• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
اگر بانک ملت 22 درصد بده فردا میرم ملت ... راحت

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
اگر بانک ملت 22 درصد بده فردا میرم ملت ... راحت
٢٢ درصد ملت بده من هرچي دارم فردا ميفروشم ميگذارم ملت

نه دوست گلم ١٨ بده من ميگذارم جاي اينده يا بانك شهري ك الان توش حساب دارم توي ملت

اين بانك هاي قديمي روزشمار بدون ملك ١٧ درصدم ندارن

ي سوال دوستان بانك شهر به من دفترچه نداد مثل اينده فقط ي كارت داد چرا ؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

tima ir

Registered User
لایک‌ها
102
٢٢ درصد ملت بده من هرچي دارم فردا ميفروشم ميگذارم ملت

نه دوست گلم ١٨ بده من ميگذارم جاي اينده يا بانك شهري ك الان توش حساب دارم توي ملت

اين بانك هاي قديمي روزشمار بدون ملك ١٧ درصدم ندارن

ي سوال دوستان بانك شهر به من دفترچه نداد مثل اينده فقط ي كارت داد چرا ؟

من هم زمانی که حساب بازکردم تو بانک شهر کارمند بانک گفت نیازی به دفترچه ندارین و برای واریز یا برداشت و ... دفترچه لازم نیست ولی یه موضوعی که یک مقدار من رو به شک انداخته این هست که ایا واقعا سود بانک شهر 18 درصد یا کمتر من بانکی دیگه ای حساب داشتم و 18 درصد روزشمار بود و همون مبلغ رو به بانک شهر انتقال دادم و اولین سودی که برای من واریز شد حدود 16.5 درصد بود در صورتی که همین مبلغ رو در بانک قبلی با نرخ 18 درصد دقیقا محاسبه شده بود

Last edited:

tima ir

Registered User
لایک‌ها
102
تندیس بلورین جایزه ملی مدیریت مالی به بانک رفاه رسید
بانک رفاه کارگران تندیس بلورین شفافیت مالی را از چهارمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران و هفتمین کنفرانس حسابداران و مدیران مالی دریافت کرد.
به گزارش پايگاه خبري اخبار بانك به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، دریافت تندیس بلورین از چهارمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران در حالی صورت گرفت که بانک رفاه کارگران برای اولین بار در ارزیابی این بنیاد حضور یافته و با کسب امتیاز مطلوب از ۶۶ شاخص مالی مورد رسیدگی موفق شد سطح سوم از شش سطح جوایز موجود را دریافت کند.
arr.jpg

در کنفرانسی که به همین منظور با حضور اکبر ترکان مشاور ارشد رئیس جمهور برگزار شد، اعضای کمیته داوران و برگزارکنندگان مسابقه، تندیس بلورین چهارمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران را به اسماعیل لـله گانی رئیس هیأت مدیره بانک رفاه کارگران اعطا کردند.

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
متاسفانه بانک گردشگری اینجا شعبه نداره :(

بانک رفاه ک دوستمون گفت 20 درصد برای یکساله هست روز شمار 14 درصد

دوستان چ بانک یا موسسه معتبر ک 2 لیست مجاز باشند پیشنهاد میکنند ؟

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
من هم زمانی که حساب بازکردم تو بانک شهر کارمند بانک گفت نیازی به دفترچه ندارین و برای واریز یا برداشت و ... دفترچه لازم نیست ولی یه موضوعی که یک مقدار من رو به شک انداخته این هست که ایا واقعا سود بانک شهر 18 درصد یا کمتر من بانکی دیگه ای حساب داشتم و 18 درصد روزشمار بود و همون مبلغ رو به بانک شهر انتقال دادم و اولین سودی که برای من واریز شد حدود 16.5 درصد بود در صورتی که همین مبلغ رو در بانک قبلی با نرخ 18 درصد دقیقا محاسبه شده بود
به من گفت براي هر ١ تومني حدودا ١٥ تومن ماهانه ميشه
حساب اينترنتيمم فعال كردم رمز اينترنتي داد
ولي شماره حساب ندارم هنوز

البته خيلي گير بودن
بهم گفت چرا شناسنامت المثني كارت چيه تنام صفحات شناسنامو با دقت ديد برابر با اصل كرد كپي هاي خودمم قبول نكرد
دسته چكم راحت نميدن

ولي اينده خيلي ريلكس حساب باز كردم بدون سوال و حساسيت مدير بانك

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آینده به من هم کارت داد هم دفترچه...دفترچه ش طلایی رنگه

تنها بدی آینده اینه که بخوای اینترنت بانک داشته باشی مثل صادراته! یعنی باید 35 تومن بدی دستگاه رمز یاب بگیری!!! مسخر بازیه!

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
متاسفانه بانک گردشگری اینجا شعبه نداره :(
بانک رفاه ک دوستمون گفت 20 درصد برای یکساله هست روز شمار 14 درصد
دوستان چ بانک یا موسسه معتبر ک 2 لیست مجاز باشند پیشنهاد میکنند ؟

بانک دی 19

آینده به من هم کارت داد هم دفترچه...دفترچه ش طلایی رنگه

تنها بدی آینده اینه که بخوای اینترنت بانک داشته باشی مثل صادراته! یعنی باید 35 تومن بدی دستگاه رمز یاب بگیری!!! مسخر بازیه!

فعلا در پیشخوان مجازی ثبت نام کنید و منتظر تماس بانک باشین (برای احراز هویت)

0Screenshot1_abus_382341390409895300.png

1Screenshot2_abus_3297139040989537883.png

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پیشخوان مجازی چیه؟

دستگاه لازم نداره؟

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
پیشخوان مجازی چیه؟
دستگاه لازم نداره؟

نه دستگاه لازم نداره

برای این طراحی شده که به صورت حضوری (در محل کار مشتری) ، کارهای بانکی مشتری ها رو انجام بدن با احذ کارمزد

ولی به صورت آنلاین هم میشه انجام داد بدون کارمزد

فقط صورت حسابش مال روز گذشته هست (البته میشه موجودی کارت رو گرفت ) بقیه حله

http://ba24.ir/fa/newsDetails.aspx?id=469

http://abplus.ir/panel/register

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نه دستگاه لازم نداره

برای این طراحی شده که به صورت حضوری (در محل کار مشتری) ، کارهای بانکی مشتری ها رو انجام بدن با احذ کارمزد

ولی به صورت آنلاین هم میشه انجام داد بدون کارمزد

فقط صورت حسابش مال روز گذشته هست (البته میشه موجودی کارت رو گرفت ) بقیه حله

http://abplus.ir/panel/register

مطمئنی به صورت انلاین میشه؟ یعنی انتقال وجه کنیم بدون اینکه مامور بانک بیاد؟ ولی توی توضیحاتش ننوشته که میشه!
این که میشه همون اینترنت بانک که.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
مطمئنی به صورت انلاین میشه؟ یعنی انتقال وجه کنیم بدون اینکه مامور بانک بیاد؟ ولی توی توضیحاتش ننوشته که میشه!
این که میشه همون اینترنت بانک که.

به هر دو صورت میشه آنلاین یا با کارمند

تو این خبر توضیح داده
پیشخوان بانک آینده آنی (online ) شد

در حال حاضر، با اضافه شدن دو خدمت انتقال وجه کارت‌به‌کارت و مانده‌گیری از کارت بانک آینده به سرویس‌های خدمات کارت نقدی، مشتریان محترم می‌توانند به صورت آنی (برخط) و بدون محدودیت زمانی به انجام تراکنش‌های انتقال وجه و مانده‌گیری کارتی مبادرت نمایند.

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
آقا آرش شما پولتون رو از کوثر و ثامن بیرون کشیدید؟

tima ir

Registered User
لایک‌ها
102
معاون نظارتی بانک مرکزی هشدار داد
فعالیت برخی از موسسات خطرناک است
نظارتی بانک مرکزی در خصوص فعالیت موسسه های بدون مجوز گفت: اخباری که درباره فعالیت برخی از این موسسات منتشر می شود،بسیار خطرناک و تکان دهنده است.
به گزارش بنکر (Banker)، تهرانفر در پاسخ به این پرسش که چگونه می خواهید جورچین پر از خانه خالی موسسه های بدون مجوز را تکمیل کند؟ به تجارت فردا، اظهار داشت:ساماندهی بازاری که فاقد مجوز قانونی است و در حال انجام یک فعالیت تخصصی و حرفه ای است،امری حاکمیتی است و نیازمند آن است که دیگر نهادها نیز به بانک مرکزی در این مسیر کمک کنند.درباره ارزیابی اقداماتی که از قبل انجام شده باید گفت:گروه بندی هایی بین موسسات انجام شده و با کمال تاسف تقریبا هیچ کدام از آنها به نتیجه نرسیده است.
وی در ادامه افزود:بخشی از فرآیند کار طی شده اما هر کدام در مرحله ای متوقف شده است و جلو نرفته است.در این بخش عزم ما این است وضعیت این موسسه ها را تعیین تکلیف کنیم.ما ادغام هایی را که در دوره قبل انجام شده،بدون کم و کاست تا انتها پیش خواهیم برد چون مقدمات کار و هماهنگی های لازم برای ادغام موسسات پولی تعیین شده و راه دیگری وجود ندارد.
معاون نظارتی بانک مرکزی ادامه داد: درواقع هیچ کدام از این موسسات بیرون از طرحی که برای آنها تدوین شده نخواهند ماند و در همان پروسه ای که هست جریان ادغام آنها طی می شود.این کار با هدف حفظ اعتماد عمومی دبنال خواهد شد تا موسسه هایی که تمایل دارند در بستر قانونی فعالیت کنند،این امکان برایشان فراهم شود.
وی در باره ادغام موسسات که قبلا در دوره قبل توافق شده بود اظهار داشت:به هر حال چند موسسه در گذشته ادغام شدند و چندین موسسه بزرگ شدند.آنها باید طبق ضوابط بانک مرکزی مسیر ادغام را تا انتها طی کنند و هیات مدیره قانونی خود را انتخاب کنند.برخی موسسات دیگر هم که باید به بانک مرکزی مراجعه و خودشان را با ضوابط تطبیق دهند.
تهرانفر در پاسخ به این پرسش که اگر موسسات مسیر ادغام داوطلبانه را انتخاب نکنند چه خواهد شد تاکید کرد:جلساتی با برخی مسوولان نیروهای انتظامی،مجلس و برخی مقامات کشوری برگزار و توافق کرده ایم با رشد و فعالیت قارچ گونه موسساتی که پول مردم را اخذ کنند،برخورد کنیم.چون اخباری که درباره فعالیت برخی از این موسسات منتشر می شود،بسیار خطرناک و تکان دهنده است.
وی تصریح کرد: باید موسساتی که قصد اخذ مجوز دارند مقررات و ضوابط احتیاطی بانک مرکزی را بپذیرندو اگر خود را در این چارچوب قرار ندهند و بخواهند با روش قبلی ادامه کار دهند بانک مرکزی در برابر آنها مسوولیتی قبول نمی کند.در برابر موسسه ای جوابگو هستیم که در چارچوب ضوابط بانک مرکزی فعالیت می کند.
معاون نظارتی بانک مرکزی درباره صدور مجوزهای جدید بانکی نیز گفت:از یک طرف نمی توانیم مجرای ورود بانکهای جدید را ببندیم ،زیرا اگر این مجرا بسته شود،کسانی هستند که امکان دارد به شیوه های دیگر به صورت بانکی فعالیت کنند.شاید قبلا هم اشتباه کردیم که راه را بستیم و مجوز ندادیم،چراکه وقتی در بسته می شود عده ای از پنجره وارد می شوند.
وی گفت:فعلا مجوز ها را متوقف کردیم،تا مقداری روی ساماندهی بازار پولی کار کنیم و بعد آرام آرام درها باز می شود.

tima ir

Registered User
لایک‌ها
102
۷ سپرده استثنایی بانک رفاه برای مشتریانش
رفاه به منظور جلب رضایت مشتریان ارجمند بسته های خدماتی استثنایی و ویژه ای را برای مشتریان خود و اقشار مختلف جامعه ارائه کرد. به گزارش بنکر (Banker)، این بسته خدماتی که به پاسداشت هشتمین سال کسب مقام نخست مشتری مداری از سوی این بانک طراحی شده، خدماتی همچون سپرده تجلیل رفاه، سپرده تامین رفاه، سپرده طلایی رفاه، سپرده درخشان رفاه و سپرده شایان رفاه و سپرده سرمایه آرمان رفاه را در بر می گیرد.
مشتریان و مردم می توانند تا اطلاع ثانوی با مراجعه به شعب این بانک در سراسر کشور نسبت به افتتاح طرح های مذکور اقدام نمایند
ادامه رو از این سایت ببینید http://banker.ir/news/18206

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
میشه یکی بهترین بانکی که میتونم 40-50 تومن وام بگیرم که تحویل فوری بده معرفی کنه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Last edited:
بالا