kyle
مدیر بازنشسته
وووووووووو
جوات بره که دیگه خیلی بد میشه
عامل اصلی ناراحتیشو کسی نمیدونه؟
جوات بره که دیگه خیلی بد میشه
عامل اصلی ناراحتیشو کسی نمیدونه؟
با فروش این بازیکنها پول دست بالش میگیره .الان مگه نگفتن پول موجود نیست پس این بازیکن برزیلی از کجا اوردن ؟
بعضی مصاحبه ها رو نمیخونمعزیز شما مصاحبه های مدیرعامل رو نمیخونید؟ خود فتح الله زاده در مصاحبه اخیرش گفت :
فتحاللهزاده افزود: همین حالا برای یک بازیکن برزیلی که بدون واسطه و مستقیم آوردهایم حدود 120 هزار دلار خواهیم پرداخت اما اگر قرار بود با واسطه این انتقال انجام شود مجبور بودیم بالای 200 هزار دلار بپردازیم البته اینطور هم نیست که بگوییم برای خرید بازیکن جدید پول نداریم، این حرف ظلم به من است. من تا 500هزار دلار برای خریدن بازیکن خوب آمادگی دارم
کاری با اون یکیها ندارم ! ولی از حسن روشن تعجب نمیکنم ، با اون درّ و گوهرهایی که تو اون مراسم از دهان مبارکش پاشید بیرون!واقعا برای پیشکسوت های استقلال که به جشن پرسپولیس رفتن متاسفم!!
همین میشه که میاد جلو دوربین اظهار پشیمونی میکنه از رفتن!
اتفاقا منم برای همون ها متاسفم...به حسن روشن کاری ندارمکاری با اون یکیها ندارم ! ولی از حسن روشن تعجب نمیکنم ، با اون درّ و گوهرهایی که تو اون مراسم از دهان مبارکش پاشید بیرون!
ولی نمیدونم چرا امثال علی جباریها مثل این جماعت گول نمیخورن!اتفاقا منم برای همون ها متاسفم...به حسن روشن کاری ندارم
به هر حال انسان سنش که بالا میره مثل دوران کودکی راحت فریب میخوره