• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
براچي اين تيمهاي ديگه نميبازن؟ :دي
اصلا یه وضی :D مثل اینکه باید کلاس باختن واسشون بذاریم :D نگران نباش بالاخره اونها هم میبازن و امیدوارم وقتی اونها میبازن ما دیگه در این امر همراهیشون نکنیم :D
حالا سوای از شوخی امسال واقعا رقابت در لیگ جزیره خیلی جدی و نفس گیر شده.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چشم حتما
یه گروه 8 نفره دیدی ماییم:دی میخوام با بچه های فروم یونایتد هماهنگ کنم کلا همه یه جا وایسیم

یعنی چون امکان داره ببازیم پشت تیمو خالی کنیم؟
چلسی حتی اگر 10 تا هم به یونایتد بزنه من سرم بالاست بخاطر افتخارات تیمم

نگران نباش معین اونجا خودم از خجالت اقایون در میام:دی

یعنی دو بار بریم؟:دی
ok پس من منتظر خبر شما هستم.
راستی این سری خودمون لیدر شیم بازی با آرسنال خیلی رو اعصاب بود! ون پرسی رو اشتباه تشویق میکردن، Glory glory نخوندن، منم یه نفر بودم زورم نرسید :دی

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
یعنی چون امکان داره ببازیم پشت تیمو خالی کنیم؟
چلسی حتی اگر 10 تا هم به یونایتد بزنه من سرم بالاست بخاطر افتخارات تیمم
یعنی من اسیر این مرام هستم. ایول افشین جان ایول :)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
شایعات مارکیزیو و آستوری زیاد شده...
بنده که از جام ملتهای اروپا از بازی مارکیزیو و مونتولیویو خوشم اومد، ولی جدیدا بازیشو ندیدم(لیگ ایتالیا خیلی زشت و بی روح هستش)...
ظاهرا مویس هم دنبال 2تا بازیکن ارزون قیمت واسه حل کردن مشکلش فقط تا پایان فصل هستش...
پوگبا هم که انگار از Mancity پیشنهاد داره که بعید هستش بره...
راستی چطور شد که پوگبا از منچستر رفت؟
هر چی بهش فکر میکنم، چطور میشد که بهترین بازیکن جام جهانی جوانان رو به همین راحتی به یونتوس بشه فروخت؟

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
حالشو ببرید...
ولی جاتون بودم نمیرفتم، چون طرفدارای چلسی هم هستن و احتمال کنف شدن خیلی زیاد هستش که حقیقتا دیگه با این روحیه ما جواب نمیده و وقتی فکر کنی که بالای برج هستی، خطرناک هم به نظر میرسه...
نه دوست عزیز ما ببازش نیستیم.
یادمون هم نمی‌ره که اون اوایل که مورینیو اومد چقدر بی‌احترامی به سرالکس کرد. بعد وقتی دید که سنبه خیلی بدجور پر زوره، تصمیم گرفت از در رفاقت در بیاد. این آخری‌ها هم اونقدر موس موس کرد که رئیس بهش بفرما بزنه، دید کسی تحویلش نگرفت. رفت چسبید به همون مافیای روسی و پول کثیف شون.
اصلا اندازهء همون سیستمه. کلاس منچستر کجا و ...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
شایعات مارکیزیو و آستوری زیاد شده...
بنده که از جام ملتهای اروپا از بازی مارکیزیو و مونتولیویو خوشم اومد، ولی جدیدا بازیشو ندیدم(لیگ ایتالیا خیلی زشت و بی روح هستش)...
ظاهرا مویس هم دنبال 2تا بازیکن ارزون قیمت واسه حل کردن مشکلش فقط تا پایان فصل هستش...
پوگبا هم که انگار از Mancity پیشنهاد داره که بعید هستش بره...
راستی چطور شد که پوگبا از منچستر رفت؟
هر چی بهش فکر میکنم، چطور میشد که بهترین بازیکن جام جهانی جوانان رو به همین راحتی به یونتوس بشه فروخت؟
چطور شد که پوگبا رفت: تا اونجا که من میدونم دو فصل قبل که پوگبا به تیم اول راه یافته بود با اینکه مصدوم زیاد داشتیم و اسکولز هم خداحافظی کرده بود و کمبود شدید بازیکن در خط هافبک داشتیم، به پوگبا خیلی خیلی کم بازی رسید و نیم فصل بحران خط هافبک شدیدتر شد و پوگبا امیدوار به بازی کردن در نیم فصل دوم ولی اسکولزی با درخواست سر آلکس از بازنشستگی برگشت. خود پوگبا گفته که برگشتن اسکولزی از بازنشستگی نشون داد که فرگوسن به من اعتماد نداشت و بنابراین جایی تو ترکیب یونایتد نداشتم و چون قراردادش آخر فصل تموم میشد، علیرغم درخواست فرگی مبنی بر تمدید قرارداد ترجیح داد که از تیم جدا بشه.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
تا بازیکن جدید رو تو لباس منچستر از شبکه ورزش ندید باور نکنید (امام ***** قدس سره)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
جوری فیگور گرفته هر کی ندونه فکر میکنه رویس و کوکه و ویدال وگوندوغان و دیماریا و مسی رو خریده

فایل های ضمیمه

• uploadfromtaptalk1389600449486.jpg
    uploadfromtaptalk1389600449486.jpg
    19.1 KB · نمایش ها: 16

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
قیمت خرید: 17 میلیون پوند - قیمت فروش احتمالی: 5 تا 6 میلیون یورو.
البته بازهم جای شکرش باقیه که واسش مشتری پیدا شده، سریع تا داغن باید اندرسون رو بندازیم بهشون و تاکید کنیم که جنس فروخته شده، پس گرفته نمیشود :D
البته اونجور که از شواهد امر پیداست فیورنتینا میخواد اندرسون رو تا آخر فصل بصورت قرضی جذب کنه و در پایان فصل اگه راضی بودن با پرداخت 5 میلیون یورو این انتقال رو دایمی کنه. ضمنا گفته شده اصلا حاضر نیستن واسه اندرسون بیشتر از 6 میلیون یورو هزینه کنن.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
من فكر كنم داره ريتم نقل و انتقالات طوري ميسه كه از هفته ي بعد شاهد نقل و انتقتالات پر سر و صدا باشيم،معمولا تا آخرين لحظه بايد منتظر خريد يونايتد بمونيم،ديروز هم مويس بازي يوونتوس و ديده و ٣ ٤ تا از اعضاي استعداد يابي باشگاه هم سخت مشغولن...

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
ریو فردیناند: اگر رونالدو امشب توپ طلا را نبرد لخت در خیابان ها میدوم!!

البته میتونه صحنه ی جالبی نباشه

پ ن .ریو عزیز شوخ طبع حیف که امسال بد افت کرد

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
رییس نشد به جهنم من که از بلاتر بدم میومد الان بیشتر شد :mad::mad::mad:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
5 سال بعد از بردن توپ طلا در منچستریونایتد...
کریستیانو رونالو بهترین بازیکن جهان در سال 2013 شد..

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
قیمت خرید: 17 میلیون پوند - قیمت فروش احتمالی: 5 تا 6 میلیون یورو.
البته بازهم جای شکرش باقیه که واسش مشتری پیدا شده، سریع تا داغن باید اندرسون رو بندازیم بهشون و تاکید کنیم که جنس فروخته شده، پس گرفته نمیشود :D
البته اونجور که از شواهد امر پیداست فیورنتینا میخواد اندرسون رو تا آخر فصل بصورت قرضی جذب کنه و در پایان فصل اگه راضی بودن با پرداخت 5 میلیون یورو این انتقال رو دایمی کنه. ضمنا گفته شده اصلا حاضر نیستن واسه اندرسون بیشتر از 6 میلیون یورو هزینه کنن.
حالا طرف میره اونجا میشه گربه سیاه ما :)

به عنوان یه منچستری هم خوشحالم رونالدو برنده توپ طلا شد.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
اقای کیریستین رونلدو یادت باشه زمانی که تو منچستر موهاتو مش میکردی و ابرو بر میداشتی این رییس بود از تو رونالدو ساخت اونوقت از پرز و زیدان تشکر میکنی واقعا حیف منچستر که تو توش بودی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اقای کیریستین رونلدو یادت باشه زمانی که تو منچستر موهاتو مش میکردی و ابرو بر میداشتی این رییس بود از تو رونالدو ساخت اونوقت از پرز و زیدان تشکر میکنی واقعا حیف منچستر که تو توش بودی
اینا به هم چه ربطی داشت دوست عزیز؟؟ اون زمانی هم که تو منچستر بوده از رئیس تشکر کرده
وقتی توی یه باشگاهی هست از مسئولان اون باشگاه تشکر میکنه دیگه .....
بعدشم همه میدونیم که رونالدو رئیسو خیلی دوس داره توی بازی با منچستر فصل قبل موقع گل زدن اصلا خوشحالی نمیکرد
اخرشم با فرگوسن عکس انداخت!!

"بهترين بازيکن جهان در سال 2013 فرگوسن را برترين مربي جهان در اين سال معرفي کرده بود."

Last edited:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
اینا به هم چه ربطی داشت دوست عزیز؟؟ اون زمانی هم که تو منچستر بوده از رئیس تشکر کرده
وقتی توی یه باشگاهی هست از مسئولان اون باشگاه تشکر میکنه دیگه .....
بعدشم همه میدونیم که رونالدو رئیسو خیلی دوس داره توی بازی با منچستر فصل قبل موقع گل زدن اصلا خوشحالی نمیکرد
اخرشم با فرگوسن عکس انداخت!!

"بهترين بازيکن جهان در سال 2013 فرگوسن را برترين مربي جهان در اين سال معرفي کرده بود."
دیروز فرگوسن تو مراسم نبود چه جوری با رونالدو عکس انداخت:eek::eek::eek::eek::eek:

بالا