pooyan_S
Registered User
- نوشتهها
- 1,948
- لایکها
- 1,361
ون پرسی هفته ی بعد به تمرینات بر میگرده .مصدومیت رونی و فن پرسی کی خوب میشه؟
رونی هم احتمالا از هفته ی بعد آماده ی بازی میشه .
ون پرسی هفته ی بعد به تمرینات بر میگرده .مصدومیت رونی و فن پرسی کی خوب میشه؟
آره آقا پویان حق با شماست. امروز مصاحبه مویس رو خوندم که گفته بود به علت مصدومیت نانی و یانگ نمیتونه اجازه خروج به زاها بده که حرفش هم منطقیه. ولی کاش چندتا بازی به این جوون اعتماد کنه و بهش بازی بدهدر اینکه سایت گل سایت زردیه شکی نیست ، از خزئبلات بخش فارسیش مشخصه !
ولی در مورد این عدم توافق بگم که منطقیه رفیق ...
وقتی نانی هنوز مصدومه و یانگ همینطور ، جرا باید اجازه بده که بره ، مطمئن باش اونم دوست نداره که فشار روی الکی روی خودش بالا ببره ..من با تصمیمات اخیر مویس کاملا موافقم ، قرض دادن اندرسون نشون میده که اگر خوب عمل کنه ممکنه که به یونایتد برگزده ( شک دارم البته ) .
پویان جان با این رکوردهایی که نوشتی حسابی تو دلم رو خالی کردی. بازم خوب شد که اون جملهء پایانی رو نوشتی. به امید حمله به اصلان عزیزفردا با بردن یونایتد رکوردای عجیبی شکسته میشه :
1-رکورد عدم شکست خوردن مورینیو در 70 بازی لیگ برتری همراه با چلسی
2- رکورد عدم پیروزی مویس بر مورینیو در 9 بازی قبلی .
به نظرم بر خلاف تمامی حرف و حدیثآ اگر مثل بازی سوانسی بازی کنیم ، احتمال برد اصلا کم نیست .
علی جان نگران نباش شما، مویس این همه اون وری رکورد شکسته شاید فردا یه رکورد خوب بتونه بشکونه!پویان جان با این رکوردهایی که نوشتی حسابی تو دلم رو خالی کردی. بازم خوب شد که اون جملهء پایانی رو نوشتی. به امید حمله به اصلان عزیز
البته آن جماعت، عسل می خورند بخوان به اصلان جان حمله کنند. تازه افشین هم احتمالا کنارت هست کسی جرات نخواهد کرد نگاه چپ بهتون بکنه![]()
من هرروز توييتر رو دنبال ميكنم،حتما بازيكن جذب ميكنيم!آره آقا پویان حق با شماست. امروز مصاحبه مویس رو خوندم که گفته بود به علت مصدومیت نانی و یانگ نمیتونه اجازه خروج به زاها بده که حرفش هم منطقیه. ولی کاش چندتا بازی به این جوون اعتماد کنه و بهش بازی بده
دوستان در رابطه با نقل و انتقالات هم سوای از انتقال اندرسون که خودش یک اتفاق مثبت هستش، هیچ خبری نیست
![]()
دقیق نمیدونم فکر کنم ماله گلیزر هساتاین منبع کجا هست حالا![]()
این منبع که وطنیه!اصلا جان فعلا رسمی نشده اما تو تویتر وفیسبوق همه زدن اینم یه منبع :دی
مشاهده پیوست 521997