دوستان بیاید یک کم واقع بین باشیم. اینو میدونیم که تقریبا هممون جزو طرفدارهای قدیمی یونایتد هستیم و یک شبه و با یک برد و قهرمانی طرفدار این تیم نشدیم که حالا بخوایم با یک باخت دست از طرفداریمون بکشیم. ولی بنظر من این دلیل نمیشه که از تیممون انتقاد نکنیم. هممون میدونستیم بعد از رفتن فرگی، یونایتد دچار یک شوک و مرحله گذار میشه و بالطبع مویس از هممون بیشتر اینو میدونسته و با این آگاهی پست سرمربی گری یونایتد رو پذیرفته. یادمه تابستون بعد از خداحافظی فرگی با سولشیر مصاحبه شده بود که آیا حاضری سرمربی یونایتد بشی که گفته بود فعلا نه چون هنوز تجربه کافی رو ندارم. یعنی همه فوتبالیها میدونستن که پذیرش این پست کار خیلی سختی هستش و مویس با آگاهی از این مسئله این پست رو پذیرفت پس حتما شجاعت پذیرش این مسئولیت رو در خودش دیده پس باید این شجاعت رو به بازیکنها هم منتقل کنه و در نمایش تیم و تاکتیکهای تیمی ما شاهد این شجاعت باشیم. از طرفی مویس تیم قهرمان رو تحویل گرفت که نمیشه گفت بازیکنهای این تیم بد بودن و گرنه کدوم تیم با اتکا به یک یا دو بازیکن میتونه قهرمان بشه اونهم تو لیگ فشرده انگلیس؟! مگه تیم ما فقط رونی و رابین هستن؟! یعنی این دو نفر توی تمام بازیهای فصل گذشته حضور داشتن؟! خدایی نیم فصل زمان کمی نیست برای پیاده کردن سبک و تاکتیک مربوط به مربی. اینکه بگیم بازیکنهای ما خوب نیست بنظر من فرار رو به جلو هستش! آره نسبت به سیتی و چلسی خوب نیستن ولی نسبت به سوانسی و نورویچ و سوتون و نیوکاسل چی؟! بازیکنهای اونها از بازیکنهای یونایتد خیلی شاخ ترن؟! والا این خوب نبودن بازیکن شده یک بهانه بنظر من! آقا جون تو ترکیب رو جوری بچین که تیم زیبا بازی کنه باختی هم فدای سرت! این انتظار زیادیه؟ همش پاس به وینگرها و بازی سازی از جناحین مخصوصا سانتر! بابا یک تغییر تاکتیکی، یک Plan B چیزی. چی بگم والا! فقط شما یک نگاه به اورتون بکنین. مویس رو از دست داد اونهم بعد از 11 سال ثبات این مربی در اورتون ولی اونها هم دچار مشکل شدن؟! فلاینی رو هم که از دست دادن که یکی از بهترینهاشون بود ولی باز از پارسال دارن بهتر بازی میکنن و بهتر نتیجه میگیرن. فرگی گفته از مربی جدید حمایت کنین ما هم حرف رئیس رو گوش میکنیم ولی دیگه تو جمع خودی هم انتقاد نکنیم؟! الان یک سر به پیج اصلی یونایتد در FB بزنین ببینین نظر کاربرها چیه. منم امیدوارم این ژانویه چندتا بازیکن بخریم و اونوقت ببینیم این جناب مویس چند مرده حلاجه! و بهانه کمبود بازیکن هم وجود نداشته باشه. ما هم ببینیم تاکتیک ایشون در زمین به چه صورت تغییر میکنه و از بازیهای زیبای تیم لذت ببریم. اونوقته که اگه ببازیم هم دلمون نمیسوزه چون تیم زیبا و با برنامه بازی کرده.
از طرفی این جمله هم که ما یونایتدیم و با باشگاههای دیگه که تند تند مربی عوض میکنن فرق داریم رو هم قبول ندارم. دلیلش هم اینه که ممکنه انتخاب مویس اشتباه بوده باشه، بازم میگم ممکنه. اونوقت نباید مربی رو تغییر بدیم؟! من هم از خدامه مویس چندتا خرید بکنه و تاکتیکش رو پیاده کنه و تیم نتیجه بگیره و تا سالیان سال هم مربی یونایتد باقی بمونه ولی اگه واقعا این انتخاب اشتباه باشه چی؟ نباید تغییر مربی بدیم چون ما با ثباتیم؟!
باز هم میگم سوء تفاهم نشه من نمیگم الان یا تابستون این کار انجام بشه، نه. من میگم اگه بزرگان یونایتد به این نتیجه برسن که انتخاب مویس اشتباه بوده باید عوضش کنن و این تغییر هیچ ربطی به ثبات یونایتد نداره. ما هم تا وقتی که مویس سرمربی یونایتد هست همونجور که فرگی ازمون خواست ازش حمایت میکنیم.
حالا یک خبر جالب بدم یک کم از این فاز بیایم بیرون!!

امشب اخبار شبکه من و تو گفت سران یونایتد تصمیم دارن اگه مویس نتونست در آخر فصل یونایتد رو در بین 4 تیم اول جدول قرار بده، کارلوس کئیروش رو بجاش انتخاب کنن!!