• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
رفقا !! Beinsports عربستان خیلی شیک اعلام کرده که محمد صلاح در آستانه ی پیوسنتن به یونایتد! لیورپول 8 تا پیشنعا داده یونایتد 12 تا! توی توییتر میتونید Mohamed Salah رو سرچ کنید و ببینید ! امیدوارم درست باشه ...ایشون چند تا گلی به چلسی زده!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
http://www.givemesport.com/415697-manchester-united-offered-real-madrid-star-for-12m
ريال مادريد كونترايو رو به يونايتد پيشنهاد داد!!!!!! خيلي خرن اگه نخرنش!!!
منچستر یونایتد 12 میلیون برای ستاره ی ريال مادرید پیش نهاد داد!! ، ترجمه درستش اینه فکر کنم!
و به عنوان یه بیننده ، منچستر کمبود خلاقیت و انگیزه داره که فکر کنم با یه خرید هافبک بازیساز و هجومی خوب برطرف بشه!!

Last edited:

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
منچستر یونایتد 12 میلیون برای ستاره ی ريال مادرید پیش نهاد داد!! ، ترجمه درستش اینه فکر کنم! و به عنوان یه بیننده منچستر کمبود خلاقیت و انگیزه که فکر کنم با یه خرید هافبک بازیساز و هجومی خوب برطرف بشه!!
منچستر یونایتد 12 میلیون برای ستاره ی ريال مادرید پیش نهاد داد!! ، ترجمه درستش اینه فکر کنم! و به عنوان یه بیننده منچستر کمبود خلاقیت و انگیزه که فکر کنم با یه خرید هافبک بازیساز و هجومی خوب برطرف بشه!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تسلیت میگم به دوستان...
واقعا مویس ریده به تیم، بنده هم 100 درصد با آقا مهرداد موافق هستم...
آخه تیمی که فصل قبل با همین بازیکنان با قدرت قهرمان شده، چطور میتونه اینقدر ضعیف بشه توی این مدت؟
چقدر میتونه این مربی ابله باشه؟

The Changed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
یعنی شما نمیخوای قبول کنی که مویس در جد یونایتد نیست؟ نمیخوای قبول کنی که تاکتیک نداره؟ نمیخوای قبول کنی که جلوی دروازه ی حریف هیچ برنامه ای نداریم؟
مگه رئیس با همین به قول شما اسکلا قهرمان نشد؟ درسته که نه مویس نه هیچ کس دیگه ای در حد رئیس نیستن ولی حداقل از مقایسه فصل قبل با این فصل میشه به این نتیجه رسید که مربی خیلی خیلی در بازی گرفتن از بازیکن ها نقش داره

خر مویس یه سرمربی فوق العاده در کلاس A هست و باید بهش احترام گذاشت و مشکل تیم فقط و فقط نداشتن بازیکن در کلاس 1 فوتبال دنیاست و دیگه هر تیمی بخواد تو سطح 1 دنیا باشه باید بازیک تراز اول داشته باشه دوست عزیز منچستر سیتی و چلسی که اسکل نیستند اگه بشه با بازیکنای اسکل و خنگ مثل بازیکای الان منچستر نتیجه بگیرن برن این خرجهای هنگفت رو بکنن ما عقب مونده ایم تو بازیکن باید اینو باهاش کنار بیایم

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بنظر من اگه ما از یک طرف میگیم که ما یونایتدیم و مثل بقیه تیمها نیستیم که تند تند مربی عوض کنیم، پس باید این نکته رو هم قبول داشته باشیم که ما یونایتدیم و مثل بقیه تیمها نیستیم که خیلی هزینه کنیم و کلی بازیکن جدید به تیم اضافه کنیم. تا بوده همین بوده که یونایتد بیشتر از بازیکنهای جوون و آکادمیش استفاده میکرده و در کنار اونها چند خرید که عمدتا جوون و آینده دار بودن انجام میداده و تک و توک متناسب با نیازش ستاره هم به تیم اضافه میکرده. پس اینکه بگیم تیم باید کلی تغییر کنه و بازیکنهای زیادی رو بخریم اصلا با ماهیت یونایتد همخوانی نداره. نهایتا 2-3 تا خرید و اضافه کردن چند بازیکن از آکادمی یونایتد. یکیش رو هم که خرید فلاینی بود، انجام دادیم و با اینکه شاگرد قبلی مویس بوده ولی توی یونایتد هنوز نتونسته چیزی از تواناییهاش رو نشون بده.
از طرفی مویس چند روز قبل مصاحبه کرده و گفته طرفداران خیلی دلخوش به خرید بازیکن در نقل و انتقالات زمستانی نباشن و ما اهداف اصلیمون رو تابستون به تیم اضافه میکنیم. البته این جمله میتونه رد گم کنی باشه یا اینکه عین واقعیت باشه و خلاص! و توی یک مصاحبه دیگه هم گفتن اگه سهمیه CL سال آینده رو نگیریم احتمالا رونی از یونایتد جدا میشه.
یک نکته جالب دیگه هم اینکه اگه ما سهمیه CL رو نگیریم عملا 50 میلیون پوند به باشگاه ضرر وارد میشه.
راستی یک نکته طنز تلخ هم تو پیج اصلی یونایتد دیدم که توی کامنتها نوشته شده بود: یونایتد نیازی به مسی نداره که رکوردها رو واسش بشکونه، ما مویس رو داریم که داره یکی یکی رکوردهامون رو میشکونه. به رکوردهای قبلی که شکسته شدن، باخت به سوانسی اونهم در اولترافورد اضافه شد که در گذشته سابقه نداشته.
واقعا امیدوارم تو این پنجره نقل و انتقالات چند بازیکن خیلی خوب به تیم اضافه بشن تا مشخص بشه که مویس چند مرده حلاجه. از طرفی واقعا آرزو میکنم که مویس در ادامه فصل و با خریدهای احتمالیش موفق باشه تا مشخص بشه که فرگی در انتخابش اشتباه نکرده و پست سرمربی گری یونایتد برای مویس بزرگ نیست، ولی اگه این اتفاقات نیفتاد امیدوارم سران یونایتد یک فکر اساسی برای تیممون بکنن.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
یادداشتی از سایت گل:
http://www.goal.com/iran/news/1832/انگلستان/2014/01/06/4523730/یادداشت-آیا-دیوید-مویس-گزینه-خوبی-برای-منچستریونایتد-بود?ICID=HP_BN_10
یادداشت: آیا دیوید مویس گزینه خوبی برای منچستریونایتد بود؟

یونایتد جام حذفی را هم از دست داد. آنها روزگار خوبی را سپری نمی‌کنند.
سایت گل – دیوید مویس باز هم با منچستریونایتد باخت. احتمال قهرمانی آنها در لیگ برتر نزدیک به صفر است و لیگ قهرمانان هم شرایط خاص خود را دارد. به این ترتیب جام حذفی تنها امید جدی مویس برای کسب جام در فصل اولش در یونایتد بود که آن هم از دست رفت.

بسیاری به‌درستی به این نکته اشاره می‌کنند که مویس در یکی از بزرگ‌ترین جانشینی‌های تاریخ به جای سر الکس فرگوسن بر نیمکت تیم تکیه زده است. این جانشینی البته دشواری‌های فراوانی دارد، اما از سوی دیگر مویس تیم قهرمان را از فرگوسن تحویل گرفته است و می‌توانسته با بهره‌گیری از تجارب فرگوسن تیم بهتری را به میادین بفرستد. آیا اگر پپ گواردیولا یا ژوزه مورینیو جانشین فرگوسن می‌شدند هم چنین نتایجی را می‌گرفتند؟
به نظر می‌رسد دیوید مویس و اد وودوارد تصمیمات اشتباه فراوانی گرفته‌اند که منجر به اوضاع فعلی شده است.

سیاست‌های عجیب

برای مثال آنها سیاست حیرت‌انگیزی را در تابستان در پیش گرفتند. منچستریونایتد نیاز به یک هافبک بازی‌ساز داشت و آنها در ابتدا به سراغ تیاگو آلکانتارا رفتند که البته به بایرن مونیخ پیوست. یونایتد سپس نبردی رسانه‌ای را برای خریدن سسک فابرگاس آغاز کرد؛ این در حالی بود که بارسلونا تیاگو را از دست داده بود، چابی پا به سن گذاشته بود، آندرس اینیستا همیشه در خطر مصدومیت بود و گزینه بعدی بارسا در خط میانی کسی نبود به جز سرجی روبرتو. در چنین شرایطی احتمال جدایی لیونل مسی از بارسلونا بیشتر بود تا فابرگاس! نبرد رسانه‌ای هم برای زمانی است که بخش بسیاری از کار انتقال انجام شده باشد و سپس موضوع رسانه‌ای شود تا بازیکن و باشگاهش متقاعد به انجام انتقال شوند.

گزینه بعدی آنها آندر اررا از اتلتیک بیلبائو بود که البته بازیکن بسیار خوبی است، اما باید دید معیارهای اد وودوارد و دیوید مویس چه بوده که اررا در لیست اولویت‌های آنها گزینه بعدی پس از فابرگاس است! همچنین هافبک‌های میانی بسیاری در بازار موجود بودند که می‌شد خرید. فراموش نکنیم مسعود اوزیل در همین تابستان به آرسنال رفت.

یونایتد سپس به سراغ مروانه فلینی رفت تا دست کم یک خرید بزرگ در تابستان داشته باشد. فلینی را می‌شد در اوایل تابستان با قیمتی بسیار کمتر خرید، اما یونایتد در آخرین ساعت‌های پنجره نقل و انتقالات او را به خدمت گرفت تا نشان دهد او گزینه «روز مبادا» بوده است و البته مشخص است که زمانی که به بازیکنی این‌چنین اعتماد می‌شود او بهترین نمایش‌هایش را نخواهد داشت.

انتظار ده‌ساله

حدود یک دهه پیش بود که سر الکس فرگوسن اعلام کرد در پایان فصل بازنشسته خواهد شد. البته این اتفاق در آن هنگام نیفتاد اما مطرح شدن نام دیوید مویس برای جانشینی او توجه بسیاری را برانگیخت. در سال‌های اخیر هم طرفداران فوتبال می‌دانستند مویس جای فرگی را می‌گیرد. به نظر می‌رسد همه آماده حضور مویس بوده‌اند به جز خود او! مویس سال‌ها تجربه کار در لیگ برتر را داشته است. او حتی با اورتون به لیگ قهرمانان هم رسیده (که البته نتوانست به مرحله گروهی راه یابد) اما اوضاع در یونایتد به گونه‌ای است که انگار او با لیگ برتر غریبه است! این در حالی است که برای مثال، جراردو مارتینو در حالی مربی بارسلونا شد که در اواخر تابستان به این تیم رفت و حتی تجربه مربی‌گری در اروپا را هم نداشت ولی حالا با تیمش صدرنشین لالیگا است. کارلو آنچلوتی هم در اولین فصل حضور در فوتبال اسپانیا نتایج بسیار خوبی با رئال مادرید گرفته است و به ویژه آنها را در لیگ قهرمانان امیدوار به کسب قهرمانی دهم ساخته است. حتی اورتون با روبرتو مارتینس هم بسیار بهتر از زمان مویس شده است!

برخی هواداران مویس را با فرگوسن مقایسه می‌کنند و می‌گویند که فرگی هم در اوایل دورانش نتایج خوبی نگرفته بود و طول کشید تا او جا بیفتد، و به این ترتیب مویس هم نیاز به زمان دارد. این قیاس به‌کلی اشتباه است، چرا که از یک سو با این منطق می‌توان گفت که باید به تمامی مربیان سال‌ها فرصت داده شود! از سوی دیگر فرگوسن در شرایطی به یونایتد پیوست که توانایی‌هایش را کاملا اثبات کرده بود؛ او سه قهرمانی در لیگ اسکاتلند، و چهار قهرمانی در جام حذفی به دست آورده و آبردین را فاتح جام برندگان جام، و سوپرجام اروپا کرده بود. فرگوسن با اسکاتلند توانسته بود در پلی‌آف جام جهانی استرالیا را ببرد و با این تیم در جام جهانی حاضر باشد.

گذشته از این‌ها، اواخر دهه 1980 با اوایل دهه 2010 بسیار متفاوت است. اکنون راه نیافتن به یک دوره لیگ قهرمانان، و از دست دادن درآمدهای مستقیم و غیرمستقیم آن، ضربه بسیار سنگینی به یک باشگاه بزرگ وارد می‌کند؛ و این اتفاقی است که برای یونایتد کاملا محتمل است. فراموش نکنیم دوران سقوط اخیر لیورپول و میلان – دو تیمی که دو بار در همین ده سال اخیر فینال لیگ قهرمانان را با هم برگزار کرده‌اند – از زمانی شروع شد که آنها یک فصل لیگ قهرمانان را از دست دادند.

درست است؛ مویس انتخاب فرگوسن کبیر بوده است. اما اریک جمبا-جمبا، کلبرسون، خوان سباستین ورون، ماسیمو تایبی، به‌به و بسیاری دیگر هم انتخاب فرگوسن بودند. فرگوسن ستارگان بسیاری را در دوران حضورش در منچستریونایتد ساخت و نامش را در تاریخ جاودانه کرد. اما تمامی تصمیم‌های او درست نبوده‌اند.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
منچستر یونایتد 12 میلیون برای ستاره ی ريال مادرید پیش نهاد داد!! ، ترجمه درستش اینه فکر کنم!
و به عنوان یه بیننده ، منچستر کمبود خلاقیت و انگیزه داره که فکر کنم با یه خرید هافبک بازیساز و هجومی خوب برطرف بشه!!
خدمت شما عرض شود که مشکل همینجاست !
یونایتد پیشنهاد بده که درجا قبول میشه ، چون رئال میخواد بفروشه ولی مسئله اینه که رئال در این مورد کوئنترائو رو پیشنهاد داده به یونایتد :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تیم اگه سهمیه سی ال رو نگیره کلا میشه یه تیم درجه 2

این مویس کاریزمایی هم نداره که یه بازیکن بزرگ بخواد شاگردش بشه برای همین احتمالا رونی و رابین از این تیم خواهند رفت و بازیکن بزرگی هم به این تیم اضافه نخواهد شد.

اگه یه مربی بزرگ (50 درصد سر الکس) بالاسر این تیم بود شاید بازیکنا میتونستن اعتماد کنن و بیان اینجا.

من حالا میفهمم چرا رونی ندای جدایی سر داده بود . احتمالا اون بهتر از بقیه میدونست که این بنده خدا چیزی برای اضافه کردن به این تیم نداره که هیچ ، داغونش هم خواهد کرد. نمیدونم چطور موندنی شد اما وقتی اقای برگزیده میاد میگه که اگه سی ال نگیریم رونی احتمالا میره شک نکنید که رونی میره.

من منکر این نیستم که به یه مربی باید وقت داده بشه اما اینو هم در نظر بگیرید که ایا این وقتی که قراره داده بشه اون شخص لیاقتش رو داره.

همین یاد داشت سایت گل رو بخونید ، نوشته فرگوسن وقتی اومد یونایتد اولا یونایتد یه تیم داغون بود و چیزی برای از دست دادن نداشت. ثانیا فرگوسن به عنوان یه مربی تو لیگ اسکاتلند با قهرمانی های متعددی که کسب کرده بود جواب پس داده بود. کسی نبود که با قهرمانی (ولو در اشل کوچکتر) بیگانه باشه. مسلما در همون لیگ اسکاتلند یاد گرفته بوده چطور باید قهرمان شد.

مثال فعلیش رو میخواین بزنم همین سولکسشیائر. درسته با مولده تو لیگ نروژ قهرمان شده و لیگ نروژ 1 درصد لیگ برتر هم نیست. ولی همون قهرمانی استعداد های نهفته یه مربی رو میتونه بیدار کنه.

به هر حال همه ما ارزومون قدرتمند شدن یونایتده. اما این کادر فنی به نظر من یونایتد رو ویران خواهد کرد.

کسی که همش با ناامیدی حرف میزنه یا تو نقل و انتقالات حرکتهای احمقانه میکنه چطور میتونه از پس هدایت یه تیم بزرگ بر بیاد.

همه ما اینجا میدونستیم فابرگاس از بارسا جدا نمیشه به جز این اقای مویس و کادر فنیش. از ماه ها قبل برای تیم انتخاب شده بود نمیتونست خوب تحقیق کنه که باید چیکار کنه.

من یاد بازیها و افتضاحات پیش فصل میفتم. اونجا که میباخت هیچکس خرده نمیگرفت که خب تازه اومده و این شکست ها پلی میشه برای پیروزهای اینده تو لیگ. قرار نبود قهرمانی در فصل اول بدست بیاره. اما دیگه قرار نبود اعتبار یونایتد رو لکه دار کنه.

به نظر من ماهی رو هر موقع از اب بگیری تازه است. اگه منچستر جام قهرمانان رو از دست بده میدونید چه ضایعه ای برای باشگاه هست. شکست های سنگین جلو غولهای اروپا میدونید چه حقارتی داره اونم تو زمین خودی.
تیمی که جلو وست بروم و نیوکاسل و سوانزی تو خونه اش جلو 80 هزار تا تماشاگر گل میخوره و میبازه به نظرتون اگه بایرن بیاد تو الدترافورد و 7 8 تا بزنه بهش به نظرتون حقارت نیست.

قبول دارم فردیناند سوتی زیاد میده اما اینکه فردیناند از تمرینات مویس انتقاد کرد و نیمکت نشین شد ایا این احتمال نیست که یه مقدار هم حق با فردیناند بوده باشه ؟

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
من امیدوارم تو cl تو همین مرحله حذف بشیم و نریم بالا،نمیخوام جو منفی بدم یا نا امید باشم،اما اینکه تو همین مرحله با تعداد گل کمتر حذف بشیم خیلی بهتره تا بریم مراحل بالاتر و با شکست های فضاحت بار حذف بشیم،متاسفانه تو این فصل و یا این بازیا و عملکرد من امیدی دیگه به این تیم ندارم،مگر اینکه بخواد معجزه بشه!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
همه ما میدونیم که المانها و انگلیسیا با هم چه رقابت و جنگی دارن. خدا نکنه به بایرن بخوریم. گواردیولا که ماشالله خوش اشتهاست. حریف گیر بیاره تا بتونه میکوبتش.
المانها هم که کینه دارن از انگلیسیا
از اون طرف منچستر امسال لورکوزن رو 5 تایی کرد و بعید نیست اتیش انتقام بایرن شعله ورتر بشه.

یعنی قشنگ میان برای تحقیر تیم تو زمین خودی.

اون کینه قهرمانی 99 رو هم بهش اضافه کنید که هنوز هم بایرنیها به یادشون هست.

اون روز واقعا نمیدونم چیکار باید بکنیم. :(

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بنظر من اگه ما از یک طرف میگیم که ما یونایتدیم و مثل بقیه تیمها نیستیم که تند تند مربی عوض کنیم، پس باید این نکته رو هم قبول داشته باشیم که ما یونایتدیم و مثل بقیه تیمها نیستیم که خیلی هزینه کنیم و کلی بازیکن جدید به تیم اضافه کنیم. تا بوده همین بوده که یونایتد بیشتر از بازیکنهای جوون و آکادمیش استفاده میکرده و در کنار اونها چند خرید که عمدتا جوون و آینده دار بودن انجام میداده و تک و توک متناسب با نیازش ستاره هم به تیم اضافه میکرده. پس اینکه بگیم تیم باید کلی تغییر کنه و بازیکنهای زیادی رو بخریم اصلا با ماهیت یونایتد همخوانی نداره. نهایتا 2-3 تا خرید و اضافه کردن چند بازیکن از آکادمی یونایتد. یکیش رو هم که خرید فلاینی بود، انجام دادیم و با اینکه شاگرد قبلی مویس بوده ولی توی یونایتد هنوز نتونسته چیزی از تواناییهاش رو نشون بده.
از طرفی مویس چند روز قبل مصاحبه کرده و گفته طرفداران خیلی دلخوش به خرید بازیکن در نقل و انتقالات زمستانی نباشن و ما اهداف اصلیمون رو تابستون به تیم اضافه میکنیم. البته این جمله میتونه رد گم کنی باشه یا اینکه عین واقعیت باشه و خلاص! و توی یک مصاحبه دیگه هم گفتن اگه سهمیه CL سال آینده رو نگیریم احتمالا رونی از یونایتد جدا میشه.
یک نکته جالب دیگه هم اینکه اگه ما سهمیه CL رو نگیریم عملا 50 میلیون پوند به باشگاه ضرر وارد میشه.
راستی یک نکته طنز تلخ هم تو پیج اصلی یونایتد دیدم که توی کامنتها نوشته شده بود: یونایتد نیازی به مسی نداره که رکوردها رو واسش بشکونه، ما مویس رو داریم که داره یکی یکی رکوردهامون رو میشکونه. به رکوردهای قبلی که شکسته شدن، باخت به سوانسی اونهم در اولترافورد اضافه شد که در گذشته سابقه نداشته.
واقعا امیدوارم تو این پنجره نقل و انتقالات چند بازیکن خیلی خوب به تیم اضافه بشن تا مشخص بشه که مویس چند مرده حلاجه. از طرفی واقعا آرزو میکنم که مویس در ادامه فصل و با خریدهای احتمالیش موفق باشه تا مشخص بشه که فرگی در انتخابش اشتباه نکرده و پست سرمربی گری یونایتد برای مویس بزرگ نیست، ولی اگه این اتفاقات نیفتاد امیدوارم سران یونایتد یک فکر اساسی برای تیممون بکنن.
دوست عزیز...
اسمتون رو بلد نیستم، ولی بنده یک سوال از شما دارم:
آیا مویس در حد رئیس هست یا نه؟
اگه هست؟ که رئیس با اینکه رئیس بود هر 4-3 سال یک بار تیم رو یک زیر و رو میکرد...
اگه نیست؟ که شما نباید انتظار داشته باشید که بتونه کارهایی که رئیس میکرده رو این آقا انجام بده و هر چند سال یک بار خرید کنه و بتونه تیم موفقی هم داشته باشه...
این آقا اصلا قابل مقایسه با رئیس نیست و بعد از رفتن رئیس حتما باید به فکر تغییر سیاست باشگاه بود برای موفقیت که ظاهرا باید یک چند سالی منتظر موند و فاجعه هایی بدتر از این رو شاهد بود تا سیاست این باشگاه عوض بشه...
دیگه منچستر عمو فرگی رو نداره که این تیم رو نجات بده و باید حتما بازیکن درست حسابی خریداری کنند...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوست عزیز...
اسمتون رو بلد نیستم، ولی بنده یک سوال از شما دارم:
آیا مویس در حد رئیس هست یا نه؟
اگه هست؟ که رئیس با اینکه رئیس بود هر 4-3 سال یک بار تیم رو یک زیر و رو میکرد...
اگه نیست؟ که شما نباید انتظار داشته باشید که بتونه کارهایی که رئیس میکرده رو این آقا انجام بده و هر چند سال یک بار خرید کنه و بتونه تیم موفقی هم داشته باشه...
این آقا اصلا قابل مقایسه با رئیس نیست و بعد از رفتن رئیس حتما باید به فکر تغییر سیاست باشگاه بود برای موفقیت که ظاهرا باید یک چند سالی منتظر موند و فاجعه هایی بدتر از این رو شاهد بود تا سیاست این باشگاه عوض بشه...
دیگه منچستر عمو فرگی رو نداره که این تیم رو نجات بده و باید حتما بازیکن درست حسابی خریداری کنند...

آقا میلاد عزیز، مخلص شما معین هستم.
پست من یک تلنگر به دوستانی بود که سیاست تغییر مربی رو برخلاف سیاستهای کلی یونایتد میدونن و میگن ما مثل فلان باشگاهها نیستیم که تند تند مربی عوض کنیم ولی از اون طرف با زیر و رو شدن کل تیم و خریدن کلی بازیکن موافقن و میگن به فلان باشگاهها نگاه کنید که چقدر بازیکن میخرن و ما هم باید کلی بازیکن بخریم. خوب اینم که سیاست یونایتد نیست!
من میگم اگه مثلا من نوعی موافق تغییر سیاست باشگاه در زمینه هزینه زیاد و خرید چندین بازیکن هستم که تا حالا جزو برنامه های باشگاه نبوده، پس باید بپذیرم اگه خدایی نکرده انتخاب مربی به هر دلیلی اشتباه بوده هم میشه اون رو عوض کرد.
من خودم نه با خرید بازیکن مخالفم و نه با تغییر سرمربی در صورت عدم اثبات تواناییش در اداره و موفقیت یونایتد. البته باز هم میگم امیدوارم مویس در این فرصت نقل و انتقالات زمستانی چندین بازیکن خوب جذب کنه تا مشخص بشه که چند مرده حلاجه.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آقا میلاد عزیز، مخلص شما معین هستم.
پست من یک تلنگر به دوستانی بود که سیاست تغییر مربی رو برخلاف سیاستهای کلی یونایتد میدونن و میگن ما مثل فلان باشگاهها نیستیم که تند تند مربی عوض کنیم ولی از اون طرف با زیر و رو شدن کل تیم و خریدن کلی بازیکن موافقن و میگن به فلان باشگاهها نگاه کنید که چقدر بازیکن میخرن و ما هم باید کلی بازیکن بخریم. خوب اینم که سیاست یونایتد نیست!
من میگم اگه مثلا من نوعی موافق تغییر سیاست باشگاه در زمینه هزینه زیاد و خرید چندین بازیکن هستم که تا حالا جزو برنامه های باشگاه نبوده، پس باید بپذیرم اگه خدایی نکرده انتخاب مربی به هر دلیلی اشتباه بوده هم میشه اون رو عوض کرد.
من خودم نه با خرید بازیکن مخالفم و نه با تغییر سرمربی در صورت عدم اثبات تواناییش در اداره و موفقیت یونایتد. البته باز هم میگم امیدوارم مویس در این فرصت نقل و انتقالات زمستانی چندین بازیکن خوب جذب کنه تا مشخص بشه که چند مرده حلاجه.
چاکرم آقا معین...
بله عزیز از نظر بنده هم این باشگاه بخاطر این سیاستها بوده که این همه محبوبیت داشته و موفقیت داشته، ولی دلیل همه اینها ثبات سرمربی و موفق بودن اون هستش، اگه مربی عوض شده و قابل مقایسه با رئیس نیست، پس باید به فکر عوض کردن سیاستها هم بود و گرنه همونطور که گفتم طرفدارای منچستر باید منتظر چندتا فاجعه دیگه باشن تا بخواد تغییری در این تیم ایجاد بشه...

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
زمانی که رونالدو نیسترروی ووو این ها بودن جام حذفی نگرفتیم حالا با این اوضاع بگیریم این تیم دفاعش از سال2010 مریض هست باید دنبال یه گلر خوب باشیم من که از دخیا به جز بازی با مادرید چیزی ندیدم دفاع هم اسمالینگ افتضاح بوده البته دروازه بان لیندگارد بود

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
زمانی که رونالدو نیسترروی ووو این ها بودن جام حذفی نگرفتیم حالا با این اوضاع بگیریم این تیم دفاعش از سال2010 مریض هست باید دنبال یه گلر خوب باشیم من که از دخیا به جز بازی با مادرید چیزی ندیدم دفاع هم اسمالینگ افتضاح بوده البته دروازه بان لیندگارد بود
بازی با تاتنهام افتضاح بود

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

بالا