• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نمیخواین به مویس هم مثل ریئیس وقت بدین؟ حداقل 2 فصل!
دست ما که نیست. تصمیم با مدیرای باشگاهه

اما من چشمم اب نمیخوره. ما که ناچاریم تحملش کنیم. من دارم سعی میکنم تماشای بازیهای یونایتد رو کم کم بذارم کنار. نتایج درخشانشون به کنار. زیبا هم بازی نمیکنن.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
دست ما که نیست. تصمیم با مدیرای باشگاهه

اما من چشمم اب نمیخوره. ما که ناچاریم تحملش کنیم. من دارم سعی میکنم تماشای بازیهای یونایتد رو کم کم بذارم کنار. نتایج درخشانشون به کنار. زیبا هم بازی نمیکنن.

بله ....... با ما نیس .برا دوستای منتقد گفتم .......... اینکه یکی بیاد و نزدیک به عملکرد ریئس نشون بده ...........قطعا مویس نیست! ........... شاید پپ یا مورینیو و از این دست باشه!!!!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
منم کم کم دارم با آقا مهرداد هم عقیده میشم مویس سرمربی در حد منچستر نیست
کمبود بازیکن رو هم نباید زیاد بهانه کنیم هر چقدر هم مهره هامون بد باشن دیگه در حد سوانسی هم بد نیست که بیاییم ازش ببازیم
مربیان بزرگ بازیکنان بزرگ پرورش میدن مویس اگه واقعا مربی بزرگی بود همین بازیکنان فعلی رو پرورش می داد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منم کم کم دارم با آقا مهرداد هم عقیده میشم مویس سرمربی در حد منچستر نیست
کمبود بازیکن رو هم نباید زیاد بهانه کنیم هر چقدر هم مهره هامون بد باشن دیگه در حد سوانسی هم بد نیست که بیاییم ازش ببازیم
مربیان بزرگ بازیکنان بزرگ پرورش میدن مویس اگه واقعا مربی بزرگی بود همین بازیکنان فعلی رو پرورش می داد

لپ کلام

ما هم حرفمون همینه. من میگم شکست جلو سیتی و لیورپول و تاتنهام و اورتون به کنار

جلو نیوکاسل و سوانزی هم به کنار

جلو وست بروم چی ؟ یعنی بازیکنای ما در حد وست بروم هم نیستند ؟ یعنی سر الکس فقط با رونی و رابین قهرمان شد و بقیه نخود چی بودند ؟

مربی اگه عرضه داشته باشه از چوب خشک هم بازی میگیره. دیگه با این مهره ها که حداقل باید بتونیم تو زمین خودی از سوانزی یه مساوی بگیریم.

چرا خودتون رو دارید قانع میکنید. یعنی این همه شکست اونم جلو تیمهای متوسط هنوز که هنوزه شما رو قانع نکرده که این مویس به درد تیم بزرگی مثل یونایتد نمیخوره !!!؟

یعنی واقعا جانشین بهترین برای رئیس نبود ؟ بخدا اگه سولکسشر یا مایک فیلان مربی میشدن بهتر نبود یا حتی کیروش؟ یا حتی رایان گیگز و گری نویل ؟!!؟

نهایتش این بود که میباختیم و بهانه ما این بود که گیگز جوون و بی تجربه است. الان این اقا با 11 سال سابقه هدایت اورتون اومده به تیم ما چه فرقی داشته یا مربیگری شخصی مثل گیگز ؟

این بابا اگه مربی خوبی بود باید الان اورتون دچار بحران میشد بعد از خروجش از باشگاه. جالبه از وقتی که از اورتون اومده بیرون اورتون هم بهتر نتیجه گرفته و هم بهتر بازی کرده. تازه اینو در نظر بگیرید که اورتون یکی از بهترین مهره هاشو هم داد منچستر. شاید اگه فلاینتی تو اورتون مونده بود الان رتبه بهتری کسب میکرد.

من واقعا نمیدونم دیگه تا کجا باید پیش بره که بچه ها قانع بشن این بابا در حد یونایتد نیست

من ارزو میکنم اینا خواب باشه یا بدبینی من اما بازی به بازی دارم بیشتر به این نتیجه میرسم. خدایی یه 2 تا حرکت ترکیبی ندیدم تو بازی این بچه ها یا یه استراتژی درست درمون

کلا اندازه انگشتان دست هم تو این چند بازی اخیر با دروازه بان حریف تک به تک نشدیم. حرکات عمقی هیچ. همش بازی تیم شده احساسی و سانتر از جناحین

میدونید چرا ؟ چون استراتژی ای نداره این بابا

The Changed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
اگه از تیم ته جدولی هم ببازیم بازم میگید بازیکن ؟
یه مربی نباید یه ذره درک مربی گری داشته باشه که بتونه یه تیم متوسط رو بدون مهره های ستاره شکست بده ؟ پس چه فرقی بین اقای مویس و مربیهای دیگه هست ؟
چطور یکی مثل سولکسشر با کاردیف میتونه با یه تعویض بازی باخته جلو نیوکاسل رو ببره . یعنی یه مربی برای اینکه ببره حتما باید ستاره داشته باشه ؟ حتی جلو یه تیم متوسط ؟!

هربازی شرایط خاص خودش رو داره شما حرفهاتون عذر میخوام اما کاملا نسنجیده هستش..بله من گفتم تیم دست سومی شما میگید ته جدولی بله جلوی تیم 20 جدول 6 بر 0 هم ببیازیم میگم بازیکن ما دفاع نداریم هافبک نداریم مویس بازیکن نداره...وقتی فررگوسن بود تو وسط دفاع زوج فردیاند و ولزی بران یا ویدیچ عالی بود الان فردیناند مونده که اسکل شده خودش از خودش 6-1 عقبه بقیه هم که ... تیم بازیکن میخواد مویس مربی بزرگیه اما تیم بازیکن میخواد

The Changed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
من یه منچستری 2 اتیشه هستم اما این جندتا بچه ای که در مورد مویس بدمیگن باید بگم زمانی که فرگوسن اومد منچستر چندفصل ریده بود به پیکره تیم بابا اولا مربی زمان میخواد دوما الان مشکل تیم مربی نیست فقط بازیکنه یکی از ثروتمندترین باشگاه های جهان که نباید چنین بازیکنایی داشته باشه تو کورس با بایرن مونیخو بارسلونا منچستر سیتی و رئال که نباید حر از بازیکن سازی بزنیم اون کار تیم اکادمی هست نه در سطح اول فوتبال دنیا از بازیکنای چرتن چلاغ استفاده کنیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ببین دوست من وقتی یه مرغ میمیره میگن شاید مرغه مشکل داشته. ولی وقتی توی یه مرغدازی یه عالمه مرغ بیمار میشن و میمیرن میگن یا بیماری اومده یا غذامون درست نبوده
================
اینکه این بازیکنا اسکل شدند یا بیمارن یا غذا و تمرینشون درست نیست. در هر دو حالت تقصیر کادر فنی و پزشکی تیم هست.

صحبت انگیزه رو فقط نکنید چون اگه قرار بود بی انگیزه بشن باید از سالها قبل اینطوری میشدن.

یه بار گفتم پدر خانواده مشکل داره. اول گلیزرها و بعد هم شخص مویس و کادر فنیش. تا اینا درست نشه این تیم ، تیم بشو نیست مگه اینکه معجزه ای رخ بده که اونم بعید به نظر میرسه.

The Changed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
ببین دوست من وقتی یه مرغ میمیره میگن شاید مرغه مشکل داشته. ولی وقتی توی یه مرغدازی یه عالمه مرغ بیمار میشن و میمیرن میگن یا بیماری اومده یا غذامون درست نبوده
================
اینکه این بازیکنا اسکل شدند یا بیمارن یا غذا و تمرینشون درست نیست. در هر دو حالت تقصیر کادر فنی و پزشکی تیم هست.

صحبت انگیزه رو فقط نکنید چون اگه قرار بود بی انگیزه بشن باید از سالها قبل اینطوری میشدن.

یه بار گفتم پدر خانواده مشکل داره. اول گلیزرها و بعد هم شخص مویس و کادر فنیش. تا اینا درست نشه این تیم ، تیم بشو نیست مگه اینکه معجزه ای رخ بده که اونم بعید به نظر میرسه.
دوست عزیز مویس بد میاد تو خط حملش زلاتان باشه مویس بدش نمیاد تو خط هافبک یه بازیساز خلاق مثل ژاوی باشه مویس بدش نمیاد تو دروازش کاسیاس باشه یا تو دفاعش مدافعان تراز اول دنیا مویس بگه اینارو بخرید هم گلیزرها نمیخرن بابا جان این خاندان پول خرج کن نیستند هیچ ایرادی بر مویس وارد نیست

مشکل اول تیم خاندان گلیزر-مشکل دوم بازیکنا که در سطح تیم نیستند.حرف دوستان مثل اینه که بگن فرگوسن رو بیاریم سرمربی تیم ملی ایران بکنیم و 100 درصد فرگوسن که بزرگه از بازیکای ایران طوری بازی میگیره که این تیم به فینال جام جهانی میرسه اینکه نشد حرف اقا جان

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من یه منچستری 2 اتیشه هستم اما این جندتا بچه ای که در مورد مویس بدمیگن باید بگم زمانی که فرگوسن اومد منچستر چندفصل ریده بود به پیکره تیم بابا اولا مربی زمان میخواد دوما الان مشکل تیم مربی نیست فقط بازیکنه یکی از ثروتمندترین باشگاه های جهان که نباید چنین بازیکنایی داشته باشه تو کورس با بایرن مونیخو بارسلونا منچستر سیتی و رئال که نباید حر از بازیکن سازی بزنیم اون کار تیم اکادمی هست نه در سطح اول فوتبال دنیا از بازیکنای چرتن چلاغ استفاده کنیم

اولا این ها بچه نیستند. دوست عزیز لطفا ادب رو رعایت کن. این چند تا بچه که میگی مطمئنا بعضیاشون سنشون از شما بیشتره .

دوما رئیس یه تیم داغون رو تحویل گرفت و انتظار نبود که تیم داغون رو تو یکی 2 فصل قهرمان کنه

ما هم انتظاری نداشتیم که مویس تیم قهرمان رو تحویل بگیره و قهرمان تحویل بده اما انتظار هم نداشتیم که تیم رو به خاک سیاه بشونه.

من دیگه صحبتی ندارم. دلیلی هم نمیبینم. منطق من میگه این بابا مربی خوبی برای یونایتد نیست. (نمیگم مربی بدیه. میگم بدرد یونایتد نمیخوره) اینکه دلمون چی میخواد و چی میگه بحثش جداست

من امیدوارم تیم بهتر شه اما با این روند فکر نمیکنم این اتفاق بیفته. شاید به زودی شاهد یه شوک باشیم.

موفق باشید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوست عزیز مویس بد میاد تو خط حملش زلاتان باشه مویس بدش نمیاد تو خط هافبک یه بازیساز خلاق مثل ژاوی باشه مویس بدش نمیاد تو دروازش کاسیاس باشه یا تو دفاعش مدافعان تراز اول دنیا مویس بگه اینارو بخرید هم گلیزرها نمیخرن بابا جان این خاندان پول خرج کن نیستند هیچ ایرادی بر مویس وارد نیست

مشکل اول تیم خاندان گلیزر-مشکل دوم بازیکنا که در سطح تیم نیستند

من امیدوارم بازیکن بگیرن که انتظار هواداران و شما براورده بشه. اونوقت اگه بازم خدایی نکرده این مویس نتونه نتیجه بگیره خیلی دوست دارم دلایل شما رو از زبون خودتون بشنوم.

با اجازه همه دوستان..........

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375

مشکل اول تیم خاندان گلیزر-مشکل دوم بازیکنا که در سطح تیم نیستند
یعنی شما نمیخوای قبول کنی که مویس در جد یونایتد نیست؟ نمیخوای قبول کنی که تاکتیک نداره؟ نمیخوای قبول کنی که جلوی دروازه ی حریف هیچ برنامه ای نداریم؟
مگه رئیس با همین به قول شما اسکلا قهرمان نشد؟ درسته که نه مویس نه هیچ کس دیگه ای در حد رئیس نیستن ولی حداقل از مقایسه فصل قبل با این فصل میشه به این نتیجه رسید که مربی خیلی خیلی در بازی گرفتن از بازیکن ها نقش داره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به قول دوستمون این مویس جز اسکاتلندی بودن و سابقه طولانی مدت در اورتون چه ویژگی خاصی داشته که شایستگی حضور تو نیمکت یونایتد بوده ؟

جام اورده بود که نه ؟ 3 تیم اول شده بود که نه ؟ فینال رفته بود که نه ؟ ستاره خیلی بزرگی رو به دنیای فوتبال تحویل داده بود که نه ؟ تئوریسین و استراتژیست بزرگی بود که اونم بعید میدونم.

من که سر در نمیارم. با حرص خوردن هم کاری درست نمیشه.

بی خیال. من فعلا میرم استراحت کنم. شب همگی بخیر.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تو همچین مواقعی واقعاً سخت میشه حمایت کردن!
من از اول از مویس پشتیبانی کردم و خوب ... تا اینجا نتیجه ای ندیدم!
بازی امروز رو هم نتونستم ببینم، اما مسلماً از دست رفتن جام حذفی که میتونست رستگاری مویس تو این فصل باشه خیلی چیزهارو عوض میکنه،
مسلماً توی CL شانسی نداریم، لیگ هم که از دست رفته، حام حذفی میتونست دلخوشیمون باشه...
با همه این اتفاقات ترجیح میدم درباره مویس تا آخر فصل حرفی نزنم، چون تا اون موقع تفاوتی ایجاد نمیشه، امیدوارم این فصل کابوس وار پایان بهتری داشته باشه...

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
SAF وقتی به من یو امد این تیم نه آکادمی داشت نه شخصیت قهرمانی داشت و نه بازیکن...

مویس تیمی رو تحویل گرفت که قدرت کامل پارسال قهرمان شد و جلوی مادرید هم با ناداوری کامل باخت.

مقایسه این من یو (یکی از 4 قدرت اقتصادی و فوتبالی دنیا) با اون من یو (یه تیم متوسط تو انگلیس) واقعا خنده داره.

نحوه خریدهاش (میتونست با اون پول خیلی از مشکلات من یو رو حل کنه) + اون مصاحبه اول فصل درباره رونی نشون داد این آدم در حد اسم من یو نیست.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
و البته به آرش جان و مهرداد خان و بقیه دوستان هم که بریدن از این مربی و تیمش حق میدم.
اما از اونجائیکه حداقل تا آخر این فصل مویس مربی تیم خواهد بود دلیلی نمیبینم بخوام از الان بکوبمش!
چه میدونیم، شاید به قول آقا مهرداد معجزه شد :)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به قران به پیغمیر قسم. اگه بازی میکردیم و میباختیم من اینقدر داغ نمیکردم.

اما شما ببین ما تو زمین خودمون 10 تا موقعیت نتونستیم جلو سوانزی ایجاد کنیم.

این ویلفرد بونی فکر کنم به سیتی هم 2 تا گل زد. اما از اون طرف سیتی 10 تا حمله کرد و 3 تا گل به سوانزی زد و بازی رو برد.

تیم اصلا معلوم نیست چیکاره است. عین تیمهای لیگ برتر ایران بازی میکنه. بگذریم. دیگه حال و حوصله ندارم. بریم بشینیم بازی یووه رم ببینیم. بعدش هم بگیریم بخوابیم.

شب همه دوستان بخیر

یا علی

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
یه عده (کلی میگم اینجا رو نمیگم) حتی توپ جمع کن های الدترافورد رو هم مقصر میدونن ولی مویس رو نه!!!!

اینو تو فروم یونایتد برای یکی از دوستانی که از مویس حمایت می کرد نوشتم

خلاصه بحثای من با اون اقا

اون اقا:

وقتی فابیو اونجوری آماتور تیم رو 10 نفره میکنه مقصر مویسه ؟

وقتی بوتنر نه یه بار نه دوبار اونجوری سانتر میکنه تقصیر مویسه ؟

چیچاریتو بدون هیکل و تکنیک میزنه به قلب دفاع تقصیر مویسه ؟

کاپیتان فلچر !!! اونجوری جا میمونه تقصیر مویسه ؟

اسمالینگ و اوانز هم که تکلیف مشخصه !

از یانوزای هم انتظاری نیست بیاد معجزه کنه !

پاسخ من:

از اول فصل یه عده مدام از مویس طرفدارای میکنن

چرا ؟دلیلش چیه؟

این بازیکنا همین پارسال با اقتدار قهرمان شدن
درسته رفتن رئیس شرایطو تغییر داده ولی نه دیگه انقدر!

تیم جسارت خودشو از دست داده کاملا بی روحیه هستیم! واقعا فیل نویل تو این موقعیت حساس لایق نشستن روی نیمکت هست؟ فقط چون بازیکن تیم بوده؟

شما به اورتون نگاه کنید چقدر این فصل بهتر داره کار میکنه نمونش همون بازی مقابل ما

اون اقا:

این بازیکنا با اقتدار قهرمان شدن ؟

من تاجایی که یادمه نه ولبک فیکس اون تیم قوی بود نه چیچاریتو !

نه کلورلی توش کاشته میزد نه بوتنر !

فلچر کاپیتانش نبود !

یه پاتریس اورای آماده بود نه یه بازیکن اماتور مثل فابیو !

رونی و ونپرسی داشت !

کریک و والنسیای آماده داشت !

ویدیچ و فردیناند معمولا یکیشون بودن !

این تیم اون تیم نیست ...

پاسخ من:

مگه فقط بحث این بازی هست دوست عزیز؟

ما از تابستون به تیمای اماتوری اسیا شروع کردیم به باختن

اون موقع میگفتیم طبیعی هست مربی باید تفکراتشو به تیم تزریق کنه گذشت و لیگ شروع شد جز نمایش خوب مقابل سوانسی تو هفته اول و بازی با لورکوزن ما چیکار کردیم؟

به نظر شما این که یهو همه بازیکنا افت کردن دلایل فردی هست یا تمرینات مربی!؟

امار مصدوم هامون تو تمرینات این آقا کم نبوده!

دلیل اینکه این تیم اون تیم نیست کادر فنی هست

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
واقعا نمیدونم چی بگم،بعد این همه عناوین و افتخاراتی که تو این سالا داشتیم یه دفعه ترمز تیم کشیده شده

حس آدمی رو دارم که یه دفعه آب یخ میریزن روش!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان بیاید یک کم واقع بین باشیم. اینو میدونیم که تقریبا هممون جزو طرفدارهای قدیمی یونایتد هستیم و یک شبه و با یک برد و قهرمانی طرفدار این تیم نشدیم که حالا بخوایم با یک باخت دست از طرفداریمون بکشیم. ولی بنظر من این دلیل نمیشه که از تیممون انتقاد نکنیم. هممون میدونستیم بعد از رفتن فرگی، یونایتد دچار یک شوک و مرحله گذار میشه و بالطبع مویس از هممون بیشتر اینو میدونسته و با این آگاهی پست سرمربی گری یونایتد رو پذیرفته. یادمه تابستون بعد از خداحافظی فرگی با سولشیر مصاحبه شده بود که آیا حاضری سرمربی یونایتد بشی که گفته بود فعلا نه چون هنوز تجربه کافی رو ندارم. یعنی همه فوتبالیها میدونستن که پذیرش این پست کار خیلی سختی هستش و مویس با آگاهی از این مسئله این پست رو پذیرفت پس حتما شجاعت پذیرش این مسئولیت رو در خودش دیده پس باید این شجاعت رو به بازیکنها هم منتقل کنه و در نمایش تیم و تاکتیکهای تیمی ما شاهد این شجاعت باشیم. از طرفی مویس تیم قهرمان رو تحویل گرفت که نمیشه گفت بازیکنهای این تیم بد بودن و گرنه کدوم تیم با اتکا به یک یا دو بازیکن میتونه قهرمان بشه اونهم تو لیگ فشرده انگلیس؟! مگه تیم ما فقط رونی و رابین هستن؟! یعنی این دو نفر توی تمام بازیهای فصل گذشته حضور داشتن؟! خدایی نیم فصل زمان کمی نیست برای پیاده کردن سبک و تاکتیک مربوط به مربی. اینکه بگیم بازیکنهای ما خوب نیست بنظر من فرار رو به جلو هستش! آره نسبت به سیتی و چلسی خوب نیستن ولی نسبت به سوانسی و نورویچ و سوتون و نیوکاسل چی؟! بازیکنهای اونها از بازیکنهای یونایتد خیلی شاخ ترن؟! والا این خوب نبودن بازیکن شده یک بهانه بنظر من! آقا جون تو ترکیب رو جوری بچین که تیم زیبا بازی کنه باختی هم فدای سرت! این انتظار زیادیه؟ همش پاس به وینگرها و بازی سازی از جناحین مخصوصا سانتر! بابا یک تغییر تاکتیکی، یک Plan B چیزی. چی بگم والا! فقط شما یک نگاه به اورتون بکنین. مویس رو از دست داد اونهم بعد از 11 سال ثبات این مربی در اورتون ولی اونها هم دچار مشکل شدن؟! فلاینی رو هم که از دست دادن که یکی از بهترینهاشون بود ولی باز از پارسال دارن بهتر بازی میکنن و بهتر نتیجه میگیرن. فرگی گفته از مربی جدید حمایت کنین ما هم حرف رئیس رو گوش میکنیم ولی دیگه تو جمع خودی هم انتقاد نکنیم؟! الان یک سر به پیج اصلی یونایتد در FB بزنین ببینین نظر کاربرها چیه. منم امیدوارم این ژانویه چندتا بازیکن بخریم و اونوقت ببینیم این جناب مویس چند مرده حلاجه! و بهانه کمبود بازیکن هم وجود نداشته باشه. ما هم ببینیم تاکتیک ایشون در زمین به چه صورت تغییر میکنه و از بازیهای زیبای تیم لذت ببریم. اونوقته که اگه ببازیم هم دلمون نمیسوزه چون تیم زیبا و با برنامه بازی کرده.
از طرفی این جمله هم که ما یونایتدیم و با باشگاههای دیگه که تند تند مربی عوض میکنن فرق داریم رو هم قبول ندارم. دلیلش هم اینه که ممکنه انتخاب مویس اشتباه بوده باشه، بازم میگم ممکنه. اونوقت نباید مربی رو تغییر بدیم؟! من هم از خدامه مویس چندتا خرید بکنه و تاکتیکش رو پیاده کنه و تیم نتیجه بگیره و تا سالیان سال هم مربی یونایتد باقی بمونه ولی اگه واقعا این انتخاب اشتباه باشه چی؟ نباید تغییر مربی بدیم چون ما با ثباتیم؟!
باز هم میگم سوء تفاهم نشه من نمیگم الان یا تابستون این کار انجام بشه، نه. من میگم اگه بزرگان یونایتد به این نتیجه برسن که انتخاب مویس اشتباه بوده باید عوضش کنن و این تغییر هیچ ربطی به ثبات یونایتد نداره. ما هم تا وقتی که مویس سرمربی یونایتد هست همونجور که فرگی ازمون خواست ازش حمایت میکنیم.
حالا یک خبر جالب بدم یک کم از این فاز بیایم بیرون!!o_O
امشب اخبار شبکه من و تو گفت سران یونایتد تصمیم دارن اگه مویس نتونست در آخر فصل یونایتد رو در بین 4 تیم اول جدول قرار بده، کارلوس کئیروش رو بجاش انتخاب کنن!!:eek:

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دوستان بیاید یک کم واقع بین باشیم. اینو میدونیم که تقریبا هممون جزو طرفدارهای قدیمی یونایتد هستیم و یک شبه و با یک برد و قهرمانی طرفدار این تیم نشدیم که حالا بخوایم با یک باخت دست از طرفداریمون بکشیم. ولی بنظر من این دلیل نمیشه که از تیممون انتقاد نکنیم. هممون میدونستیم بعد از رفتن فرگی، یونایتد دچار یک شوک و مرحله گذار میشه و بالطبع مویس از هممون بیشتر اینو میدونسته و با این آگاهی پست سرمربی گری یونایتد رو پذیرفته. یادمه تابستون بعد از خداحافظی فرگی با سولشیر مصاحبه شده بود که آیا حاضری سرمربی یونایتد بشی که گفته بود فعلا نه چون هنوز تجربه کافی رو ندارم. یعنی همه فوتبالیها میدونستن که پذیرش این پست کار خیلی سختی هستش و مویس با آگاهی از این مسئله این پست رو پذیرفت پس حتما شجاعت پذیرش این مسئولیت رو در خودش دیده پس باید این شجاعت رو به بازیکنها هم منتقل کنه و در نمایش تیم و تاکتیکهای تیمی ما شاهد این شجاعت باشیم. از طرفی مویس تیم قهرمان رو تحویل گرفت که نمیشه گفت بازیکنهای این تیم بد بودن و گرنه کدوم تیم با اتکا به یک یا دو بازیکن میتونه قهرمان بشه اونهم تو لیگ فشرده انگلیس؟! مگه تیم ما فقط رونی و رابین هستن؟! یعنی این دو نفر توی تمام بازیهای فصل گذشته حضور داشتن؟! خدایی نیم فصل زمان کمی نیست برای پیاده کردن سبک و تاکتیک مربوط به مربی. اینکه بگیم بازیکنهای ما خوب نیست بنظر من فرار رو به جلو هستش! آره نسبت به سیتی و چلسی خوب نیستن ولی نسبت به سوانسی و نورویچ و سوتون و نیوکاسل چی؟! بازیکنهای اونها از بازیکنهای یونایتد خیلی شاخ ترن؟! والا این خوب نبودن بازیکن شده یک بهانه بنظر من! آقا جون تو ترکیب رو جوری بچین که تیم زیبا بازی کنه باختی هم فدای سرت! این انتظار زیادیه؟ همش پاس به وینگرها و بازی سازی از جناحین مخصوصا سانتر! بابا یک تغییر تاکتیکی، یک Plan B چیزی. چی بگم والا! فقط شما یک نگاه به اورتون بکنین. مویس رو از دست داد اونهم بعد از 11 سال ثبات این مربی در اورتون ولی اونها هم دچار مشکل شدن؟! فلاینی رو هم که از دست دادن که یکی از بهترینهاشون بود ولی باز از پارسال دارن بهتر بازی میکنن و بهتر نتیجه میگیرن. فرگی گفته از مربی جدید حمایت کنین ما هم حرف رئیس رو گوش میکنیم ولی دیگه تو جمع خودی هم انتقاد نکنیم؟! الان یک سر به پیج اصلی یونایتد در FB بزنین ببینین نظر کاربرها چیه. منم امیدوارم این ژانویه چندتا بازیکن بخریم و اونوقت ببینیم این جناب مویس چند مرده حلاجه! و بهانه کمبود بازیکن هم وجود نداشته باشه. ما هم ببینیم تاکتیک ایشون در زمین به چه صورت تغییر میکنه و از بازیهای زیبای تیم لذت ببریم. اونوقته که اگه ببازیم هم دلمون نمیسوزه چون تیم زیبا و با برنامه بازی کرده.
از طرفی این جمله هم که ما یونایتدیم و با باشگاههای دیگه که تند تند مربی عوض میکنن فرق داریم رو هم قبول ندارم. دلیلش هم اینه که ممکنه انتخاب مویس اشتباه بوده باشه، بازم میگم ممکنه. اونوقت نباید مربی رو تغییر بدیم؟! من هم از خدامه مویس چندتا خرید بکنه و تاکتیکش رو پیاده کنه و تیم نتیجه بگیره و تا سالیان سال هم مربی یونایتد باقی بمونه ولی اگه واقعا این انتخاب اشتباه باشه چی؟ نباید تغییر مربی بدیم چون ما با ثباتیم؟!
باز هم میگم سوء تفاهم نشه من نمیگم الان یا تابستون این کار انجام بشه، نه. من میگم اگه بزرگان یونایتد به این نتیجه برسن که انتخاب مویس اشتباه بوده باید عوضش کنن و این تغییر هیچ ربطی به ثبات یونایتد نداره. ما هم تا وقتی که مویس سرمربی یونایتد هست همونجور که فرگی ازمون خواست ازش حمایت میکنیم.
حالا یک خبر جالب بدم یک کم از این فاز بیایم بیرون!!o_O
امشب اخبار شبکه من و تو گفت سران یونایتد تصمیم دارن اگه مویس نتونست در آخر فصل یونایتد رو در بین 4 تیم اول جدول قرار بده، کارلوس کئیروش رو بجاش انتخاب کنن!!:eek:
well said!!
چیزی نمیمونه واسه اضافه کردن،
درباره کیروش هم خبرهاش هست، با توجه به نارضایتیش توی ایران و وضع فعلی یونایتد و این مسئله که وقتی کیروش دستیار فرگوسن بود یونایتد بهترین یونایتد سال های اخیرش بود از نظر تاکتیک و بازی زیبا( تو یه مستند کامل پرداخته بود به یونایتد و دوره کیروش رو بهترین دوره دونسته بود) اصلاً بعید نیست!

بالا