The Changed
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 49
- لایکها
- 41
متاسفانه با نتیجه 2بر 1 باختیم و حذف شدیم لنت به خاندان گلیزر
این منچستر از هر تیمی ببازه شما و بقیه دوستان میگید مشکل بازیکنشانس آوردیم که الان گل سوم رو نخوردیم
همچنان من از مویس حمایت میکنم و مشکل ما مربوط به نداشتن بازیکن هست و باید بازیکن تراز اول بگیریم در غیر اینصورت منچستر هیچوقت به شرایط خودش برنمیگرده
ترجیح میدم حذف بشیم ، تا اینکه بیای جلوی تیم هایی مثل رئال ، بارسا ، تحقیر بشیم ، با این وضع که جلوی سوانسی می بازیم این حرفم پر بیراه نیست.بابا این مویس مربی نیست. با این هر سال باید در خوشبینانه ترین حالت امیدوار به کسب سهمیه سی ال باشیم. منتظر باشید اگه بتونن المپیاکوس رو ببرن جلو امثال بارسا و رئال و بایرن این تیم له خواهد شد.
بارسا بدون مسی و نیمار واقعا زهر دار بود.ترجیح میدم حذف بشیم ، تا اینکه بیای جلوی تیم هایی مثل رئال ، بارسا ، تحقیر بشیم ، با این وضع که جلوی سوانسی می بازیم این حرفم پر بیراه نیست.
این منچستر از هر تیمی ببازه شما و بقیه دوستان میگید مشکل بازیکن
به چلسی ، لیورپول ، سیتی یا ارسنال ببازیم این دلیل رو میشه اورد
به اورتون،نیوکاسل، تاتنهام و سوانزی ببازین باز همین دلیل رو میارید ؟
نکنه باید با تشتک سازی بازی بذارن که اینا بتونن خوب بازی کنن. ضرب المثل داریم که یه لشکر گوسفند به ***** یه شیر میتونن یه لشکر شیر به ***** یه گوسفند رو شکست بدن.
حالا من نمیگم این بازیکنا شیرن و مویس گوسفند ، اما هر چی باشه در مجموع کیفیت بازیکنای منچستر از سوانزی که بهتره.
بابا این مویس مربی نیست. با این هر سال باید در خوشبینانه ترین حالت امیدوار به کسب سهمیه سی ال باشیم. منتظر باشید اگه بتونن المپیاکوس رو ببرن جلو امثال بارسا و رئال و بایرن این تیم له خواهد شد.
اگه از تیم ته جدولی هم ببازیم بازم میگید بازیکن ؟با این بازیکنا بله ما از تیم دست سومی انگلیسی هم با این بازیکنا ببازیم مشکل از مویس نیست ما توی دفاع نیاز به گوش چپ و راست و حداقل 1 مدافع مرکزی هستیم هافبک نداریم و نیاز به 1 هافبک تراز اول داریم و یه مهاجم تراز اول مشکل داریم اقا جان تیم بازیکن نداره
مهرداد جان منم با شما موافقماین منچستر از هر تیمی ببازه شما و بقیه دوستان میگید مشکل بازیکن
به چلسی ، لیورپول ، سیتی یا ارسنال ببازیم این دلیل رو میشه اورد
به اورتون،نیوکاسل، تاتنهام و سوانزی ببازین باز همین دلیل رو میارید ؟
نکنه باید با تشتک سازی بازی بذارن که اینا بتونن خوب بازی کنن. ضرب المثل داریم که یه لشکر گوسفند به ***** یه شیر میتونن یه لشکر شیر به ***** یه گوسفند رو شکست بدن.
حالا من نمیگم این بازیکنا شیرن و مویس گوسفند ، اما هر چی باشه در مجموع کیفیت بازیکنای منچستر از سوانزی که بهتره.
بابا این مویس مربی نیست. با این هر سال باید در خوشبینانه ترین حالت امیدوار به کسب سهمیه سی ال باشیم. منتظر باشید اگه بتونن المپیاکوس رو ببرن جلو امثال بارسا و رئال و بایرن این تیم له خواهد شد.
تا حالا سابقه نداشته اینطوری از جام حذفی حذف بشیم ها؟ اونم تو خونه خودمون![]()
تازه قبل از بازی خیلی با غرور گفته بود معنی نداره که این تیم 10 سال جام حذفی رو نبرده.ما میخوایم این فصل این اتفاق بیوفتهتا حالا سابقه نداشته اینطوری از جام حذفی حذف بشیم ها؟ اونم تو خونه خودمون![]()
گر صبر کنیم زمنجستر ساندرلند سازن این گلیزر ها
شاید امثال تیم نشه ولی ارسنالو بردیم
شاید مقابله تیمهای بالا بتونه نتیجه بگیره مویس!!!!!!!!