من اینجا پست دادم اصلا دیگه پیداش نمیکنم! چه خبره؟ بابا بحث برای چیه؟ حیفه واقعا این تاپیک اینجوری شده همه میان توش کل کل میکنن ...
Sent from my ZP980 using Tapatalk
من اینجا پست دادم اصلا دیگه پیداش نمیکنم! چه خبره؟ بابا بحث برای چیه؟ حیفه واقعا این تاپیک اینجوری شده همه میان توش کل کل میکنن ...
http://forum.persiantools.com/t62514-page662.html#post4893538من اینجا پست دادم اصلا دیگه پیداش نمیکنم! چه خبره؟ بابا بحث برای چیه؟ حیفه واقعا این تاپیک اینجوری شده همه میان توش کل کل میکنن ...
سید بیا بغلم :دیتوصيه من هم اينه که يکم آستانه تحمل رو ببريم بالا :دي
از اين طرفا؟ دو روز پيش مهتاب شبي بي تو از پروفايلت گذشتم همه تن چشم شدم خيره به دنبال تو گشتم :دي
داداش شما چی میزنی دقیقا؟http://forum.persiantools.com/t62514-page662.html#post4893538
این هم اخرین پست هاتون پیرو قهرمانی سیتی!
صادق جان. کل بحث من و بقیه همکارا و مدیرا اینه که متاسفانه تاپیک ها رنگ و بوی فان داره میگیره. بحث فنی داره میره به حاشیه. دقیقا مثل فوتبال خودمون. به قول شما یکی پست حاشیه ای میزنه و بقیه هم شروع میکنن.
امثال بنده رو هم با فونت درشت :دی خطاب قرار میدن و متهم میکنند به جانبداری.
کل کل به جای خود اما چرا بحث فنی نمیکنیم ؟ چرا همش باید به هم توهین کنیم ؟ این مشکل در ایران واقعا ازار دهنده هست. اصلا نمیتونی با کسی بحث کنی چون فکر میکنه قصد داری تخریبش کنی یا موقعیتشو متزلزل کنی...
دوست گرام شما دنبال پستت نمی گشتی مگر!
خوب روی همون لینک کلیک کنی ، شما رو صاف می بره همونجا!
منم تو ترکم ، که به این حال و روز افتادم!
دايي منظورش اينه پست داده پاک شده :دي
اين يوسف تا چندي پيش مدير پي تي بود :دي از اين حرفا نزن بهش :دي
مهردادخان ارادت
والا در جهت خنده پست گذاشته میشه اونطور برخورد میشه وای بحال روزی که تیمی زیر سوال بره و آنالیز بشه !
این عنوان کل کل تمام صحبت های شمارو نقض میکنه ! اگر میخوایم تیم های همدیگه رو آنالیز کنیم و در خلالش یکم فان پس این عنوان مناسب بخش نیست !
والا همه میدونیم آنالیز تیم مورد علاقه ما توسط یه فرد دیگه خیلی جالب میشه ... مثلا http://forum.persiantools.com/u23220.htmlS.M.H mehrdad201 pooyan_S Noel Gallagher بیان در مورد آرسنال چلسی و رقیبای دیگشون بحث کنن و بلعکس ...
کاری که اصلا مرسوم نیست ... ولی اگر اتفاق بیوفته ببینید چه شور و هیجانی بخش فوتبال رو فرا میگیره ...
اوه ،وبن روني جليقه ي ضد گلوله پوشيده:دياوه اوه اوه اوه وای به حال تاتنهام جونز ورابین برگشتن به تمرینات
زوج رونی و رابین وای به حال تاتنهام : دی
البته بعید میدونم این عکس جدید باشه چون نانی و فلینی مصدومن ولی به هر حال رابین برگشته
![]()
اره دیگه میخواد یه تنه جلو تاتنهام بترکونه :دیاوه ،وبن روني جليقه ي ضد گلوله پوشيده:دي
دوستان منچستری کسی میدونه این لباس بخصوص دقیقاً چیه؟
فکر کنم نقش پاسور رو داشته باشه ففکر کنم البتهدوستان منچستری کسی میدونه این لباس بخصوص دقیقاً چیه؟
زیاد تو تمرینات دیدم!!
دفاع وسط نمیخوان بگیرن؟عمق دفاع تیم بدجور مشکل داره،یه دفاع وسط خوب اگه بتونن بگیرن خیالمون حداقل از وسط دفاع راحت میشه،اوانز و اسمالینگ خیلی متزلزل بازی کردن این فصل
بعید میدونم اسمالینگ هم پاسور باشه...فکر کنم نقش پاسور رو داشته باشه ففکر کنم البته
بلاخره چند سالشه؟خوب میریم سراغ چندتا خبر کوتاه:
1- یونایتد میخواد با پیشنهاد 50 میلیون پوندی راس بارکلی رو بخدمت بگیره!! چند وقت پیش مارتینز مربی اورتون گفته بود حتی اگه پیشنهادی به اندازه فروش گرت بیل اراءه بشه ما بارکلی رو نمیفروشیم!!
2- مارتینز گفته لیتون بینتز بهیچ وجه فروشی نیست.
3- یونایتد با پیشنهاد 30 میلیون پوندی میخواد کوکه رو بخره که توی مطلب سایت تریبال فوتبال کلی از کوکه تعریف کرده بود و گفته بود دقیقا بازیکن گمشده یونایتد در خط هافبک هستش.
4- یونایتد حاضره با 22 میلیون یورو نانی رو بفروشه و یوونتوس هم مشتریشه.
5- یونایتد بزودی استفان ولکوف بازیکن 17 ساله تیم اسلاویا صوفیا رو بخدمت میگیره. از این بازیکن 27 ساله و 190 سانتی به عنوان ویدیچ جدید دنیای فوتبال نام برده میشه. پست اصلیش مدافع وسط هستش و توانایی بازی در پست مدافع راست رو هم داره. الان چند وقته که داره با تیم یونایتد تمرین میکنه.
6- باشگاههای یونایتد، چلسی، تاتنهام پیگیر وضعیت کوءنتراءو هستن.
پ.ن: این مطالب رو از سایت تریبال فوتبال نقل قول کردم.