koosharz
Registered User
خودم که هیچی بابامم نمیگه چقدر حقوق میگیره ولی فکر کنم در حد همین 2تومن اینااستارتر خودت جواب ندادی به سوالا دادا![]()
خرج 2تا بچه رو میده شما خودت حساب کن دیگه وضعمون تعریفی نداره
خودم که هیچی بابامم نمیگه چقدر حقوق میگیره ولی فکر کنم در حد همین 2تومن اینااستارتر خودت جواب ندادی به سوالا دادا![]()
خودم که هیچی بابامم نمیگه چقدر حقوق میگیره ولی فکر کنم در حد همین 2تومن اینا
خرج 2تا بچه رو میده شما خودت حساب کن دیگه وضعمون تعریفی نداره![]()
خوش بحالت همشهری اسمشم بیار تا ماهم بیایم سراغ کارت پادویی کنیمحدود 3.5 ولی زیاد هم نیست این دوره زمونه. اگه بشه یه کاری واسه بعد از ظهر ها داشته باشم و 2 تومنم از اونجا در بیاد اونوقت خوبه.
حاجی من اون موقه تو امپاس بودم یه لوقوزی خوندم شما چرا جدی گرفتینتو نگفته بودی بابات طلافروشه؟
حدود 3.5 ولی زیاد هم نیست این دوره زمونه. اگه بشه یه کاری واسه بعد از ظهر ها داشته باشم و 2 تومنم از اونجا در بیاد اونوقت خوبه.
3.5 میگیری راضی نیسی؟حدود 3.5 ولی زیاد هم نیست این دوره زمونه. اگه بشه یه کاری واسه بعد از ظهر ها داشته باشم و 2 تومنم از اونجا در بیاد اونوقت خوبه.
معذرت میخوام شما کارتون چی هستش ؟
بحث راضی بودن نیست. اتفاقا خیلی هم راضیم و خدامو شکر میکنم. بحث اینه که بتونی کارهایی که میخوای رو بکنی و عقده به دلت نمونه. محتاج حقوق نباشی و پشتت گرم باشه. انتظارات بچه هات رو بتونی برآورده کنی."الان بچه نداریم البته ولی تو راهه"3.5 میگیری راضی نیسی؟بابا دمت گرم من روحیه شمارو داشتم الان جا بابک زنجانی بودم![]()
خوش بحالت همشهری اسمشم بیار تا ماهم بیایم سراغ کارت پادویی کنیم
من عادیش ماهی 1 تومنی دارم وام هم دارم، قسطشو دارم میدم
خدارو شکر ولی با این شرایط مملکت 2 تیکه بخری دیگه هیچیش نمیمونه ما که مجردیم اوضامون اینه حالا بخایم با این درآمدا غلطی بکنم چی
اصلا نمیشه فکنکم
ازدواج به درآمد زیر 1.5 حماقت محضه...البته همین مبلغ به جز کرایه خونه منظورمه...تا 2 سال پیش خوب بود ولی الان دیگه شدنی نیست.
پریروز یه ماشین ظرفشویی خریدم 3200 مردحسابی
خودم و خانومم کارمندیم.
بحث راضی بودن نیست. اتفاقا خیلی هم راضیم و خدامو شکر میکنم. بحث اینه که بتونی کارهایی که میخوای رو بکنی و عقده به دلت نمونه. محتاج حقوق نباشی و پشتت گرم باشه. انتظارات بچه هات رو بتونی برآورده کنی."الان بچه نداریم البته ولی تو راهه"
شما سرور مایی...والا بدجور موندم یه لنگه پا.الان یه آپارتمان دارم خالی مونده همونجوری. یکمم توی بانک دارم.ولی نتونستم یه کار و کاسبی راه بندازم. انقد هم اسکلم که از فرصتی مثه رشد بورس امسال نتونستم استفاده کنم.
چقدر آقایون اینروزا فکر مادیات هستند شما چند سالتون هست ؟ فکر میکردم فقط خانوما توقعشون بالاست
منم فکر میکردم فقط آقایون بلدن تو فرم پست بدنچقدر آقایون اینروزا فکر مادیات هستند شما چند سالتون هست ؟ فکر میکردم فقط خانوما توقعشون بالاست