• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
من اینجا پست دادم اصلا دیگه پیداش نمیکنم! چه خبره؟ بابا بحث برای چیه؟ حیفه واقعا این تاپیک اینجوری شده همه میان توش کل کل میکنن ...

Sent from my ZP980 using Tapatalk

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
من اینجا پست دادم اصلا دیگه پیداش نمیکنم! چه خبره؟ بابا بحث برای چیه؟ حیفه واقعا این تاپیک اینجوری شده همه میان توش کل کل میکنن ...

توصيه من هم اينه که يکم آستانه تحمل رو ببريم بالا :دي

از اين طرفا؟ دو روز پيش مهتاب شبي بي تو از پروفايلت گذشتم همه تن چشم شدم خيره به دنبال تو گشتم :دي

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
توصيه من هم اينه که يکم آستانه تحمل رو ببريم بالا :دي

از اين طرفا؟ دو روز پيش مهتاب شبي بي تو از پروفايلت گذشتم همه تن چشم شدم خيره به دنبال تو گشتم :دي
سید بیا بغلم :دی
اومدم مانیتور بفروشم بینش هم گفتم اینجا یه سر بزنم

http://forum.persiantools.com/t62514-page662.html#post4893538
این هم اخرین پست هاتون پیرو قهرمانی سیتی!
داداش شما چی میزنی دقیقا؟
من که نفهمیدم

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160

اوه اوه صاحبش اومد :lol:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
صادق جان. کل بحث من و بقیه همکارا و مدیرا اینه که متاسفانه تاپیک ها رنگ و بوی فان داره میگیره. بحث فنی داره میره به حاشیه. دقیقا مثل فوتبال خودمون. به قول شما یکی پست حاشیه ای میزنه و بقیه هم شروع میکنن.

امثال بنده رو هم با فونت درشت :دی خطاب قرار میدن و متهم میکنند به جانبداری.

کل کل به جای خود اما چرا بحث فنی نمیکنیم ؟ چرا همش باید به هم توهین کنیم ؟ این مشکل در ایران واقعا ازار دهنده هست. اصلا نمیتونی با کسی بحث کنی چون فکر میکنه قصد داری تخریبش کنی یا موقعیتشو متزلزل کنی...

مهردادخان ارادت
والا در جهت خنده پست گذاشته میشه اونطور برخورد میشه وای بحال روزی که تیمی زیر سوال بره و آنالیز بشه !
این عنوان کل کل تمام صحبت های شمارو نقض میکنه ! اگر میخوایم تیم های همدیگه رو آنالیز کنیم و در خلالش یکم فان پس این عنوان مناسب بخش نیست !

والا همه میدونیم آنالیز تیم مورد علاقه ما توسط یه فرد دیگه خیلی جالب میشه ... مثلا http://forum.persiantools.com/u23220.htmlS.M.H mehrdad201 pooyan_S Noel Gallagher بیان در مورد آرسنال چلسی و رقیبای دیگشون بحث کنن و بلعکس ...
کاری که اصلا مرسوم نیست ... ولی اگر اتفاق بیوفته ببینید چه شور و هیجانی بخش فوتبال رو فرا میگیره ...

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
دوست گرام شما دنبال پستت نمی گشتی مگر!
خوب روی همون لینک کلیک کنی ، شما رو صاف می بره همونجا!
منم تو ترکم ، که به این حال و روز افتادم!

دايي منظورش اينه پست داده پاک شده :دي

اين يوسف تا چندي پيش مدير پي تي بود :دي از اين حرفا نزن بهش :دي

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
دايي منظورش اينه پست داده پاک شده :دي

اين يوسف تا چندي پيش مدير پي تي بود :دي از اين حرفا نزن بهش :دي

ما که فکر کردیم دنبال آخرین پست هاش میگرده ، گفتیم امروز یه ثوابی کرده باشیم!!

در هر صورت چک کردم بازی بعدیتون با تاتیه سید!!
امیدوارم بسزای عملشون برسونینشون! و اون گل ساندرو رو جبران کنین!
البته خوب موقعی هم بهشون خوردین!!
ولی باخت تاتنهام خوشحالی ماست!!
و آخرش هم با همون تشتت بری سراغشون سید! :دی

پ.ن:خوشبهتانه تاتنهام دیگه اینجا طرفدار نداره بهش بر بخوره :دی

Last edited:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
دفاع وسط نمیخوان بگیرن؟عمق دفاع تیم بدجور مشکل داره،یه دفاع وسط خوب اگه بتونن بگیرن خیالمون حداقل از وسط دفاع راحت میشه،اوانز و اسمالینگ خیلی متزلزل بازی کردن این فصل

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
اوه اوه اوه اوه وای به حال تاتنهام جونز ورابین برگشتن به تمرینات

زوج رونی و رابین وای به حال تاتنهام : دی
البته بعید میدونم این عکس جدید باشه چون نانی و فلینی مصدومن ولی به هر حال رابین برگشته
56810016717112487052.jpg

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
مهردادخان ارادت
والا در جهت خنده پست گذاشته میشه اونطور برخورد میشه وای بحال روزی که تیمی زیر سوال بره و آنالیز بشه !
این عنوان کل کل تمام صحبت های شمارو نقض میکنه ! اگر میخوایم تیم های همدیگه رو آنالیز کنیم و در خلالش یکم فان پس این عنوان مناسب بخش نیست !

والا همه میدونیم آنالیز تیم مورد علاقه ما توسط یه فرد دیگه خیلی جالب میشه ... مثلا http://forum.persiantools.com/u23220.htmlS.M.H mehrdad201 pooyan_S Noel Gallagher بیان در مورد آرسنال چلسی و رقیبای دیگشون بحث کنن و بلعکس ...
کاری که اصلا مرسوم نیست ... ولی اگر اتفاق بیوفته ببینید چه شور و هیجانی بخش فوتبال رو فرا میگیره ...

تحليل متقابل همراه با جو صميمي رو كاملا پايه ام،اگر بدون غرض ورزي باسه بسيار سازنده خواهد بود.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
اوه اوه اوه اوه وای به حال تاتنهام جونز ورابین برگشتن به تمرینات

زوج رونی و رابین وای به حال تاتنهام : دی
البته بعید میدونم این عکس جدید باشه چون نانی و فلینی مصدومن ولی به هر حال رابین برگشته
56810016717112487052.jpg
اوه ،وبن روني جليقه ي ضد گلوله پوشيده:دي

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دفاع وسط نمیخوان بگیرن؟عمق دفاع تیم بدجور مشکل داره،یه دفاع وسط خوب اگه بتونن بگیرن خیالمون حداقل از وسط دفاع راحت میشه،اوانز و اسمالینگ خیلی متزلزل بازی کردن این فصل

حالا دفاع به کنار ... هافبک درست و حسابی و خوب نداریم...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فکر کنم نقش پاسور رو داشته باشه ففکر کنم البته
بعید میدونم اسمالینگ هم پاسور باشه...
فکر میکنم این لباس رو واسه گرمایش بهتر پوشیدن...
دقت کنید همه بازیکنان پوشیدن ولی تقریبا همه زیر گرمکن پوشیدن و رونی و اسمالینگ روی گرمکن پوشیدن، که دلیلشم هم میتونه راحتتر کردن تحرک باشه...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب میریم سراغ چندتا خبر کوتاه:
1- یونایتد میخواد با پیشنهاد 50 میلیون پوندی راس بارکلی رو بخدمت بگیره!! چند وقت پیش مارتینز مربی اورتون گفته بود حتی اگه پیشنهادی به اندازه فروش گرت بیل اراءه بشه ما بارکلی رو نمیفروشیم!!
2- مارتینز گفته لیتون بینتز بهیچ وجه فروشی نیست.
3- یونایتد با پیشنهاد 30 میلیون پوندی میخواد کوکه رو بخره که توی مطلب سایت تریبال فوتبال کلی از کوکه تعریف کرده بود و گفته بود دقیقا بازیکن گمشده یونایتد در خط هافبک هستش.
4- یونایتد حاضره با 22 میلیون یورو نانی رو بفروشه و یوونتوس هم مشتریشه.
5- یونایتد بزودی استفان ولکوف بازیکن 17 ساله تیم اسلاویا صوفیا رو بخدمت میگیره. از این بازیکن 17 ساله و 190 سانتی به عنوان ویدیچ جدید دنیای فوتبال نام برده میشه. پست اصلیش مدافع وسط هستش و توانایی بازی در پست مدافع راست رو هم داره. الان چند وقته که داره با تیم یونایتد تمرین میکنه.
6- باشگاههای یونایتد، چلسی، تاتنهام پیگیر وضعیت کوءنتراءو هستن.
پ.ن: این مطالب رو از سایت تریبال فوتبال نقل قول کردم.

Last edited:

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
خوب میریم سراغ چندتا خبر کوتاه:
1- یونایتد میخواد با پیشنهاد 50 میلیون پوندی راس بارکلی رو بخدمت بگیره!! چند وقت پیش مارتینز مربی اورتون گفته بود حتی اگه پیشنهادی به اندازه فروش گرت بیل اراءه بشه ما بارکلی رو نمیفروشیم!!
2- مارتینز گفته لیتون بینتز بهیچ وجه فروشی نیست.
3- یونایتد با پیشنهاد 30 میلیون پوندی میخواد کوکه رو بخره که توی مطلب سایت تریبال فوتبال کلی از کوکه تعریف کرده بود و گفته بود دقیقا بازیکن گمشده یونایتد در خط هافبک هستش.
4- یونایتد حاضره با 22 میلیون یورو نانی رو بفروشه و یوونتوس هم مشتریشه.
5- یونایتد بزودی استفان ولکوف بازیکن 17 ساله تیم اسلاویا صوفیا رو بخدمت میگیره. از این بازیکن 27 ساله و 190 سانتی به عنوان ویدیچ جدید دنیای فوتبال نام برده میشه. پست اصلیش مدافع وسط هستش و توانایی بازی در پست مدافع راست رو هم داره. الان چند وقته که داره با تیم یونایتد تمرین میکنه.
6- باشگاههای یونایتد، چلسی، تاتنهام پیگیر وضعیت کوءنتراءو هستن.
پ.ن: این مطالب رو از سایت تریبال فوتبال نقل قول کردم.
بلاخره چند سالشه؟:D

بالا