• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
منم واسه فارس نظر گذاشتم معلوم شد که میخوان استقلال تو آسیا نتیجه نگیره..
دوستان همگی برین و همین نظر رو بزارید خواهشاً

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13921022001380

Last edited:

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

شکایت مدافع استقلال از مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس
مدافع تیم فوتبال استقلال با مراجعه به دادسرای فرهنگ و رسانه از مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس شکایت کرد.

13921011000372_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، حنیف عمران زاده مدافع تیم استقلال بعد از انتشار عکسی در صفحه اول یکی از روزنامه های ورزشی از سردبیر این روزنامه شکایت کرد.

عمران زاده با مراجعه به دادسرای فرهنگ و رسانه از سردبیر روزنامه پیروزی و مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس شکایت کرد.

این بازیکن در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس ضمن تایید این خبر گفت: در مورد صحت عکس منتشر شده سردبیر این روزنامه توضیحات لازم را باید به دادگاه ارائه کند.

وی افزود:توضیحی در این زمینه نمی‌دهم زیرا از طریق وکیلم پیگیر این شکایت هستم و ایشان با اطلاعات کامل در مورد موارد حقوقی در این زمینه صحبت خواهد کرد.

پ.ن: کجا؟چی بوده؟کی بوده؟چی شده در کل؟

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
از اولم معلوم بود هرکی بخواد جام جهانی باشه باید از استقلال بره که بتونه به تمرینات تیم ملی بره
اندو و خسرو هم چند روز دیگه جدا میشند
اگه مال این رفتن دیگه هیچوقت اسم استقلالم نباید بیارند که نجس میکنن

alinana

Registered User
لایک‌ها
551

شکایت مدافع استقلال از مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس
مدافع تیم فوتبال استقلال با مراجعه به دادسرای فرهنگ و رسانه از مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس شکایت کرد.

13921011000372_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، حنیف عمران زاده مدافع تیم استقلال بعد از انتشار عکسی در صفحه اول یکی از روزنامه های ورزشی از سردبیر این روزنامه شکایت کرد.

عمران زاده با مراجعه به دادسرای فرهنگ و رسانه از سردبیر روزنامه پیروزی و مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس شکایت کرد.

این بازیکن در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس ضمن تایید این خبر گفت: در مورد صحت عکس منتشر شده سردبیر این روزنامه توضیحات لازم را باید به دادگاه ارائه کند.

وی افزود:توضیحی در این زمینه نمی‌دهم زیرا از طریق وکیلم پیگیر این شکایت هستم و ایشان با اطلاعات کامل در مورد موارد حقوقی در این زمینه صحبت خواهد کرد.

پ.ن: کجا؟چی بوده؟کی بوده؟چی شده در کل؟
احساس میکنم عکسی که با قلیون دستش بوده رو گذاشته بودن
البته فکر کنم

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
بچه که بودیم اگر کار خلافی میکردیم میرفتیم شاهد و مدرک میاوردیم که ببین فلانی هم این کار رو کرده
خیلی جالبه یکی از روزنامه ها عکس بازیکن ما رو در حال قلیون کشیدن زده!! خدائیش باید به سردبیر اون روزنامه گفت: خیلی بچه ای! خیلی..
ضمنا نکو احتمال زیاد داره میره کویت ولی تیتر روزنامه گل جالبه!

600_Goal-1392-10-23.jpg

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
نکونام گفت می‌خواهد به الغرافه برود
پورحیدری: پرسپولیسی‌ها چون نگرانند این حرف‌ها را می‌زنند/ متوجه سیگار کشیدن هاشمی‌نسب نشدم

139109190001013.jpg

خبرگزاری تسنیم: مدیر فنی تیم استقلال گفت: پرسپولیسی‌ها چون نگران هستند صحبت‌هایی درباره قهرمانی ما در سال گذشته مطرح کرده‌اند.

منصور پورحیدری در گفت‌‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره جلسه روز گذشته مسئولان باشگاه استقلال با جواد نکونام اظهار داشت: جلسه دوستانه بود اما نکونام تصمیم خود را گرفته بود و دوست داشت به قطر برود.

وی با بیان اینکه فتح‌الله‌زاده و قلعه‌نویی دوست داشتند نکونام در استقلال بماند گفت: 5،6 روز تلاش کردم که نکونام در استقلال بماند اما او تصمیم خود را گرفته بود. اگر چهره من پس از جلسه روز گذشته ناراحت بود به دلیل از دست دادن بازیکنان بزرگ و کاپیتان تیم ملی بود.

مدیر فنی تیم استقلال در مورد اینکه کار نکونام حرفه‌ای بود تصریح کرد: در قرارداد نکونام قید شده بود که اگر بخواهد از استقلال جدا شود مشکلی برای جدایی نداشته باشد و این به فتح‌الله‌زاده برمی‌گردد که نکونام چقدر برای رضایتنامه‌اش باید بپردازد.

پورحیدری با اشاره به جدایی فرهاد مجیدی، پژمان منتظری و جواد نکونام عنوان کرد: هر سه بازیکن برای استقلال زحمت کشیدند و بازیکنان بزرگی بودند. کسی از خداحافظی فرهاد مجیدی خبر نداشت اما این تصمیم را گرفت.منتظری نیز ابتدای فصل گفته بود پس از پایان نیم فصل به چین می‌رود اما نمی‌دانم چطور به قطر رفت.

وی تصریح کرد: نباید نگران دربی باشیم. البته جدا شدن این بازیکنان برای من نگران کننده بود اما فتح‌الله‌زاده و قلعه‌نویی تلاش زیادی کردند که آنها را حفظ کنند. من به شخصه به تکرار دوباره قهرمانی استقلال امیدوارم.

پورحیدری در پاسخ به این سوال که چرا پس از پایان جلسه با نکونام، اظهارات ضد و نقیضی درباره تیم آینده او مطرح شد، به تسنیم گفت: نکونام بحث الغرافه قطر را مطرح کرد و البته از سایر تیم‌ها نیز پیشنهاد داشت. شاید دوستان در این باره اشتباه کرده باشند.

وی درباره اعتراف مهدی هاشمی‌نسب که گفته بود در دوران بازیگری خود سیگار می‌کشید با تعجب گفت: حتما هاشمی‌نسب حواسش جمع بوده که من متوجه سیگار کشیدن او نشوم. من متوجه بعضی از کارهای بازیکنان می‌شدم و نسبت به آن عکس‌العمل نشان می‌دادم اما ظاهرا هاشمی‌نسب حواسش بیشتر جمع بوده است.

مدیر فنی استقلال در خصوص بیانیه باشگاه پرسپولیس که قهرمانی سال گذشته استقلال را شائبه‌دار عنوان کرده بود یادآور شد: اگر به گذشته برگردید می‌بینید همیشه این حرف و حدیث‌ها وجود داشته است. طرح این مسائل طبیعی است و استقلال باید کارش را دنبال کند و وارد این ماجرا نشود. پرسپولیسی‌ها چون نگران هستند این صحبت‌ها را مطرح می‌کنند.

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
درسته رفتن نکونام تو این مقطع نا جوانمردانه بود.ولی با رفتنش جا رو برای جوونایی مثل باصفا باز کرد.هافبک دفاعی محکم و خلاق فقط یعنی آندو و سامی .با رفتن نکو مطمئنا آمار اشتباه و توپ لو دادنهای خط میانی خیلی میاد پایین چون هر چی پاس اشتباه و سوتی بود مال جواد آقا بود

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
قلعه‌نویی نقش زیادی در جدایی بازیکنان استقلال دارد (!!!)
اکبری: استقلال در دربی به مشکل می‌خورد :eek: / ساموئل بهتر از نکونام است
پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: استقلال فقط از کناره‌ها به گل می‌رسد و اگر تیمی کناره‌ها را ببندد استقلال هیچ کاری نمی‌تواند انجام دهد و من فکر می‌کنم این تیم در دربی به مشکل می‌خورد.

13921017000512_PhotoA.jpg

یدالله اکبری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درخصوص شرایط استقلال قبل از دربی 78 گفت: من چند بازی استقلال را دیده‌ام اما این تیم خوب و جالب بازی نمی‌کند اما خوب نتیجه می‌گیرد با این همه فکر می‌کنم استقلال کار سختی در دربی دارد چراکه پرسپولیس تیم خوبی است اما امیدوارم این تیم با برد استقلال به پایان برسد چراکه هواداران خوبی دارد و حیف است که ناراحت از ورزشگاه بیرون بروند.

پیشکسوت باشگاه استقلال درباره جدایی نکونام و منتظری از این تیم افزود: این دو بازیکن بازیکنان تاثیرگذاری هستند اما استقلال برای پر کردن جای آنها مهره دارد و فکر نمی‌کنم با رفتن نکونام و منتظری از این تیم به مشکلی بربخورد. استقلال از نظر مهره بازیکن کم ندارد اما فعلا چند نفر از آنها مصدوم هستند. به نظرم منتظری نباشد حنیف عمران‌زاده و امیرحسین صادقی هستند که جای او را پر کنند و فکر می‌کنم ساموئل خیلی سرحال‌تر از نکونام است اما با این همه قبول دارم دستشان بر روی نیمکت در حال حاضر خالی است.

وی در مورد اینکه جدایی بازیکنان استقلال مربوط به چه چیزی می‌شود ادامه داد: من فکر می‌کنم مشکلاتی بوده که این بازیکنان از استقلال جدا شدند و هم مشکلات فنی در آن دخیل است هم مشکلات مالی و هم مشکلات مدیریتی و فکر می‌کنم ادامه این روند برای استقلال خوب نیست و امیدوارم که دیگر شاهد چنین موضوعی نباشیم.

اکبری درخصوص اینکه نقش امیر قلعه‌نویی در جدایی این بازیکنان چیست اظهار داشت: با شناختی که من از قلعه نویی دارم او نقش زیادی در جدایی بازیکنان داشته است. مگر می‌شود یک مربی آنهم مثل امیر قلعه‌نویی در رفتن بازیکنان تاثیرگذار نباشد؟! اما به نظرم این کارها خوب نیست و امیدوارم ادامه پیدا نکند.

این پیشکسوت باشگاه استقلال درباره اینکه استقلال در هر بازی از روی سانت و با حداقل گل به برتری می‌رسد ادامه داد: استقلال از نظر فنی چیزی ندارد و به بن‌بست رسیده است. این تیم با استفاده از تجربه بازیکنانش به پیروزی می‌رسد وگرنه از نظر فنی این تیم چیزی برای صحبت ندارد که قلعه‌نویی از آن تعریف می‌کند. من فکر می‌کنم این مربی اشباع شده و باید کار را به مربی جوان و باانگیزه‌ای مثل منصوریان بدهد.

وی ادامه داد: قلعه‌نویی چیزی برای ارائه ندارد و من با دیدن بازی‌های استقلال از این تیم ناامید شدم چراکه استقلال را هیچگاه اینگونه ندیده بودم. بازی‌هایی بوده که حریف از استقلال سرتر بوده اما استقلال با توجه به تجربه بازیکنانش به برتری رسیده است. استقلال خالی از حرکات تاکتیکی است.

اکبری در پایان گفت: استقلال فقط از کناره‌ها به گل می‌رسد و اگر تیمی کناره‌ها را ببندد استقلال هیچ کاری نمی‌تواند انجام دهد و من فکر می‌کنم این تیم در دربی و مقابل پرسپولیس به مشکل می‌خورد. استقلال تیم مقتدری نیست و باید تغییراتی در امور فنی این تیم داده شود.

Last edited:

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
گزارش تمرین آبی‌پوشان
نامه اداره مالیات به استقلالی‌ها/گفت‌وگوی قلعه‌نویی و پورحیدری
تمرین تیم فوتبال استقلال در سالن وزنه آکادمی ملی المپیک برگزار شد.

13920913000476_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال از ساعت 11 و 30 دقیقه صبح امروز در سالن وزنه آکادمی ملی المپیک تمرینات خود را که مربوط به بدنسازی بود، پیگیری کرد. احمد جمشیدیان، سیدحسین حسینی و کبه غایبان تمرین امروز بودند.

* مهرداد اولادی مهاجم استقلال که مدتی به دلیل مصدومیت از تمرینات دور بود امروز در کنار دیگر بازیکنان تمرین کرد. همچنین غلام‌نژاد از روز گذشته به تمرینات آبی‌پوشان اضافه شده است.

* منصور پورحیدری و علی امیری امروز در تمرین استقلالی‌ها حضور داشتند این دو نفر از ابتدا نزد قلعه‌نوی رفتند و حدود یک ساعت با سرمربی آبی پوشان به گفت‌وگو پرداختند.

* میرشاد ماجدی در حاشیه تمرین امروز از اینکه بحث قلیان به رسانه‌ها باز شده و به جای پرداختن به متن این حاشیه‌ها فوتبال ما را فرا گرفته ناراحت بود. وی برای دقایقی با بازیکنان در این زمینه صحبت می‌کرد.

* بازیکنان استقلال در حاشیه تمرین امروز به شکل جالبی از ترکیب پرسپولیس حریف روز جمعه رونمایی می‌کردند. آنها نفر به نفر بازیکنان پرسپولیس را مقابل خودی‌ها قرار می‌دادند و در خصوص چگونگی بازی مقابل آنها صحبت می‌کردند.

* جدایی جواد نکونام یکی دیگر از سوژه‌های تمرین امروز آبی‌پوشان بود و بازیکنان در خصوص اینکه سرانجام این بازیکن به کدام تیم رفت، حرف می‌زدند.

* مهدی رحمتی بعد از یک ساعت تمرین نزد سرمربی استقلال و منصور پورحیدری رفت و به گفت‌وگو با این دو نفر پرداخت و آکادمی ملی المپیک را ترک کرد.

* بحث کشیدن قلیان و عکسی که روی جلد یکی از روزنامه‌های وزشی منتشر شده، دیگر سوژه تمرین امروز آبی‌پوشان بود. حنیف عمران‌زاده خطاب به بازیکنان می‌گفت صبح امروز با وکیلم به دادسرا رفتیم و پیگیر این موضوع هستم. این بازیکن نسبت به این اتفاق می‌خندید و جالب اینجاست که رحمتی واکنشی نسبت به این موضوع نداشت و با نگاهی معنادار این گونه پاسخ بازیکنان را می‌داد.

* اداره مالیات نامه‌هایی را به بازیکنان تیم استقلال در مورد عدم پرداخت مطالبات این اداره ارائه کرده و در خصوص تاریخ پرداخت مالیات آنها نامه‌هایی را به آنها منتقل کرده‌اند.

* میرشاد ماجدی در حاشیه تمرین امروز استقلال برای دقایقی با قلعه‌نویی گفت‌وگو کرد و سپس برای شرکت در یک برنامه تلویزیونی به استودیوی شبکه خبر رفت.

* تمرینات تیم استقلال از ساعت 14 و 30 دقیقه فردا در کمپ زنده یاد حجازی پیگیری خواهد شد.

دیدار تیم‌های استقلال و پرسپولیس روز جمعه از ساعت 15 در چارچوب مسابقات لیگ برتر برگزار خواهد شد.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
نام استقلال از جدول رده‌بندی سایت باشگاه پرسپولیس حذف شد!

در ادامه جنجال‌های مجازی دو باشگاه پرسپولیس و استقلال، سایت باشگاه پرسپولیس نام استقلال را از صدر جدول خود حذف کرد!

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از ظهر روز یکشنبه بود که سایت باشگاه استقلال با انتشار گزارشی به اشتباهات داوری سهوی رخ داده در این فصل به سود تیم پرسپولیس اشاره کرد و تعداد این اشتباهات را 14 مورد برشمرد. در بخشی از این گزارش آمده است : "جالب اینجاست که طبق آ‌مار بیشترین استفاده از اشتباهات داور برای پرسپولیس بوده و در این زمینه رکورددار اشتباهات داوری به سود خودشان هستند و در صدر جدول سود بردن از اشتباهات داور هستند"!

این اولین اقدام از طرف باشگاه استقلال در آستانه دربی بود. اقدامی که خیلی زود از طرف باشگاه پرسپولیس پاسخ داده شد و آنها هم با انتشار بیانیه‌ای، جنگ خارج از زمین قبل از دربی را علنی کردند. پرسپولیس در این بیانیه خواستار برخورد قاطع ریاست فدراسیون فوتبال، کمیته انضباطی ، سازمان لیگ و مسئولان با جوسازی ها، فرافکنی ها، وارونه جلوه دادن حقایق، دست پیش گرفتن و طلبکار شدن و مهم تر از همه تخریب داور احتمالی دربی توسط باشگاه استقلال شد.

البته پرسپولیسی‌ها به این اقدام بسنده نکردند و در اقدامی عجیب، در جدول صفحه اول سایت خود نام استقلال را از صدر جدول حذف کرده‌اند. در واقع جدول صفحه اول، تیم صدرنشین ندارد و نام تیم فولاد در جایگاه دوم به چشم می‌خورد! هرچند در جدول کامل، نام استقلال در صدر جدول وجود دارد ولی به نظر می‌رسد جنگ این دو تیم در آستانه دربی، کار حرفه‌ای مسئولان سایت خبری باشگاه را هم تحت تاثیر قرار داده است.

تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال روز جمعه این هفته در چارچوب هفته بیست و سوم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی به مصاف هم خواهند رفت.

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
کی تو ایران میخواد جا بیفته که اشتباه داوری جزئی از فوتبال ــــــــــه!

یه اتفاقی که مییفته روزنامه دو تیم همشهری هم دیگه رو میبندن به گوجه! زشته باووو . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. .

حالا اگه اون توپ میخرد به دست مدافع پرسپولیس میگفتن پنالت نیست!

بگذریم . . . . . . .

من نظرم اینه که یه فکری باید از الان بره فصل بعد کنن . بعد جام جهانی دیگه کسی تو این تیم با 1تومن هم بازی نمیکنه! توقعش میره بالا میره قطری ازبکستانی چینی جایی . . . . .

به نظرم بعد جامجهانی کلا فوتبال ما تموم میشه :D

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
تمرین فردا ساعت 14:30

به‌گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، تمرین فردا آبی‌پوشان از ساعت 14:30 در کمپ زنده‌یاد حجازی برگزار خواهد شد تا بازیکنان خود را برای دیدار مقابل پرسپولیس آماده کنند.

گفتنی است دیدار تیم‌های استقلال و پرسپولیس روز جمعه هفته جاری در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
ساعت دربی ۷۸ تغییر کرد

کمیته مسابقات اعلام کرد طبق مصوبه شورای تامین استان که امروز دوشنبه 23 دی ماه برگزار شد؛ زمان دیدار دو تیم استقلال و پرسپولیس در هفته بیست و سوم لیگ برتر تغییر کرد و بازی دو تیم روز جمعه ساعت 14 و 30 دقیقه برگزار خواهد شد
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال و به نقل از سایت سازمان لیگ، کمیته مسابقات اعلام کرد طبق مصوبه شورای تامین استان که امروز دوشنبه 23 دی ماه برگزار شد؛ زمان دیدار دو تیم استقلال و پرسپولیس در هفته بیست و سوم لیگ برتر تغییر کرد و بازی دو تیم روز جمعه ساعت 14 و 30 دقیقه برگزار خواهد شد.

پیش از این قرار بود این دیدار ساعت 15 برگزار شود.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
ساعدی: با تشخیص مدیرعامل پول تا قبل از دربی به بازیکنان پرداخت خواهد شد

ShowImage.aspx

سخنگوی باشگاه استقلال درخصوص آخرین شرایط مالی آبی‌پوشان اظهار داشت: دکتر مقداد نجف‌نژاد، رئیس‌ هیات‌مدیره و دکتر فتح‌الله‌زاده مدیر عامل باشگاه،برای تعیین منابع مالی
به‌ گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، هاشم ساعدی، سخنگوی باشگاه استقلال درخصوص آخرین شرایط مالی آبی‌پوشان اظهار داشت: دکتر مقداد نجف‌نژاد، رئیس‌ هیات‌مدیره و دکتر فتح‌الله‌زاده مدیر عامل باشگاه،برای تعیین منابع مالی باشگاه اسپانسر جدیدی را به نام بانک‌شهر به مجموعه اضافه کردند تا از این طریق مبالغی در اختیار باشگاه قرار بگیرد. ظرف یکی‌، دو روز آینده بخشی از پول دریافتی از اسپانسر به باشگاه واریز خواهد شد تا با تصمیم و تشخیص مدیرعامل محترم در اختیار بازیکنان و کادرفنی قرار بگیرد. ان‌شاءا... با هماهنگی‌های لازم این کار تا قبل از دربی صورت خواهد گرفت.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
اطلاعیه باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال در خصوص ارائه خدمات ارزش افزوده تلفن همراه

با توجه به ارائه سرویس ها و خدمات ارزش افزوده نا معتبر تحت نام و عنوان باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال بر بستر اپراتور های مختلف تلفن همراه
حضور هواداران محترم باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال
با توجه به ارائه سرویس ها و خدمات ارزش افزوده نا معتبر تحت نام و عنوان باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال بر بستر اپراتور های مختلف تلفن همراه، به این وسیله به اطلاع می رساند فقط خدمات ارائه شده ذیل مورد تایید باشگاه استقلال است و هرگونه سرویس دیگری فاقد اعتبار می باشد.
خدمات مورد تایید باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال:
کد دستوری بانکی :
فقط خدمات ارائه شده روی کد دستوری #720*
همراه اول:
فقط خدمات ارائه شده از سر شماره های سری 2040،2044،2046،2048
ایرانسل:
حمایت هواداری: فقط خدمات ارائه شده از سرشماره های سری 80501 تا 80507 و سر شماره اصلی 80504
خبرنامه:فقط خبرنامه ای که از طریق ارسال پیامک به شماره 7211 عضو آن می شود .
مسابقات پیامکی: فقط مسابقاتی که تحت عنوان کاپ آبی بر گزار می شود.
ودر پایان از هواداران عزیز تقاضا می شود ضمن استفاده از خدمات فوق و عدم عضویت در خدمات نا معتبری که به هر نحو توسط شرکت ها و سازمانهای مختلف ارائه می شوند از باشگاه محبوب خود حمایت نمایید.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
در گفتگو با مهر اعلام شد:
استقلالی‌ها تصویر منشوری 7 بازیکن پرسپولیس را داشتند اما منتشر نکردند

IMG10314850.jpg

مشاور رسانه‌ای مدیرعامل باشگاه استقلال با انتقاد از انتشار تصویر بازیکنان این تیم روی جلد روزنامه منتسب به باشگاه پرسپولیس گفت: ما شب قبل تصویر منشوری 7 بازیکن پرسپولیس را داشتیم ولی به خاطر رسالت مطبوعاتی خود آن را منتشر نکردیم.
محمد سررشته‌داری در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب خاطرنشان کرد: اولا ما اطلاع داشتیم که آنها می‌خواهند در آستانه دربی طبق روال ماه‌های گذشته مسایل غیر فوتبالی را مطرح کنند و از این طریق به فدراسیون فوتبال و دیگر ارگان‌های برگزاری مسابقات فشار وارد کنند. برای همین 19 بند را نوشتیم تا افکار عمومی متوجه شوند که همه اتفاقات رخ داده کاملا فوتبالی بوده و اینطور نیست که مسئولان باشگاه پرسپولیس آن را به غیر فوتبال ربط داده‌اند.

وی با اشاره به تصویری از بازیکنان استقلال که روز دوشنبه روی جلد روزنامه پیروزی منتشر شده است، گفت: در این باره عمران‌زاده شکایت کرده است و باید عنوان کنم شب قبل از آن ما تصویر منشوری 7 بازیکن پرسپولیس در حال قلیان کشیدن را در اختیار داشتیم ولی رسالت مطبوعاتی و وجدان حفاظت از فوتبال ما اجازه نداد تا این کار را انجام دهیم چرا که بازیکنان پرسپولیس هم از این مرز و بوم هستند و نباید به خاطر یک بازی فوتبال و دربی همه مسایل را زیر پا بگذاریم. ما این کار را انجام ندادیم و نخواهیم داد.

مشاور مدیرعامل باشگاه استقلال ادامه داد: خواهشی که از رسانه‌ها دارم این است که ما را با هم مقایسه نکنند چرا که اصلا درست نیست. آنچه که ما نوشتیم نه تهمت بود و نه افترا که کار را به دادگاه بکشاند. تمامی مواردی که ما مطرح کردیم فوتبالی بوده ولی همه ادعای آنها تهمت است که به احترام هواداران این باشگاه در شرایط کنونی اقدامی انجام نمی‌دهیم چون می‌خواهیم دربی زیبایی را شاهد باشیم.

سررشته داری افزود: خواهش من از رسانه‌ها این است که مطالب ما و آنها را بار دیگر مرور کنند تا متوجه شوند همه مطالب ما فوتبالی بوده ولی حرف‌های آنها غیرمستدل و غیر فوتبالی است. بنابراین خواهش می‌کنم که همه را روی یک ترازو قرار ندهند. متاسفانه برخی از افرادی که غیر فوتبالی هستند ادبیات غیر فوتبالی را وارد این جریان کرده‌اند.

وی همچنین گفت: ما در مطلب خود سوال‌هایی را محترمانه مطرح کردیم. مگر نه اینکه آقای صادقیان چهار با آرنج خود بازیکنان را مورد حمله قرار داده بود بنابراین سوال ما این است که چرا این بازیکن اخراج و محروم نشد و تنها یک جلسه محرومیت برای وی صادر کردند؟ خواهش ما این است که دوستان جوسازی نکنید و بیایید فوتبال بازی کنید تا مردم را شاد کنید. برنده و بازنده دربی برای همه مهم است ولی مهم‌تر این است که در داخل میدان مردانه بازی کرد نه اینکه با تهمت و افترا به جنگ حریف رفت.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
یکم دیر اومدی دوست عزیز این بحث ها قبلا انجام شده
آمّا..
1- از کجا معلوم نکونام راست بگه؟ طبق صحبت های شما بازیکنا همشون راست میگن
2- بنظرم حاجی بعد یه عمر گدایی شب جمعه رو گم نمکینه..دوست عزیز مگر حاجی اولین بارشه قرارداد می بنده ؟ حتم بدون ریگی تو کفش مدیر برنامه حمودی بوده
3- چی شد از بین این همه پیغمبر حضرت جرجیس رو انتخاب کردی؟ آذری؟!!!!

توفیق یار نبوده... من که نرفتم
شما خودت رفتی؟

من اکثر اوقات مطالب رو میخونم
من شک ندارم که هدف از فروش نکونام چشم دوختن فتح الله زاده به همین 20% هست که داره به باشگاه میرسه اونا میدونن ساموئل و آندو هست و کارشون به فروش بازیکن رسیده
وگرنه جواد نکونام چه از نظر شخصیتی چه سطح فوتبالی از منتظری بالاتر بوده چطور به جواد اصرار نکردن ؟چون میدونستن که منتظری بره دفاع خالی میشه مثل بازی پیشین ساموئل رو باید ببرن تو دفاع

2-بنده هم دقیقا همینو گفتم یکبار دیگه پست من رو ببین
منم گفتم مشکل از مدیر برنامه بوده که واسه اون دهنوی هم مشکل درست کرد

3-همه ی مدیر عامل ها از تیم های پایتخت تا تبریزی و ... عوامل امنیتی هستند بالاخره دستشون تو یه کاسه هست.اسم نمیارم تا پستم خدایی نکرده ادیت یا حذف نشه
گفتم امثال آذری
این بنده خدا آدم خیلی درستیه که در نبود ایشون ذوب آهن داره برای بقا میجنگیه (تازه اومده دوباره) وگرنه همیشه ذوب آهن مدعی قهرمانی و حتی قهرمانی آسیا بود
امثال ایشون با پارتی بازی نمیان بالا با لیاقتی که دارن میان
که رای ایشون در انتخابات موسوی بود و جز ستاد هم بودن مثل آقای صفایی فراهانی با لیاقت ترین مدیر ورزشی...که دولت قبلی و عواملش چه بلاهایی که سرشون نیوورد...
بازم تاکید میکنم امثال آذری

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
من اکثر اوقات مطالب رو میخونم
من شک ندارم که هدف از فروش نکونام چشم دوختن فتح الله زاده به همین 20% هست که داره به باشگاه میرسه اونا میدونن ساموئل و آندو هست و کارشون به فروش بازیکن رسیده
وگرنه جواد نکونام چه از نظر شخصیتی چه سطح فوتبالی از منتظری بالاتر بوده چطور به جواد اصرار نکردن ؟چون میدونستن که منتظری بره دفاع خالی میشه مثل بازی پیشین ساموئل رو باید ببرن تو دفاع

2-بنده هم دقیقا همینو گفتم یکبار دیگه پست من رو ببین
منم گفتم مشکل از مدیر برنامه بوده که واسه اون دهنوی هم مشکل درست کرد

3-همه ی مدیر عامل ها از تیم های پایتخت تا تبریزی و ... عوامل امنیتی هستند بالاخره دستشون تو یه کاسه هست.اسم نمیارم تا پستم خدایی نکرده ادیت یا حذف نشه
گفتم امثال آذری
این بنده خدا آدم خیلی درستیه که در نبود ایشون ذوب آهن داره برای بقا میجنگیه (تازه اومده دوباره) وگرنه همیشه ذوب آهن مدعی قهرمانی و حتی قهرمانی آسیا بود
امثال ایشون با پارتی بازی نمیان بالا با لیاقتی که دارن میان
که رای ایشون در انتخابات موسوی بود و جز ستاد هم بودن مثل آقای صفایی فراهانی با لیاقت ترین مدیر ورزشی...که دولت قبلی و عواملش چه بلاهایی که سرشون نیوورد...
بازم تاکید میکنم امثال آذری
داستان نکونام که دیگه تموم شد.... الان استقلال با رفتن نکو گمون نکنم چیزی از دست داده باشه....البته خیلی خرجش کردیم ....خیلی...ولی خب داشتن یه ملی پوش و یه بازیکن در حد لالیگا ارزون هم تموم نمیشه
خلاصه بنظرم به اندازه کافی لااقل از اسمش استفاده کردیم هر چند که از لحاظ فنی اونقدر که پول دادیم به تیم کمک نکرد
در مورد مدیر عامل هم حداقل تا پایان فصل من به هیچ گزینه دیگه ای فکر نمیکنم و با اومدن هر شخص دیگه ای کاملا مخالفم
حاجی هم اگر میخواد بره با نظر قلعه نوعی یه تیم جوون ببنده با قیمتای پائین و با نظر قلعه نوعی یه مدیر عامل خوب بیاد...بدون عضویت در هر گونه نهاد سیاسی نظامی اجتماعی....

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
شعور و فهم و فرهنگ تاج یعنی این :

00944676.jpg

درخواست رحمتي از فتح‌الله‌زاده

دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال در تماس با مديرعامل اين باشگاه از وي خواست تا هرگونه عکس مجاز و غيرمجاز از بازيکنان رقيب در روزنامه استقلال منتشر نشود.

پس از حرکتي که صبح امروز صورت گرفت و مسئولان روزنامه طرفدار باشگاه پرسپوليس عکس دو بازيکن تيم استقلال را با قليان روي جلد منتشر کردند اينبار روزنامه هواداري باشگاه استقلال که البته سردبيري آن برعهده علي فتح‌الله‌زاده است قصد داشت آن حرکت را تلافي کند و چند عکس منتشر شده در صفحات محلي و سايت‌هاي اينترنتي را روي جلد روزنامه استقلال جوان چاپ کند به همين دليل سيد مهدي رحمتي دروازه‌بان و کاپيتان تيم استقلال در تماس با فتح‌الله‌زاده از وي خواست از اين عمل جلوگيري شود.

به گزارش فارس، رحمتي در تماس با مديرعامل استقلال از وي خواهش کرد با توجه به فاصله نه چندان زياد تا ديدار با پرسپوليس و در راستاي آنکه حرکت پرسپوليسي‌ها به اين شکل تلافي نشود عکسي از بازيکنان پرسپوليس در روزنامه استقلال جوان منتشر نشود.

فتح‌الله‌زاده نيز ضمن تشکر از رحمتي که به نمايندگي از تيم استقلال با وي تماس گرفته بود با اين درخواست موافقت کرد تا به اين ترتيب جنگ رسانه‌اي دو روزنامه هواداري در فاصله کمتر از چهار روز تا دربي 78 به پايان برسد.

ديدار تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس روز جمعه از ساعت 14 و 30 دقيقه در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا