• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
داداش قبلا هم اشاره شد ک هایر 910 با بعضی از رم ها مشکل داره یا شناسایی نمیکنه یا اگرم بکنه باهاش مشکل داره مٍثله یکی شما....و هیچ دلیل منطقی داره ک ادم بگه حتما با ی مارک یا ی عدد از رما مشکل داره
شما از تو منو رکاوری ببین شناسایی میکنتش یا ن؟اگه شناسایی کرد از همونجا یک بار فرمتش کن بعد دوباره تو گوشیت تستش بکن
درضمن اندرویده شما درحال حاضر چنده؟4.0.4هستش یا 4.1.2

رام من همون اخرین رام رسمی ۴.۰.۴ رسمیه که از همینجا دان زدم و فلش زدم الان میبینم که سوپر یوزر رو داره و خودش روت شده س.یه چیز خیلی مسخره اینکه با فلش زدن رام هیچکدوم از فایلای گوشی مثل عکس و فیلم و ... پاک نمیشن.با ریست فکتوری و انجام وایپ هم پاک نمیشن.در کل گوشی خیلی عجیبیه.منوی ریکاوریش یه پس زمینه داره که نوشته بهترین انجمن گوشی های چینی و کپی

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453

داداش اگه سیمت میکرو سیمه و الان باز گذاشتی تو قابش و گذاشتی رو گوشی نگران نباش.چون مشکل همینه.اگه نه یه بار فکتوری ریست کن. واسه بک اپ گیری کنتاکت هات یه رم میندازی رو گوشی و میری تو مخاطبات گزینه اپشن و بعد export contact رو میزنی و مسیر رم رو انتخاب میکنی همه رو مارک میکنی و کلا الان یه بک اپ کامل از مخاطبات داری.یا میره تو other یا میره تو پوشه ی اصلی رم یا همون روت فولدر.اسم بکاپ روهم میتونی انتخاب کنی اگه نتونستی به اسم vcard سیو میشه.واسه بک اپ اس ام اسات از نرم افزار استفاده کن.فکتوری ریست هم خیلی ساده س.میری تو تنظیمات و گزینه ی privacy .بعد گزینه ی فکتوری ریست رو انتخاب میکنی.همونجا میتونی از اطلاعاتت بکاپ بگیری. از طریق ریکاوری هم میشه فکتوری ریست کنی. ولی شما همین کاریو که گفتم بکن. موفق باشی

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
رام من همون اخرین رام رسمی ۴.۰.۴ رسمیه که از همینجا دان زدم و فلش زدم الان میبینم که سوپر یوزر رو داره و خودش روت شده س.یه چیز خیلی مسخره اینکه با فلش زدن رام هیچکدوم از فایلای گوشی مثل عکس و فیلم و ... پاک نمیشن.با ریست فکتوری و انجام وایپ هم پاک نمیشن.در کل گوشی خیلی عجیبیه.منوی ریکاوریش یه پس زمینه داره که نوشته بهترین انجمن گوشی های چینی و کپی
سلام
شما رامشو
4.1.2کن اینشاا... ک جواب میگیری ....من تا حالا مشکلی با رمم نداشتم توی این رام
و برای پاک کردن اطلاعات باید عملیات wipe وformat sdcardرو انجام بدی ....کارش خیلی راحته از این لینک رام 4.1.2 (((توی صفحه یک ب عنوانه بهترین رام 4.1.2 برای این گوشی تا امروز)))رو دانلود کن و توضیحات هم توش هستش...:)

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
داداش حمید ی صفایی ب پست یک و دو بده ....با عوض شدن پوسته انجمن همه چی بهم ریخته ....اصلا نمیشه چیزی رو فهمید ....والا :confused:

bamdad1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام
لطفا در صورت امکان توضیح دهید آیا مشکل نبودن حروف "پ چ ژ گ" در زمان تایپ اس ام اس در موبایل Haier W910 برطرف میشود یا نه ؟ چگونه ؟
متشکرم.

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
با سلام
لطفا در صورت امکان توضیح دهید آیا مشکل نبودن حروف "پ چ ژ گ" در زمان تایپ اس ام اس در موبایل Haier W910 برطرف میشود یا نه ؟ چگونه ؟
متشکرم.
حروف که هستش.شما مثلا روی ک نگه دار بعدش گ ظاهر میشه و به این ترتیب.بعدشم شما میتونید یه کیبورد خیلی بهتر نصب کنید.مشکلی نداره از این جهت که

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
ای
داداش حمید ی صفایی ب پست یک و دو بده ....با عوض شدن پوسته انجمن همه چی بهم ریخته ....اصلا نمیشه چیزی رو فهمید ....والا :confused:
این فروم فعلا معلوم نیست ثابت میشه یا نه.احتمالا بازم تغییرات توش بدن.خیلی ها از جمله خودم از این فروم ناراضی هستیم.فعلا بهتره تغییراتی توش ندم

bamdad1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
[
ممنون از پاسختون .ببینید من میخوام اس ام اس فارسی تایپ کنم .الان این حروف رو روی کیبورد ندارم . باید چکار کنم.چطور میتونم کیبورد جدید نصب کنم .لطفا راهنمایی بفرمایید

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
[
ممنون از پاسختون .ببینید من میخوام اس ام اس فارسی تایپ کنم .الان این حروف رو روی کیبورد ندارم . باید چکار کنم.چطور میتونم کیبورد جدید نصب کنم .لطفا راهنمایی بفرمایید
تو گوگل سرچ کنید هزار تا هستش.هر کدوم رو خواستی دان کن

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
[

سلام. عزيز. تو تنظيمات كيبرد اندرويد رو به عنوان كيبرد ديفالت انتخاب كن. بعد از طريق بازار كيبرد رو به اپدیت و نصب كن فارسي به زبانا اضافه ميشه. بهترين كيبرد همين اندرويد كيبرده.خود این تاچ پال رو هم میتونی با اپدیت کردن فارسیو بهش اضافه کنی اما کیبرد تاچ پال گوشی سایز حروف خیلی ریزه و تایپ کردن سخته باهاش. شما همون اندروید کیبرد رو به عنوان کیبرد اصلی تو تنظیمات انتخاب کن. بعد تو بازار اپدیتش کن فارسی که بهش اضافه شد حالا انگلیسی وب فارسیو واسه تایپ انتخاب کن و تمام

Last edited:

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
سلام
شما رامشو
4.1.2کن اینشاا... ک جواب میگیری ....من تا حالا مشکلی با رمم نداشتم توی این رام
و برای پاک کردن اطلاعات باید عملیات wipe وformat sdcardرو انجام بدی ....کارش خیلی راحته از این لینک رام 4.1.2 (((توی صفحه یک ب عنوانه بهترین رام 4.1.2 برای این گوشی تا امروز)))رو دانلود کن و توضیحات هم توش هستش...:)

مرسي داش. اما علاقه اي به استفاده از كاستوم رام ندارم. الان تو گوشي همش يه ارور مياد دسترسي محدود شده است. عاقبت رام دزدي از سوني همينه ديگه. رام رسمي رو اين گوشی به اندازه ي كاستوم رام باگ داره

Last edited:

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
بچه ها هیچ روشی برای اتصال گوشی به تلویزیون نیست؟نمیشه از طریق MHL یا wifi این کار رو کرد؟

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
بچه ها هیچ روشی برای اتصال گوشی به تلویزیون نیست؟نمیشه از طریق MHL یا wifi این کار رو کرد؟

اگه مودم وایرلس داری و تی وی تون مودم بهش وصل میشه بهش وصل کن.نرم افزار smart connect رو از بازار دان و نصب میکنی.حالا با اون نرم افزار گوشیو با تی وی مچ میکنی و حله.اگه میخوای گوشیتو به ریموت کنترل تی وی هم تبدیل کنی باید نرم افزارای کنترل رو هم دان کنی.مثلا نرم افزار مخصوص تی وی های سونی media remote که از بازار قابل دانلوده

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
اگه مودم وایرلس داری و تی وی تون مودم بهش وصل میشه بهش وصل کن.نرم افزار smart connect رو از بازار دان و نصب میکنی.حالا با اون نرم افزار گوشیو با تی وی مچ میکنی و حله.اگه میخوای گوشیتو به ریموت کنترل تی وی هم تبدیل کنی باید نرم افزارای کنترل رو هم دان کنی.مثلا نرم افزار مخصوص تی وی های سونی media remote که از بازار قابل دانلوده
نه فقط hdmi میخوره بهش.ظاهرا یک اداپتوری هست که به hdmi تلویزیون وصل میشه و خودش گیرنده hdmi هستش.از این چزی نمیدونید؟

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
نه فقط hdmi میخوره بهش.ظاهرا یک اداپتوری هست که به hdmi تلویزیون وصل میشه و خودش گیرنده hdmi هستش.از این چزی نمیدونید؟

به hdmi وصل میشه و باز خودش گیرنده ی hdmi هستش؟؟؟ راستش دقیقا متوجه جملتون نشدم اما اگه منظورتون اینکه چیزی به تلویزیون وصل کنید که قابلیت دریافت وایفای داشته باشه من تا حالا همچین چیزی ندیدم.اما اگه همچین چیزیم وجود داشته باشه قطعا از طریق درگاه usb وصل خواهد شد.چون قابلیت hdmi فقط انتقال صوت وتصویر هست.و اگه بخوای گوشیو از طریق hdmi به تی وی وصل کنی باید گوشی ساپورت mhl داشته باشه یا اینکه خود گوشی پورت مجزا واسه hdmi داشته باشه که این مدل هایر فاقد این دو هستش.

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
مرسي داش. اما علاقه اي به استفاده از كاستوم رام ندارم. الان تو گوشي همش يه ارور مياد دسترسي محدود شده است. عاقبت رام دزدي از سوني همينه ديگه. رام رسمي رو اين گوشی به اندازه ي كاستوم رام باگ داره
دوست عزیزم خودهم عین تو اول فک میکردم کاتوم رام ب درد نمیخوره اخه خاطره خوشی از کاستوم تو گوشیای قبلیم نداشتم
اما خداییش این خیلی عالی هستش
هیچگونه باگی توش پیدا نکردم ک بخام
بگم بدرد نمیخوره
شما رامو بزن هر گونه باگی داشتی من ب شخصه درخدمتم
چون خودم تک تک باگاشو حذف کردم...
یاحق
:)

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
ای

این فروم فعلا معلوم نیست ثابت میشه یا نه.احتمالا بازم تغییرات توش بدن.خیلی ها از جمله خودم از این فروم ناراضی هستیم.فعلا بهتره تغییراتی توش ندم
اره حرفت تایید میشه
واس منم این فروم جدید اصلا جالب نبود
اینشاا... ک بهترش کنن یا حداقل برگردونن ب پوسته قبلی....من ک نقده خودمو دوسه بار دادم
بقیه هم نقد کنن فک کنم جواب بگیریم;)

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
دوست عزیزم خودهم عین تو اول فک میکردم کاتوم رام ب درد نمیخوره اخه خاطره خوشی از کاستوم تو گوشیای قبلیم نداشتم
اما خداییش این خیلی عالی هستش
هیچگونه باگی توش پیدا نکردم ک بخام
بگم بدرد نمیخوره
شما رامو بزن هر گونه باگی داشتی من ب شخصه درخدمتم
چون خودم تک تک باگاشو حذف کردم...
یاحق
:)

یعنی هیییییییچ باگی نداره؟؟؟؟

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
quote="pavilion, post: 8964863, member: 289762"]یعنی هیییییییچ باگی نداره؟؟؟؟[/quote]
ن داداش جان من ک باگه قابل توجه ای پیدا نکردم توش...حتی بعضی از باگایی ک داشته اندرویده 4.0.4داشته توی این رام رفع شده...ی طورایی بگم بهترین رامی هستش ک تا ب حال رو این گوشی دیدم ...حالا بازم اگه باگی پیدا کردی بهم بگو واست رفعش کنم...یاحق:)

بالا