عاشق
Registered User
- نوشتهها
- 170
- لایکها
- 126
بانک سیناالان معتبرترین بانک خصوصی بانک سیناست
واقعن شلوغه
چون واقعن معتبر هست
20 درصد میده
بانک سیناالان معتبرترین بانک خصوصی بانک سیناست
واقعن شلوغه
چون واقعن معتبر هست
٢٢ درصد ملت بده من هرچي دارم فردا ميفروشم ميگذارم ملتاگر بانک ملت 22 درصد بده فردا میرم ملت ... راحت
من هم زمانی که حساب بازکردم تو بانک شهر کارمند بانک گفت نیازی به دفترچه ندارین و برای واریز یا برداشت و ... دفترچه لازم نیست ولی یه موضوعی که یک مقدار من رو به شک انداخته این هست که ایا واقعا سود بانک شهر 18 درصد یا کمتر من بانکی دیگه ای حساب داشتم و 18 درصد روزشمار بود و همون مبلغ رو به بانک شهر انتقال دادم و اولین سودی که برای من واریز شد حدود 16.5 درصد بود در صورتی که همین مبلغ رو در بانک قبلی با نرخ 18 درصد دقیقا محاسبه شده بود٢٢ درصد ملت بده من هرچي دارم فردا ميفروشم ميگذارم ملت
نه دوست گلم ١٨ بده من ميگذارم جاي اينده يا بانك شهري ك الان توش حساب دارم توي ملت
اين بانك هاي قديمي روزشمار بدون ملك ١٧ درصدم ندارن
ي سوال دوستان بانك شهر به من دفترچه نداد مثل اينده فقط ي كارت داد چرا ؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
به من گفت براي هر ١ تومني حدودا ١٥ تومن ماهانه ميشهمن هم زمانی که حساب بازکردم تو بانک شهر کارمند بانک گفت نیازی به دفترچه ندارین و برای واریز یا برداشت و ... دفترچه لازم نیست ولی یه موضوعی که یک مقدار من رو به شک انداخته این هست که ایا واقعا سود بانک شهر 18 درصد یا کمتر من بانکی دیگه ای حساب داشتم و 18 درصد روزشمار بود و همون مبلغ رو به بانک شهر انتقال دادم و اولین سودی که برای من واریز شد حدود 16.5 درصد بود در صورتی که همین مبلغ رو در بانک قبلی با نرخ 18 درصد دقیقا محاسبه شده بود
متاسفانه بانک گردشگری اینجا شعبه نداره
بانک رفاه ک دوستمون گفت 20 درصد برای یکساله هست روز شمار 14 درصد
دوستان چ بانک یا موسسه معتبر ک 2 لیست مجاز باشند پیشنهاد میکنند ؟
آینده به من هم کارت داد هم دفترچه...دفترچه ش طلایی رنگه
تنها بدی آینده اینه که بخوای اینترنت بانک داشته باشی مثل صادراته! یعنی باید 35 تومن بدی دستگاه رمز یاب بگیری!!! مسخر بازیه!
پیشخوان مجازی چیه؟
دستگاه لازم نداره؟
نه دستگاه لازم نداره
برای این طراحی شده که به صورت حضوری (در محل کار مشتری) ، کارهای بانکی مشتری ها رو انجام بدن با احذ کارمزد
ولی به صورت آنلاین هم میشه انجام داد بدون کارمزد
فقط صورت حسابش مال روز گذشته هست (البته میشه موجودی کارت رو گرفت ) بقیه حله
http://ba24.ir/fa/newsDetails.aspx?id=469
http://abplus.ir/panel/register
مطمئنی به صورت انلاین میشه؟ یعنی انتقال وجه کنیم بدون اینکه مامور بانک بیاد؟ ولی توی توضیحاتش ننوشته که میشه!
این که میشه همون اینترنت بانک که.
دوستان کسی خبر داشت این سوال رو؟این ۲۲ درصد روزشمار ملت چقدره کف موجودیش؟
19%دوستان الان سود روز شمار معمولی بانک آینده ، 19% هست یا 20% ؟