ahmadreza1368
Registered User
سلام اقا درایور ایکس باکس من سالم هست ولی یکم صدا میکنه و چند وقتی استفاده نشده بخوام یه سرویس کلی بکنی چقدر وقت میبره و قیمت
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
سلام اقا درایور ایکس باکس من سالم هست ولی یکم صدا میکنه و چند وقتی استفاده نشده بخوام یه سرویس کلی بکنی چقدر وقت میبره و قیمت
بین 80 الی 120 هست بستگی به ورژن و نوع برد کپی خوری که استفاده میشودسلام خسته نباشید
هزینه جی تگ 360 برد جاسپر چند در میاد
ممنون
خود نمایندگی با هزینه براتون انجام میدهدسلام بر شما. دوست عزیز یه تعمیرگاه خوب و مطمئن برای مادربورد اسوس اگر سراغ دارید لطفاً به من معرفی کنید. ممنونم از شما.
با سلام. ممنونم از پاسخ شما اما نمایندگی میگه گارانتیتون تموم شده و ما دیگه مسئولیتی در قبال جنس شما نداریم.سلام هزینه سرویس 10 تومان هست اگر قطعه ای نیاز داشت حد اکثر 35 تومان میشود
با سلام. ممنونم از پاسخ شما اما نمایندگی میگه گارانتیتون تموم شده و ما دیگه مسئولیتی در قبال جنس شما نداریم.
والا چی بگم. حتی بشون گفتم شما موظفید... گفتن نه، تا گارانتی داره موظفیم. مشکلش اینهکه کارت گرافیک مشکل دار روش گذاشتم، بعد یهو رم های سیستمم رو نمیخونه و چراغ mem ok روشن میمونه و تصویر بالا نمیاد.
انالوگ اصلی موجود است کیفیتش مشخص هست. الان تمام کردم 5 روز دیگه قطعات جدید میرستهسلام آقا zia آنالوگ اصلی دارین ؟ چند عدد ؟ قیمت چه قدر؟ واقعا اصلیه اصلیه ؟ از کجا معلوم میشه ؟
ممنونم از پاسخ شما. پس پیش این تعمیرکارای متفرقه نبرم؟ حدود قیمت برای تعمیرشو اطلاع دارید؟احتمالا چیپ کنترل خراب شده شرکت های زیادی هستند که برد asus را گارانتی میکنند با آنها تماس بگیرید.
الماس - سازگار - شارپ -
ممنونم از راهنمایی شمافکر نکنم کمتر از 100 بگیرن
تا جایی که میتونی متفرقه نره
تعویض لنز اسلیم 70 هست داریو 120 هستقربان سلام
مشکل رو نشون دادم
لنز و درایو هر دو یکبار تعویض شده
قیمت تعویض لنز یا درایو چقدره؟
درایو لیتون هست
کنسول هم اسلیم
مشاهده پیوست 524243
Sent from my GT-I9100
لنز اصلی منظورتون هست؟تعویض لنز اسلیم 70 هست داریو 120 هست
عکس شما باز نشد
سلام چقدر زمان میبره و اینکه چجوری باید کنسول رو بشما بدمسلام هزینه سرویس 10 تومان هست اگر قطعه ای نیاز داشت حد اکثر 35 تومان میشود
بله هر 2 مورد اصلی هستندلنز اصلی منظورتون هست؟
مشکلی پیدا نمیکنه؟
متاسفانه دفعه قبل هم سالم شد ولی دوام زیادی نداشت
Sent from my GT-I9100