دوستان من از این دستگاه تا ثانیه آخری که میخاستم بسته بندیش کنم سالم بوده، کوچکترین عیب ،تاکید میکنم کوچکترین عیبی به جز قسمت دک که با خودشون هم هماهنگ کرده بودم عیبی نداشته! تیونر سالم ، آمپیلی سالم ، سی دی سالم ، اکلایزر هم سالم ، حتی این دستگاه کوچکترین دستخوردگی نداشته ! حتی هنوز پلمپ های زیر آمپیلی فایر باز نشده !
من بخدا صد دفعه به ایشون گفتم بیایین دستگاهو حضوری ببرین یا لااقل با تی پاکسی چیزی ! که قبول نکردن با تی پاکس بفرستم !گفتن برو باربری اگــــــه زیر 50 تومن گفتن بفرستش برام !
که من رفتم باربری میگن اصلا برای تالش نداریم فقط برای رشت داریم که گفتن مشکل نداره ! باربری هم که به گفته خودشون که میگن انگار با پا رفتن روش یا دستگاهو پرتش کردن ! به نظر شما مقصر منم که دستگاهو پرت کردن شما میخاستی بیای حضوری جنسو تحویل بگیری یا با یه شرکت معتبر تر مثل تی پاکس یا پست میگفتی جنسو برات بفرستم !
منم جون مادرمو قسم میخورم که دستگاه کاملا سالم بوده !
در ضمن من از ایشون آمار گرفتم که جنسو تحویل گرفتین که جواب دادن بله گرفتم .. بعد از 8 الی 9 ساعت به بنده اس ام اس داده که این اون ضبط نیستش ! در کاست شکسته ، چسب کاری شده ، رادیو شکسته ... حتی زنگ نزدن اس ام اس دادن ! آدم موضوع به این مهمی رو با اس ام اس در میون میذاره بعد من به ایشون گفتم ازش عکس بفرست برام که بعد از یک ساعت وکلی اس ام اس دادن ، من بهشون گفتم بابا آقا سعید یه زنگ به من بزنید ببینم چی میگید قشنگ ! به من زنگ زده میگه ظاهر دستگاه خیلی داغونه من اینو اصلا روشنش نمیکنم همینجوری برات میفرستمش ! بعد من بهش میگم خب یه عکس بفرست ازش!
به من میگه اصلا کابلش توش نیس ، من میگم غیر ممکنه برگشتن به من میگن این وسط یه دوزدی شده یا باربری یا ..
بعد عکس تو سایت گذاشته من ایرادی از لحاظ ظاهری نمیبینم ؟! فقط کثیفه که اونم من کاملا تمیز فرستادمش حتی کلا دستمال کشیدمش! حالا کثیفی به چه علته منم بی خبرم شایدم کار خودتون باشه !
بعد دوباره میگن نه ظاهر دستگاه خیلی خوبه باطنش خرابه ... آخه عزیز من شما که تا الان داشتی میگفتی ظاهر مشکل داره این اصلا اون نیس !! حالا چی شد ظاهر خوبه باطن خرابه !
به من میگه سی دی خرابه درش باز نمیشه ، من میگم کاملا سالم بوده اپتیک اونقدر سالمه که سی دی رو در عرض کمتر از 2 ثانیه میخونه !حتی ایشون که به من زنگ زده بود که فلان دکمه رو امتحان کن ببین سالمه من باسی دی داشتم برای ایشون تست میکردم قسم هم میخورم !
راستی بعدش به من گفتن کابلو پیدا کردم تو کارتن بوده پس عزیز من چرا الکی تهمت دزدی به کسی میزنی !
والا چیزی که من از رفتارای شما دستگیرم شد اینه که از خریدت پشیمون شدی داری دنبال بهمونه میگردی !!! یه بار به ظاهر گیر میدی یه بار به باطن گیر میدی .. !
در هر صورت من خیلی به شما تاکید کردم که بیایید جنسو حضوری خودتون ببرید مطمئن تره که قبول نکردید !
دوستان من کارم فقط سیستم صوتی خونگی اینم اولین معاملم که نیست تا حالا بالای 30 - 40 تا ضبط خرید وفروش کردم ! نمیخام که خدایی نکرده سر کسی رو کلاه بذارم ،
الانم میخاستم کلی از اجناسمو بذارم تو سایت !
حالا بازم من دوستان میخام خودتون قضاوت کنین !
من عکسای ضبطم هست از ظاهرشم میشه فهمید که دستگاه فوق العاده سالم هستش ! منصفانه خودتون قضاوت کنین !
عزیز دلم اگر من بشما گفته باشم شما دزدی کردی بیا ثابت کن کل پیام ها هستش .بله ظاهر دستگاه گثیف بودش شاهدم دارم 3 نفر آدم شهادت میدن برام همسرم و 2 از دوستام
شما اینجا 5 تا معامله داشتی من حداقل 30 تا معامله داشتم و در سایتای دیگه هم همینطور شما یکی رو پیدا کن که من ازش جنس خریده باشم و یا فروخته باشم بیاد بگه آقا ایراد داره و جنس خراب بهم دادش . من خودم عاشق این مدل شدم و هنوزم میگم خیی هم دوستش دارم ولی چه فایده آمپش خرابه .
بله من گفتم باربری بفرست شما با اتوبوس فرستادی عزیزمن رفتم ترمینال رشت رویال سفر اراک و از باربریش تحویل گرفتم . و در جوابتون هم گفتم که فعلا فقط 3 تا کارتون گرفتم باید برم خونه ببینم که چی هستش و نزدیک 2 ساعت مسیر رو اومدم تا خونه و همون لحظه هم اسمس دادم و گفتم حال قضیه اینه و گفتین تماس بگیر و تماس گرفتم قعط شد چون اعتبارم تموم شد و فورا اعتبار گرفتم و از دوباره نزدیک 22 دقیقه باهاتون حرف زدم ولی آخرسر باز منو محکوم کردین و برادرتون هم بنده رو تهدید کردن که برای ایشونم یه فکرایی دارم که دیگه سمت خودشون رو به رخ کسی نکشن. شما از کجا میدونی منم عضو یه ارگان دولتی نباشم ؟
خداوکیلی بعد 8الی 9 ساعت خبر دادم ؟پشت تلفن میگی 4 ساعت اینجا میگی 9 ساعت میخوای صداتو بزارم ؟ داداش گلم من باهات پدرکشتگی که ندارم عزیزمن شما باید قبول کنی جنس بد دادی بهم اصلا گیرم سی دی هم سالم همه طبقات سالم ولی آمپ دستگاه شما مورد داره والله مورد داره بخدا مورد داره کار نمیکنه
ساعت تمامی اسمسها هستش عزیزم خواهشا دروغ نگو
من همین چند روز پیش از شاهرود برام از باربری بار اومد چرا خراب نبودن دستگاها؟ به شما رسید خراب شد؟ شما برداشتی با اتوبوس فرستادی میگی باربری فرستادم ؟چرا نگفتی زیر دکش رو با سر نوشابه درست کردی که مثلا جای پایشو بگیره ؟
چرا طبق گفته من بسته بندی نکردی؟ میخوای کل پیامهامون رو همه رو بزارم دور ور 70 تا پیام هستش همه ببینن؟تا ببینن حق با کی هستش؟