• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
باریک الله...
لپ کلام رو گفتی...
دقیقا مشکل مویس هم همین هستش که انگیزه رو به بازیکنان نمیده...
اگه اون مراسمی که واس رئیس گرفته رو بودن رو دیده باشید در همون ایتداش که در مورد خصوصیات رئیس بازیکنای منچستر دارن صحبت میکنن، گری نویل یک حرفی میزنه که خیلی معنی داره " A Winner,Time After Time Year After Year He kept Us HUNGRY, Hungrier Than The REST" خیلی حرف هستش که اونقدر بتونه یک مربی انگیزه رو بتونه به بازیکناش اینجوری بده، شما اگه به منچستر نگاه میکرد در زمان رئیس وقتی بازی شروع میشد توی 10 دقیقه ابتدای بازی تیم حریف(هر تیمی بود، بارسا، رئال، بایرن، چلسی...) زیر فشار منچستر له میشدن واقعا اونقدر انگیزش توی بازیکنا وجود داشت که فقط برای پیروزی میومدن تو زمین ولی الان...
واقعا وضعیت تاسف باری هستش...

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
یانگ به خاطر اون صحنه ای که با لوریس داشت از ناحیه شونه مصدوم شده!
جالبه سرمربی تاتنهام هم گفته بود که اون صحنه پنالتی بوده!!!

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
امروز طرفداران با تجمع مقابل باشگاه به سیاست های گلیزرها انتقاد کردند و اونها رو مقصر نتایج منچستریونایتد می‌دونند. هواداران اعتقاد دارند که یونایتد و گلیزرها باید برای بازیکنانی در سطح کلاس جهانی هزینه کنه.
ضمناً اون ها همچنان از مویس حمایت می‌کنند و مقصر رو گلیزرها دونتستند.

-------------------------------------------------
راست میگن دیگه، مویس سال اولشه نه فابرگاس رو واسش گرفتند نه بینز، نه تیاگو نه مودریچ نه کونترائو خوب این چه وضعیه؟! روی نیمکت دست مویس خیلی بسته است و اصلا بازیکنی نداره که بتونه یازی رو عوض کنه. یک فلینی رو میخواست که واسش خریدند اونم اینقدر دیر اقدام کردند که فعلا نتونسته با تیم هماهنگ بشه.
البته این عکس مال چند ساله پیشه ;)
d54cccf023c5e60f1.jpg

فایل های ضمیمه

• 1528481_587684554644617_40822544_n.jpg
    1528481_587684554644617_40822544_n.jpg
    66.7 KB · نمایش ها: 3

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
آره حرفهایی که گفته فقط به چمپیونزلیگ فکر میکنه و قهرمانی جام جهانی، امکان اومدنش به منچستر حداقل تو این انتقالات زیر صفر هستش...
الان به نظر من هم هیچ بازیکنی ارزش خریدن نداره، بازی بینز رو هم ندیدم، نمیدونم که چرا اینقدر مویس دنبالشه؟
اسنایدر هم نمیخواد بیاد، الان از همه جا واموندن، دوباره دست گذاشتن رو کونترائو...
هافبک نداره تیم، تو فکر دفاع چپه این مویس، میگم مگه این بوتنر چشه؟
الان همه بایکناییکه ارزش خریدن دارن درگیر جام های اروپایی هستن و چون جام جهانی نزدیک هستش، هیچ کدام ریسک نمیکنن که جابجا بشن...
فکر میکنم با این حساب امسال فقط باید به فکر سهمیه باشیم، وضعی که من میبینم جز 6 تیم هم بودن خیلی سخت هستش چه برسه به 4 تیم...
بینز خیلی خوبه، من بازی زیاد دیدم ازش، اما مشکلش اینه که 29 سالشه، اورتون هم گفته براش 25 میلیون پوند میخواد که اصلاً برای یه دفاع چپ 29 ساله منطقی نیست.
بوتنر به اندازه کافی خوب نیست، خیلی بی تجربس و اشتباهاتش رو بارها وقتی بهش فرصت داده شده دیدیم، اورا هم که... خرید دفاع چپ خوب ضروریه،
درباره میدفیلدر هم به هر حال به یه خرید نیاز داریم و مطمئناً انجام میشه، شاید World Class نباشه تو این مقطعه اما مسلماً به تیم کمک میکنه.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
" فرگــــــــــی تایم !! .. من به ساعتم اشاره میکردم تا با این کـــــار در حریفان ترس را به وجود بیاورم ، چون آن ها میدانستند ما اکثــــــر اوقات در دقایق پایانی گل میزنیم !! "

برگرفته از کتاب " زندگینامه من ، الکس فرگوسن

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یانگ به خاطر اون صحنه ای که با لوریس داشت از ناحیه شونه مصدوم شده!
جالبه سرمربی تاتنهام هم گفته بود که اون صحنه پنالتی بوده!!!
بعد یه عده از هواداران تیمهای رقیب دور برداشتن یانگ دایو کرده!
یه جورایی هاوارد وب می خواست با سوت زدن علیه منچستر به افکار عمومی بفهمونه که بر خلاف اتهامات قبلی به طرف منچستر غش نمی کنه
ولی بازم میگم مقابل تاتنهام عالی بازی کردیم و حقمون باخت نبود
در اکثر باختهای این فصل هم سزاوار شکست نبودیم جز بازی با سیتی
در کنار داوری که بطور عجیبی علیه مون شدن عدم روحیه و استرس زیاد بازیکنان هم به نتایج تاثیر گذاشته یه جورایی انگار به خودشون تلقین کردن که نمی تونن ببرن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینکه میگم مربی مهمه یه نمونه اش

اولگونار سولکسشر امروز در اولین ازمونش جلو نیوکاسل بازی رو 2 1 برد. اونم تو زمین نیوکاس. همون نیوکاسلی که یونایتد رو تو الدترافورد برد.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
فاز مويس چيه؟
كونترايو با نصف قيمت براي فروشه!!!!
كلي بازيكن خوب ديگه مثل كابلا هم هستن!!! بعد اين آقا ميگه فكر نميكنم خريدي داشته باشيم!!
بعيد نيست گليزراي كثافت پول ندن!!!

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
چلسی و ارائه پیشنهاد 30 میلیون برای رونی؛
اگر وین رونی با مدیران یونایتد برای تمدید قرارداد به توافق نرسند، چلسی برای بخدمت گرفتن مهاجم شیاطین سرخ پیشنهادی 30 میلیون پوندی ارائه خواهد داد.
منبع: The Daily Mail - January 5, 2014

*مویس هم گفته که رونی در الدترافورد خوشحاله ولی اگر نتونیم سهمیه فصل آینده لیگ قهرمانان رو بگیریم امکان تمدید قرارداد رونی سخت میشه.
منبع: goal.com

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
فاز مويس چيه؟
كونترايو با نصف قيمت براي فروشه!!!!
كلي بازيكن خوب ديگه مثل كابلا هم هستن!!! بعد اين آقا ميگه فكر نميكنم خريدي داشته باشيم!!
بعيد نيست گليزراي كثافت پول ندن!!!
اگه تو نقل و انتقالات یه هافبک خوب نخره باید قید سهمیه لیگ قهرمانان رو بزنیم:(

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
احتمال اینکه فصل اینده سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیریم زیر 10 درصده . شانس اینکه با خوش اقبالی قهرمان سی ال بشیم بیشتر از این هست که تو 4 تای اول باشیم.

با این تفکرات و این وضع بازیکن گیری من رتبه 9 یا 10 رو پیش بینی میکنم برای یونایتد.

بایرن مونیخ لواندوفسکی رو هم خرید. مدیر باشگاه به اون میگن نه این گلیزرها ، اراده میکنن هر کسی رو بخوان میگیرن. اونم نه با قیمت های 100 میلیون و 60 میلیونی. با قیمت های خیلی پایین تر.
ما فلاینی رو 27 تا گرفتیم. اونا فکر کنم لوا رو 30 تا گرفتن. حالا مقایسه کنید فلاینی موثر تره بوده یا لواندوفسکی

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
احتمال اینکه فصل اینده سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیریم زیر 10 درصده . شانس اینکه با خوش اقبالی قهرمان سی ال بشیم بیشتر از این هست که تو 4 تای اول باشیم.

با این تفکرات و این وضع بازیکن گیری من رتبه 9 یا 10 رو پیش بینی میکنم برای یونایتد.

بایرن مونیخ لواندوفسکی رو هم خرید. مدیر باشگاه به اون میگن نه این گلیزرها ، اراده میکنن هر کسی رو بخوان میگیرن. اونم نه با قیمت های 100 میلیون و 60 میلیونی. با قیمت های خیلی پایین تر.
ما فلاینی رو 27 تا گرفتیم. اونا فکر کنم لوا رو 30 تا گرفتن. حالا مقایسه کنید فلاینی موثر تره بوده یا لواندوفسکی
لواندوفسکی به عنوان بازیکن آزاد تابستون میره بایرن... به همین دلیل اجازه شرکت در تست پزشکی رو داشت...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
لواندوفسکی به عنوان بازیکن آزاد تابستون میره بایرن... به همین دلیل اجازه شرکت در تست پزشکی رو داشت...
اینو نمیدونستم اما به هر حال تو جذب بازیکن هم این فصل و هم فصل قبل واقعا عالی عمل کردند.

فکر کنم ضعیفترین تیم تو نقل و انتقالات در سطح اروپا در فصل اخیر منچستر یونایتد بوده.

بالا