• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
http://www.goal.com/en/news/11/tran...ompletes-loan-move-to-fiorentina?ICID=HP_BN_2
خوب انتقال اندرسون به صورت قرضی به فیورنتینا تکمیل شد.
تبریک میگم به همه دوستان :) به هر حال دیگه فصل نقل و انتقالاتمون افتضاح نبوده! یه حرکت مثبت انجام شد توش.
همچنین یوونتوس علاوه بر نانی خواهان جذب پاتریس اورا هم هست، دو انتقال که اگه انجام بشن به نظرم تأثیر مثبتی تو روند پاکسازی تیم داره!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
http://www.goal.com/en/news/11/tran...-sell-rooney-to-an-overseas-club?ICID=HP_BN_7
اظهارات مورینیو درباره آینده رونی که گفته مطمئنه یونایتد رونی رو به حریف های مستقیمش نمیفروشه اما احتمالاً رونی توی تابستون جدا شه و توی یه کشور دیگه بازی کنه.
http://www.goal.com/en/news/9/engla...-light-of-mourinhos-rooney-claim?ICID=HP_BN_6
مویس هم در پاسخ گفته که کاملاً این ادعا رو رد میکنه و فقط زمان میتونه سرنوشت رونی رو مشخص کنه.
و اینکه البته رونی برای بازی توی تیم ملی انگلیس خارج از کشور (برزیل) بازی خواهد کرد :)
همچنین مویس ترجیح داد که قبل از بازی وارد جنگ روانی با مورینیو نشه:
"هر کسی سبک خودش رو داره و من درباره مربی ها و بازیکن های سایر باشگاه ها حرفی نمیزنم."
به نظر من عکس العمل مناسبی بوده از مویس.
پ.ن: من آهنگ glory glory man united رو دانلود کردم ریختم تو فلش، فردا اگه ببریم بعد از بازی تو ماشین فقط همین رو با صدای بلند میذارم تو پارکینگ تا یا طرفدارای چلسی بهم حمله کنن یا مسئولای نیروی انتظامی ماشینو بخوابونن :دی

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
فردا با بردن یونایتد رکوردای عجیبی شکسته میشه :
1-رکورد عدم شکست خوردن مورینیو در 70 بازی لیگ برتری همراه با چلسی
2- رکورد عدم پیروزی مویس بر مورینیو در 9 بازی قبلی .

به نظرم بر خلاف تمامی حرف و حدیثآ اگر مثل بازی سوانسی بازی کنیم ، احتمال برد اصلا کم نیست .

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
در اینکه سایت گل سایت زردیه شکی نیست ، از خزئبلات بخش فارسیش مشخصه !
ولی در مورد این عدم توافق بگم که منطقیه رفیق ...
وقتی نانی هنوز مصدومه و یانگ همینطور ، جرا باید اجازه بده که بره ، مطمئن باش اونم دوست نداره که فشار روی الکی روی خودش بالا ببره ..من با تصمیمات اخیر مویس کاملا موافقم ، قرض دادن اندرسون نشون میده که اگر خوب عمل کنه ممکنه که به یونایتد برگزده ( شک دارم البته ) .
آره آقا پویان حق با شماست. امروز مصاحبه مویس رو خوندم که گفته بود به علت مصدومیت نانی و یانگ نمیتونه اجازه خروج به زاها بده که حرفش هم منطقیه. ولی کاش چندتا بازی به این جوون اعتماد کنه و بهش بازی بده :(
دوستان در رابطه با نقل و انتقالات هم سوای از انتقال اندرسون که خودش یک اتفاق مثبت هستش :D ، هیچ خبری نیست o_O

Last edited:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
حرف های مفت اقای ابراهیموویچ :اگر منچستر چلسی را ببرد از فوتبال خداحافظی میکنم

اینم از سوزش این اقا هست دیگه......

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
فردا با بردن یونایتد رکوردای عجیبی شکسته میشه :
1-رکورد عدم شکست خوردن مورینیو در 70 بازی لیگ برتری همراه با چلسی
2- رکورد عدم پیروزی مویس بر مورینیو در 9 بازی قبلی .

به نظرم بر خلاف تمامی حرف و حدیثآ اگر مثل بازی سوانسی بازی کنیم ، احتمال برد اصلا کم نیست .
پویان جان با این رکوردهایی که نوشتی حسابی تو دلم رو خالی کردی. بازم خوب شد که اون جملهء پایانی رو نوشتی. به امید حمله به اصلان عزیز :D
البته آن جماعت، عسل می خورند بخوان به اصلان جان حمله کنند. تازه افشین هم احتمالا کنارت هست کسی جرات نخواهد کرد نگاه چپ بهتون بکنه :cool:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
پویان جان با این رکوردهایی که نوشتی حسابی تو دلم رو خالی کردی. بازم خوب شد که اون جملهء پایانی رو نوشتی. به امید حمله به اصلان عزیز :D
البته آن جماعت، عسل می خورند بخوان به اصلان جان حمله کنند. تازه افشین هم احتمالا کنارت هست کسی جرات نخواهد کرد نگاه چپ بهتون بکنه :cool:
علی جان نگران نباش شما، مویس این همه اون وری رکورد شکسته شاید فردا یه رکورد خوب بتونه بشکونه!
من هم امیدوار به حمله هستم :) چون این کاری که میخوام بکنم مثل این میمونه که بعد از یه جنگ کشور برنده بلندگو برداره سران کشور شکست خورده رو مسخره کنه تو خیابون :دی

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
آره آقا پویان حق با شماست. امروز مصاحبه مویس رو خوندم که گفته بود به علت مصدومیت نانی و یانگ نمیتونه اجازه خروج به زاها بده که حرفش هم منطقیه. ولی کاش چندتا بازی به این جوون اعتماد کنه و بهش بازی بده :(
دوستان در رابطه با نقل و انتقالات هم سوای از انتقال اندرسون که خودش یک اتفاق مثبت هستش :D ، هیچ خبری نیست o_O
من هرروز توييتر رو دنبال ميكنم،حتما بازيكن جذب ميكنيم!
روزنامه ي آ اس نوشته كه كوئنترائو با ١٥ ميليون به يونايتد پيوسته!همين امشب

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
انتقال فابیو کوینتراو به منچستر قطعی شد
مادرید مبلغ فروش رو ۱۵ ملیون اعلام کرد
خوش اومدی فابیو

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
کامران و پویان عزیز منبع هم میدید؟
هیچ جا قطعی ننوشته هنوز که!

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
اصلا جان فعلا رسمی نشده اما تو تویتر وفیسبوق همه زدن اینم یه منبع :دی
مشاهده پیوست 521997
این منبع که وطنیه!
برای نقل و انتقالات خارجی فکر کنم باید منبعش هم خارجی باشه!!

اینم یه منبع موثق خارجی!
67721074214734922877.jpg

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389

یکشنبه ما مقابل تیمی که 11 امتیاز از صدر فاصله دارد بازی نمیکنیم، ما با منچستر یونایتد با قهرمان بازی داریم.

- خوزه مورینیو

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
دوستان این منابع رو ببینید که لینک گذاشتم دیگه خود منچستره...........
Tanks,%20United%20Water,%20Manchester,%20NJ,%20Ext.%20Bullet%20Tank%20Power%20Tool%20Cleaning%20%26%20Painting,%20After%20Picture_full.jpeg

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
گذشته از شوخی من جاهای زیادی رو گشتم ولی چیزی که رسمی باشه نیافتم واقعاً اینجا میخواد همینجوری بمونه حتی نتونستم نوشته ام رو ویرایش کنم تا دیروز میشدا........بله مثل اینکه فقط تا 60 دقیقه بعد از نگارش نوشته میشه اون رو ادیت کرد کلاً اینجا روز به روز در حال بدتر شدنه و خوب احسان عزمش رو حزم کرده که نابود کنه سایت خودش رو این نوشته قبلی من رو کسی اگر مدیره نابود کنه عکسش بزرگه کاربرها اذیت میشن.......

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اگه حداقل رونی یا فن پرسی بودن میتونستیم ببریم ولی با این اوضاع بعید میدونم .....
مساوی میکنیم

بالا