میکنی به استفاده منتها ته امداد غیبی یک پاسبون امتحانات هم میاد میگه زیادت شد.
ورقتو میگیره روش میزنه امداد غیبی حل کرده
با حالت بندری از جلسه میری بیرون
دعا میکنی که استاد صحیح کنه
زنگ میزنی بهش
خواهش و التماس
اوونم میگه با کمیته انضباطی صحبت کن.
دیگه گریه کنان میری خونه
تو راه تصادف میکنی
میبرنت بیمارستان
از شانست یک خانومی هم اوونجاس میگه این بابای بچه است.
حالا تو بیا اثبات کن.
دکتر معاینت میکنه میگه حق با شماست
همچنین میگه شما امکان بچه دار شدن ندارید
خدا رو شکر کنان میایی بیرون
تو راه به این فکر میکنی که با سه تا بچه زنت چی کار کنی :دی

اینم از تلفیق دو تا داستان برای استرس دادن بیش از حد :دی
میدونم.خوشحالم دستت بهم نمیرسه خفم کنی :دی

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
اینم استرس واقعی:
میری دانشگاه سر جلسه امتحان
بچه ها هیچ کی و نمیبینی
میبینی کسای دیگه نشستن.
صندلیتو چک میکنی میبینی درسته
ورقه ها رو میدن
سوالا رو میبینی میگی اینا چین.
از شانست مسئول میاد همون لحظه ازت امضا میگیره میره.
بعد از چند دقیقه میفهمی درسو اشتباه خوندی
استرس میگیری دنبال امداد غیبی میگردی
یک امداد غیبی سنگین نازل میشه شروع میکنی به استفاده منتها ته امداد غیبی یک پاسبون امتحانات هم میاد میگه زیادت شد.
ورقتو میگیره روش میزنه امداد غیبی حل کرده
با حالت بندری از جلسه میری بیرون
دعا میکنی که استاد صحیح کنه
زنگ میزنی بهش
خواهش و التماس
اوونم میگه با کمیته انضباطی صحبت کن.
دیگه گریه کنان میری خونه
تو راه تصادف میکنی
میبرنت بیمارستان
از شانست یک خانومی هم اوونجاس میگه این بابای بچه است.
حالا تو بیا اثبات کن.
دکتر معاینت میکنه میگه حق با شماست
همچنین میگه شما امکان بچه دار شدن ندارید
خدا رو شکر کنان میایی بیرون
تو راه به این فکر میکنی که با سه تا بچه زنت چی کار کنی :دی

اینم از تلفیق دو تا داستان برای استرس دادن بیش از حد :دی
میدونم.خوشحالم دستت بهم نمیرسه خفم کنی :دی

وای وای استرس گرفتم :p
ولی تو ایام امتحانات ماشالا تخیلات سرازیر میشه ها :)
اون قسمت اول داستان همیشه شامل حال من میشه با این تفاوت که امداد غیبی هم نمیرسه بهم :)
ولی جدا همیشه تو بدترین جاها و با بدترین مراقبا نصیب من میشه :|

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
خب بعد از تماس های پیاپی مبنی بر انالیز تاریخ تحلیلی استاد شیخ الرییس:D
من دوروزه دارم فکر میکنم که چطور شروع کنم.یا اصلا چی بگم.چون خودمم تو این قضیه مقصر بودم اما خب استاد ونحوه کارش هم بی تاثیر نبود;)
داشتم فک میکردم که این استاد که من از اخلاقش خوشم میومد چی شد که تو چند هفته پایانی یه دفعه انقدر از محبوبیتش نزد من کم شد

که دیشب ساعت 1شب بود که داشتم لیمو شیرین میخوردم که یک دفعه به این کلمه واین انالیز رسیدم!

تدریس شیخ الرییس مثل لیمو شیرینه اولش شیرین امابعدش تلخ میشه وادم این تلخی یادش میمونه!

بچه ها توجه کنید هنوز نه شیوه تدریس،نه شیوه امتحان ونه شیوه نمره دادنش رو انالیز نکردم ها.این مقدمه باشه.اصل مطلب طلبتون(این کلمه رو سر کلاس خیلی استفاده میکرد:D) بعد اومدن نمره.
........................................................................................................................................

امتحانش از 40تا تست
من در 5 دیقه اول 8تا روزدم یعنی چند؟بله یعنی 4!:(

کلاس هم از اون قوطی کبریت ها.مراقب هم جوری بود که همرو خیلی واضح میدید.تو کلاس ما 15 نفر امتحان میدادن که نصفشون یه درس دیگه روامتحان میدادن.پس امداد غیبی هم به شدت کاهش پیدا کرد:(
من برگه بقلیمو میدیدم که اون زود پاشد رفت.برگه نفر جلوییم هم اصلا نمیدید ونفر جلو مورب هم یدونه ازاین بچه ......بود که در تمام امتحان دستش رو برگه بود(البته خنگ بود ازش معلوم بود!)
خب داشت همین طور این 50دیقه میرفت وقطره چکونی جواب سوالارو از روی این اون میزدم(البته معلوم نبود درسته یانه!)چون همه همدیگرو نگاه میکردن!وهی میشمردم که حداقل 20تا بشه که به نمره 10 نزدیک بشیم اما لامصب نمیرفت جلو!
به هرحال یکی ازبچه ها چند تا درلحظات اخر بهم گفت وفکر کنم به23یا 25 رسیدیم.
حالا اصلا معلوم نیست چندتاش درسته وچند تاش غلط!
انشاالله که 10 رو بگیرم وگرنه مایه ابرو ریزی هستش!
اما از بچه ها معلوم بود امتحان واسه همه سخت بوده!

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
دوستان برای انتخاب واحد ترم بعدم میتونم طبق چارتی که گفتن انتخاب واحد نکنم؟؟(پیش نیازی و هم نیازی اینا رو هم رعایت میکنم:D )اخه عمومی هارو برای ترم های اول زیاد گذاشتن بعدش برای ترم های اخر اصلا عمومی نذاشتن!!!:hmm:
بنظرتون امکانش هست آموزش بیاد حذف کنه واحد هایی که طبق چارت بر نداشتم؟؟
بعدش بنظرتون اینکه بیام توی دو سه روز کلاس بردارم و کلا تو هفته دو سه روز بیام دانشگاه بهتره یا اینکه کل ایام هفته رو بیام ولی در عوض استاد برام مهم باشه؟(این ترم استاد برام مهم بود ولی خب خیلی برام رفت و امد سخت بود!کل پول تو جیبی هام رو ریختم تو جیب مسئول پارکینگ!کلا دو روز در هفته آفم بود !)

Eng carrier

Registered User
لایک‌ها
62

فایل های ضمیمه

• 1112921496_441273138_1552747385.jpg
    1112921496_441273138_1552747385.jpg
    35.8 KB · نمایش ها: 30

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دوستان برای انتخاب واحد ترم بعدم میتونم طبق چارتی که گفتن انتخاب واحد نکنم؟؟(پیش نیازی و هم نیازی اینا رو هم رعایت میکنم:D )اخه عمومی هارو برای ترم های اول زیاد گذاشتن بعدش برای ترم های اخر اصلا عمومی نذاشتن!!!:hmm:
بنظرتون امکانش هست آموزش بیاد حذف کنه واحد هایی که طبق چارت بر نداشتم؟؟
بعدش بنظرتون اینکه بیام توی دو سه روز کلاس بردارم و کلا تو هفته دو سه روز بیام دانشگاه بهتره یا اینکه کل ایام هفته رو بیام ولی در عوض استاد برام مهم باشه؟(این ترم استاد برام مهم بود ولی خب خیلی برام رفت و امد سخت بود!کل پول تو جیبی هام رو ریختم تو جیب مسئول پارکینگ!کلا دو روز در هفته آفم بود !)
لطفا سوالای ترم بعد رو بعد امتحانا بپرسید من یه حس بدی پیدا میکنم واسترس میگیرتم:D
اگه قوانین پیش وهم نیازی رو رعایت کنید.هیچ کس نمیتونه بگه بالا چشت ابرویه!
biggrinsmiley.gif

اما برای انتخاب واحد

ببین یه وقت دوتا استاد هست که یکیش حیوانه واگه سرت بره هیچ وقت باهاش برنمیداری
پس با اون یکی استاد وقتی برداشتی اتوماتیک سعی کن تو اون روز درسایی که برات مهم نیست رو تو اون روز پرکنی!
از من به شما نصیحت سعی کن تا میتونی کمتر بیای دانشگاه.پس از صبح بردار تا شب!
البته اینم بگم چاییدی!چون ما ترم اخرمون نتونستیم استادی که دلمون میخواد رو برداریم شما که اصلا فکرشو نکن!:lol:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
خودمم حدث زدم خیلی راحته برا همین تا کسی ضایم نکرده حذفیدم

نه بابا اسون نبود که!
به دوعلت تونستم بخونمش
یکی هوشم بالا بود:cool:
دوما ماشین بابای رفیقم بود!:lol:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
خب بعد از تماس های پیاپی مبنی بر انالیز تاریخ تحلیلی استاد شیخ الرییس:D
من دوروزه دارم فکر میکنم که چطور شروع کنم.یا اصلا چی بگم.چون خودمم تو این قضیه مقصر بودم اما خب استاد ونحوه کارش هم بی تاثیر نبود;)
داشتم فک میکردم که این استاد که من از اخلاقش خوشم میومد چی شد که تو چند هفته پایانی یه دفعه انقدر از محبوبیتش نزد من کم شد

که دیشب ساعت 1شب بود که داشتم لیمو شیرین میخوردم که یک دفعه به این کلمه واین انالیز رسیدم!

تدریس شیخ الرییس مثل لیمو شیرینه اولش شیرین امابعدش تلخ میشه وادم این تلخی یادش میمونه!

بچه ها توجه کنید هنوز نه شیوه تدریس،نه شیوه امتحان ونه شیوه نمره دادنش رو انالیز نکردم ها.این مقدمه باشه.اصل مطلب طلبتون(این کلمه رو سر کلاس خیلی استفاده میکرد:D) بعد اومدن نمره.
........................................................................................................................................

امتحانش از 40تا تست
من در 5 دیقه اول 8تا روزدم یعنی چند؟بله یعنی 4!:(

کلاس هم از اون قوطی کبریت ها.مراقب هم جوری بود که همرو خیلی واضح میدید.تو کلاس ما 15 نفر امتحان میدادن که نصفشون یه درس دیگه روامتحان میدادن.پس امداد غیبی هم به شدت کاهش پیدا کرد:(
من برگه بقلیمو میدیدم که اون زود پاشد رفت.برگه نفر جلوییم هم اصلا نمیدید ونفر جلو مورب هم یدونه ازاین بچه ......بود که در تمام امتحان دستش رو برگه بود(البته خنگ بود ازش معلوم بود!)
خب داشت همین طور این 50دیقه میرفت وقطره چکونی جواب سوالارو از روی این اون میزدم(البته معلوم نبود درسته یانه!)چون همه همدیگرو نگاه میکردن!وهی میشمردم که حداقل 20تا بشه که به نمره 10 نزدیک بشیم اما لامصب نمیرفت جلو!
به هرحال یکی ازبچه ها چند تا درلحظات اخر بهم گفت وفکر کنم به23یا 25 رسیدیم.
حالا اصلا معلوم نیست چندتاش درسته وچند تاش غلط!
انشاالله که 10 رو بگیرم وگرنه مایه ابرو ریزی هستش!
اما از بچه ها معلوم بود امتحان واسه همه سخت بوده!

داش عراد فدایی داری
:D (الکیـ میگهـ:D)

فقط بی زحمت جهت ارضای حس کنجکاوی یه عکس از کیبردت بزار ببینم همه دکمه هاش سر جاشن
:p

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112

داش عراد فدایی داری

فقط بی زحمت جهت ارضای حس کنجکاوی یه عکس از کیبردت بزار ببینم همه دکمه هاش سر جاشن

اون دعای فینگلیشو زورش اومد ترجمه کنه حالا اینارو تایپیده میگه بقیم داره تازه مقدمشه:lol:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010

داش عراد فدایی داری

ما نوکرتیم.دکمه ها سرجاشن .اما یکم سفت شده
خب اما چرا اونقدر نوشتم.خب 3-4خط اول که دلیل دیر کرد بود.یه خطم توضیحش بود
اما قسمت دوم نوشتم که اگه فردا پاس شدم نگی احراد دروغ گفته وخر زده بود و....
واگه افتادم بگید خنگه واینا
خواستم بگم 8تا تستوبه پای من بنویسیدو12-15تاشو پای بچه ها!

اون دعای فینگلیشو زورش اومد ترجمه کنه حالا اینارو تایپیده میگه بقیم داره تازه مقدمشه:lol:
جواب :همون توضیحات بالایی
اما خودم فک نمیکردم انقدر بشه:D

الانم دیدید منو گول زدید وزیاد تایپ کردم.
یه ست کیبورد وموس وایرلس +هزینه باتری10سالش روجمع کنید، بهم بدید.کیبوردم داغان شده.:lol:

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
خب اولین دسته گلمونم منتشر شد اندیشه 1 این مردک اصلی 17.5 از خودش درکرده البته 5 نمره دست خودش بود که یه جورایی به من گفت هیچی بهت نمیدم ولی ظاهرا نصفشو داده بریم ببینیم فردا چی میشه:rolleyes:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
خب اولین دسته گلمونم منتشر شد اندیشه 1 این مردک اصلی 17.5 از خودش درکرده البته 5 نمره دست خودش بود که یه جورایی به من گفت هیچی بهت نمیدم ولی ظاهرا نصفشو داده بریم ببینیم فردا چی میشه:rolleyes:

این مگه هنوز زنده است ؟!!! :eek:
ظاهرا سکته مکته زده بوده البته نمیدونم همین بود یا نه

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
عاغا اینم نمونه سوالات محاسبات با کلی مکافات اسکن کردم :دی
بعد بگید تکش بده :D

http://up.delkash.net/images/5tg2x60gsg3nwz8eqbvu.pdf

ما دینمون رو اینجوری ادا کردیم شمام بیاد حلشو بزارید :دی

بچه هایی که محاسبات دارن بیاید

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بچه ها یه سوال
قدیم ترا واسه دیدن نمره اگه فرم رو پر نمیکردی نمرت معلوم نبود اما اگه توقسمت معدل وتعداد واحدهای پاس شده نمره استاد زده میشد.مثلا میزد یک واحد پاس شده ومعدل 19.یعنی یه ازمایشگات نمرش اومده وشدی 19
بعد من فرم نظر سنجی رو پر میکردم ونمرمو میدیدم.
اما یادمه ترم پیش این معدل وتعداد واحدهای پاس شده رو هم نمیزد
امسال چطوره؟؟؟؟

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
بچه ها یه سوال
قدیم ترا واسه دیدن نمره اگه فرم رو پر نمیکردی نمرت معلوم نبود اما اگه توقسمت معدل وتعداد واحدهای پاس شده نمره استاد زده میشد.مثلا میزد یک واحد پاس شده ومعدل 19.یعنی یه ازمایشگات نمرش اومده وشدی 19
بعد من فرم نظر سنجی رو پر میکردم ونمرمو میدیدم.
اما یادمه ترم پیش این معدل وتعداد واحدهای پاس شده رو هم نمیزد
امسال چطوره؟؟؟؟

انرول که باز نمیشه ...
برای شما باز میشه ؟

2nE9

Registered User
لایک‌ها
93
این نمرات چرا نمیان پس ؟ الان 3 هفته اس آز فیز 2 رو امتحانشو دادم 2 هفته اس آز فیزیک 1 امتحانشو دادم هنوز نمراتش نیومده !!!!!!!
یه وبلاگ بود به اسم tjkadeh تو میهن بلاگ جزوه و اینارو میذاشت حذف شده الان ! وبلاگ دیگه ای نیست از بچها که بذاره ؟

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
این نمرات چرا نمیان پس ؟ الان 3 هفته اس آز فیز 2 رو امتحانشو دادم 2 هفته اس آز فیزیک 1 امتحانشو دادم هنوز نمراتش نیومده !!!!!!!
یه وبلاگ بود به اسم tjkadeh تو میهن بلاگ جزوه و اینارو میذاشت حذف شده الان ! وبلاگ دیگه ای نیست از بچها که بذاره ؟

استادتون درس تئوری فیزیک 1 و 2 هم داره که بعد از امتحان اونا و تصحیحش نمراتو گونی گونی وارد میکنه

بالا