• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز:)

خوش آمدي :rolleyes: فقط احترام به قوانين فروم بزار(فارسي بنويس):blush:

گوشي شما wave ميخونه برا زنگ شما آهنكهايي كه مخواي بريد بريزيد توي فولدر rings تو windows مشگلتون حل ميشه:)

البته ميدونيد چه جوري زنگ انتخاب ميگنن؟:eek:

ببخشید دوستان فارسی ننوشتام.اخه 24 ساعت عضو شودم:blush:

بله FrankenSteinفرستادمش توی ring tone directory و کار کارد مر30.اما الان یک مشکل دیگه گه هست اینه که مدیا پلیره ساپورت نمیکنه و پخش نمیکنه.اونو چه بلای سرش بیارم :) تشکر
در ضمن site تتون آخرشه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ببخشید دوستان فارسی ننوشتام.اخه 24 ساعت عضو شودم:blush:

بله FrankenSteinفرستادمش توی ring tone directory و کار کارد مر30.اما الان یک مشکل دیگه گه هست اینه که مدیا پلیره ساپورت نمیکنه و پخش نمیکنه.انو چه بلای سرش بیارم :) تشکر
در ضمن site تتون آخرشه

به سلامتي:)

منظورتون رو نفهميدم يعني چي مدياپلير ساپورت نميكنه؟:blush:

masoodtabatabai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من می خواستم بدونم چه جوری ازsms هام و contact روی کامپیوترbackup بگیرم که بعد از hard reset بر گردند خیلی واجب مرسی

nimamalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرانك جان ممنون از راهنماييت. ولي جواب سوال اولم رو كسي نداد؟! يني راهي نيست؟ منظورم اينه كه چطوري از contactam بكاپ بگيرم كه بعد از هارد ريست بتونم برش گردونم. اگه لينك برنامه با كرك هم بزاريد كه واقعا شرمنده مي‌كنيد. :blush:

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت تمام اساتید...
من میخواستم با wi fi یه فایل ( یاهرچیز دیگه ای مثل اهنگ و عکس و ...) بفرستم واسه یه وسیله دیگه که wi fi داره
وسیله من پاکت پی سی مدل اتم هست و وسیله ای که میخوام واسش فایل بفرستم PSP سونی هست
تو قسمت وا فای پاکت پی سی من ، PSP شناسایی شده
حتی اسم و مدلشو هم نوشته
فقط نمیدونم چه جوری فایلم رو بفرستم:blush:
ریسکو اکسپلورر هم دارم ، تو قسمت سندش همه چی داره به جز وای فای:(
فکر کنم تنضیمات خاص میخواد که من بلد نیستم :blush:
شاید هم برنامه خاصی بخواد
خلا صه اگه هرچی میخواد ممنون میشم راهنماییم کنید:happy:

taghdir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان سلام . من یه مشکلی با اتم اگزک پیدا کردم .هر کاری میکنم با کی بوردش نمیتونم شماره بگیرم کسی میتونه راهنمائیم کنه ؟

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
فرانك جان ممنون از راهنماييت. ولي جواب سوال اولم رو كسي نداد؟! يني راهي نيست؟ منظورم اينه كه چطوري از contactam بكاپ بگيرم كه بعد از هارد ريست بتونم برش گردونم. اگه لينك برنامه با كرك هم بزاريد كه واقعا شرمنده مي‌كنيد. :blush:

اقا من تازه پاکت پی سی گرفتم ، نمیدونم بر نامه ای باشه یا نه
ولی من یه کاری کردم
اگه میتونید شما هم انجام بدبد
من گوشی قبلیم 6630 بود ، تمام contactam رو کپی کردم تو مموری ، بعد کپی کردم تو هارد
بعد اون contactam رو کپی کردم تو پاکت پیسی ، بعد که روشون اپنشون کردم خودشون تو کنتاکت ها نصب شدن
تازه عکساشون هم اومدن ، اونم با چه کیفیتی.....
شما نمیتونی از دوستی ، فامیلی ، یه گوشی نوکیا (سیمبین دار) پیدا کنی و کار منو انجام بدی
سختیش یه باره ، ولی می ارزه....

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به ماندنی عزیز
شما حق دارید ، اصولا ً روی صحبت ام با شما نبود ، کسانی بود که سه پست پشت سر هم ، مثل هم ، و با فونت درشت و با فینگلیش تایپ می کنند ، آدم رو یاد آدم زرنگ هایی می اندازه که توی صف اتوبوس می زنند.من با این دسته مشکلی همیشگی خواهم داشت.
ماندنی جان ، من هم پیشنهاد حسین رو دارم ، هارد ریست.خودم الان بعد از نزدیک 5ماه فکر کنم یکی شو احتیاج داشته باشم.
موفق باشی

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
از دوستان و اساتید من یک هفته هستش که پاکت پی سی گرفتم مدل dell x51v و زیاد با این ویندوز موبایل آشنا نیستم...

دیروز پی دی آی دست پست عموم بودش که ورداشته سهوا پسورد روی پی دی آی گذاشته و یادش رفته....

خلاصه کسی میدونه چیکار میشه کرد؟راستی پسورد هم پین مانند هستش و 4 رقمه هستش.

ممنون اگه راهنمایی کنید.:happy:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
از دوستان و اساتید من یک هفته هستش که پاکت پی سی گرفتم مدل dell x51v و زیاد با این ویندوز موبایل آشنا نیستم...

دیروز پی دی آی دست پست عموم بودش که ورداشته سهوا پسورد روی پی دی آی گذاشته و یادش رفته....

هارد ریست جان من ، هارد ریست

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

فكر كنم فقط hard reset جواب بده :blush:

mandani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ماندني جان :)

خوش آمدي:rolleyes:

از يه طرف شما درست ميگي از يه طرف...:blush:

ولي من كه كاري نيستم و نبودم ولي خدايي اينجا بچه ها خيلي زحمت گشيدن حيف به تلاششون احترام گذاشته نشه:cool:

بگذريم من يه چيزي به شما ياد ميدم كه بدردتون ميخوره تو اين فروم اينقدر اين كار هست كه سوالي بي جواب نمونه ولي وقتي يه سوال 2 روز بي جواب ميمونه يعني كه تا به حال هيچ يك از اساتيد بهش بر نخوردن و يا اصلا نادر و در حيطه اطلاعات دوستان نيست براي اين موضوع من خودم يه روش خوب دارم (البته تا بحال 2 بار انجام دادم) اونم اينكه بيل گيتس پدر آمورزيده اين hardreset رو برا اين كارا گذاشته همين طور عوض كردن مجدد rom :lol:

اميد وارم كه مفيد واقع شده باشه:rolleyes:

از لطفی که به من داری ممنون
امیدوارم بتونم زحمات دوستان رو جبران کنم

mandani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به ماندنی عزیز
شما حق دارید ، اصولا ً روی صحبت ام با شما نبود ، کسانی بود که سه پست پشت سر هم ، مثل هم ، و با فونت درشت و با فینگلیش تایپ می کنند ، آدم رو یاد آدم زرنگ هایی می اندازه که توی صف اتوبوس می زنند.من با این دسته مشکلی همیشگی خواهم داشت.
ماندنی جان ، من هم پیشنهاد حسین رو دارم ، هارد ریست.خودم الان بعد از نزدیک 5ماه فکر کنم یکی شو احتیاج داشته باشم.
موفق باشی

ممنون دوست من
شما بعد 9 ماه داری اینکارو میکنی من بعد 10 روز :D

من امروز زنگ زدم نمایندگی آکسون و گفتم گوشیم گارانتی شما نیست ولی این مشکلو داره که در کمال تعجب مهندس محترم این شرکت در نهایت ادب به من توضیح دادن که اشکال از کجاست و باید به چه ترتیب هارد ریست کنم بعد وقتی این رفتار شرکت آکسون رو با گارانتی اتصالات مقایسه کردم که متاسفانه بعد اینکه 3ماه منو سرکار گذاشتن تا گوشی 7710 سوخته منو تعویض کنن ( مدعی بودن مشکل از بنده بوده و چون ویروس بوده پس به ماچه!!!! که خوشبختانه خورده سواد بنده در زمینه سیستم عامل سیمبین و جدول دقیق سایت gsmarena به داد رسید و بعد چندین ساعت مجادله فنی :cool: جنگ به سود بنده تمام شد ) و در نهایت با کسر هزینه 40 تومان برای قاب !! و کسر تفاوت قیمت گوشی جایگزین و گرفتن تمام وسایل همراه گوشیم و مورد توجه قرار دادن پاچه محترم بنده گوشیمو با کلی خسارت تعویض کردن ، به این نتیجه شگرف رسیدم که این کجا و آن کجا !!

ایشون به من گفتند که دکمه 4 و 6 رو نگه دارم و ریست کنم . کردم جواب نداد . mini sd رو بیرون کشیدم و ریست کردم . همه چی حل شد ولی اگه mini sd داخل باشه و دستگاه ریست شه همون آشو همون کاسه ...
البته تمام شاخه ها و فایل های اون نرم افزار رو پاک کردم ولی فکر میکنم فایل های DLL ویندوز دچار اشکال شده .

راستی هارد ریست آیکون برنامه های پاک شده را از بین میبره ؟ اگه نه پس چجوری پاک میشن و اگه جواب مثبته پس چرا مال من نشد ؟

بازم از صبری که داری تشکر میکنم

شاد باشی

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
فكر كنم فقط hard reset جواب بده :blush:

نه والا هارد ریست هم زیاد کردم و دیگه هارد ریست که از رمز اول ویندوز که عبور نمی کنه;)
خلاصه الان زنگ می زنم رمضانی بینم چی میگه:wacko:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام دوستان من می خواستم بدونم چه جوری ازsms هام و contact روی کامپیوترbackup بگیرم که بعد از hard reset بر گردند خیلی واجب مرسی

براحتی ...با این برنامه سرچ کنی سه سوت پیدا میکنی :shades2: JeyoMobileCompanion.1.1
راستی توی PC نصب میشه ها

kamicg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از هارد ریست یه هو صدای قطع میشه بعضی مواقع بایه بار سافت ریست درست میشه اما بعضی مواقع چند بار باید ریست کنم تا درست می شد
اما الان صداکلاً قطع شده
1. اگه دوباره هارد ریست کنم درست میشه
2. هارد ریست زیاد هیچ مشکلی ایجاد میکنه

یکی لطف کنه یه راهنمایی کنه کاملا صداش قطع شده
ممنون میشم یکی جواب بده

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت تمام اساتید...
من میخواستم با wi fi یه فایل ( یاهرچیز دیگه ای مثل اهنگ و عکس و ...) بفرستم واسه یه وسیله دیگه که wi fi داره
وسیله من پاکت پی سی مدل اتم هست و وسیله ای که میخوام واسش فایل بفرستم PSP سونی هست
تو قسمت وا فای پاکت پی سی من ، PSP شناسایی شده
حتی اسم و مدلشو هم نوشته
فقط نمیدونم چه جوری فایلم رو بفرستم:blush:
ریسکو اکسپلورر هم دارم ، تو قسمت سندش همه چی داره به جز وای فای:(
فکر کنم تنضیمات خاص میخواد که من بلد نیستم :blush:
شاید هم برنامه خاصی بخواد
خلا صه اگه هرچی میخواد ممنون میشم راهنماییم کنید:happy:

اساتید.....
چی شد؟؟؟؟:(

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
نه والا هارد ریست هم زیاد کردم و دیگه هارد ریست که از رمز اول ویندوز که عبور نمی کنه;)
خلاصه الان زنگ می زنم رمضانی بینم چی میگه:wacko:

rom رو update كن كلا حتما درست ميشه:blush:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
یکی لطف کنه یه راهنمایی کنه کاملا صداش قطع شده
ممنون میشم یکی جواب بده

اتفاقي كه برا dvdman وخودم افتاد برا شما هم افتاد :(

شما هم اگه گارانتي نداري مثل من 40000 تا افتادي و اگر داري مثل dvdman 10000 تا افتادي:(

فكر كنم كه بازر اسپيكر تون سوخته و فكر كنم كه گو شي شما يكي از برندهاي htc باشه:)wacko: )

و احتمالا زياد با گوشيتون آهنگ يا فيلم و يا بازي گوش ميگرديد;)

kamicg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقي كه برا dvdman وخودم افتاد برا شما هم افتاد :(

شما هم اگه گارانتي نداري مثل من 40000 تا افتادي و اگر داري مثل dvdman 10000 تا افتادي:(

فكر كنم كه بازر اسپيكر تون سوخته و فكر كنم كه گو شي شما يكي از برندهاي htc باشه:)wacko: )

و احتمالا زياد با گوشيتون آهنگ يا فيلم و يا بازي گوش ميگرديد;)

گوشیم جم این هستش دقیقاً با مدیا پلیر داشتم اهنگ گوش می کردم که صداش قطع شد ولی بد چند با ریست کردن صداش درست شد ولی باز قطع شد متاسفانه گارانتی هم نداره ولی اگه محبت بکنید آدرس اونجایی رو که برای تعمیر بردید ممنون می شم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا