• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
به نقل از سایت اسکای ورزشی:
بوفون: یونایتدیها کور (اصطلاح Blind رو بکار برده) بودند که استعداد پوگبا را ندیدند. همچنین گفته پوگبا هم فروشی نیست.(البته مطمئنا بوفون مسئول نقل و انتقالات یوونتوس نیست)
پ.ن: من فکر نمیکنم پوگبا با یووه تمدید کنه و ممکنه همونجور که از یونایتد جدا شد، از یووه هم جدا شه. قراردادش تا تابستون سال آینده هستش.
راستی دوستان این پنجره نقل و انتقالات کی بسته میشه که خیال هممون راحت شه؟:confused:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازیکنی فروخته نشده ؟

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
به نقل از سایت اسکای ورزشی:
بوفون: یونایتدیها کور (اصطلاح Blind رو بکار برده) بودند که استعداد پوگبا را ندیدند. همچنین گفته پوگبا هم فروشی نیست.(البته مطمئنا بوفون مسئول نقل و انتقالات یوونتوس نیست)
پ.ن: من فکر نمیکنم پوگبا با یووه تمدید کنه و ممکنه همونجور که از یونایتد جدا شد، از یووه هم جدا شه. قراردادش تا تابستون سال آینده هستش.
راستی دوستان این پنجره نقل و انتقالات کی بسته میشه که خیال هممون راحت شه؟:confused:
از ابتدای تا انتهای ژانویه!!
حالا شما خیلی عجله داری بلند شو برو پنجره رو بکش!! :دی

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بازیکنی فروخته نشده ؟
خبر انتقال اندرسون به فیورنتینا خیلی جدی هست و مثل اینکه فردا قراره تستهای پزشکی این باشگاه رو انجام بده. :D
http://www.tribalfootball.com/articles/man-utd-midfielder-anderson-florence-tomorrow-4002252

بازیکنی هم خریده نشده؟
فعلا که هیچ خبری نیست :confused:

از ابتدای تا انتهای ژانویه!!
حالا شما خیلی عجله داری بلند شو برو پنجره رو بکش!! :دی
همون، باید برم این پنجره رو ببندم که علاوه بر هدر نرفتن انرژی در این فصل سال! خیالمم راحت بشه که هیچ خبری از خرید بازیکن نیست. البته اگه خدا بخواد داریم اندرسون رو میفروشیم.:D

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
جالبه ما اینقدر ضعف تو خط هافبکمون داریم و خرید نمیکنیم از اونطرف چلسی داره ماتیچ رو از بنفیکا میخره.
یک خبر جالب سایت تریبال فوتبال زده:
http://www.tribalfootball.com/artic...s-france-see-psg-cup-win-4002333#.UtZA1YVQj4s
مثل اینکه مویس زده تو کار مسافرت تا این پنجره بازه:D

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
این خبر جالب هستش ;)
http://www.tribalfootball.com/artic...n-man-utd-real-madrid-target-gundogan-4002399

Borussia Dortmund chief Michael Zorc is pushing Ilkay Gundogan for an answer over new contract talks.
Gundogan has fielded interest this month from Manchester United and Real Madrid while a new deal has been tabled by BVB.
Zorc warned: "Of course we will eventually need to plan ahead, because he is a key player for us.
"We cannot wait until the end of the season.
"(But) It does not help us to set any ultimatum."​

یک چندتا خبر هم بگیم که روحمون شاد شه :D
مویس به دنبال همسیک که عمرا ناپولی بفروشدش.
گارای برای پیوستن به یونایتد پیشنهاد وسوسه انگیز زنیت رو رد میکنه.
مویس میخواد پوگبا رو به یونایتد برگردونه. پوگبا خودش گفته بوده که قیمت آزادسازیش 40 میلیون پونده. PSG میخواد پوگبا رو با 50 میلیون پوند بخدمت بگیره.
رئال برای کوئنترائو +20 میلیون یورو میخواد. یجا گفته شده 21 و یجا گفته شده 24.
اورتون میخواد با بینتز تمدید کنه و بر اساس قرارداد جدید بیشترین حقوق رو در بین بازیکنان اورتون به بینتز بده.
یونایتد حاضره نانی رو با 18 میلیون پوند بفروشه.
فعلا خبر و شایعه واسه امروز بسه :D
پ.ن: دوستان عزیز آرسنالی لطفا اسم Robin Van Persie رو توی تاپیکتون درست بنویسین.
امیدوارم رابین به زودی به ترکیب تیم برگرده;)
soc_g_vanpersie11_576x324.jpg

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
نیک پاول دیشب برای ویگان به عنوان یار تعویضی وارد زمین شده و 2 گل هم زده. 10 گل تا اینجا زده.

ویدئو از گل هاش پیدا نکردم هنوز. کسی پیدا کرد لینکش رو اینجا هم بذاره.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
داشتم اون 8-2 معروف رو میدیدم امروز،اشلی یانگ واقعا شوت های هولناکی میزنه،این فصل هم اینو نشون داد تو این 2 3 تا بازی آخرش که خوب بازی کرد،امیدوارم به دوران خوبش تو منچستر برگرده دوباره

این همه سفر و اینور اونور رفتن هنوزم هیشکی رو جذب نکردن،دارن چیکار میکنن؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
داشتم اون 8-2 معروف رو میدیدم امروز،اشلی یانگ واقعا شوت های هولناکی میزنه،این فصل هم اینو نشون داد تو این 2 3 تا بازی آخرش که خوب بازی کرد،امیدوارم به دوران خوبش تو منچستر برگرده دوباره

این همه سفر و اینور اونور رفتن هنوزم هیشکی رو جذب نکردن،دارن چیکار میکنن؟
ولی من ترجیح میدم یانگ رو بفروشن. آخه علاوه بر بازیش که افت کرده، حقوق هفتگیش هم به نسبت خیلی بالاست. فکر کنم حدود 120 هزار پوند در هفته میگیره.
((دارن چیکار میکنن؟)) جواب: ((این همه سفر و اینور اونور رفتن)) :D خودت جواب خودت رو دادی عباس جان ;) (امیدوارم اسمت رو درست گفته باشم و اگه اشتباه گفتم معذرت میخوام)

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
ولی من ترجیح میدم یانگ رو بفروشن. آخه علاوه بر بازیش که افت کرده، حقوق هفتگیش هم به نسبت خیلی بالاست. فکر کنم حدود 120 هزار پوند در هفته میگیره.
((دارن چیکار میکنن؟)) جواب: ((این همه سفر و اینور اونور رفتن)) :D خودت جواب خودت رو دادی عباس جان ;) (امیدوارم اسمت رو درست گفته باشم و اگه اشتباه گفتم معذرت میخوام)

آره عباسم معین جان(امیدوارم منم اسمت رو درست گفته باشم :دی)
چه خبره 120 هزار پوند؟!!!بیشتر بازیام که نیمکت نشینه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
الان دارم بازیه رئال رو میبینم.... پس چرا کونترائو رو نمیگیرن؟ کارش به کجا رسید؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
آره عباسم معین جان(امیدوارم منم اسمت رو درست گفته باشم :دی)
چه خبره 120 هزار پوند؟!!!بیشتر بازیام که نیمکت نشینه
آره درست گفتی عزیز، مخلصم.
منم همینو میگم، 120 هزار پوند حقوق زیادی هستش. البته یبار تو یک مقاله بحث پرداختی های حرفه ای لیگ ایران و لیگهای حرفه ای اروپا شده بود و گفته بود تو لیگهای حرفه ای اروپا پارامترهایی مثل بازی کردن، نیمکت نشینی، سکو نشینی و مصدومیت در حقوق یک بازیکن تاثیرگذار هستش.

الان دارم بازیه رئال رو میبینم.... پس چرا کونترائو رو نمیگیرن؟ کارش به کجا رسید؟
اصلا معلوم نیست. شاید اصلا این انتقال انجام نشه!

این بابا که اخراج شد. کلا خیلی قاطیه.
آره دیدی آقا مهرداد. راستی در همین راستای مدافع چپ امروز سایت تریبال فوتبال زده که چلسی میخواد یک پیشنهاد 21 میلیون پوندی برای خرید لوک شاو بده. البته 15 میلیون پوند + برتراند که 6 میلیون پوند در نظر گرفته شده.
یک خبر دیگه هم زده اینکه مویس از عملکرد لوکاس مورا در بازی PSG خیلی خوشش اومده و میخواد واسه خریدش اقدام کنه. یادش بخیر تابستون 2 سال قبل چقدر سر این قضیه خرید لوکاس مورا خون دل خوردیم :confused: قشنگ بیشتر از 1 ماه به یونایتد لینک شده بود و چپ و راست روزنامه ها مینوشتن که تا 48 ساعت دیگه قرارداد نهایی میشه این حرفا که یهو لئوناردو پرید وسط و یک شبه مخ مورا رو زد و بردش PSG :mad: مورا هم گفت من آب و هوای پاریس رو دوست دارم! البته من از چند وقت پیش شنیده بودم مورا از بازی در PSG ناراضیه! حالا راس یا دروغش با رسانه ها.o_O

Last edited:

fintool

Registered User
لایک‌ها
120
اصلا معلوم نیست کدوم حرف بالاخره درسته . یک بار میگن تو نقل و انتقال بازیکن نمیخریم بعد میگن میخریم.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
به قول بچه ها این پنچره نقل و انتقالات کی بسته میشه؟ که ما دیگه خیالمون راحت بشه که بازیکن نمیگیریم

بالا