• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ضبط حرفه ای 5 طبقه کنوود، در حد آک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

featit

Registered User
لایک‌ها
134
کاست خودشو دارم تست میکنم داره قرق میکنه چه برسه به aux اتفاقا فیلم هم گرفتم داره آپلود میشه و براتون میزارم ببینید که از auxتست گرفتم

سعید جان کاست رو بیخیال ! AUX و بقیه ورودیهارو تست کن .. به کامپیوتر آمپ رو وصل کن ببین صدا چجوریه ... و اینکه گفتی پروداکت میده یه آگهی هم تو سایت دیوار بود با همین مشکل !

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
کاست خودشو دارم تست میکنم داره قرق میکنه چه برسه به aux اتفاقا فیلم هم گرفتم داره آپلود میشه و براتون میزارم ببینید که از auxتست گرفتم

دوست عزیز
هر چی هست از آمپ جدا کن .
یه سورس دیگه به aux آمپ وصل کن . مثلا dvd و یا کامپیوتر . بعد اسپیکرهاتو وصل کن به ترمینالهای آبی و مشکی . اگه بازم خرخر کرد آمپ مرخصه و حق با شماست و فروشنده باید کالا رو پش بگیره و خسارات شما رو هم بده

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام جناب ... من یک سوال از شما دارم.. قانون راجعبه معاملات اینترتی وسایل دست دوم هم چیزی نوشته؟ و به نظر شما چه قانون و هر عقل دیگری این مسیٔله رو نمیگه که باید حتما حضوری معامله کرد ؟
مهمتر از همه اینه که تو این سیستمهای وینتیج که آکبند نیستن و قطعا اگه درست استفاده نشه مشکل پیش میاد واسش .. الان شما احتمالاتی که میشه داد واسه اینکه دستگاه خراب شده باشه رو دادی؟ میدونید از چی ناراحت شدم اینکه یک نفر ندونسته حرفی رو بزنه ! شما خودت رو جای فروشنده بزار چی میشه؟ به نظر من این معاملات قیمت بالا حتما و حتما باید حضوری باشه چون کسی پولش رو از جوی آب که بدست نیاورده‌! باید ببینی آقا سعید هم چطور باهاشون برخورد کردن که داداش ایشون باهاشون تماس گرفته ! ولی در هر صورت به داداش ایشون هیچ ارتباطی نداره و خودم این قضیه رو کاملا تایید میکنم که کارش کاملا زشت و درست نبوده !

اتفاقا یکی از دوستان بنده لپ تاپ دست دوم گرفته بود و طرف سرش رو کلاه گذاشته بود ولی آخرش پولش رو گرفت .مملکت اینطوریا هم بی قانون نیستش.من فعلا برم کلانتری محل ببینم که چی میگن فعلا با اجازه ..در ضمن من اولش و تا آخرشم محترمانه حرف زدم ولی برادر ایشون 2 شب به من زنگ میزنه و منو تهدید میکنه که من میرم علیهشما شکایت میکنم شما به من تهمت کلاهبرداری زدی ..ایشون خیال میکنه با این کارشون باید بهشون یه مدال افتخار هم بدم .هرچی ما آبرومندانه خواستیم تموم بشه ولی ایشون بههیچ سراطی مستقیم نیستن. اشکال نداره میجنگم ببینم که چی میشه هرچی پیش آید خوش آید .خدابزرگه

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
اتفاقا یکی از دوستان بنده لپ تاپ دست دوم گرفته بود و طرف سرش رو کلاه گذاشته بود ولی آخرش پولش رو گرفت .مملکت اینطوریا هم بی قانون نیستش.من فعلا برم کلانتری محل ببینم که چی میگن فعلا با اجازه ..در ضمن من اولش و تا آخرشم محترمانه حرف زدم ولی برادر ایشون 2 شب به من زنگ میزنه و منو تهدید میکنه که من میرم علیهشما شکایت میکنم شما به من تهمت کلاهبرداری زدی ..ایشون خیال میکنه با این کارشون باید بهشون یه مدال افتخار هم بدم .هرچی ما آبرومندانه خواستیم تموم بشه ولی ایشون بههیچ سراطی مستقیم نیستن. اشکال نداره میجنگم ببینم که چی میشه هرچی پیش آید خوش آید .خدابزرگه

با بی ابرو کردن همدیگه نباید مسئله رو حل کرد، استاتر چرا نمیاد جوابی بده؟
بذارید مسئله همینجا حل شه.

featit

Registered User
لایک‌ها
134

داداش گل بنده کاملا با قانون آشنایی دارم ... همونطور که کسی نمیتونه سر کسی کلاه بزاره همونطور هم الکی کسی متهم نمیشه !
در کل اگه هر کسی اینجا داره پست میزاره از این موضوع ناراحت شده و برای کمک به شما عزیز بزرگوار و استارتر محترم هستش که مشخص شه مشکل داره سیستم یا نه...
الان تستی که من و جناب آقای اکسیژن گفتیم رو انجام دادید؟ اگه انجام دادید صدا چطور بود؟

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
داداش گل بنده کاملا با قانون آشنایی دارم ... همونطور که کسی نمیتونه سر کسی کلاه بزاره همونطور هم الکی کسی متهم نمیشه !
در کل اگه هر کسی اینجا داره پست میزاره از این موضوع ناراحت شده و برای کمک به شما عزیز بزرگوار و استارتر محترم هستش که مشخص شه مشکل داره سیستم یا نه...
الان تستی که من و جناب آقای اکسیژن گفتیم رو انجام دادید؟ اگه انجام دادید صدا چطور بود؟

کلا همه رو انجام دادیم دستاه کار نمیکنه آمپش مورد داره یذره صدا رو میدی دستگاه پخ پخ میکنه کشش نداره حتی پای تلفنی هم ب ایشون گفتم که یکسری کارهارو انجام بده حالا بازم خدا میدونه که انجام داده یا نداده و میگفت آره همه چیزش درسته

منم الان اومدم رفتم شکایتمو کردم و فردا باید برم استان گیلان پلیس فتا نامه رو گرفتم و قراره کارشناس دادگستری هم بیاد دستگاهو ببینه و 2 نفر از دوستانم که درست موقع تست دستگاه اینجا بودن و از اول تا آخرش شاهد همه چیز بودن نیر بیان شهادت بدن

federal_0030

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان من از این دستگاه تا ثانیه آخری که میخاستم بسته بندیش کنم استفاده میکردم و سالم بوده، کوچکترین عیب ،تاکید میکنم کوچکترین عیبی به جز قسمت دک که با خودشون هم هماهنگ کرده بودم عیبی نداشته! تیونر سالم ، آمپیلی سالم ، سی دی سالم ، اکلایزر هم سالم ، حتی این دستگاه کوچکترین دستخوردگی نداشته ! حتی هنوز پلمپ های زیر آمپیلی فایر باز نشده !
من بخدا صد دفعه به ایشون گفتم بیایین دستگاهو حضوری ببرین یا لااقل با تی پاکسی چیزی ! که قبول نکردن با تی پاکس بفرستم !گفتن برو باربری اگــــــه زیر 50 تومن گفتن بفرستش برام !
که من رفتم باربری میگن اصلا برای تالش نداریم فقط برای رشت داریم که گفتن مشکل نداره ! باربری هم که به گفته خودشون که میگن انگار با پا رفتن روش یا دستگاهو پرتش کردن ! به نظر شما مقصر منم که دستگاهو پرت کردن شما میخاستی بیای حضوری جنسو تحویل بگیری یا با یه شرکت معتبر تر مثل تی پاکس یا پست میگفتی جنسو برات بفرستم !
منم جون مادرمو قسم میخورم که دستگاه کاملا سالم بوده !
در ضمن من از ایشون آمار گرفتم که جنسو تحویل گرفتین که جواب دادن بله گرفتم .. بعد از 8 الی 9 ساعت به بنده اس ام اس داده که این اون ضبط نیستش ! در کاست شکسته ، چسب کاری شده ، رادیو شکسته ... حتی زنگ نزدن اس ام اس دادن ! آدم موضوع به این مهمی رو با اس ام اس در میون میذاره بعد من به ایشون گفتم ازش عکس بفرست برام که بعد از یک ساعت وکلی اس ام اس دادن ، من بهشون گفتم بابا آقا سعید یه زنگ به من بزنید ببینم چی میگید قشنگ ! به من زنگ زده میگه ظاهر دستگاه خیلی داغونه من اینو اصلا روشنش نمیکنم همینجوری برات میفرستمش ! بعد من بهش میگم خب یه عکس بفرست ازش!
به من میگه اصلا کابلش توش نیس ، من میگم غیر ممکنه برگشتن به من میگن این وسط یه دوزدی شده یا باربری یا ..
بعد عکس تو سایت گذاشته من ایرادی از لحاظ ظاهری نمیبینم ؟! فقط کثیفه که اونم من کاملا تمیز فرستادمش حتی کلا دستمال کشیدمش! حالا کثیفی به چه علته منم بی خبرم شایدم کار خودتون باشه !
بعد دوباره میگن نه ظاهر دستگاه خیلی خوبه باطنش خرابه ... آخه عزیز من شما که تا الان داشتی میگفتی ظاهر مشکل داره این اصلا اون نیس !! حالا چی شد ظاهر خوبه باطن خرابه !
به من میگه سی دی خرابه درش باز نمیشه ، من میگم کاملا سالم بوده اپتیک اونقدر سالمه که سی دی رو در عرض کمتر از 2 ثانیه میخونه !حتی ایشون که به من زنگ زده بود که فلان دکمه رو امتحان کن ببین سالمه من باسی دی داشتم برای ایشون تست میکردم قسم هم میخورم !
راستی بعدش به من گفتن کابلو پیدا کردم تو کارتن بوده پس عزیز من چرا الکی تهمت دزدی به کسی میزنی !
والا چیزی که من از رفتارای شما دستگیرم شد اینه که از خریدت پشیمون شدی داری دنبال بهمونه میگردی !!! یه بار به ظاهر گیر میدی یه بار به باطن گیر میدی .. !
در هر صورت من خیلی به شما تاکید کردم که بیایید جنسو حضوری خودتون ببرید مطمئن تره که قبول نکردید !

دوستان من کارم فقط سیستم صوتی خونگی اینم اولین معاملم که نیست تا حالا بالای 30 - 40 تا ضبط خرید وفروش کردم ! نمیخام که خدایی نکرده سر کسی رو کلاه بذارم ،
الانم میخاستم کلی از اجناسمو بذارم تو سایت !
حالا بازم من دوستان میخام خودتون قضاوت کنین !
من عکسای ضبطم هست از ظاهرشم میشه فهمید که دستگاه فوق العاده سالم هستش ! منصفانه خودتون قضاوت کنین !

Last edited:

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
دوست عزیز
هر چی هست از آمپ جدا کن .
یه سورس دیگه به aux آمپ وصل کن . مثلا dvd و یا کامپیوتر . بعد اسپیکرهاتو وصل کن به ترمینالهای آبی و مشکی . اگه بازم خرخر کرد آمپ مرخصه و حق با شماست و فروشنده باید کالا رو پش بگیره و خسارات شما رو هم بده

همه این کارهرو انجام دادم آمپ خالی رو وصل کردم کلا مرخصه من بخدا مرض ندارم که دروغ بگم ...بابا من اینجا به آقای مجتبی اکبری ارگ 3 میلیونی فروختم ازش بپرسین چندین بار باهاش معامله داشتم به یه کاربر اصفهانی ارگ 1700 تومنی فروختم .خودم اینجا آمپ فروختم و خیلی چیزهای دیگه همیشه صادقانه کار کردم حلالو حرم سرم میشه ولی این آقا نه هی میگه من جنس سالم به شما تحویل دادم شما کجا به من تحویل دادی عزیز من؟ من اصلا شمارو دیدم؟

من مردونه برات 890000 تومن پول بی زبون رو ریختم و از اول تا آخرشم بهتون گفتم جنسی برام بفرست که فردا پشیمون نشم از خریدم و از همونی که میترسیدم اتفاق افتاد. تمام مکالمات و پیامهاتون هستش و به وفتش همه رو به دادگاه ارائه میدم . من تا 3 صبح بهت پیام دادم آقای فدوی بیا دوستانه تمومش کنیم ولی انگار نه انگار فقط میگی اکه من سالم تحویل دادم برو از باربری شکایت کن

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
دوستان من از این دستگاه تا ثانیه آخری که میخاستم بسته بندیش کنم سالم بوده، کوچکترین عیب ،تاکید میکنم کوچکترین عیبی به جز قسمت دک که با خودشون هم هماهنگ کرده بودم عیبی نداشته! تیونر سالم ، آمپیلی سالم ، سی دی سالم ، اکلایزر هم سالم ، حتی این دستگاه کوچکترین دستخوردگی نداشته ! حتی هنوز پلمپ های زیر آمپیلی فایر باز نشده !
من بخدا صد دفعه به ایشون گفتم بیایین دستگاهو حضوری ببرین یا لااقل با تی پاکسی چیزی ! که قبول نکردن با تی پاکس بفرستم !گفتن برو باربری اگــــــه زیر 50 تومن گفتن بفرستش برام !
که من رفتم باربری میگن اصلا برای تالش نداریم فقط برای رشت داریم که گفتن مشکل نداره ! باربری هم که به گفته خودشون که میگن انگار با پا رفتن روش یا دستگاهو پرتش کردن ! به نظر شما مقصر منم که دستگاهو پرت کردن شما میخاستی بیای حضوری جنسو تحویل بگیری یا با یه شرکت معتبر تر مثل تی پاکس یا پست میگفتی جنسو برات بفرستم !
منم جون مادرمو قسم میخورم که دستگاه کاملا سالم بوده !
در ضمن من از ایشون آمار گرفتم که جنسو تحویل گرفتین که جواب دادن بله گرفتم .. بعد از 8 الی 9 ساعت به بنده اس ام اس داده که این اون ضبط نیستش ! در کاست شکسته ، چسب کاری شده ، رادیو شکسته ... حتی زنگ نزدن اس ام اس دادن ! آدم موضوع به این مهمی رو با اس ام اس در میون میذاره بعد من به ایشون گفتم ازش عکس بفرست برام که بعد از یک ساعت وکلی اس ام اس دادن ، من بهشون گفتم بابا آقا سعید یه زنگ به من بزنید ببینم چی میگید قشنگ ! به من زنگ زده میگه ظاهر دستگاه خیلی داغونه من اینو اصلا روشنش نمیکنم همینجوری برات میفرستمش ! بعد من بهش میگم خب یه عکس بفرست ازش!
به من میگه اصلا کابلش توش نیس ، من میگم غیر ممکنه برگشتن به من میگن این وسط یه دوزدی شده یا باربری یا ..
بعد عکس تو سایت گذاشته من ایرادی از لحاظ ظاهری نمیبینم ؟! فقط کثیفه که اونم من کاملا تمیز فرستادمش حتی کلا دستمال کشیدمش! حالا کثیفی به چه علته منم بی خبرم شایدم کار خودتون باشه !
بعد دوباره میگن نه ظاهر دستگاه خیلی خوبه باطنش خرابه ... آخه عزیز من شما که تا الان داشتی میگفتی ظاهر مشکل داره این اصلا اون نیس !! حالا چی شد ظاهر خوبه باطن خرابه !
به من میگه سی دی خرابه درش باز نمیشه ، من میگم کاملا سالم بوده اپتیک اونقدر سالمه که سی دی رو در عرض کمتر از 2 ثانیه میخونه !حتی ایشون که به من زنگ زده بود که فلان دکمه رو امتحان کن ببین سالمه من باسی دی داشتم برای ایشون تست میکردم قسم هم میخورم !
راستی بعدش به من گفتن کابلو پیدا کردم تو کارتن بوده پس عزیز من چرا الکی تهمت دزدی به کسی میزنی !
والا چیزی که من از رفتارای شما دستگیرم شد اینه که از خریدت پشیمون شدی داری دنبال بهمونه میگردی !!! یه بار به ظاهر گیر میدی یه بار به باطن گیر میدی .. !
در هر صورت من خیلی به شما تاکید کردم که بیایید جنسو حضوری خودتون ببرید مطمئن تره که قبول نکردید !

دوستان من کارم فقط سیستم صوتی خونگی اینم اولین معاملم که نیست تا حالا بالای 30 - 40 تا ضبط خرید وفروش کردم ! نمیخام که خدایی نکرده سر کسی رو کلاه بذارم ،
الانم میخاستم کلی از اجناسمو بذارم تو سایت !
حالا بازم من دوستان میخام خودتون قضاوت کنین !
من عکسای ضبطم هست از ظاهرشم میشه فهمید که دستگاه فوق العاده سالم هستش ! منصفانه خودتون قضاوت کنین !

عزیز دلم اگر من بشما گفته باشم شما دزدی کردی بیا ثابت کن کل پیام ها هستش .بله ظاهر دستگاه گثیف بودش شاهدم دارم 3 نفر آدم شهادت میدن برام همسرم و 2 از دوستام

شما اینجا 5 تا معامله داشتی من حداقل 30 تا معامله داشتم و در سایتای دیگه هم همینطور شما یکی رو پیدا کن که من ازش جنس خریده باشم و یا فروخته باشم بیاد بگه آقا ایراد داره و جنس خراب بهم دادش . من خودم عاشق این مدل شدم و هنوزم میگم خیی هم دوستش دارم ولی چه فایده آمپش خرابه .

بله من گفتم باربری بفرست شما با اتوبوس فرستادی عزیزمن رفتم ترمینال رشت رویال سفر اراک و از باربریش تحویل گرفتم . و در جوابتون هم گفتم که فعلا فقط 3 تا کارتون گرفتم باید برم خونه ببینم که چی هستش و نزدیک 2 ساعت مسیر رو اومدم تا خونه و همون لحظه هم اسمس دادم و گفتم حال قضیه اینه و گفتین تماس بگیر و تماس گرفتم قعط شد چون اعتبارم تموم شد و فورا اعتبار گرفتم و از دوباره نزدیک 22 دقیقه باهاتون حرف زدم ولی آخرسر باز منو محکوم کردین و برادرتون هم بنده رو تهدید کردن که برای ایشونم یه فکرایی دارم که دیگه سمت خودشون رو به رخ کسی نکشن. شما از کجا میدونی منم عضو یه ارگان دولتی نباشم ؟

خداوکیلی بعد 8الی 9 ساعت خبر دادم ؟پشت تلفن میگی 4 ساعت اینجا میگی 9 ساعت میخوای صداتو بزارم ؟ داداش گلم من باهات پدرکشتگی که ندارم عزیزمن شما باید قبول کنی جنس بد دادی بهم اصلا گیرم سی دی هم سالم همه طبقات سالم ولی آمپ دستگاه شما مورد داره والله مورد داره بخدا مورد داره کار نمیکنه

ساعت تمامی اسمسها هستش عزیزم خواهشا دروغ نگو

من همین چند روز پیش از شاهرود برام از باربری بار اومد چرا خراب نبودن دستگاها؟ به شما رسید خراب شد؟ شما برداشتی با اتوبوس فرستادی میگی باربری فرستادم ؟چرا نگفتی زیر دکش رو با سر نوشابه درست کردی که مثلا جای پایشو بگیره ؟

چرا طبق گفته من بسته بندی نکردی؟ میخوای کل پیامهامون رو همه رو بزارم دور ور 70 تا پیام هستش همه ببینن؟تا ببینن حق با کی هستش؟

Last edited:

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
با بی ابرو کردن همدیگه نباید مسئله رو حل کرد، استاتر چرا نمیاد جوابی بده؟
بذارید مسئله همینجا حل شه.

منم از خدامه همه چیز اینجا حل بشه .ایشون پول منو بدن منم نوکرشم هستم دستگاهو از خودش بهتر بسته بندی میکنم و براش میفرستم . میرمم شکایتمو پس میگیرم .

اینم فیلم تست aux دستگاه فقط خودتون قضاوت کنید دانلود کنید و ببینین

Download MOV۰۰۶.mp4 @ UppIT

federal_0030

Registered User
لایک‌ها
24
عزیز دلم اگر من بشما گفته باشم شما دزدی کردی بیا ثابت کن کل پیام ها هستش .بله ظاهر دستگاه گثیف بودش شاهدم دارم 3 نفر آدم شهادت میدن برام همسرم و 2 از دوستام

شما اینجا 5 تا معامله داشتی من حداقل 30 تا معامله داشتم و در سایتای دیگه هم همینطور شما یکی رو پیدا کن که من ازش جنس خریده باشم و یا فروخته باشم بیاد بگه آقا ایراد داره و جنس خراب بهم دادش . من خودم عاشق این مدل شدم و هنوزم میگم خیی هم دوستش دارم ولی چه فایده آمپش خرابه .

بله من گفتم باربری بفرست شما با اتوبوس فرستادی عزیزمن رفتم ترمینال رشت رویال سفر اراک و از باربریش تحویل گرفتم .

من همین چند روز پیش از شاهرود برام از باربری بار اومد چرا خراب نبودن دستگاها؟ به شما رسید خراب شد؟ شما برداشتی با اتوبوس فرستادی میگی باربری فرستادم ؟چرا نگفتی زیر دکش رو با سر نوشابه درست کردی که مثلا جای پایشو بگیره ؟

چرا طبق گفته من بسته بندی نکردی؟ میخوای کل پیامهامون رو همه رو بزارم دور ور 70 تا پیام هستش همه ببینن؟تا ببینن حق با کی هستش؟

عزیز من منم شاهد دارم که دستگاهو تمیز داخل کارتن گذاشتمش !
من اینو با باربری فرستادم رسید هم دارم اگه با اتوبوس یا هر چیز دیگه ای که فرستادن به من مربوط نمیشه شما باید بری از باربری شکایت کنی !

در ضمن عزیز من شما این دستگاهو بار ارگ مقایسه نکن که با باربری فرستادی !این جنس 8 تیکه جنس بوده !شما وزن دستگاهو ببین بعد مقایسه کن 50-60 کیلو وزن دستگاه است...
من حرفامو زدم شما هم میخای پیامهامو بذاری هر کاری میخای بکنی بکن داداش !

در ضمن شما پشت تلفن گفتی دزذ نه تو اس ام اس که !!

بعد شما الان به بنده انگ کلاه برداری زدی امیدوارم بتونی ثابت کنی !!! همینجوریشم من شاکی ام !

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
عزیز من منم شاهد دارم که دستگاهو تمیز داخل کارتن گذاشتمش !
من اینو با باربری فرستادم رسید هم دارم اگه با اتوبوس یا هر چیز دیگه ای که فرستادن به من مربوط نمیشه شما باید بری از باربری شکایت کنی !

در ضمن عزیز من شما این دستگاهو بار ارگ مقایسه نکن که با باربری فرستادی !این جنس 8 تیکه جنس بوده !شما وزن دستگاهو ببین بعد مقایسه کن 50-60 کیلو وزن دستگاه است...
من حرفامو زدم شما هم میخای پیامهامو بذاری هر کاری میخای بکنی بکن داداش !

در ضمن شما پشت تلفن گفتی دزذ نه تو اس ام اس که !!

بعد شما الان به بنده انگ کلاه برداری زدی امیدوارم بتونی ثابت کنی !!! همینجوریشم من شاکی ام !

میشه شما بگی به این کار چی میگن من همونو انجام میدم .چرا نمیگم اکولایزر خرابه چرا نمیگم کاست خرابه؟چرا نمیگم رادیو خرابه؟ فقط گیر دادم به سی دی و آمپش.من ازکجا بدونم شما درب سی دی رو باز نکردی و از بالا سی دی نزاشتی داخل دستگاه و اونطوری سی دی رو تست کردی البته من که ندیدم بازم میگم خدا میدونه .

بعدشم شاهد خانوادگی تو مراجع قضایی قابل قبول نیست اینو باید برادر بزرگوارتون بدونن. شما به من تهمت زدی من دستگاهو از عمد خراب کردم البته شما نه برادرتون این تهمت رو زدن.
من از هیچی ناراحت نیستم جز آمپش حداقل حزینه آمپش رو بهم برگردونید مابقی مال من .شاید بتونم برم یه آمپ پیدا کنم بزارم سر جاش دیگه چطوری با شما را بیام عزیز

شما حتما حتما برو شکایت کن هم آدرسم رو داری و هم تلفن بنده رو تا ببینیم که حق با کی هستش .اگر ناحق کرده باشم تمامو کمال خسارت شمارو میدم ولی اگر شما اینکارو کرده باشی من از یه 100 تک تومن نمیگزرم .شده برای این کار وکیل میگیرم ولی ثابت میکنم .

شما فعلا این حرفتون رو ثابت کنید .( من دستگاه رو بشما سالم تحویل دادم ) مابقی رو بعدا رسیدگی میکنیم

من به یه چیز خیلی اعتقاد درام و همیشه هم درست درومده اونم خدا و قرآن هستش. من میرم حموم بعدش کفن میپوشم و دست رو قرآن میزارم که دستگاه خراب هستش و مورد داره .بعدش دیگه قرآن میدونه چیکار کنه .من قرآنو میارم وسط آخرین دفاعیه من کلام خدا هستش .

farzadiii

Registered User
لایک‌ها
117
اقای فروشنده عزیز به خدا مال دنیا ارزش نداره دل مردم را بشکنی
با آقا سعید کنار بیایید که خدا ازتون راضی باشه و تو کارتون موفق باشی
مطمئن باش اگر دل کسی را شکوندی و پولش را ندادی 10 برابر از جایی دیگه پسش می دی
بهترین کار را انجام بده و با خریدار راه بیا

featit

Registered User
لایک‌ها
134
میشه شما بگی به این کار چی میگن من همونو انجام میدم .چرا نمیگم اکولایزر خرابه چرا نمیگم کاست خرابه؟چرا نمیگم رادیو خرابه؟ فقط گیر دادم به سی دی و آمپش.من ازکجا بدونم شما درب سی دی رو باز نکردی و از بالا سی دی نزاشتی داخل دستگاه و اونطوری سی دی رو تست کردی البته من که ندیدم بازم میگم خدا میدونه .

بعدشم شاهد خانوادگی تو مراجع قضایی قابل قبول نیست اینو باید برادر بزرگوارتون بدونن. شما به من تهمت زدی من دستگاهو از عمد خراب کردم البته شما نه برادرتون این تهمت رو زدن.
من از هیچی ناراحت نیستم جز آمپش حداقل حزینه آمپش رو بهم برگردونید مابقی مال من .شاید بتونم برم یه آمپ پیدا کنم بزارم سر جاش دیگه چطوری با شما را بیام عزیز

شما حتما حتما برو شکایت کن هم آدرسم رو داری و هم تلفن بنده رو تا ببینیم که حق با کی هستش .اگر ناحق کرده باشم تمامو کمال خسارت شمارو میدم ولی اگر شما اینکارو کرده باشی من از یه 100 تک تومن نمیگزرم .شده برای این کار وکیل میگیرم ولی ثابت میکنم .

شما فعلا این حرفتون رو ثابت کنید .( من دستگاه رو بشما سالم تحویل دادم ) مابقی رو بعدا رسیدگی میکنیم

من به یه چیز خیلی اعتقاد درام و همیشه هم درست درومده اونم خدا و قرآن هستش. من میرم حموم بعدش کفن میپوشم و دست رو قرآن میزارم که دستگاه خراب هستش و مورد داره .بعدش دیگه قرآن میدونه چیکار کنه .من قرآنو میارم وسط آخرین دفاعیه من کلام خدا هستش .

به نظر من سیستم رو ببر بیرون نشون بده.. هرچقدر هزینه آمپش هست فروشنده محترم بپردازه... چون اینجا هر دو مقصر بودین... هم شما آقا سعید که نگفتی یه فیلم بگیره و اینکه این همه هزینه کردی یه تیپاکس هم روش ولی بجاش الان اگه مشکل میداشت بدونه چون چرا پس میدادی کل مبلغ رو هم میگرفتی... و فروشنده هم باید این موارد رو رعایت میکردن یا حتما فروش حضوری فقط میزاشتن یا با واسط یا هر چیزی که دیگه جای هیچ گله و شکایتی نداشته باشه...
و اینکه واقعا چه 1 میلیون چه 1 میلیارد ارزش خدا خیلی بالاتر از این حرفاس که وسط کشیده بشه ! سعید جان فقط ٪1 به این فکر کن فروشنده مشکل نداشته باشه حالا یا تو راه یا هر چیزی که میتونه مشکل ایجاد کنه باشه .. بعد به این فکر کردی تا عمر داری تقاظ پس میدی... بجاش این یه تجربه برای هر 2 نفر میشه...

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
به نظر من سیستم رو ببر بیرون نشون بده.. هرچقدر هزینه آمپش هست فروشنده محترم بپردازه... چون اینجا هر دو مقصر بودین... هم شما آقا سعید که نگفتی یه فیلم بگیره و اینکه این همه هزینه کردی یه تیپاکس هم روش ولی بجاش الان اگه مشکل میداشت بدونه چون چرا پس میدادی کل مبلغ رو هم میگرفتی... و فروشنده هم باید این موارد رو رعایت میکردن یا حتما فروش حضوری فقط میزاشتن یا با واسط یا هر چیزی که دیگه جای هیچ گله و شکایتی نداشته باشه...
و اینکه واقعا چه 1 میلیون چه 1 میلیارد ارزش خدا خیلی بالاتر از این حرفاس که وسط کشیده بشه ! سعید جان فقط ٪1 به این فکر کن فروشنده مشکل نداشته باشه حالا یا تو راه یا هر چیزی که میتونه مشکل ایجاد کنه باشه .. بعد به این فکر کردی تا عمر داری تقاظ پس میدی... بجاش این یه تجربه برای هر 2 نفر میشه...

من هوزم میگم اصلا از خود آقا ناراحت نیستم بخدا عذاب وژدان میگیرم به کسی تهمت بزنم .ببا من زنو بچه دارم میخوام نون حلال بده به بچم بزرگ بشه بقول دوستمون مال دنیا ارزش نداره .

منم موافقم با حرف شماها ایشون بیاد بره باربی ازشون شکایت کنه وبگه بار درست نرسیده و حداقل اون 200 تومن رو مطالبه کنه برام منم ازینور اقدام میکنم یه چیزی هم ایشون به من بده و منم یکم روش میزارم و امپ دیگه میخرم یا اصلا شما یه قیمت برای امپ سالم بزارین اگه 500 تومن باشه 300 رو ایشون بده مابقر رو من از بیمه میگیرم یا ایشون بره از باربری اونجا بگیره

خلاصه یکار بکینم نه سیخ بسوزه نه کباب منم از عمد قصد نداشتم و ندارم که به ایشون بگم شما جنس بد دادی دستم . دوستان هر تصمیمی بگیرن من قبول میکنم بقرآن .

Registered User
لایک‌ها
49
بازم نظر من اينه استارتر و آقا سعيد كمي با هم راه بياند و اين موضوع همينجا تموم بشه

ببين آقا سعيد اگه موقع بلند كردن صدا هر دو كانال همين وضع و داره ايراد از تغذيه و افت ولتاژ ميتونه باشه اگه فقط يه كانال هست مربوط به نشتي ترانزيستورهاي آمپلي هست اما در هر صورت اين ايراد عيبي نيست كه در حمل و نقل ايجاد بشه اينو هر كسي كه با الكترونيك سر و كار داشته باشه ميتونه تصديق كنه

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
بازم نظر من اينه استارتر و آقا سعيد كمي با هم راه بياند و اين موضوع همينجا تموم بشه

ببين آقا سعيد اگه موقع بلند كردن صدا هر دو كانال همين وضع و داره ايراد از تغذيه و افت ولتاژ ميتونه باشه اگه فقط يه كانال هست مربوط به نشتي ترانزيستورهاي آمپلي هست اما در هر صورت اين ايراد عيبي نيست كه در حمل و نقل ايجاد بشه اينو هر كسي كه با الكترونيك سر و كار داشته باشه ميتونه تصديق كنه

آی قربون آدم چیز فهم این حرفتو باید طلا گرفت منم همینو به ایشون گفتم و گفتم آقا اصلا کار که به اینجا کشید من ظاهر دستگاهو قبول میکنم دیگه باطن دستگاهو که باربری خراب نمیکنه . منبع تغذیه هم که خودشون فرستادن یه تبدیل 220 به 110 هستش .

صدارو هم که تا وسط میبرم آرم پرودکت میاد و مجبورم خاموش روشن کنم ردست بشه . نمیدونم اصلا قابل درست شدن هست یا نه اینا تعمیر میشن؟اصلا قطعاتش هست؟ اصلا ایشون بیاد حزنیه تعمیرشو به من بدن بازم قبول میکنم دیگه چطوری را بیام والله دیگه مغزم کار نمیکنه از کارو زندگی افتادم بخدا اعصاب برام نمونده به زمینو زمان دارم گیر میدم .پولم تو هواست با یه جنازه تو دست من .

بخدا وژدان هم خوب چیزی هستش .همه مگین من باید درخواست فیلم میکردم اصلا من بیسواد و کور بودم آقای فروشنده که با خدا و با وژدان بودن ایشون چرا اینکارو نکرد؟

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213

دقيقا!!!!
دستگاهى که اينهمه سال کار کرده و سالم مونده اگه قرار باشه بر اثر حمل و نقل امپش خراب بشه,حتما بايد جاييش له ميشد يا شکستگى ايجاد ميشد !!! به نظر من هم اين ايراد نميتونه واسه حمل و نقل باشه

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk 2

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
اینجور که پیداست، طبق چیزی که دوستان میگن به نظر من هم اگر الکتریک کار تایید کنه که آمپ از قبل مورد داشته و توسط استفاده اشتباه شما خراب نشده باشه، استارتر باید پول رو پس بده، اما
اگر ایراد بخاطر باربری بوده باشه مقصر خودتون هستید آقا سعید. چون اول حضوری نرفتید و دوم پیشنهاد ایشون رو برای استفاده از تیپاکس نپذریفتید، سوم این روشی بوده که خودتون ترجیح دادید. دیگه شکایت از باربری و غیره میافته گردن خودتون نه استارتر. و استارتر هیچ تقصیری نداشته. استفاده از روش های ارزون درسته بیشتر مواقع مشکلی به هم نمیزنه، اما بالاخره یه بار صدمه مالیشو وارد میکنه. باربری هم معمولا با اتوبوس میفرسته تا جایی که بنده تجربه داشتم.

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
اینجور که پیداست، طبق چیزی که دوستان میگن به نظر من هم اگر الکتریک کار تایید کنه که آمپ از قبل مورد داشته و توسط استفاده اشتباه شما خراب نشده باشه، استارتر باید پول رو پس بده، اما
اگر ایراد بخاطر باربری بوده باشه مقصر خودتون هستید آقا سعید. چون اول حضوری نرفتید و دوم پیشنهاد ایشون رو برای استفاده از تیپاکس نپذریفتید، سوم این روشی بوده که خودتون ترجیح دادید. دیگه شکایت از باربری و غیره میافته گردن خودتون نه استارتر. و استارتر هیچ تقضیری نداشته. استفاده از روش های ارزون درسته بیشتر مواقع مشکلی به هم نمیزنه، اما بالاخره یه بار صدمه مالیشو وارد میکنه. باربری هم معمولا با اتوبوس میفرسته تا جایی که بنده تجربه داشتم.

بازم قبول دارم باربری با من من شکایت میکنم .من با قسمت فنی دستگاه مشکل دارم یزره صدا میدی دستگاه داره داغون میشه . من خسارتم رو از باربری میگیررم بابت جابجایی بد که اونم فقط برای سی دیش هست نه چیز دیگه چون دربشو خودم جا زدم

تنها مشکل من با آمپش هست نه چیز دیگه ..مورد سی دی رو خودم حل میکنم .شما دوستان وساطت کنید که مشکل آمپ حل بشه هیچی دیگه نمیخوام

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا