• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
وووووووووو
جوات بره که دیگه خیلی بد میشه
عامل اصلی ناراحتیشو کسی نمیدونه؟

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
هنوز قطعی نشده رفتنش ... خبر آنلاین هم فک کنم از خودش خبر رو گذاشته ...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
وقتی مجیدی وسط فصل میره دیگه از جواد نکونام انتظاری نیست.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
به نظرم بازيكن هايي كه قصد جدائي داشتن بايد نيم فصل ميرفتن تا تيم ميتونست بازيكن بگيره . اين كارشون اصلا درست نيست . مجيدي رو نميشه با بقيه مقايسه . چون اينقدر به تيم كمك كرده خداحافظيش هم خيلي عجيب بود .

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
هنوز زمان نقل انتقال زیاده شاید تیموریان هم رفت خدا را چه دیدی;)

برندهای تیم دارن میرن .

منتظری جباری مجیدی نکونام .

دیگه بازیکنی که یه برند حساب بیاد نداریم جز رحمتی

فقط مونده عمران زاده هم بره چین .

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
جالبه با این برزیلیه تا آخر فصل قرار داد بستن! ته خنده س!! چند تا بازی تا آخر فصل مونده؟ 9 تا؟

واقعا آدم میمونه چی به اینا بگه! حرف هم میزنی سریع بعضیا پیداشون میشه و بت آقای فتح الله زاده اینجا علم میشه!

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
هافبک برزیلی مد نظر آبی‌پوشان به عضویت این تیم در آمد.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت باشگاه استقلال، آنتونیو کاروالیو ملقب به تونی به عضویت باشگاه استقلال در آمد.
هاشم ساعدی سخنگوی باشگاه استقلال با تایید این خبر گفت: پس از تایید کادرفنی و تست پزشکی، این بازیکن برزیلی تا پایان نیم‌فصل دوم به عضویت استقلال در آمد تا اقدامات لازم جهت ثبت قرارداد وی صورت بگیرد.
همچنین تونی در صورت تشخیص کادرفنی استقلال می‌تواند مقابل استقلال‌خوزستان به میدان برود.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
قلعه نويي: صددرصد با جدايي نکونام مخالفم

سرمربي استقلال مخالفتش با جدايي استقلال را اعلام کرد .
00939829.gif

اميرقلعه نويي در گفتگو با خبرلايو درباره جدايي نکونام از استقلال گفت: من با رفت جواد مخالفم و از آقاي فتح الله زاده درخواست کردم که او در استقلال حفظ شود چرا که ما امسال در سه جبهه درگير هستيم و جدايي بازيکني چون نکونام به ضرر تيم است.

او در ادامه از رفتن منتظري هم انتقاد کرد و گفت که اصلا دلش به اين جدايي راضي نبوده و پژمان يکي از ستونهاي تيم من بود و بايد او را تا پايان فصل حفظ مي کرديم يا حداقل اين که در نيم فصل از جدايي او آگاه مي شديم و يک بازيکن را جايگزين وي مي کرديم.

جدايي نابهنگام و غير منتظره بازيکناني امثال مجتبي جباري، علي حمودي و پژمان منتظري به هرتيمي شوک وارد مي کند و ما بايد به گونه ايي مديريت مي کرديم تا اين سرمايه ها از دست نروند .

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
خدای مسخره کردن یعنی چی آخه آبرو استقلال رو دارن میبرن
این فتح الله زاده تا کی میخواد با لودگی و شوخی و خنده تیم رو اداره کنه اول فصل جباری و حمدی رو رد کرد کمر تیم شکست بعد نتونست بازیکنی مثل آرش افشین و مسلمان رو بگیره رفته واسه من نیکبخت و نوری رو گرفته نظری و جمشیدیان هم بعید می دونم فوتبالیست باشن اصلا
این قلعه نویی بیچاره چی بکنه آخه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
یه جورایی حس میکنم که همه این قضیه رفتن ها زیر فتح الله زادس
با فروش این بازیکنها پول دست بالش میگیره .الان مگه نگفتن پول موجود نیست پس این بازیکن برزیلی از کجا اوردن ؟
حاج فتل امسال باید بره .درسته که قبلا کارش خوب بود ولی الان مدتی که تاثیر منفی داره .خدمون گول نزنیم که قبلا اونطور بود ولی الان
چی بگم
رسما اگر جواد بره دیگه اوضاع خراب میشه (درسته قلا میگفتم کاره ای نیست ولی هر چی باشه یه جور وزنه ای هست واسه تیم)
تیم به اون صورت بازیکن نداره .نمیدونم اگه بازم موج مصدومیت بیاد چیکار میکنیم باید کادر بیاد بازی .امسال افتضاح ترین فصل تیمه
جای شکرش باقیه که صدر جدولیم با این مشکلات و کمبود بازیکن.دم تک تکشون گرم

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
اینا در این مقطع حساس تیم رو ول میکنن میرن بعد که مثل نیکبخت 10 کیلو اضافه وزن بالا اوردن و پیروپاتال شدن میگن میخوایم برگردیم و با پیراهن مقدس آبی خداحافظی کنیم اونوقت هوادار مثل امسال که نیکبخت برگشت کیف میکنن و شروع به تشویقشون میکنن و بهشون لقب میدن
قبلنا اگه از لحاظ تاکتیک و امکانات چیزی نداشتیم یه تعصب بود که هوادار دلش بهش خوش بود اما حالا اینم نمونده چیزی که در اوج حرفه ای گری و پولهای کلانی که در اروپا رد وبدل میشه وجود داره اما در این فوتبال دوقرونیه ما داره به طور کامل از بین میره

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
با فروش این بازیکنها پول دست بالش میگیره .الان مگه نگفتن پول موجود نیست پس این بازیکن برزیلی از کجا اوردن ؟

عزیز شما مصاحبه های مدیرعامل رو نمیخونید؟ خود فتح الله زاده در مصاحبه اخیرش گفت :

فتح‌الله‌زاده افزود: همین حالا برای یک بازیکن برزیلی که بدون واسطه و مستقیم آورده‌ایم حدود 120 هزار دلار خواهیم پرداخت اما اگر قرار بود با واسطه این انتقال انجام شود مجبور بودیم بالای 200 هزار دلار بپردازیم البته اینطور هم نیست که بگوییم برای خرید بازیکن جدید پول نداریم، این حرف ظلم به من است. من تا 500هزار دلار برای خریدن بازیکن خوب آمادگی دارم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
عزیز شما مصاحبه های مدیرعامل رو نمیخونید؟ خود فتح الله زاده در مصاحبه اخیرش گفت :

فتح‌الله‌زاده افزود: همین حالا برای یک بازیکن برزیلی که بدون واسطه و مستقیم آورده‌ایم حدود 120 هزار دلار خواهیم پرداخت اما اگر قرار بود با واسطه این انتقال انجام شود مجبور بودیم بالای 200 هزار دلار بپردازیم البته اینطور هم نیست که بگوییم برای خرید بازیکن جدید پول نداریم، این حرف ظلم به من است. من تا 500هزار دلار برای خریدن بازیکن خوب آمادگی دارم
بعضی مصاحبه ها رو نمیخونم
که اینم بینشون بود

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
اين عادل صحنه ضربه زدن ارش به كلمن رو بالاخره نشون داد
خدا كنه براش دردسر نشه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
واقعا برای پیشکسوت های استقلال که به جشن پرسپولیس رفتن متاسفم!!

همین میشه که میاد جلو دوربین اظهار پشیمونی میکنه از رفتن!

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
واقعا برای پیشکسوت های استقلال که به جشن پرسپولیس رفتن متاسفم!!

همین میشه که میاد جلو دوربین اظهار پشیمونی میکنه از رفتن!
کاری با اون یکیها ندارم ! ولی از حسن روشن تعجب نمیکنم ، با اون درّ و گوهرهایی که تو اون مراسم از دهان مبارکش پاشید بیرون!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کاری با اون یکیها ندارم ! ولی از حسن روشن تعجب نمیکنم ، با اون درّ و گوهرهایی که تو اون مراسم از دهان مبارکش پاشید بیرون!
اتفاقا منم برای همون ها متاسفم...به حسن روشن کاری ندارم
به هر حال انسان سنش که بالا میره مثل دوران کودکی راحت فریب میخوره

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
این فردوسی پور !!! سر هند ساموئل اینقدر اصرار کرد اصرار کرد به پنالتی بودن که میرزا بیگی نظرش رو دو بار تغییر داد!!!!!

آخه از چی میسوزی؟؟

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
اتفاقا منم برای همون ها متاسفم...به حسن روشن کاری ندارم
به هر حال انسان سنش که بالا میره مثل دوران کودکی راحت فریب میخوره
ولی نمیدونم چرا امثال علی جباریها مثل این جماعت گول نمیخورن!:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا