مگه من گفتم دیروز؟ منظورم بازی رئال - منچستر بوددیروز فرگوسن تو مراسم نبود چه جوری با رونالدو عکس انداخت![]()
مگه من گفتم دیروز؟ منظورم بازی رئال - منچستر بوددیروز فرگوسن تو مراسم نبود چه جوری با رونالدو عکس انداخت![]()
از ابتدای تا انتهای ژانویه!!به نقل از سایت اسکای ورزشی:
بوفون: یونایتدیها کور (اصطلاح Blind رو بکار برده) بودند که استعداد پوگبا را ندیدند. همچنین گفته پوگبا هم فروشی نیست.(البته مطمئنا بوفون مسئول نقل و انتقالات یوونتوس نیست)
پ.ن: من فکر نمیکنم پوگبا با یووه تمدید کنه و ممکنه همونجور که از یونایتد جدا شد، از یووه هم جدا شه. قراردادش تا تابستون سال آینده هستش.
راستی دوستان این پنجره نقل و انتقالات کی بسته میشه که خیال هممون راحت شه؟![]()
نه هنوز ولی کاردیف به دنبال زاها هستبازیکنی فروخته نشده ؟
خبر انتقال اندرسون به فیورنتینا خیلی جدی هست و مثل اینکه فردا قراره تستهای پزشکی این باشگاه رو انجام بده.بازیکنی فروخته نشده ؟
فعلا که هیچ خبری نیستبازیکنی هم خریده نشده؟
همون، باید برم این پنجره رو ببندم که علاوه بر هدر نرفتن انرژی در این فصل سال! خیالمم راحت بشه که هیچ خبری از خرید بازیکن نیست. البته اگه خدا بخواد داریم اندرسون رو میفروشیم.از ابتدای تا انتهای ژانویه!!
حالا شما خیلی عجله داری بلند شو برو پنجره رو بکش!! :دی
ولی من ترجیح میدم یانگ رو بفروشن. آخه علاوه بر بازیش که افت کرده، حقوق هفتگیش هم به نسبت خیلی بالاست. فکر کنم حدود 120 هزار پوند در هفته میگیره.داشتم اون 8-2 معروف رو میدیدم امروز،اشلی یانگ واقعا شوت های هولناکی میزنه،این فصل هم اینو نشون داد تو این 2 3 تا بازی آخرش که خوب بازی کرد،امیدوارم به دوران خوبش تو منچستر برگرده دوباره
این همه سفر و اینور اونور رفتن هنوزم هیشکی رو جذب نکردن،دارن چیکار میکنن؟
ولی من ترجیح میدم یانگ رو بفروشن. آخه علاوه بر بازیش که افت کرده، حقوق هفتگیش هم به نسبت خیلی بالاست. فکر کنم حدود 120 هزار پوند در هفته میگیره.
((دارن چیکار میکنن؟)) جواب: ((این همه سفر و اینور اونور رفتن))خودت جواب خودت رو دادی عباس جان
(امیدوارم اسمت رو درست گفته باشم و اگه اشتباه گفتم معذرت میخوام)
آره درست گفتی عزیز، مخلصم.آره عباسم معین جان(امیدوارم منم اسمت رو درست گفته باشم :دی)
چه خبره 120 هزار پوند؟!!!بیشتر بازیام که نیمکت نشینه
اصلا معلوم نیست. شاید اصلا این انتقال انجام نشه!الان دارم بازیه رئال رو میبینم.... پس چرا کونترائو رو نمیگیرن؟ کارش به کجا رسید؟
آره دیدی آقا مهرداد. راستی در همین راستای مدافع چپ امروز سایت تریبال فوتبال زده که چلسی میخواد یک پیشنهاد 21 میلیون پوندی برای خرید لوک شاو بده. البته 15 میلیون پوند + برتراند که 6 میلیون پوند در نظر گرفته شده.این بابا که اخراج شد. کلا خیلی قاطیه.