TABRIZ-MACHINERY
Registered User
- نوشتهها
- 401
- لایکها
- 25
کمک لطفا
داداش قبلا هم اشاره شد ک هایر 910 با بعضی از رم ها مشکل داره یا شناسایی نمیکنه یا اگرم بکنه باهاش مشکل داره مٍثله یکی شما....و هیچ دلیل منطقی داره ک ادم بگه حتما با ی مارک یا ی عدد از رما مشکل داره
شما از تو منو رکاوری ببین شناسایی میکنتش یا ن؟اگه شناسایی کرد از همونجا یک بار فرمتش کن بعد دوباره تو گوشیت تستش بکن
درضمن اندرویده شما درحال حاضر چنده؟4.0.4هستش یا 4.1.2
کمک لطفا
سلامرام من همون اخرین رام رسمی ۴.۰.۴ رسمیه که از همینجا دان زدم و فلش زدم الان میبینم که سوپر یوزر رو داره و خودش روت شده س.یه چیز خیلی مسخره اینکه با فلش زدن رام هیچکدوم از فایلای گوشی مثل عکس و فیلم و ... پاک نمیشن.با ریست فکتوری و انجام وایپ هم پاک نمیشن.در کل گوشی خیلی عجیبیه.منوی ریکاوریش یه پس زمینه داره که نوشته بهترین انجمن گوشی های چینی و کپی
حروف که هستش.شما مثلا روی ک نگه دار بعدش گ ظاهر میشه و به این ترتیب.بعدشم شما میتونید یه کیبورد خیلی بهتر نصب کنید.مشکلی نداره از این جهت کهبا سلام
لطفا در صورت امکان توضیح دهید آیا مشکل نبودن حروف "پ چ ژ گ" در زمان تایپ اس ام اس در موبایل Haier W910 برطرف میشود یا نه ؟ چگونه ؟
متشکرم.
این فروم فعلا معلوم نیست ثابت میشه یا نه.احتمالا بازم تغییرات توش بدن.خیلی ها از جمله خودم از این فروم ناراضی هستیم.فعلا بهتره تغییراتی توش ندمداداش حمید ی صفایی ب پست یک و دو بده ....با عوض شدن پوسته انجمن همه چی بهم ریخته ....اصلا نمیشه چیزی رو فهمید ....والا
تو گوگل سرچ کنید هزار تا هستش.هر کدوم رو خواستی دان کن[
ممنون از پاسختون .ببینید من میخوام اس ام اس فارسی تایپ کنم .الان این حروف رو روی کیبورد ندارم . باید چکار کنم.چطور میتونم کیبورد جدید نصب کنم .لطفا راهنمایی بفرمایید
[
ممنون از پاسختون .ببینید من میخوام اس ام اس فارسی تایپ کنم .الان این حروف رو روی کیبورد ندارم . باید چکار کنم.چطور میتونم کیبورد جدید نصب کنم .لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
شما رامشو
4.1.2کن اینشاا... ک جواب میگیری ....من تا حالا مشکلی با رمم نداشتم توی این رام
و برای پاک کردن اطلاعات باید عملیات wipe وformat sdcardرو انجام بدی ....کارش خیلی راحته از این لینک رام 4.1.2 (((توی صفحه یک ب عنوانه بهترین رام 4.1.2 برای این گوشی تا امروز)))رو دانلود کن و توضیحات هم توش هستش...
بچه ها هیچ روشی برای اتصال گوشی به تلویزیون نیست؟نمیشه از طریق MHL یا wifi این کار رو کرد؟
نه فقط hdmi میخوره بهش.ظاهرا یک اداپتوری هست که به hdmi تلویزیون وصل میشه و خودش گیرنده hdmi هستش.از این چزی نمیدونید؟اگه مودم وایرلس داری و تی وی تون مودم بهش وصل میشه بهش وصل کن.نرم افزار smart connect رو از بازار دان و نصب میکنی.حالا با اون نرم افزار گوشیو با تی وی مچ میکنی و حله.اگه میخوای گوشیتو به ریموت کنترل تی وی هم تبدیل کنی باید نرم افزارای کنترل رو هم دان کنی.مثلا نرم افزار مخصوص تی وی های سونی media remote که از بازار قابل دانلوده
نه فقط hdmi میخوره بهش.ظاهرا یک اداپتوری هست که به hdmi تلویزیون وصل میشه و خودش گیرنده hdmi هستش.از این چزی نمیدونید؟
دوست عزیزم خودهم عین تو اول فک میکردم کاتوم رام ب درد نمیخوره اخه خاطره خوشی از کاستوم تو گوشیای قبلیم نداشتممرسي داش. اما علاقه اي به استفاده از كاستوم رام ندارم. الان تو گوشي همش يه ارور مياد دسترسي محدود شده است. عاقبت رام دزدي از سوني همينه ديگه. رام رسمي رو اين گوشی به اندازه ي كاستوم رام باگ داره
اره حرفت تایید میشهای
این فروم فعلا معلوم نیست ثابت میشه یا نه.احتمالا بازم تغییرات توش بدن.خیلی ها از جمله خودم از این فروم ناراضی هستیم.فعلا بهتره تغییراتی توش ندم
دوست عزیزم خودهم عین تو اول فک میکردم کاتوم رام ب درد نمیخوره اخه خاطره خوشی از کاستوم تو گوشیای قبلیم نداشتم
اما خداییش این خیلی عالی هستش
هیچگونه باگی توش پیدا نکردم ک بخام
بگم بدرد نمیخوره
شما رامو بزن هر گونه باگی داشتی من ب شخصه درخدمتم
چون خودم تک تک باگاشو حذف کردم...
یاحق